Iyi olmana sevindim canim :)Yok cnm iyiyim çok şükür. 2 gün halsiz oldum toparlandım :)
Menün iyi canim, keske birde spor olsaymis. Bugün baslaman iyi olmus, artik devami da gelir :)Dünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmekle 1 küçük parça peynir
Öğlen
Et patates yemeği vardı, 7-8 çatal yedim 1 dilim ekmekle..
Aç değildim fazla bişey yiyemedim o yüzden
Ara öğün
1 fincan çay, 1 parça çikolata
Akşam
1 parça balık (haşlanmış, 4 parmak kadar vardı), 1/4 dilim ekmek
6-7 bardak su
Bu gün squatla başladım güne, kaç gün sonra spora tekrar dönüyorum, hamlamışım squata bile zorlandım
Dikkat et tabi canim, zorlama belini. Sürekli hoca bulmak zor o yüzden en iyisini yapiyorsun
Dün 3 aleti deneme sansina sahiptim ve en cok RBSports diye bir markanin ki hosuma gitti ama tavsiyelere acigim.
Benim esim de dün 3 kere kullanacaksin sonra bir kenarda duracak diyordu ama sanirim almaya ikna ettim yinede
Desene sen yavas yavas ama emin adimlarla ilerliyorsun
Kiz bizde ilerde öncesi sonrasi resimlerimize bakip 'vay be bir zamanlar neymisiz' diyecegiz
Türkiyede fiyatlar nasildir bilmiyorum canim, benim begendigim 150€ ya düsmüs - gayet makul.
Yok gülüm hic ihtimal vermiyorum
Egzersizlerin türkce cevirisini yaparim senin icin balim
Masallah canim
Benim adim sayarim STEPZ canim, cok memnunum.
Yok cnm iyiyim çok şükür. 2 gün halsiz oldum toparlandım :)
zey zey buyur canim
5 dk. isinma yürüsü
2 dk. 10-11 km hizla kosu
60 sn. kalbin cikacak derecede kosu :)
2 dk. 6-7 km hizla yürüyüs
60 sn. hizliiiiii :)
2 dk. 11-12 km hizla kosu
30 sn. KOS!
30 sn. dinlenerek sagdan sola / soldan saga hopla
30 sn. KOS!
30 sn. dinlen, hedeflerini hatirla.
45 sn. sinirlari zorla - KOS!
3 dk. 6 km hizla yürü
3 dk. 9 km hizla kos
4 dk. sogumaya gecis - 5 km hizla yürü
SON
Manzara süper, çıkıp yürümek istedimmm :)
Canım ben aldım 2. doğumdan sonra eliptik bisikleti. Ya 3 ya 4 kere kullanmışsam iyi.. Üst baldır daha yuvarlak ve kaslı şekil alıyor kullananlarda. Bütün vücudu aynı anda çalıştırabilen tek alet benim bildiğim. Ben şimdi motorlu koşu bandı aldım hafif ve toplanabilen. Daha uzun süre bıkmadan yürüyüp/koşuyorum. 52 kiloya düştüğüm sene sadece spor salonunda koşu bandı kullanmıştım 20-30 dk terlediğim an bırakıyordum. Haftada 5 gün. Diyet fln da yapmamıştım öyle fazla. Sadece şeker yerine tatlandırıcı, beyaz yerine kepek ekmek ve abur cuburu kesmiştim. Zaten gece yemek yeme alışkanlığım yok. Hatırlıyorumda spordan 40 dk sonraya kadar yakabiliyormuş insan demişti ordaki kızlardan biri. Eve gelir gelmez koca bi tabak tereyağlı makarna 1 b kola ne varsa ondan yerdim doyana dek. Şimdi dura dura yerleşti kilolar kolay kolay gitmek istemiolarKizlar eliptik bisiklet almayi düsünüyorum, tavsiye ediyormusunuz?
Yumurtayı çok sık tüketiyorum cnm tokluk hissi veriyor.
Sen 2 hafta mi yapacaksin kuzum
Ben sadece persembe aksami yapicaz saniyordum
Haslanmis yumurtali bir kahvaltiyida eksik etme sekerim
Bi kere denicem canim.
bugun skiny jean ve sguata baslicamm
Indirme esnasinda hata olmustur tatlim ondan kesiliyordur tekrar indir
O zaman gelsim cezaaa
Gobisin icin asagidaki hareketten her iki bacak icin 20 kez
Eki Görüntüle 1494462
Bel bolgesi icin her iki taraf icin 50 ser kere.
Eki Görüntüle 1494463
Bana bakkk hamilemisim sen yokgsamm ??
Ben egzersizleri anlayamaadim amaaa
Iki hafta yapın yazıyor canım nettende baktım bikaç gün yapıp bırakmayın yaziyodu.
Sen 2 hafta mi yapacaksin kuzum
Ben sadece persembe aksami yapicaz saniyordum
Haslanmis yumurtali bir kahvaltiyida eksik etme sekerim
Bi kere denicem canim.
bugun skiny jean ve sguata baslicamm
Indirme esnasinda hata olmustur tatlim ondan kesiliyordur tekrar indir
O zaman gelsim cezaaa
Gobisin icin asagidaki hareketten her iki bacak icin 20 kez
Eki Görüntüle 1494462
Bel bolgesi icin her iki taraf icin 50 ser kere.
Eki Görüntüle 1494463
Bana bakkk hamilemisim sen yokgsamm ??
Ben egzersizleri anlayamaadim amaaa
Güzel olmuş menün canım. Spora baslamanda iyi olmuş.Dünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmekle 1 küçük parça peynir
Öğlen
Et patates yemeği vardı, 7-8 çatal yedim 1 dilim ekmekle..
Aç değildim fazla bişey yiyemedim o yüzden
Ara öğün
1 fincan çay, 1 parça çikolata
Akşam
1 parça balık (haşlanmış, 4 parmak kadar vardı), 1/4 dilim ekmek
6-7 bardak su
Bu gün squatla başladım güne, kaç gün sonra spora tekrar dönüyorum, hamlamışım squata bile zorlandım
Bu mesut yar in bahsettiği spor eski insanlar avlanirken böyle yapiyolarmis ya önce yavaş birden hizlan yavasla o da bu şekilde zayıfladığını söylemişti.zey zey buyur canim
5 dk. isinma yürüsü
60 sn. kalbin cikacak derecede kosu :)
60 sn. hizliiiiii :)
2 dk. 11-12 km hizla kosu
30 sn. KOS!
30 sn. dinlenerek sagdan sola / soldan saga hopla
30 sn. KOS!
30 sn. dinlen, hedeflerini hatirla.
45 sn. sinirlari zorla - KOS!
3 dk. 6 km hizla yürü
3 dk. 9 km hizla kos
4 dk. sogumaya gecis - 5 km hizla yürü
SON
Bilemedim ki simdi
Programmi yoksa cihaz mi ?
Ellerine emegine saglik kuzum kaydettim hemen
Kullanmazmiyim kiCanım ben aldım 2. doğumdan sonra eliptik bisikleti. Ya 3 ya 4 kere kullanmışsam iyi.. Üst baldır daha yuvarlak ve kaslı şekil alıyor kullananlarda. Bütün vücudu aynı anda çalıştırabilen tek alet benim bildiğim. Ben şimdi motorlu koşu bandı aldım hafif ve toplanabilen. Daha uzun süre bıkmadan yürüyüp/koşuyorum. 52 kiloya düştüğüm sene sadece spor salonunda koşu bandı kullanmıştım 20-30 dk terlediğim an bırakıyordum. Haftada 5 gün. Diyet fln da yapmamıştım öyle fazla. Sadece şeker yerine tatlandırıcı, beyaz yerine kepek ekmek ve abur cuburu kesmiştim. Zaten gece yemek yeme alışkanlığım yok. Hatırlıyorumda spordan 40 dk sonraya kadar yakabiliyormuş insan demişti ordaki kızlardan biri. Eve gelir gelmez koca bi tabak tereyağlı makarna 1 b kola ne varsa ondan yerdim doyana dek. Şimdi dura dura yerleşti kilolar kolay kolay gitmek istemiolar
Bende etkili oldugunu düsünüyorum canimBu mesut yar in bahsettiği spor eski insanlar avlanirken böyle yapiyolarmis ya önce yavaş birden hizlan yavasla o da bu şekilde zayıfladığını söylemişti.
Ya biz yanlis biliyoruz yada hersey tersine döndüBende sabah artida çıktım niye anlamadım ay kuculurken kuculuyoduk hani bana buyuyomusuz gibi geliyo
Kiz nesini bilemedin, kafami karistirma benim
STEPZ telefon icin uygulama canim, dedigim gibi ben memnunum. Ilerki zamanlarda kendime su spor bilekliklerinden almayi düsünüyorum, fiyatlarin biraz düsmesini bekliyorum.
Rica ederim canim, faydasi olursa ne mutlu bana
Kullanmazmiyim kikosu bandini daha cok tavsiye ediyorsun sanirim?
40 dakika sonraya yakar yakiyor kismina katiliyorum, benim arkadasim spor salonundan sonra mc donalds'a gidip doyana kadar yemesine ragmen zayiflamisti.
Bende etkili oldugunu düsünüyorum canim
Ya biz yanlis biliyoruz yada hersey tersine döndü
Peki sagol bilgiler icin canim. Aslinda ben hep kosu bandim olsun istemistim ama disarda yürüyüse ciktigim icin ona pek ilgim kalmadi artik. Eliptik bisikleti istiyorumgogo2405 haha sana katılıyorum ay küçüldükçe biz genişlicez galiba @E-brulim en iyi kendini sen bilirsin canım. Kimi insan epileptik seviyor kimisi koşu bandını. BiricikS e bak maşallah çok güzel kullanıyor. Ama ben kullanmadım, koşu bandı benim favorim. Biraz araştır dene hangisini seversen onu al. Ama manuell spor aletleri tavsiye etmem motorlular iyi.
Bende bodrum katımın duvar kağıtlarını yeni değiştirdim karanlık ta değil. Düşünüyordum koşu bandımı oraya indirmeyiPeki sagol bilgiler icin canim. Aslinda ben hep kosu bandim olsun istemistim ama disarda yürüyüse ciktigim icin ona pek ilgim kalmadi artik. Eliptik bisikleti istiyorumDün BiricikS ile konustuk zaten aletleri nereye koysak da birlikte yapsak diye... Sonuc bodrum kati, ona da esim spor yapacagim diye kendinizi öldürürsünüz o zifiri karanlik yerde dedi
Müstakil bir evde yasiyor olsak hic sorun olmazdi, atardim bodrum katina hem ayak altinda da olmazdi ama biz bir ev bulup alamadik kiBende bodrum katımın duvar kağıtlarını yeni değiştirdim karanlık ta değil. Düşünüyordum koşu bandımı oraya indirmeyiAma çok soğukk şu aralar orası. Kurutma makinası çalıştığında ısınıyor sadece Eşim donarsın kalıp kalıp buz olursun dedi vazgeçirdi. E yukardada oğlum binmek istiyor.. Artık her kullanımdan sonra katlayıp dolaba koyuyorum. Deneyin ama bide iki kişi daha çok motivasyon demek.
Canım şu Stepzi bende indirdim çok meraklıyımdırMüstakil bir evde yasiyor olsak hic sorun olmazdi, atardim bodrum katina hem ayak altinda da olmazdi ama biz bir ev bulup alamadik kiBizim binada 11 aile oturuyor, düsünsene biz spor yaparken komsu geliyormus Yani simdilik öyle bir imkanimiz yok (görüntülü arama haric)
Iyi yapmissin canim, dedigim gibi ben cok memnunum.Canım şu Stepzi bende indirdim çok meraklıyımdırPeki niye dünkü adımlarım ve bugünkü direk çıktı? Daha başlamadım oysa? Ayarlarken baktım çıkarmış bana bi hesap?
Doğrudurr o zaman çünkü Apple Health a bağlandı bi ara.. Ben adımlarımı 40 cm koydum. Çünkü çok kısa adımlar atarım ben normalde. Göz kararı 40 tır dedim ve kaydettim. Sonra yürüdüm baktımki sayıyor. Benim o eski adımsayarım durdu Türkçe olan. Bugün kurdum koşu bandındayken saymamış bilee..Iyi yapmissin canim, dedigim gibi ben cok memnunum.
Eger iphone kullaniyorsan belki Apple Health uygulamasindan adimlarini Stepz'e gecirmistir?
Baska türlü nasil olacak ki anlamadim
Birde canim stepz boyuna göre ortalama adim mesafeni ayarliyor, ben onun dogrulugundan süphe ettigim icin (adimlarim kücüktür 60 cm gösteriyordu) oturma odasina metreyi koydum, evin icinde bir kac tur attim sonra metrenin hizasinda durup önde olan ayagimin bas parmagindan arkada ki ayagimin bas parmagina kadar ölctüm. Anca böyle dogru sonuclar elde edilebilirmis diye okumustum.
Benim evim müstakil iki katlı. Ama birleşik 4 komşuyla daha yan yana. Ben banda bindiğimde yandaki komşu duyuyo nett:))) Tam da onun duvarının dibinde koşuyorum haha çok ince duvarlar napiim..Müstakil bir evde yasiyor olsak hic sorun olmazdi, atardim bodrum katina hem ayak altinda da olmazdi ama biz bir ev bulup alamadik kiBizim binada 11 aile oturuyor, düsünsene biz spor yaparken komsu geliyormus Yani simdilik öyle bir imkanimiz yok (görüntülü arama haric)
O zaman kesin ordan aldi adim sayilarini, ben o fonksiyonunu kapattim, senkronize etmesini istemedim. Senin boyun bende uzun hatirladigim kadariyla, benim 1,65 ile adimlarim 48 cm ama 50 cm diye kayitladim. Stepz'i acmana gerek yok canim, sen acmasanda sayiyor o cünkü. Uyugulamayi baslattiginda sana güncel adimlarini, kac km yürüdügünü, kac saat yürüdügünü ve kac kalori yaktigini gösteriyor. Hatta sola dogru kaydirinca saat basi adimlarini da gösteriyor.Doğrudurr o zaman çünkü Apple Health a bağlandı bi ara.. Ben adımlarımı 40 cm koydum. Çünkü çok kısa adımlar atarım ben normalde. Göz kararı 40 tır dedim ve kaydettim. Sonra yürüdüm baktımki sayıyor. Benim o eski adımsayarım durdu Türkçe olan. Bugün kurdum koşu bandındayken saymamış bilee..
Yarın çalışıyorum, hastahane koridorlarında açarım saysın bakalım:)) Günde 10.000 en makulu, bazen yetişmiyorum bazen yakalıyorum.
Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin gülüm.Benim evim müstakil iki katlı. Ama birleşik 4 komşuyla daha yan yana. Ben banda bindiğimde yandaki komşu duyuyo nett:))) Tam da onun duvarının dibinde koşuyorum haha çok ince duvarlar napiim..
Konudan konuya atlıyorm da 6 ev gerideki komşunun evde beslediği 3 yılanı var. En ince ve küçük kıvrak olanı kaybolmuş geçenlerde. Tabiii benimki dıymuş söylemiyor bana. Çok çok korkarımmm. 2 ev ötedeki komşunun evinde bulunmuşş. Ya dedim ben bodrum katındayken ziyarete gelirseNette gördüm almanyaydı galiba tuvaletten girmişti ormandan kaçmış gelmişş
Yoğurt kürümü yedim kızlar limonlu biberli güzel. Diğer baharatlı olanı yiyemiycem sanırım buna 2 hafta devam etcekmisiz hem kolayda yapması.
Benim kankam nerde acaba göremedim bugün.
Evet sandwiç olanı da var. Ayrı kuru kuru satılanı bulamamıştım ben. O sandwiç olanlar çalışanlar ve öğrenciler için ara öğünde süper oluyor. Doyuruyorda lezzetlide. Bu sadeler evde daha ekonomik ve pratik oluyor. İstediğin herşeyi üstüne koyup yiyebilirsin (acısos, peynir, salam, yumurta vs) %70 yulaf gerisi kepek olanın mesela bi tanesi 45 kalori 2 tanesiyle tam doyuyorum ben.ftmklc bulabilirsen markette dene sende
Gelelim benim menüme:
Akşam evde caaanım çorbam ve zeytinyağlı pırasam varken ben neler yedim
Sabah
Beş hurma
bir kase yoğurt
Ara yeşilçay
ÖĞle
4 kaşık semizotu yemeği
1 kase salata
2 tatlı kaşıgı pırasa yemeği
1,5 dilimden az ekmek
Ara
5kaju
3fındık
3 badem
Akşam "gezmedeydim ve yiyecek başka birşey yoktu malesef"
2 tane saç böreği
Yoğurt
Turşu 2 kornişon
Su 2.8lt
Spor 15' leslie walk to the radio remix
( 15' dan sonra video kapanıyor niyeyse)
Parkta ordan oraya koştum kızımn peşinde eğer sayılırsa.
Saat 12 de eve girdim ancak bu saatte yazabildim menümü
Uzman iyi seyler söylemis. Bence sen intoleransin yüzünden kilo veremiyordun, simdi ona da dikkat ediyorsun. Birde goncam sen 1 ay dan kisa bir sürede 2 kilo verdin bence... Bakalim bir daha ki gittiginde ne diyecek uzman bey :)Kaynatmisiniz baya bende egzersiz uzmanına gittim duum pek icacici değil. Iç yaglanma yok denecek kadar az ama göbek çevresinde fazla dedi. Nasıl beslendigimi sordu bugün yediklerimi söyledim ve sabah akşam işe yürüyerek godip geliyorum dedim. Aslında kilo vermem gerektiğini söyledi. Ilk şaşırdım niye vermiyorum diye ama sonra jeton düştü 4 hafta once nerdeyse 70 tim simdi 68 yani kilo verdim. Özetle dediği 1400 kalori almam gerek günde ve 12000 le 15000 arası adım atmaliymisim tempolu yürüyerek o zaman kilo vercm.birbucuk ay sonra gel tekrar bakalım yagdanmi kastanmi vermişsin dedi.
Eki Görüntüle 1494880
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?