Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlım az yemişsin sanki yaa,iyi dayanmışsın
evet canim farkindayim. Yorgun düşüyorum yeme isteğim kalmıyor. Bu da metobolizmamın yavaşlamasına neden oluyor. Neyseki bugün evdeyim. Birazdan sporumu yapıcam.

çok iyi yaaa.okumak bile iyi geldi. Hemen bir bardak yeşil çay içiyorum veee başlıyorum.
Hoşgeldin canım

Kizlar kermeste gorevliyim bugun son gun 3gunluktu o yuzden dunku menumu yazamadim ama birazdan yaziyorum hemen. Bu da kermesten bi kare neler cekiyorum burda bi bilseniz Eki Görüntüle 1476562
Oyyy oyyy ben ateş bunlar barutt. Duramazdım aynı ortamda iyi dayanıyorsun canım ya
 
Güzel olmuş menün kedicige rağmen
Narin e takıldım paylasima cevap yazmamiz gerekiyor yoksa takima ceza puanı gelecek. Doğru aslında ben fazla takıntı yapiyorum aslında yapmamk lazım.
çok iyi yaaa.okumak bile iyi geldi. Hemen bir bardak yeşil çay içiyorum veee başlıyorum.

Kizlar kermeste gorevliyim bugun son gun 3gunluktu o yuzden dunku menumu yazamadim ama birazdan yaziyorum hemen. Bu da kermesten bi kare neler cekiyorum burda bi bilseniz Eki Görüntüle 1476562
Ühüüüüüü sen yine tadina bakmissin ben onuda yapamıyorum şeker yememem lazım 3 ay
Yine iyi o kadar hamurisinin arasında.
Dün kadınlar kulübü ne girmiş canım profilinde görünüyor ama buraya zahmet edip mazeret falan bildirmemis.
 
Aferin pembisim iyi tutmussun kendini, ben olsam dayanamayabilirdim
Kiz sakin baska resim atma, gözümün ucuyla baktim digerlerini görürsem dayanamam
Hatiralara sahip cikman cok güzel canim

Narin e takıldım paylasima cevap yazmamiz gerekiyor yoksa takima ceza puanı gelecek. Doğru aslında ben fazla takıntı yapiyorum aslında yapmamk lazım.
onu da izinli yazsan?
Kimse senden ve ailenden daha önemli degil gogom o yüzden kimsenin böyle eften püften sebeplerden dolayi sinirlerini bozmasina müsade etme. Ben senin iyiligin icin diyorum, sakin yanlis anlama
 
Dün kadınlar kulübü ne girmiş canım profilinde görünüyor ama buraya zahmet edip mazeret falan bildirmemis.
Benim gördügüm kadariyla en son cuma günü paylasimda bulunmus ama benim kankim elif öyle degil mesela...

Edit: bir daha bakinca gördüm goncam, dün girmis en son haklisin...
 
inşallah işe yararsa haber et tatlım
tabi ne demek yardım etmek seve seve makyajı kozmetiği severim
teşekkür ederim artık toplamam gerek kendimi yeter bu kadar
 
slmmm
dün elektrik kesintisinden işlerimiz bugüne sarktı..sabahtan beri fotografları yetiştirmek için uğraşıyorum nihayet kolayladım
 
dün kü menüm

sabah 09:00
2 dilim süzme peynir
5 zeytin
5 yer fıstığı
2 tane kepekli tahıllı bisküvi

öğlen 13:00
3 kepçe sebze corbası
1 dilim light ekmek

ara 16:30
2 kuru kayısı
10 tane kaju

akşam 18:30
4 yk bulgur pilavı
avuç içi kadar tavuk
2 yk yoğurt

spor geç vakte kaldığı için sadece Jillian level 1 yaptım

2 lt su içtim
 
Tatlim leslie 3 mil sen mi yapiodun ? etkisini gordun mu cok?
 
Güzel olmuş canım menün.
 
Menun cok guzel olmus canim, hafif ve saglikli, ay ben su jilliani pek yapamadim. Bir iki kereden sonra biraktim cok agir geldi bana, ama yapabilenlere olumlu sonuclar verebilecek bir alternatif. Squat cok faydali. Ilk hafta deli gibi yaptim, popom yukari dogru cekildi sekil aldi ayol dik ve yukarda duruyo. Ama her zamanda yapamiyorum. Mekik kolay geliyor bana.
Elektriklerin kesilmesi kötu olmus bu arada.
 
Ayy alemsin cnm yaaa,arkadas yeni katilmis bi yesil cay yapim baslayim demis diyete yani,bn de mesaji okudum cay yaptim..hihiii guldurdun bni balim
Ayy öylemii mesajmiydi okudugun? O okudum cay koydum, sen de okudum cay koydum deyinceNe merakliyim bende eksik kal degilmi Önemli birsey kacirmamisim demekki arada Bende okudum kahve iciyorum simdi.
 
Fıstıklar diyorum ki
Bazen hani diyete uygun yiyecek içecek tarzı tariflerimizi paylaşalım da gelecek öğüne ne yesem ara öğünde ne içsem diye düşünmeyelim. Uygun birşey bulamayınca hazırda gidipte ağır yemekleri kurtarıcı olarak görüpte yemeyelim diye. Salata tariflerinize talibim
 
O zaman hemen bir tavsiyede bulunayim canim, salatama bazen roka koyuyorum, daha cok yesillik agirlikli oluyor (marul, roka, salatalik) ve icine mozarella koyuyorum cok lezziz birsey cikiyor ortaya :)
 

Oyy kiyamam sana kardesin kac yasinda kuzum?
biraz zaman gecsin dahada farkina varacaktir.
kiz ne diyorum erkek kardesimle yillarca anlasamadik simdi can cier kuzu sarmasiyiz.Allah basimizdan eksik etmesin onlAri.
bazen diyorumki anneme bisey olsa kardeslerim sadece anneden öz olmus olsa bile babalarina birakmam onlarda benimle kalmak isterler zaten. tabi boyle bi durumu Allah yasatmasin.





Kizlar takimdaki bu durumlar icin ben fazla kati olmak istemesemde diger arkadaslarada yaoilan haksizlik nedeniyle kati olmak zorunda kaliyorum.
bunun icin bir kac hafta once bi dunya seylere basvurduk ebru takibe aldi mecburi izinlere cikardik.
suan takimda 13 14 kisiye yakiniz ama yarisi izinde evet nazilari mecburi ama bazilarini bizler yazmak zorunda kaldik.
ama sunuda dusunmeliyiz ki izinden donen kisinin kilosunun yuzdesi 2 ye bölünüyor hatta 3 haftadan fazlaysa daha fazlaya bölünüyor yani buda yuzdeyi inanilmaz düşürebiliyor ve sonuc olarak takim olarakda bi basariya ulasamiyoruz. Kisisel basari elde eden kisilerin takim olarak beklentileri malesef suya düşüyor.

Takimin kurallarini okuyarak kabul ederek geliyorlar yok ben bilmiyordum vs debmesinin luzmu yok ayrica ilk sayfada kurallar hep var unutulan bisey olursa bakilabiliR.

Goncacim gelen gelir gelmeyenin durumuna bakilir uyarilara bakilir duruma gore diskalifiye edilir. Zaten takim kurallarinda belli bi yerden sonra takim kaptani karar verebiliyor.



Insallah kuzum


Kiz sen sabah wc kalkiyormussun ben yatmadan icsem uykumdan on defa uyanirim. Herkesin bunyesi bir degil hemsom.


Kizlar kermeste gorevliyim bugun son gun 3gunluktu o yuzden dunku menumu yazamadim ama birazdan yaziyorum hemen. Bu da kermesten bi kare neler cekiyorum burda bi bilseniz Eki Görüntüle 1476562

Uuu cok fenaaaa

Allah sabir versin kuzum


Kuzum izinli yaza yaza takimin yarisini izne gonderdik

slmmm
dün elektrik kesintisinden işlerimiz bugüne sarktı..sabahtan beri fotografları yetiştirmek için uğraşıyorum nihayet kolayladım


Ooo kolay gelsin tatlim


Paylasabiliriz tabiki kuzum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…