Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CEZALARIM:
200 ip atlama
30 mekik
100+100 jumping
15 dk koşu
yarım saat oryantal
eksik olan varsa bildirsin lütfen tek tek baktım ama bu kadar sanırım. başına smiley koyduklarımı yaptım. ipim olmadığı için iki ince uzun kemerimi birbirine takıp kullandım. yıllardır ip atlamıodum beni benden aldı resmen. darısı jumping jacklerin başına

Ipsiz de olurdu onlar

bardak ne güzelmis oyle :)

Ben ipsiz olur diye 200 verdim
Harikasin Çoko ne diyim

Kizlarrrr

Kismetsee insallah 13 mayista Antalyaya gidiyorum once annemleri görücemm sonra manavgata gecip aile dostlarımı gorucem son olaral Alanyaya cancazim olan bi arkadasimin yanina gidip tatil yapicamm tabi Allah izin verirse..
planim 2 haftalik esimde sagolsun izin verdi dun biletimi aldim bakalim.
sizlerede soylemek istedim

Amin kuzum sağolasın :)

Sahur un ne öyle yahu aşure ve yoğurt kel alaka hem niye o kadar az

Ahah ilahi güldürdün beni kız
[/QUOTE]

ooo darısı başımıza canım iyi eğlencelerr şimdidenn

Oh oh ne guzel cok sevindim iyi bir kafa dinleme olucak senin icin sanki ben gidiyom gibi heyecanlandim

denedim canım ama ip olunca daha zorlaşıo gercekten. ben de olmuşken tam olsun dedim. şimdi bi melisa+papatya çayı içeyim üzerine biraz dinlenip diğerlerine geçicem.
Haklisin canim ip cok fark ediyor, daha yukariya yani daha aktif zipliyorsun. Yaaa bende spor yapmak istiyorum bu kadar da özendirilmez ki

Iki hafta bizimle olmayacaksin yani öylemi?

bardak ne güzelmis oyle :)
Bencede

Haklisin canim ip cok fark ediyor, daha yukariya yani daha aktif zipliyorsun. Yaaa bende spor yapmak istiyorum bu kadar da özendirilmez ki

Iki hafta bizimle olmayacaksin yani öylemi?

Bencede
walla gogo2405 nun sporlarını gördükçe benim de içim gidiyordu ama gel gör ki çok işim vardı . şimdi iş bitti sıra spora geldi. reglim de bugün yoğunlaştı baya sanırım psikolojik bi rahatlamaya geçtim. bebeğim uyudukça sporumu yapıcam inşallah

Kullanıcı Adı :evimmm
İsim (İsteğe Bağlı ):?
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane - 13yaşında
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1,70
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :sigarayı bıraktıktan sonra kademeli olarak kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? göbeğim çok çirkin görünüyor daha güzel görünmek için tabiikide

Cok iyi yapiyorsun canim da keske cuma baslasaydin sporunu cogaltmaya, siskinlik olursa diye diyorum?

Aramiza hosgeldin evim, basarilar diliyorum.
Hep birlikte kilolarin hakkindan gelecegiz insallah
Sigarayi nasil biraktigini sorabilirmiyim?

canim cok gecmis olsun bu havalarda hastalanmalar cok fazla oluyor
Sağol canım :*
Hep su gün gecmezse giderim dayanamiyorum diyorum sonra tesadüfen o gün geciyor :)

Gecmis olsun canim, üzüldüm insallah cabuk atlatir yavrum

Raffaello
keşke geçsin de..
Amin inşallah canım
geçmiş olsun canım. insan kendi hastalanınca bi şekilde gecio ama cocugunun hastalanması daha cok üzüyor ve de zor oluyor hem cocuk hem aile için. aAllah acil şifalar versin ikinize de
Evet kankam yaa.. Tadı tuzu yok sıpamın amin canım inşallah
Kizlar ben bugunlerde sporuma ara vericem. Iki cocukta hasta, bende dun ise gittigimde hissettim vucudumdaki kirginligi, bugun sesim kisik, kulaklar tikanmis, bogazimda yanma hissi var Toparlanalim devam edicem sporuma. Ben biraz dinlenicem simdi
Geçmiş olsun sizede parfümcüm
Sizde mi gripsiniz bizim gibi gecmis olsn. atese dikkat et cnm kizin kucuk. Ben bi kere atlattim hafifti. Simdi yine yakaladi bizi.. Ayni sikayetler bendede var..
Sabah güneş akşam buz gibi olunca sanırım..
Gerçi burası şimdide buz gibi oldu.. Yrn kar yağışı gösteriyoo.. Tövbe yarabbim
Geçmiş olsun canım.

Takım hastalığa yenik düşmesin yaa sizede geçmiş olsun.
Sağol goncam :*
Günaydın Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir uğrayım merhaba demek istedim. 167 boy az önce itibariyle 75,5 kiloyum. Şu andan itibaren diyetteyim.
hoşgeldinn
Menün sabah olmamış sanki yeşillik filan yeseydin.
Birde biliyorsundur belki ama yazıyım dedim. Sinamekiyi tek başına kullanmamak gerekiyor. Bağırsak florasına zarar veriyor. İllaki ihtiyaçsa ıhlamur, papatya gibi otlarla karıştırmak gerekliymiş.
denedim canım ama ip olunca daha zorlaşıo gercekten. ben de olmuşken tam olsun dedim. şimdi bi melisa+papatya çayı içeyim üzerine biraz dinlenip diğerlerine geçicem.
Wuu süpersinn canımm
Kendim gitcek gibi sevindim.. İnşallah çok güzel geçer

Cok iyi yapiyorsun canim da keske cuma baslasaydin sporunu cogaltmaya, siskinlik olursa diye diyorum?

Aramiza hosgeldin evim, basarilar diliyorum.
Hep birlikte kilolarin hakkindan gelecegiz insallah
Sigarayi nasil biraktigini sorabilirmiyim?

hoşbulduk cnm inşallah gelebiliriz:/ sürekli kilo ver al ver al usandım
sigarayı oğlum sayesinde bıraktım cnm :) yemin ettirdi bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…