Kalbimiz bir iste... ♥Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seviniriz.
Ipsiz de olurdu onlarCEZALARIM:
200 ip atlama
30 mekik
100+100 jumping
15 dk koşu
yarım saat oryantal
eksik olan varsa bildirsin lütfen tek tek baktım ama bu kadar sanırım. başına smiley koyduklarımı yaptım. ipim olmadığı için iki ince uzun kemerimi birbirine takıp kullandım. yıllardır ip atlamıodum beni benden aldı resmen. darısı jumping jacklerin başına
denedim canım ama ip olunca daha zorlaşıo gercekten. ben de olmuşken tam olsun dedim. şimdi bi melisa+papatya çayı içeyim üzerine biraz dinlenip diğerlerine geçicem.Ipsiz de olurdu onlar
Günaydin canlarim
Güzel olmus wembam, aksam yemegi biraz daha erken olabilirdi.
Survivor "savasma sevis"güzel olmus parfymüm
Goncam sen cidden kendini astin, harika spor yapmissin
Vuuuuatlet mi kesileceksiniz kizim siz bizim basimiza
o yaptigin sporla ferrero'dan (rocher sanirim) eser kalmamistir
Önemli degil kankim bugün yarin yaparsin unuttuklarini
Diger yogurt kürü bencede zor...
Aferin canim kankimbende tiffany rotheye baslayacagim insallah
Benimde suan heryerim agiriyor kuzum, sanirim sporsuzluktan
Raffaelo ve Ferrero yu @Parfym'üm aciklamis sagolsun ama sen onlarin ne oldugunu bilme bitanem
Görünce dayanamadim yedimama asil olay durumu birtaneyle sonlandirmak. Eskiden olsa düsünmeden 3-5 Allah ne verdiyse kuzum ben sabah yogurt ile keten tohumunu kahvalti niyetine yiyorum, yogurdu da tam yagli kullaniyorum, hatta yag oranini söylemiyeyim bile
O bisiklet hareketi felaket zaten, tamam bunu kendime ceza kabul ediyorum, ne kadar yapayim
Kankinin ve rakibinin olmamasi seni üzmesin, daha hirslan, paylasimini arttir (eskisi gibi olsun) sonra nasil olsa senin de kankin olacak kuzum
Cok begendim
Allahtan ceza verme konusunda serbestim
Börek: 15 dakika kosu
Kola: 100 Jumping Jack
Pasta: yarim saat oryantal
Yeter mi bu kadar
Hey Allahim ya
Revani haric güzel olmus canim - 50 mekik
Üzülme ne olur, calis seninde olur
Malesef gecmedi gülüm, bu normal bir tutulma degil yoksa yaptigim sicak uygulama iyi gelirdi. Sanirim daha büyük bir sorunla karsi karsiyayim ama doktora gidesim de yok hic
Hani sevilmeyecek gibi de degiliz
Sagol kuzum cilegi ekleyecegim insallah güzel olur
Allah kabul etsin fafataram
Simdiii baklavayi cezasiz birakmak olmaz elbette ama öncelikle belirtmek isterim ki sabah yemen daha iyi olmus, gün icerisinde yakma sansin var, aksam direk yag olarak yerlesirdi.
Baklava: 30 ...
Kurupasta: 20 ...
Patates kizartmasi: 40 ...
Kuzum cezalarin sayilarini yazdim sadece, belinden dolayi ne yapacagina sen kendin karar ver istedim
50 duvar sinavi da kabulüm
Gülüm inanirmisin saymayi unuttumkac tane koydugumu bilmiyorum ama tartmistim
Tesekkür ederim bitanem
Tat olarak emin olamamistim canim, hazirladim deneyecegim bakalim simdi
Oh ellerimize saglik
Bende bugün arti ciktim, regl yaklasiyorcumaya kadar dayanamadi pis sey
Ben ipsiz olur diye 200 verdimCEZALARIM:
200 ip atlama
30 mekik
100+100 jumping
15 dk koşu
yarım saat oryantal
eksik olan varsa bildirsin lütfen tek tek baktım ama bu kadar sanırım. başına smiley koyduklarımı yaptım. ipim olmadığı için iki ince uzun kemerimi birbirine takıp kullandım. yıllardır ip atlamıodum beni benden aldı resmen. darısı jumping jacklerin başına
Ben ipsiz olur diye 200 verdim
Harikasin Çoko ne diyim
Tatlım katılımına baktım 1 gün içinde 20 mesajın var ama 2 gün gelmemişti katılım aktif değil. Şimdi seni ekledim diyelim kankim için kötü olur bi varsın bi yoksun.
o yüzden katılımına bağlı bakacağız son zamanlarda yine ii katılımın ama dedigim gibi karşına es olarak getireceğim kişiye düşünmek zorundayim
ama o iki günde sınav vardı, söylemiştim. bide telefondan internete giremediğim için sürekli bilgisayara giremediğimden. ama gerçekten zorluyorum. bu arada da rejim ve sporumuda hiç aksatmıyorum. ilgililere duyurulur. :)
bir tanesin hemşom
tamam canım ben uyarım sana bi link at yeter
kızlar özür dilerim tam giriyorum yazıyorum internet gidiyo elektrikler gidiyo intertemizde sürekli bi arıza oluyo arıza kaydımız küreğimiz bi bitmedi bende orucum ki hemşomda orucmuş okudum Allah kabul etsinzey zey im
yatıveriyorum iftara 2-3 saat kala ev yerleştirme hala bitmedi inanır mısınız fazlasıyla spor oldu bu taşınma bana ah bide komşular iyi bakmasalar bana
ooo darısı başımıza canım iyi eğlencelerr şimdidennKizlarrrr
Kismetsee insallah 13 mayista Antalyaya gidiyorum once annemleri görücemm sonra manavgata gecip aile dostlarımı gorucem son olaral Alanyaya cancazim olan bi arkadasimin yanina gidip tatil yapicamm tabi Allah izin verirse..
planim 2 haftalik esimde sagolsun izin verdi dun biletimi aldim bakalim.
sizlerede soylemek istedim
Oh oh ne guzel cok sevindim iyi bir kafa dinleme olucak senin icinKizlarrrr
Kismetsee insallah 13 mayista Antalyaya gidiyorum once annemleri görücemm sonra manavgata gecip aile dostlarımı gorucem son olaral Alanyaya cancazim olan bi arkadasimin yanina gidip tatil yapicamm tabi Allah izin verirse..
Haklisin canim ip cok fark ediyor, daha yukariya yani daha aktif zipliyorsun. Yaaa bende spor yapmak istiyorumdenedim canım ama ip olunca daha zorlaşıo gercekten. ben de olmuşken tam olsun dedim. şimdi bi melisa+papatya çayı içeyim üzerine biraz dinlenip diğerlerine geçicem.
Iki hafta bizimle olmayacaksin yani öylemi?Kizlarrrr
Bencedebardak ne güzelmis oyle :)
wallaHaklisin canim ip cok fark ediyor, daha yukariya yani daha aktif zipliyorsun. Yaaa bende spor yapmak istiyorumbu kadar da özendirilmez ki
Iki hafta bizimle olmayacaksin yani öylemi?
Bencede
Cok iyi yapiyorsun canim da keske cuma baslasaydin sporunu cogaltmaya, siskinlik olursa diye diyorum?wallagogo2405 nun sporlarını gördükçe benim de içim gidiyordu ama gel gör ki çok işim vardı . şimdi iş bitti sıra spora geldi. reglim de bugün yoğunlaştı baya sanırım psikolojik bi rahatlamaya geçtim. bebeğim uyudukça sporumu yapıcam inşallah
Aramiza hosgeldin evim, basarilar diliyorum.Kullanıcı Adı :evimmm
İsim (İsteğe Bağlı ):?
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane - 13yaşında
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1,70
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :sigarayı bıraktıktan sonra kademeli olarak kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? göbeğim çok çirkin görünüyor daha güzel görünmek için tabiikide
Sağol canım :*canim cok gecmis olsun bu havalarda hastalanmalar cok fazla oluyor
keşke geçsin de..Hep su gün gecmezse giderim dayanamiyorum diyorum sonra tesadüfen o gün geciyor :)
Gecmis olsun canim, üzüldüminsallah cabuk atlatir yavrum
Raffaello
Evet kankam yaa.. Tadı tuzu yok sıpamın amin canım inşallahgeçmiş olsun canım. insan kendi hastalanınca bi şekilde gecio ama cocugunun hastalanması daha cok üzüyor ve de zor oluyor hem cocuk hem aile için. aAllah acil şifalar versin ikinize de
Geçmiş olsun sizede parfümcümKizlar ben bugunlerde sporuma ara vericem. Iki cocukta hasta, bende dun ise gittigimde hissettim vucudumdaki kirginligi, bugun sesim kisik, kulaklar tikanmis, bogazimda yanma hissi varToparlanalim devam edicem sporuma. Ben biraz dinlenicem simdi
Sabah güneş akşam buz gibi olunca sanırım..Sizde mi gripsiniz bizim gibigecmis olsn. atese dikkat et cnm kizin kucuk. Ben bi kere atlattim hafifti. Simdi yine yakaladi bizi.. Ayni sikayetler bendede var..
Sağol goncam :*Geçmiş olsun canım.
Takım hastalığa yenik düşmesin yaa sizede geçmiş olsun.
hoşgeldinnGünaydın Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir uğrayım merhaba demek istedim. 167 boy az önce itibariyle 75,5 kiloyum. Şu andan itibaren diyetteyim.
Menün sabah olmamış sanki yeşillik filan yeseydin.Günaydınnn
Dünkü menüm
Sabah
1 fincan sinemaki çayı, 1 küçük limon
1 küçük parça ekmek
Öğlen
1 parça tavuk
roka, turp
Ara öğün
1 fincan çay, 3 çatal helva
Akşam
1 küçük kase çorba
Dün su cezam vardı 2.5 l, akşama kadar 1.6 l içebildim erkenden uyuyakalmışım tamamlayamadım
Wuu süpersinn canımmdenedim canım ama ip olunca daha zorlaşıo gercekten. ben de olmuşken tam olsun dedim. şimdi bi melisa+papatya çayı içeyim üzerine biraz dinlenip diğerlerine geçicem.
Kendim gitcek gibi sevindim.. İnşallah çok güzel geçerKizlarrrr
Cok iyi yapiyorsun canim da keske cuma baslasaydin sporunu cogaltmaya, siskinlik olursa diye diyorum?
Aramiza hosgeldin evim, basarilar diliyorum.
Hep birlikte kilolarin hakkindan gelecegiz insallah
Sigarayi nasil biraktigini sorabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?