Hepimiz ulaşırız inşallah hayatımhadi bakalım kim hedefine ulaşacak :))
canım beniiim :)) dostlar bugünler için var
Neden banlandı acaba
eveeeett :)))
Ben bu hafta da 700 gr veririm heralde.
Cumaya hedefim 65.5 olmak :)))
Kızlar bir de spor hedefi falan mı koysak ya da yarış falan sporla pek alakamız kalamış aayfa olarak... canlanmamızlazım
Onu da göreceksin yakın zamanda balım :)65.5 miiii :)))) Allah söyletti sanırım ayy inşallaah :)))
76.5 olmak hedefim :)))))
Canım ay takvimine göre incelme gösteriyor, ben niye zayıflayacağım yerde şişiyorum o zaman yahttp://tr.rhythmofnature.net/ay-takvimi-saglik-ve-guzellik
Ay takvimine göre hazırlanmış bir site kızlar.
Yarışmacı | Hedef |
Pembe_dizi | -0.800 gr = 69.0 kg |
E-brulim | -0.500 gr = 67.5 kg |
gogo2405 | -0.900 gr = 67.0 kg |
Yarışmacı | Hedef |
E-brulim | -0.500 gr = 67.0 kg |
Yarışmacı | Hedef |
efsun64 | -0.700 gr = 76.5 kg |
Yarışmacı | Hedef |
wemba | -0.500 gr = 66.5 kg |
Hadi bakalım inşallah ulaşırız canım :)Gunaydin kizlar,ebrucum gecmisi okuyamadim da sanirim hedef belirtiyoz 500 gram benim hedef 66.5 insalllaaaahhhhh
Gunaydin guzeller ben de hedef yapabiliyor muyum ebrulim benim hedefim -700 olsun 69gormek istemiyorum artik. Biraz zorlayici bi hedef ama umarim basaririmyeni hafta Yeni Iddia
Yeni hedefler, yeni başarılar demek! Siz yeter ki üşenmeyin, ertelemeyin, cesaretli olun ve en önemlisi vazgeçmeyin...
Haftanın ödülü:
Hedefinize ulaşın ki haftanın ödülü olan "SÜTLÜ TATLI" nın da tadını çıkartın
Yarışmacı Hedef Pembe_dizi -0.800 gr = 69.0 kg ️ E-brulim -0.500 gr = 67.0 kg ️ gogo2405 -0.900 gr = 67.0 kg ️ efsun64 -0.700 gr = 76.5 kg ️ wemba -0.500 gr = 66.5 kg ️
Not: "oturduğu yerden başarıya ulaşan tek şey tavuktur"
Herkese başarılar
Hadi bakalım inşallah ulaşırız canım :)
Yarışmacı | Hedef |
wemba | -0.500 gr = 66.5 kg |
chocolateacher | -0.700 gr = 69.0 kg |
Ekledim seni canım :)Gunaydin guzeller ben de hedef yapabiliyor muyum ebrulim benim hedefim -700 olsun 69gormek istemiyorum artik. Biraz zorlayici bi hedef ama umarim basaririm
Ben lifesum diye bir uygulama kullanıyorum ve çok memnunum. Myfitnesspal adlı uygulamayı da tavsiye ederim. Burda ki bazı arkadaşlar fitwell uygulamasını kullanıyor ve memnunlar. Ben fitwell'i sevmedim, seçenekleri fazla değildi mesela yoğurt yazıyorum bana sadece Danone'nin liğht ürününü gösteriyordu. Lifesum ve Myfitnesspal uygulamalarında ürünleri barkodunu tarattırarak arayabiliyorsun.Fatsecret die bi kalori programi indirdim umarim ise yarar
Alman ürünlerinin barkodunuda gösteriyormu? Yada yabancı dildede varmı sadece Türkçe mi bu uygulama. Çünkü ogün bir yabancı uygulama indirmiştim sarma yazdım çıkmadıyeni hafta Yeni Iddia
Yeni hedefler, yeni başarılar demek! Siz yeter ki üşenmeyin, ertelemeyin, cesaretli olun ve en önemlisi vazgeçmeyin...
Haftanın ödülü:
Hedefinize ulaşın ki haftanın ödülü olan "SÜTLÜ TATLI" nın da tadını çıkartın
Yarışmacı Hedef Pembe_dizi -0.800 gr = 69.0 kg ️ E-brulim -0.500 gr = 67.0 kg ️ gogo2405 -0.900 gr = 67.0 kg ️ efsun64 -0.700 gr = 76.5 kg ️ wemba -0.500 gr = 66.5 kg ️ chocolateacher -0.700 gr = 69.0 kg ️
Not: "oturduğu yerden başarıya ulaşan tek şey tavuktur"
Herkese başarılar
Ekledim seni canım :)
Ulaşılamayacak hedef yoktur kuzum, kendine inan... Başaracaksın :)
Ben lifesum diye bir uygulama kullanıyorum ve çok memnunum. Myfitnesspal adlı uygulamayı da tavsiye ederim. Burda ki bazı arkadaşlar fitwell uygulamasını kullanıyor ve memnunlar. Ben fitwell'i sevmedim, seçenekleri fazla değildi mesela yoğurt yazıyorum bana sadece Danone'nin liğht ürününü gösteriyordu. Lifesum ve Myfitnesspal uygulamalarında ürünleri barkodunu tarattırarak arayabiliyorsun.
Evet gülüm lifesum ve Myfitnesspal alman ürünlerini de buluyor. Türkiye'den ithal edilen ürünlerin barkodu farklı olduğu için sonuç vermiyor ama Almanya'da üretilen ürünlerde bir sorun çıkmadı henüz :) sarma var ikisindede, hatta lahana ve yaprak diye ayrılmış. Myfitnesspal'da türkçe dil seçeneği varmış ama nereden değiştiğini bulamadım. Lifesum'u danca ayarlayabilirsin :)Alman ürünlerinin barkodunuda gösteriyormu? Yada yabancı dildede varmı sadece Türkçe mi bu uygulama. Çünkü ogün bir yabancı uygulama indirmiştim sarma yazdım çıkmadıTürkçe olanda ise crunchy çıkmadı
Fitnesspall 1 porsiyon sarmaya 150 gr 300 cal demisEvet gülüm lifesum ve Myfitnesspal alman ürünlerini de buluyor. Türkiye'den ithal edilen ürünlerin barkodu farklı olduğu için sonuç vermiyor ama Almanya'da üretilen ürünlerde bir sorun çıkmadı henüz :) sarma var ikisindede, hatta lahana ve yaprak diye ayrılmış. Myfitnesspal'da türkçe dil seçeneği varmış ama nereden değiştiğini bulamadım. Lifesum'u danca ayarlayabilirsin :)
Eki Görüntüle 1489685 Eki Görüntüle 1489686
Edit: mavi = MuFitnessPal
yeşil = Lifesum
Çok güzel bir soru sormuşsun canımFitnesspall 1 porsiyon sarmaya 150 gr 300 cal demis
Lifesum 1 porsiyon 110 gr icin 143 cal demis
Hangisi dogru acaba
Oh ohh lahana da varmis.
Etli yaprak sarmasi olsa su anda 1 tencere yerdimmCok sık ta yaparım çocuklarda çok sever. E bu kadar çok kaloriliyse yandım kiii ne yandımm
Sayarak yemeliyim artık
En güzeli, bende evdeyim şimdilik. Temizliğe girişeceğim, hava düzelirse yürüyüşe çıkarımBu haftasonu evde takılıcam. Misafirliğe gidince düzenim bozuluyor. Evde herşey kontrol altında. Diyet kısırımı yapıp yerim ohh miss
Bugün burası pek bir sessiz. Bende etrafı toparlıyayım biraz. Sporumu fln yapayım gelirim
Artık incelcez 9 unda küçülmeye başladı ay :)GÜNAYDIIIIN
Hepimiz ulaşırız inşallah hayatım
Neden banlandığını bilmiyorum, sadece profilinde üzgün yazdığını gördüm.
Hedefini not aldım canım. Kız biran 65 okuyunca afalladım, dedim vay be efsunum beni geçmiş
Spor hedefi iyi fikir, acaba herkes bir başkası için mi hedef belirlese?
Onu da göreceksin yakın zamanda balım :)
Canım ay takvimine göre incelme gösteriyor, ben niye zayıflayacağım yerde şişiyorum o zaman ya
Bende kullanmıştım güzel ama her öğün yediklerini yazmak sıkıcı oluyo bi süre sonra.Fatsecret die bi kalori programi indirdim umarim ise yarar
Hayırdır canım sıkıntı nedir.Merhaba..
Dünkü menüm..
Sahurda
Su
Akşam
1 porsiyon sütlü pilav yanında haşlama balık
2 bardak su
1.5 fincan çay
Artık eskisi gibi sık giremiyorum, böyle giderse ayrılmak zorunda kalıcam galiba..
Sütlü pilav da ne ki?Merhaba..
Dünkü menüm..
Sahurda
Su
Akşam
1 porsiyon sütlü pilav yanında haşlama balık
2 bardak su
1.5 fincan çay
Artık eskisi gibi sık giremiyorum, böyle giderse ayrılmak zorunda kalıcam galiba..
Inşallah goncamArtık incelcez 9 unda küçülmeye başladı ay :)
Resimde ki gibi ekmeği kesiyorsan vay haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?