- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
Günaydin kizlar, bugün biraz gec uyandim ama yinede ise vaktinde vardim... Kizlar ben neden böyle sisiyorum? Sabah yine parmaklarim acayipti, sanki normal halinin iki kati gibi geldi gözümeYa birde karin agrisi ve mide bulantisi vardi hafif, acaba salgina mi yakalaniyorum
Canim mideni zorlama. Limon da cok faydali oldugu icin acaba pul bibersiz mi denesen diye düsünmüstüm ben öyle
Hasani mi yedin kiz
Pizzaya karsi koymus olman harika
Sporun cok güzel goncam
Börek sabah oldugu icin síkíntí olacagini sanmiyorum...
Cok düzenli, begendim canim
Pembisimin menüsüde güzel olmus
Sabah ceviz ve badem yemenin bir sebebi varmi canim?
Kahvenin icine seker attin mi?
Menünü begendim, sporun da güzel olmus
Oleyinsallah güzel sonuclar aliriz
Tebrik ederim canim, iyi gidiyorsun... Aynen böyle devam
Ah o esler2-3 hosbesin lafi olmaz aslinda ama simdi ceza vermeden gecmekte ayip olur
Bir 30 jumping jack gider
Aynen kankim, moral bozmak yok. Düsüncelerimizle evrene pozitif sinyaller gönderelim ki sonuclar da pozitif olsun. Ay böyle konusunca kendimi yoga hocasi gibi hissediyorum
Menün, sporun herzaman ki gibi harika tatlim
Trambolini kullanmiyorsun herhalde artik?
Kuzum eliptik bisiklet zaten terletiyor, bence bir kahve ve aspirinsiz dene sonra sonuca göre hareket edersin.
Birde o ikili sadece terlemeye mi yariyormus?
Afiyet olsun canim, cok lezzetli gözüküyor
Kiz tabaklarin seltmann mi
Sen bence bundan sonra wasa yaz herkes anlar
Tesekkürler, kendi kendime basarilarimin devamini diliyorum
Leylam beni motive ettigin icin ayrica tesekkür ediyorum
Detoks cayim yesil cay ile isirgan otu karisimi, detoks cayi diye geciyor.
Evet,ikizleri taktik kolumuza birlikte yemege gittik
Hazir limon sosu kurtarici gibi birsey ama tabi tazesi daha saglikli.
Aspirin kani inceltiyor gülüm, o konuda dikkatli olmak lazim.
Tesekkürler kuzucum
Börekdasim
Evet gogom aksami birlikte gecirdik elticigimle
Sagolasin canim
Börege kadar cok iyi gidiyormussun ondan sonra bozulmus. Gezmeye gidince zor oluyor maalesef.
Iki börek = 100 jumping jack + 30 squat kolay gelsin tatlim
Kizlar eliptik bisiklet almayi düsünüyorum, tavsiye ediyormusunuz?
Ben bir bilsem canim, sislikte psikolojik olabilir mi ki?Acaba çok kafaya takıyosunda ondan mı artıyor şişliğin?
Üşütmüş de olabilirsin havalar hala dengelenemedi.
Cezam tamamdır ama bana squat yasak yerine duvar şınavı yapıyım istersen
Yerin varsa hiç durma al annemde var benm fırsat buldukça yaparım harika bişey.
Bende alacaktım ama evimde koyacak yer yok die kabul ettiremiyorum eşime
Yoğurt kürümü yedim kızlar limonlu biberli güzel. Diğer baharatlı olanı yiyemiycem sanırım buna 2 hafta devam etcekmisiz hem kolayda yapması.
Benim kankam nerde acaba göremedim bugün.
Anladim cnm bende kepek ekmeginden söz ediyorum. Kilom cikmadi basladigimdan beri ama yinede ekmegi de deneyeyim. Gecen hafta 1 kepek ekmekli tostun 1/4 nu yemistim. Siskinlik geliyo bazen belki ondan oluyordur.
Tmm bundan böyle wasa derim ben:)
Biraz baktim nete kahve+aspirin icin kafama yatti. Yalniz asprin yok yarin alsam diger gunu denerim ancak. Esime bahsettim oda onayladi kan dolasimini hizlandiriyor terletiyor diye.
Tmm kepek ekmegi yiyim ben yarin ozaman, zaten degistirme zamanim geldi kahvaltimi biraz. ilk basta yogurtla musli yiyodum sabah sonra bu wasa ya dadandim:)
Azmini alkışlıyorum
Beğendimgüzel menü. Ama yeşil mercimek yüksek kaloriliymiş bende pek severim ama
Canım anladığım kadarıyla emziriyorsun dereotunu seviyorsan ekle bence menülerine iyi süt yapıyor kendisimenü başarılı
Akşam çok az değil mi?
çorba tok tutmaz zaten ama yoğurt tutar ayrıca yağlısı bile zayıflamaya yardımcıymış. 3 kaşık değilde 1 kase yeseydin onu bar
Zumba mıı?? Çok canım çekti ama yaa. Ben çok severim. Ama belimden dolayı yapamıyorum şimdi. Spor harikaa
O dondurmalar saat 5-6 dan önce olabilse daha güzel olurdu sanırım..
Ayy şahane oluyor evde de.. Kesinlikle denemelisin. Bende bi kaç video var super. Hele biri bir kol çalıştırıyor, bikaç gün ağrıyor
Gelelim benim menüme:
Akşam evde caaanım çorbam ve zeytinyağlı pırasam varken ben neler yedim
Sabah
Beş hurma
bir kase yoğurt
Ara yeşilçay
ÖĞle
4 kaşık semizotu yemeği
1 kase salata
2 tatlı kaşıgı pırasa yemeği
1,5 dilimden az ekmek
Ara
5kaju
3fındık
3 badem
Akşam "gezmedeydim ve yiyecek başka birşey yoktu malesef"
2 tane saç böreği
Yoğurt
Turşu 2 kornişon
Su 2.8lt
Spor 15' leslie walk to the radio remix
( 15' dan sonra video kapanıyor niyeyse)
Parkta ordan oraya koştum kızımn peşinde eğer sayılırsa.
Saat 12 de eve girdim ancak bu saatte yazabildim menümü
Yesil cay icmiyorum bebisten dolayi ama suyu 3 lt yaparim artik. Sorunlu bolgem gobis ve yanlar iyice erimeliii.
Günaydin kizlar, bugün biraz gec uyandim ama yinede ise vaktinde vardim... Kizlar ben neden böyle sisiyorum? Sabah yine parmaklarim acayipti, sanki normal halinin iki kati gibi geldi g
Sizde böyle mi olmak istiyorsunuz?
Eki Görüntüle 1494449 Eki Görüntüle 1494450
o zaman yapmaniz gereken sey iste bu
Eki Görüntüle 1494452
Oooo en sevdigim harekettt
Sen 2 hafta mi yapacaksin kuzum
Ben sadece persembe aksami yapicaz saniyordum
Haslanmis yumurtali bir kahvaltiyida eksik etme sekerim
Bi kere denicem canim.
bugun skiny jean ve sguata baslicamm
Indirme esnasinda hata olmustur tatlim ondan kesiliyordur tekrar indir
O zaman gelsim cezaaa
Gobisin icin asagidaki hareketten her iki bacak icin 20 kez
Eki Görüntüle 1494462
Bel bolgesi icin her iki taraf icin 50 ser kere.
Eki Görüntüle 1494463
Bana bakkk hamilemisim sen yokgsamm ??
Ben egzersizleri anlayamaadim amaaa
Dikkat et tabi canim, zorlama belini. Sürekli hoca bulmak zor o yüzden en iyisini yapiyorsunBelim de sorun canım. Hoca eşliğinde yapabilirsin dedi dr. Hocayıda hep nerden buluyum, çocukla? Zararsız takılıyorum bende :)
Sakın kaçırma hangi marka düşünüyorsun?
Aslında yatak odasına yer açtım ama onu koyunca tam ortada olacak rahat olmayacak birde kapalı balkonum var oraya koyuyum diyorum ama spor aletine karşı benimki iki yapılır kenarda bekler diyor.
Üstüne gidersem inada binecek hiç kabul etmiyecek. Bende vazgeçmiş gibi yapıyorum. Zaman alsa da sonunda kabul edecek biliyorum. Huyu bu
Kiz bizde ilerde öncesi sonrasi resimlerimize bakip 'vay be bir zamanlar neymisiz' diyecegizVayyy bee resimlere gel. Fiyati neymis canim bu bisikletin. Ne kadar cok adini duyuyorum
Yok gülüm hic ihtimal vermiyorum
Bana bakkk hamilemisim sen yokgsamm ??
Ben egzersizleri anlayamaadim amaaa
Masallah canim1 saatlik sporum yapildi.
Bugun disarida olcam kizlar.
Kismetse bugun skiny jean ve sguata baslicamm.
E-brulim tatlim sen adimsayar icin hangi programi kullaniyorsun ?
Günaydın çıtır kızlarbalon gibi şişmişim, iyiki bir spor yaptık
Teşekkürler zeynebim, bu akşam yapıldı bil
Geçmiş olsun canım hasta mı oluyorsun ki?
Başarılar pembişim
Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaay oooo pembişimben seni tutuyorum kazan yarışmayı da pembe buraya yumruk havaya yapalım
Yüzmek çok iyi, illa yarış olmasına gerek yok bence. Yaz tatilinde hergün porsukta yüzsün bak hiç birşeyi kalmaz :) eğer eviniz yakınsa yürüyerek gidip gelirsiniz. Dediğin gibi yürüyüş ve ip atlama da yaptınız mı 1 ay da çıta gibi olur pamuğum :)
Geçici takım üyesi diye birşey yok güneşcim, burada herkes eşit şartlarda yarışıyor ve herkes birbirini motive etmek için elinden geleni yapıyor. Takıma başvurduğunda (herkeste olduğu gibi) 2 haftalık bir deneme sürecin var. Bu süreç kendini "2. sınıf" hissetmen için değil, aksine kendini katılımlarınla takıma ıspatlaman gereken süreç. Yanlış anlama beni de, sen katılımımı arttıracağım diyorsun ama bütün gün buraya uğramıyorsun sonrada kendimi yabancı gibi hissediyorum mu diyorsun? Sen ne kadar çok paylaşımda bulunsan o kadar çok yorum yapılır, bu da senin motivasyonunu bir o kadar yükseltir. Ayrıca bana göre senin dediklerini söyleyen bir insanın katılımı 1 numara olmalı, öyle olmalı ki deneme sürecinden sonra direk listeye alınsın... Sen bunları bir düşün bakalım :)
Sabah ve sahurlarin cok az boyle cok sagliksiz oluyor canim topla kendini biraz
Tüm sanslar senin olsun kuzumm
cok üzgünüm ama bu duzensizlik tüm vucudunu etkiliyor insallah su is hayatin düzene girer
Sarma 10 adet olunca cik olmuyor malesef Tatlim
Sabah menu haric olmamis daha saglikli ve duzenli olmalisin.
Ebrucum gereken cevabi vermis.
Psikolojik olarak kendini etkileme.
yemeni icmeni gozdrn gecir daha once yapmadigin ne yapiyorsun belki bisi etkiliyor yada hep ayni seyleri yiyorsan degistir ayni ekmek ayni yogurt karisimi falan. Birde sporunu yukselttiginde vucutta sislik yapiyor unutma bol su yesilcay ic bugun yarin bak sonuca
Elifcim bulgur pilavini her iki öğünde de yemeseydin keske vucudunun diger besinlerede ihtiyaci var
Gunaydinn
Ebrucum sen kirici birsey soylememissin zaten olani soylemissin.
kisiler buraya zayiflamak icin geliyor oncelikle kendileri adim atmali k3ndileri kendileri icin birseyler yapmaliki bizlerde yardimci olalim.
Gunescim sen gunde 1 kere gelip sadece menünü yaziyorsan sad3c3 senin menune yorum yapilir.
ama sen girip eski sayfalardan alintilar yaparsan durum degisir. Yani olay tamamen sende bitiyor.
birlikte guzel kilolar verebiliriz emin ol.
Gunaydinn
Sizde böyle mi olmak istiyorsunuz?
Eki Görüntüle 1494449 Eki Görüntüle 1494450
o zaman yapmaniz gereken sey iste bu
Eki Görüntüle 1494452
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?