Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4 . TAKIM 408. ETAP***

LeyL35 (/58.5/58.8 / +0.3/%-0.51 )
E-brulim(/ 66.8/67,5 /+0,700 /-1,05 % )
dilviin (/54.6/ / /% )
Pembe_dizi (/68.9/ / /% )

Hoptiri (/86.1/ / /% )bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
wemba (/67.2/67 / 0,200/0,30% )
gogo2405 (67.8 /67,9 /+0,100/-0,15 % )
BiricikS (/75.2/74,9 /0,300 /0,40% )
Perim (/73.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Parfym (/77.1/ 77.0/0.1 / % 0.13)
AKovser (/55.9/ / /% )405.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 4'e bölündü

4.takım ortalaması %

Kilo.bildirimi
Gecen hafta 68.9kg
Bugun 69.8kg
Fark +900gr
Yuzde: %1,3
Msj sayim: 30
Ruh halim: berbat
Bedensel halim: patlamaya hazir balon

Benim hazirladigim tabloya göre 67,0 kiloymussun :)
2 gündür aksam yemekleri yemiyorsun ama menünü de bildirmiyorsun kankicim :)

Kilo.bildirimi
Gecen hafta 68.9kg
Bugun 69.8kg
Fark +900gr
Siskinligin gecince 900 gr'dan daha fazlasi gidecek, o yüzden sakin canini síkma bebim

Benim hazirladigim tabloya göre 67,0 kiloymussun :)
2 gündür aksam yemekleri yemiyorsun ama menünü de bildirmiyorsun kankicim :)

Siskinligin gecince 900 gr'dan daha fazlasi gidecek, o yüzden sakin canini síkma bebim
haklısın kankicim benim oğlan laptopbu bozunca akşamları giremiyorum bi gün sonra yazmaya çalışıyorum o da olmuyor =(

Kızlar erken uyumama rağmen uyanamamışım hem kaç gündür doğru düzgün uyuyamadığımdan hem henüz iyileşemediğimden sanırım.. Bir de dün mobilyalarımın bir kısmı geldi onlarla uğraştık akşama kadar onun da etkisi var snırım son dakikalarda yetiştim heralde ama izin dönüşü bu hesaplamalar nasıl olacak bilmiyorum

Toparlicaz kendimizi merak etmr

Günaydın kizlar hayirli cumalar :)

Hayirli cumalar tatlim

Ebrumm uzulme kuzum. Bu hafta verirsin insallah. Dolunayda buyuyen fazdaydi sanirim tabi istahi da etkiliyo bu durum. Bu hafta daha kolay olur insallah bizim icin. Bende artidayim Kesinlikle ve tartiya cikmaya korkuyorum.

ay sorama bu hafta istah konusunda zirvedeydim

Nereden bakiyorsun ona canim

Mevsimseldir diye düşünüyorum insallah kolaylikla atlatiriz
Lapa diyeti yapma diyecektim ki bi baktim isvec denicekmissin bir gunluk :) hicbirimize yaramadi biliyorsun lapa diyeti

Isvecten 1 gun yapim dedim canim lapayla ilgili deneyimlerinizi hatirlatim bi an.

Günaydın kizlar
Gecen haftaki kilom 58,5
Bu hafta 58,8
Fark +0,300
Yuzde - 0,51
Mesaj sayim 72

Dogru hesapladigimdan emin degilim :S

Hopp sende bizdensin bu hafta

Az yemekte kilo aldirir ve sagliksiz helede sen emziriyorsun dikkat et

Kilo.bildirimi
Gecen hafta 68.9kg
Bugun 69.8kg
Fark +900gr

Aramiza hosgeldin sekerim

Özür dilerim onu görmemisim kilon bölünecek sanirim canim ama emin degilim
Giderkenki kilo üzerinden bişe yapılacak mı ki ..
Canım ben aslında 800 gr vermiştim hafta içinde.. Ama dün sabah 11 buçuktan akşam 9 a kadar benim evde uğraştık o yüzden de normal bi ev yemeği yiyemedim. Ispanaklı pide yemek zorunda kaldım öğlen ve akşam ondan böyle oldu yoksa o kadar enerji harcamaya hedefimi tuttururdum ben ( Ama sağlık olsun ne yapalım :)

Bilmiyorum gülüm, gonca gelince el atar. Saglik olsun balim, yine iyi vermissin su telasen bitsin ben senin daha güzel sonuclar alacagini düsünüyorum :) Antalya ya baktin mi bu arada? :)

Dilvin, AKovser, Perim ve Hoptiri eksik...
Bu hafta buralari kasip kavuralim demistim "pozitif anlamda" biz kasip kavurduk ama tam tersine

E-brulim canım bişey sorayım ben acele ettim bilfirim yapmakta wc den çıktım hiç beklemeden tartıldım. Şimdi biraz bekledim yine tartıldım 77.2 çıktım. Şimdi 12 den önceki bildirimdeki kilom mu geçerli olacak dinlendikten sonra ama bildirim süresi bittikten sonraki kilom mu ?

Dilvin, AKovser, Perim ve Hoptiri eksik...
Bu hafta buralari kasip kavuralim demistim "pozitif anlamda" biz kasip kavurduk ama tam tersine
evet ya herkes artıda neredeyse.. Kızlar hep beraber toplanıp bana gelin haldır huldur temizlik yapalım sokaklarda dolaşıp benim eksik kalanları alalım belki kilo veririz

Liste paylasima tasinmamis henüz o yüzden degistirmende bir sakinca görmüyorum canim.
700 gr süper

evet ya herkes artıda neredeyse.. Kızlar hep beraber toplanıp bana gelin haldır huldur temizlik yapalım sokaklarda dolaşıp benim eksik kalanları alalım belki kilo veririz
tamam ben bavulumu toplayip geliyorum

Ay canım benim yaa.. Bazen vücut istiyor ama ölçüsünü kaçırmadan 1 hafta artıdan sonra artık vücut ihtiyaçlarını biraz olsun tamamladıktan sonra daha hızlı veriyor. Ama ölçüyü kaçırmamak şartıyla :)))
Kilo bildirimim

Gecen hafta: 66.8
Bu hafta: 67.5
Fark: +0.700
Ortalama: -1,04%
Mesaj sayisi: 124

900 gr verelim derken o kadar aldik nerdeyse iyimi
Kilo aldigima mi yansam, üstümde ki siskinlige mi yoksa karnimin agrisina mi
Hiçbir şeye yanma arkadaşım :) Moralini bozma. Bak futbolcular ne yapar duran topa vurmadan önce birkaç adım geri giderler ve sonra hızla koşup golü atarlar :) Böyle düşün sen şuan kuvvet alıyorsun :)
Bilmiyorum gülüm, gonca gelince el atar. Saglik olsun balim, yine iyi vermissin su telasen bitsin ben senin daha güzel sonuclar alacagini düsünüyorum :) Antalya ya baktin mi bu arada? :)

Yok canım bakamadım bugün de perde halı falan gelebilir. Çeyizler ütülenecek falan bir sürü işim var bakamıyorum. Bir de dün güzel bir şey oldu nişanlım iş yerinde terfii etti :) Bu yüzden de düğün sonrası 1 hafta izin vermişler. Yani balayına çıkamayacağız. Nasipse eylül ekim gibi erken rezervasyondan yararlanırız heralde :) Zaten benim gönlümden de geçen buydu iyi oldu :))

Geçerli olacak bildirimim :

İzin sonrası başlangıç kilom : 77.9
Bugün kilom : 77.2
Fark: -700 gr
Ortalama : 0,89 dan 0,90

İzne ayrılırkenki kilom:78

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…