Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa günler uzadı gün içinde ne yediğimi bile unutuyorum. Artık not alıyorum
Varmı böyle olan yoksa benmi böyleyim bitek

Pilav ve ekmekten kacarak uzaklasmaliyiz bence bir de kizartma ama az yemissin zaten karnibahar kizartmasi candir butun guzel seyler tehlikeli malesef

Evet tatlim ya bugun akvaryumu temizledim o baya surdu hemde sabah ölen baligima canim skldi bide ustune tartinin bana yaptigi yamuk

Ev yemegi hic aramam kuzum. Bitek zeytinyagli pirasaya dayanamam :)
Off pırasayı korkudan pişirmiyorum. Yoksa 2 tabak deviririm en büyüğünden. Bol limonlu of off

Kızlaaar 16.310 adım = 8.2 km/02:14 = 451 kalori

Güzel olmuş ben beğendim canım.

Demek ki sende yaza o arkadaşın gibi Fıstık olacaksın menün güzel olmuş gülüm

Ebrum güzel olmuş menün.
Teşekkür ederim tatlım :)

Evet maalesef 10. olduk bu hafta... Önümüzdeki hafta kesin toparlanmalıyız.
Geçmiş olsun canım, ağrıların geçince sporunu telafi edersin.

Evet tatlim ya bugun akvaryumu temizledim o baya surdu hemde sabah ölen baligima canim skldi bide ustune tartinin bana yaptigi yamuk
Başın sağolsun canım :/
Sıkma canını toparlayacağız :)

Unutkanlık bende hep var günün uzunluğuyla alakalı değil yani :) telefonda ki kalori uygulamasına ne yediğimi yazıyorum, burada menümü paylaşırken ordan kopya çekiyorum :)))

Woooowww 16.310 adim mi masallah supersinnn
Ay insallah bende incecik olurum oyle ya yaza az kaldi ki.

Hakikaten yaa ben niye ordan bakip yazmiyorum, not almak ayrica pff

Bu geri dönüşlerde kilonun bölüneceği sayı neye göre belirleniyor. Ve bölmekteki amaç ne bi nevi cezamı :))))

Bende tlfnun not kismina yazyrum aksam buraya kopyaliyorum kuzucum. Yoksa bende unutuyorum. Kalori uygulamasini kullandim ama kafayi yicek gibi oldum bi porsiyon kac gr olur hangi ceside giriyo yedigim falan
Yedigimiz iki lokma onun da hesabini once telefona vermek bana gore degil
Off pırasayı korkudan pişirmiyorum. Yoksa 2 tabak deviririm en büyüğünden. Bol limonlu of off
Ayyy suan buzdolabinda bi tencere varken cok tehlikeli laflar bunlar

Dizginleri aldim elime bakalim, haftaya sonuclari görecegiz :)))

Sen beni ne güzel motive ediyorsun öyle kuzum ya, cok tesekkür ederim o zaman simdi duran topa dogru hizlica kosup gol atma zamani
hadi bakalım kim hedefine ulaşacak :))
canım beniiim :)) dostlar bugünler için var
Neden banlandı acaba
eveeeett :)))

Ben bu hafta da 700 gr veririm heralde.

Cumaya hedefim 65.5 olmak :)))

Kızlar bir de spor hedefi falan mı koysak ya da yarış falan sporla pek alakamız kalamış aayfa olarak... canlanmamız lazım

Bu geri dönüşlerde kilonun bölüneceği sayı neye göre belirleniyor. Ve bölmekteki amaç ne bi nevi cezamı :))))
Izinde olup bildirimde bulunmadigin haftaya bölünüyor canım 405 bildirimde bulunmadın 406 ,407 ve 408 4 etap 4 e bölünüyor 405 te kilo bildirip ayrildiysan 3 e bolunecekti.

Kızlar 79.2 kiloyum

Kekik çayına başlamam gerek yeniden o benim iştahımı kesiyor .

80 leri görmek istemiyorum yeniden :)

olur canım ben 2 hafta izinli olayım zaten baya stresliyim bu aralar baya gerginlik yaşıyorum. Çok mutsuz ve dedikodulardan art niyetlerden şişmiş durumdayım..
Kilo bildirimin 13 martta canım 20 martta yok 405. Etap için 20 sinde yapman gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…