Benim hazirladigim tabloya göre 67,0 kiloymussun :)günaydın kızlar 67,1 kilo geldim önceki kilom kaçı hatırlamıyorum bulamadım da izne ayrılmıştım malum nşallah kilo almamışımdır 2 gündür akşamları yemek yemedim herşey sizinle olmak için
Siskinligin gecince 900 gr'dan daha fazlasi gidecek, o yüzden sakin canini síkma bebimKilo.bildirimi
Gecen hafta 68.9kg
Bugun 69.8kg
Fark +900gr
Yuzde: %1,3
Msj sayim: 30
Ruh halim: berbat
Bedensel halim: patlamaya hazir balon
haklısın kankicim benim oğlan laptopbu bozunca akşamları giremiyorum bi gün sonra yazmaya çalışıyorum o da olmuyor =(Benim hazirladigim tabloya göre 67,0 kiloymussun :)
2 gündür aksam yemekleri yemiyorsun ama menünü de bildirmiyorsun kankicim :)
Siskinligin gecince 900 gr'dan daha fazlasi gidecek, o yüzden sakin canini síkma bebim
Napalim saglik olsun :)haklısın kankicim benim oğlan laptopbu bozunca akşamları giremiyorum bi gün sonra yazmaya çalışıyorum o da olmuyor =(
Ne zamandir böyle bildirim yapiyoruz canim?Kızlaar Bildirim yapıyorum
Kilom 77,4
2 fincan iyidir kuzum, afiyet olsun.
Haklisin aslinda son günlerde + cikinca + görmeyi bekliyordum ama haftanin basinda hersey yolundayken öyle bir beklentim yoktu. Ne olduysa son günlerde oldu...
Kahvaltini yap güzelce canim, afiyet olsun :)
Günaydin canim nasil oldun?
Tebrikler 100 gr gitmis :) hic yoktan iyidir...
Ortalama: 0,13%
Günaydın kizlar hayirli cumalar :)
Ebrumm uzulme kuzum. Bu hafta verirsin insallah. Dolunayda buyuyen fazdaydi sanirim tabi istahi da etkiliyo bu durum. Bu hafta daha kolay olur insallah bizim icin. Bende artidayim Kesinlikle ve tartiya cikmaya korkuyorum.
Evet cok caliscaz ve insallah haftaya cok daha iyi olcazdolunay tarihlerini ayperisi her ay kk da paylasiyo ya ordab bakiyorum ben. Hatta saclarimi ona gore kestiriyorum daha hizli ve guclu uzuyo. Epilasyonu da o tarihlere gore yapiyorum ve coook faydasini gordum kuzum.
Mevsimseldir diye düşünüyorum insallah kolaylikla atlatiriz
Lapa diyeti yapma diyecektim ki bi baktim isvec denicekmissin bir gunluk :) hicbirimize yaramadi biliyorsun lapa diyeti
Günaydın kizlar
Gecen haftaki kilom 58,5
Bu hafta 58,8
Fark +0,300
Yuzde - 0,51
Mesaj sayim 72
Dogru hesapladigimdan emin degilim :S
günaydın kızlar 67,1 kilo geldim önceki kilom kaçı hatırlamıyorum bulamadım da izne ayrılmıştım malum nşallah kilo almamışımdır 2 gündür akşamları yemek yemedim herşey sizinle olmak için
Kilo.bildirimi
Gecen hafta 68.9kg
Bugun 69.8kg
Fark +900gr
Yuzde: %1,3
Msj sayim: 30
Ruh halim: berbat
Bedensel halim: patlamaya hazir balon
Kız uzunca açıklamayı ondan sonra yaptım son dakika ya yetişeyim diye :))))))Ne zamandir böyle bildirim yapiyoruz canim?
Gecen hafta 77,9
Bu hafta 77,4
Fark 0,5
Ortalama 0,64%
Tebrik ederim canim
Özür dilerim onu görmemisimKız uzunca açıklamayı ondan sonra yaptım son dakika ya yetişeyim diye :))))))
Giderkenki kilo üzerinden bişe yapılacak mı ki ..Özür dilerim onu görmemisimkilon bölünecek sanirim canim ama emin degilim
Bilmiyorum gülüm, gonca gelince el atar. Saglik olsun balim, yine iyi vermissin su telasen bitsin ben senin daha güzel sonuclar alacagini düsünüyorum :) Antalya ya baktin mi bu arada? :)Giderkenki kilo üzerinden bişe yapılacak mı ki ..
Canım ben aslında 800 gr vermiştim hafta içinde.. Ama dün sabah 11 buçuktan akşam 9 a kadar benim evde uğraştık o yüzden de normal bi ev yemeği yiyemedim. Ispanaklı pide yemek zorunda kaldım öğlen ve akşam ondan böyle oldu yoksa o kadar enerji harcamaya hedefimi tuttururdum ben( Ama sağlık olsun ne yapalım :)
evet ya herkes artıda neredeyse.. Kızlar hep beraber toplanıp bana gelin haldır huldur temizlik yapalım sokaklarda dolaşıp benim eksik kalanları alalım belki kilo veririzDilvin, AKovser, Perim ve Hoptiri eksik...
Bu hafta buralari kasip kavuralim demistim "pozitif anlamda" biz kasip kavurduk ama tam tersine
Liste paylasima tasinmamis henüz o yüzden degistirmende bir sakinca görmüyorum canim.E-brulim canım bişey sorayım ben acele ettim bilfirim yapmakta wc den çıktım hiç beklemeden tartıldım. Şimdi biraz bekledim yine tartıldım 77.2 çıktım. Şimdi 12 den önceki bildirimdeki kilom mu geçerli olacak dinlendikten sonra ama bildirim süresi bittikten sonraki kilom mu ?
evet ya herkes artıda neredeyse.. Kızlar hep beraber toplanıp bana gelin haldır huldur temizlik yapalım sokaklarda dolaşıp benim eksik kalanları alalım belki kilo veririz
Ay canım benim yaa.. Bazen vücut istiyor ama ölçüsünü kaçırmadan 1 hafta artıdan sonra artık vücut ihtiyaçlarını biraz olsun tamamladıktan sonra daha hızlı veriyor. Ama ölçüyü kaçırmamak şartıyla :)))Gözüm birseyi görmeyip yedigim icin arti cikiyorumdur büyük ihtimalle... Ödem oldugunu sanmiyorum canim, siskinlikte yok. Acilen toparlanmam lazim, bu hafta birak iddiami tutturmayi sabit ciksam cok mutlu olacagim.
Rica ederim canim :) Alip kenara koyman iyi olmus yoksa aceleden unutabilirdin. Cok duydum cevremden unutanlari :)
Hiçbir şeye yanma arkadaşım :) Moralini bozma. Bak futbolcular ne yapar duran topa vurmadan önce birkaç adım geri giderler ve sonra hızla koşup golü atarlar :) Böyle düşün sen şuan kuvvet alıyorsun :)Kilo bildirimim
Gecen hafta: 66.8
Bu hafta: 67.5
Fark: +0.700
Ortalama: -1,04%
Mesaj sayisi: 124
900 gr verelim derken o kadar aldik nerdeyse iyimi
Kilo aldigima mi yansam, üstümde ki siskinlige mi yoksa karnimin agrisina mi
Bilmiyorum gülüm, gonca gelince el atar. Saglik olsun balim, yine iyi vermissin su telasen bitsin ben senin daha güzel sonuclar alacagini düsünüyorum :) Antalya ya baktin mi bu arada? :)
Tamam canım yeni bildirim yapayım ben hemen :)Liste paylasima tasinmamis henüz o yüzden degistirmende bir sakinca görmüyorum canim.
700 gr süper
tamam ben bavulumu toplayip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?