Sevindim :)hımmm çok iyii bence :)
Oh sıhhatler olsun :)benim menü geliyorr
sabaha yine 2 bardak su ve 1 hurma ile basladım saat 7 civarıydı
10.00 1 kk peynir 1 biber yarım domates bolca maydonoz
15.00- 1 bardak sahlep içtim çok iyi geldi spor sonrası
18.00- 5 kaşık yağsız türlü bi parça kırmızı et ve yoğurt, yarım dilim tam bugday ekmeği
gün içinde 2 tane de elma yedim- 2lt su içtim sonrasını saymadım
1 buçuk saat yağ yakıcı pilates yaptım. duşumu alıp makyajımı yaptım. çok mutluyum
ya özellikle baktım 64kcal yazıodu yanlış mı baktım acabaaa çok da severim kendileriniSevindim :)
Oh sıhhatler olsun :)
Sahlep hariç çok güzel canım, sahlep'in 100 ml 400 kalori civarında, ah ah birde tadı güzel olmasa :)
Olabilir canım belki senin ki düşük kalorilidir. Markası ne? Bende alayım bir daha ki sefere :)))ya özellikle baktım 64kcal yazıodu yanlış mı baktım acabaaa çok da severim kendilerini
Kent sahlep simdi baktim tekrar 64kcal yazio altinda da 313 kj yazio heraldr alttaki kalori degil mii :-D tuh ya ama nestlenin sahlebi daha guzel bence :-D :-DOlabilir canım belki senin ki düşük kalorilidir. Markası ne? Bende alayım bir daha ki sefere :)))
Umarim kuzum ya daha regl olmama 1hafta var. Pirinc lapasi mi yapsam bilemedim.Siskinligin gecince 900 gr'dan daha fazlasi gidecek, o yüzden sakin canini síkma bebim
Canim ben google a dolunay epilasyonu yaziyorum kadinlar kulubu cikiyo zaten oraya tikliyorum. Her ay bildiriyo ordan. Ozellikle epilasyonda cok faydasini gordum.Nereden bakiyorsun ona canim
Evet tatlim devam tabiki ama 69.0kg diyorum malesef
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Gogo2405 38 167 77 67.9 63.0 2 LeyL35 32 160 61 58.8 55.0 3 E-brulim 27 165 74.5 67.5 58.0 4 Efsun64 24 153 83.7 77.2 65.0 5 AKovser 20 153 57 54.9 48.0 6 Pembe_dizi 25 172 75.9 68.9 63.0 7 dilviin 19 155 58 54.6 50 8 EceminKahveAskii 21 157 59.6 57.9 55.0 9 Hoptiri 24 174 89 86.1 70 10 CHRKSSNGHN 27 173 72.4 70.5 63.0 11 wemba 29 164 73.4 67.0 65 12 eliflider 25 167 68.9 67.1 57 13 BiricikS 21 165 81.4 74.9 65 14 _perim_ 27 176 75.5 73 69 15 Parfym 28 165 79.0 77.0 56
Iddiayi devam ettiriyormuyuz kizlar?
Canim benim de regl bazen gecikir. 1tatli kasigina bal ve bol bol corek otu karistirip yesin. Aksam yesin sabaha regl olur Allahin izniyle. Bende hep ise yaradi.Karsindakini bayiltmak istiyorsan gülebilirsin
Hep birlikte insallah canim benim
BiricikS ile birlikte yürüyüse ciktigimizda zamanin yarisini yürüyerek yarisini da kosarak geciriyoruz. Son haftalarda yogunluk vardi, ablasi evlendi o yüzden pek cikamadik ama bugünden itibaren gecmise bir cizgi cekmeye niyetliyiz
Kcal kalori canım, kalori hep düşük olanı :) bir kent dedin bir Nestle zaten kararsız bir insanın iyice kafam karıştı :)Kent sahlep simdi baktim tekrar 64kcal yazio altinda da 313 kj yazio heraldr alttaki kalori degil mii :-D tuh ya ama nestlenin sahlebi daha guzel bence :-D :-D
bir hafta öncesinden bu kadar şişkinlik oluyor mu sende canım? Pirinç lapası yapabilirsin sana iyi gelmişti.Umarim kuzum ya daha regl olmama 1hafta var. Pirinc lapasi mi yapsam bilemedim.
Evet tatlim devam tabiki ama 69.0kg diyorum malesef
Canim benim de regl bazen gecikir. 1tatli kasigina bal ve bol bol corek otu karistirip yesin. Aksam yesin sabaha regl olur Allahin izniyle. Bende hep ise yaradi.
Akşam geçiştirilmiş gibi olmuş, hani sanki akşam değil de ara öğün gibi çerezli.İste sacma sapan menum
Sabah 10:30
Ceyrek ekmek, 2tatli kasigi bal, 1haslanmis yumurta, kk kasar peyniri, sekersiz cay, 2kasik krem peynir.
Aksam 18:30
Sutlu nescafe, 1avuc sari leblebi, 1un kurabiyesi, 2catal nevzine tatlisi, kucuk bir avuc kuru uzum ve cig findik
1lt su( yatmadan 2 yapmaya caliscam)
20+20mekik
Bide birazdan yarim saat eliptik bisiklete binmeyi düşünüyorum.
Cok ilginc bi menu olmus cidden ... ben ev yemegi yemeden yapamayan bi insan oldugum icin de bana garip gelmis olabilir tabiİste sacma sapan menum
Ceyrek ekmek, 2tatli kasigi bal, 1haslanmis yumurta, kk kasar peyniri, sekersiz cay, 2kasik krem peynir.
Sutlu nescafe, 1avuc sari leblebi, 1un kurabiyesi, 2catal nevzine tatlisi, kucuk bir avuc kuru uzum ve cig findik
20+20mekik
Bugun ictigim ve kalorisini yazdigim kent. Ama ben normalde nestleyi daha cok seviyorum. Ama onun kalorisi nedir bilmiyorum canim. Dusuk olan kalori ise kent alabilirsin o zaman 64 guzel bi rakamKcal kalori canım, kalori hep düşük olanı :) bir kent dedin bir Nestle zaten kararsız bir insanın iyice kafam karıştı :)
bir hafta öncesinden bu kadar şişkinlik oluyor mu sende canım? Pirinç lapası yapabilirsin sana iyi gelmişti.
69 not aldım :)
Bilgi için sağol bitanem, kendisi okuyup yapar canı isterse :)
Akşam geçiştirilmiş gibi olmuş, hani sanki akşam değil de ara öğün gibi çerezli.
Çok sağol canım markete gittiğimde unutmazsam bakarımBugun ictigim ve kalorisini yazdigim kent. Ama ben normalde nestleyi daha cok seviyorum. Ama onun kalorisi nedir bilmiyorum canim. Dusuk olan kalori ise kent alabilirsin o zaman 64 guzel bi rakam
Az az sık sık yemek bu olsa gerek ;-)Kizlar menum..
sabah 7.den itibaren
1 kuru kayisi
1 kasik zeytinyagi
1 bardak su
saat 8
1 kase musli
Saat 9
Yarim dilim tam bugday ekmeği
1ceviz
3 lokma peynir
Ara 10.00
kahve
eti form minik atstrnaliklardan 5 tane
yesil cay
Oglen 13.00
2 dilim tam b.ekmegi
4 zeytin
1 dilim peynir
domates salatalik biber
Ara 15.00
kahve
yesil cay
1 ceviz
4 lokma cikolata
Aksam 19.00
8ymk kasigi kisir
ayran
Birazdan soda limon
3 litre su
lesli 2 mileyaptim ilk kez ,yyorucu ama zewkli,bol merdiven,6 dakikada kol eritme. Biraz da dans ..zumba falan
Tatlim sacmaladim bugun walla ya,ccorba oldu menum,bu arada activiayi sen sordun dimi cnm?bn ara ogun olarak tuketiyorum genelde ogleden sonra,ana bi de kahvalti zamani diye bişe war,o kahvaltilik,tok tutuyo yaniAz az sık sık yemek bu olsa gerek ;-)
Ebrum güzel olmuş menün.Bugünkü menüm
Sabah 09:30
Yoğurt + keten tohumu + tarçın
Öğle 11:30
Yoğurt soslu karışık salata (marul, salatalık, roka, 3 yk kadar rendelenmiş kaşar peyniri, 5 ceviz)
Akşam 15:30
Yarım çiğköfte dürüm
Ara 17:00
6-7 parça minik (çikolata parçası gibi) dondurma - 5 tanesi 65 kalori
1,5 lt su
Spor: bitince bildireceğim
Çok kısa ve öz olmuş menün ve az olmuş.Sabah 1 yeşil elma yeşil çay
Öğlen bir kase çorba fırında tvuk salata
Akşam yarım durum çiğköfte
1 saat hızlı yürüyüş
40 squat
Daha bişiler daha yaparım :)
2 lt ye yakın su
Bende teşekkür ediyorumben de sana başarılar diliyorumm
Gayet duzenli olmuş.benim menü geliyorr
sabaha yine 2 bardak su ve 1 hurma ile basladım saat 7 civarıydı
10.00 1 kk peynir 1 biber yarım domates bolca maydonoz
15.00- 1 bardak sahlep içtim çok iyi geldi spor sonrası
18.00- 5 kaşık yağsız türlü bi parça kırmızı et ve yoğurt, yarım dilim tam bugday ekmeği
gün içinde 2 tane de elma yedim- 2lt su içtim sonrasını saymadım
1 buçuk saat yağ yakıcı pilates yaptım. duşumu alıp makyajımı yaptım. çok mutluyum
Ara Öğün olarak tuketebilirsin bencebugün marketten kayısılı activia lardan aldım ama hangi öğün yemeliyim bilmiyorum . bu konuda beni biri aydınlatabilir mi
Evet garip bir menüİste sacma sapan menum
20+20mekik
Güzel ben beğendim.Kizlar menum..
sabah 7.den itibaren
1 kuru kayisi
1 kasik zeytinyagi
1 bardak su
saat 8
1 kase musli
Saat 9
Yarim dilim tam bugday ekmeği
1ceviz
3 lokma peynir
Ara 10.00
kahve
eti form minik atstrnaliklardan 5 tane
yesil cay
Oglen 13.00
2 dilim tam b.ekmegi
4 zeytin
1 dilim peynir
domates salatalik biber
Ara 15.00
kahve
yesil cay
1 ceviz
4 lokma cikolata
Aksam 19.00
8ymk kasigi kisir
ayran
Birazdan soda limon
3 litre su
lesli 2 mileyaptim ilk kez ,yyorucu ama zewkli,bol merdiven,6 dakikada kol eritme. Biraz da dans ..zumba falan
Tavukla maden suyumu değişik olmuş ama iyi yinede.Bugünkü Menüm
9:00 2 tane yumurtadan omlet, 4-5 dilim salatalık şekersiz çay
13:00 1 şekersiz kahve 1 elma
15:30 4-5 dilim fırında patates
18:00 1 tavuk but 1 tane maden suyu
Su 2 lt tamamladım son yarım litre içiyorum şimdi
Spor kalça/bacak egzersizi 6-7 dk
100 jumping yaptm.
Her sabah kahvaltıdan önce 1 bardak ılık suya yarım limon sıkıp içiyorum.
Yeşil çayımı içmedim bugün.
Az önce bir arkadaşımla karşılaştım nasılll zayıflamış oyy, geçen yazdan bu yana 20 kilo vermiş. Sordum özel birşey yapıyormu diye beyaz ekmeği kesmiş, gün içinde kuş kadar yiye yiye midesi küçülmüş alışmış bünyesi şimdi az yiyip doyuyor. Spor olarak mekik çekiyorum hep dedi. E bende beyaz ekmek yemiyorum be bu yaaa
Canim midem cok fena bu aralar, ardindan ictim öyle. Havada sicakti bugun kola icmek istemedim.Ebrum güzel olmuş menün.
Çok kısa ve öz olmuş menün ve az olmuş.
Bende teşekkür ediyorum
Gayet duzenli olmuş.
Ara Öğün olarak tuketebilirsin bence
Evet garip bir menü
Güzel ben beğendim.
Tavukla maden suyumu değişik olmuş ama iyi yinede.
Tamam canim saol. Baktim kahvaltilik yoktu ben de normal aldim bi deneyeyim bakalimTatlim sacmaladim bugun walla ya,ccorba oldu menum,bu arada activiayi sen sordun dimi cnm?bn ara ogun olarak tuketiyorum genelde ogleden sonra,ana bi de kahvalti zamani diye bişe war,o kahvaltilik,tok tutuyo yani
Evet tatlim ya bugun akvaryumu temizledim o baya surdu hemde sabah ölen baligima canim skldi bide ustune tartinin bana yaptigi yamukKcal kalori canım, kalori hep düşük olanı :) bir kent dedin bir Nestle zaten kararsız bir insanın iyice kafam karıştı :)
bir hafta öncesinden bu kadar şişkinlik oluyor mu sende canım? Pirinç lapası yapabilirsin sana iyi gelmişti.
69 not aldım :)
Bilgi için sağol bitanem, kendisi okuyup yapar canı isterse :)
Akşam geçiştirilmiş gibi olmuş, hani sanki akşam değil de ara öğün gibi çerezli.
Ev yemegi hic aramam kuzum. Bitek zeytinyagli pirasaya dayanamam :)Cok ilginc bi menu olmus cidden ... ben ev yemegi yemeden yapamayan bi insan oldugum icin de bana garip gelmis olabilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?