Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün çok güzel olmuş koşuyu nasıl yapıyon yaaa ben koşamam yarım saat

Helal olsunnnn, tebrikler.Süperrr görünüyorsunuz. Aslında kendimiz için yapabileceğimiz en iyi şeyi yapıyoruz. Allah yardımcımız olsun:)
evet canım sağol ve amin

Çatlak matlak yok ama baklavalar şahane

Süpersin leylam ne deyim başka

Güzel olmuş canım menün sporun.

sağol gogom benim

çok sağol Ebru kankim aslında ben kalçayı seviyorum ama az daha erimesi gerek lopez gibiii shakira gibiii tekrar gelin olmak kolay değil

Bugünkü menüm

Sabah 08:10
Yoğurt + keten tohumu + 150 gr. çilek + tarçın (lezzetli bir kombin oldu)

Öğlen 11:30
Fransız usulü soslu salata (kare dilimlenmiş tavuk ızgara, marul, domates, 2 yk mısır, 1 yk barbunya)

Akşam 17:30
3 yk pirinç pilavı
5 yk mantarlı et sote (tavuk)
Bol salata

Ara 19:00
Çilek yerim biraz

yatmadan yarım saat önce yoğurt kürü - 6

2 lt su, 1 fincan nane çayı, 1 fincan detoks çayı

Spor: 4,4 km yürüyüş + cezam 50 pedal çevirmece (bisiklet)

harika olmuş kankicim süper gidiyoruz yaaa maşallah bizeee

Bak seeeen hiç anlatmıyor
Herşey gönlünce olsun canım, erisin gitsin o kalçalar sen öyle istiyorsan. Yalnız belirtmeden geçemeyeceğim, bu şekilde bence çok hoşsun

Bak seeeen hiç anlatmıyor
Herşey gönlünce olsun canım, erisin gitsin o kalçalar sen öyle istiyorsan. Yalnız belirtmeden geçemeyeceğim, bu şekilde bence çok hoşsun
ya canım anlatmazmıyım hiççç.. bi gelişme yok işlerden dolayı gelemedi.. bi gelse geliyo da derim sonrasında dedikodumuzuda yaparız... öööyyle telefonda gülüşmeler,muhabbetler falan
çoook teşekkür ederim kankimm

ben eve çıkıp akşam yemeği yiyip yürüyüşe çıkıcam 65 dk eliptik paklamaz beni görüşürüz kızlar

Gayet iyi güzel olmuş canım.

biri zıplamaya doyamaz,diğeri zıplatmaya alemsiniz

Çokom bu senin için Çokoyu bugünün Supergirl ü ilan ediyorum
Thankss madamee

kızlar sizlere doğum çatlaklarımı göstermek istemezdim ama karnıma baklavaları diziyorum sanki ne dersiniz bugün 65 dk lık eliptik bisiklet sonrası aldığım hal
Eki Görüntüle 1504937
Vayy vay vayy harikaa..hic de catlak goremedim. Benim catlaklarim da yanlarda malesef

Harbiden yaa verdikce verdiniz jumpinglerii ohh . Saka maka bigun 230 jumpinge, 200 ip atlamaya ve daha coguna imza atmis bulunmaktayim. Yalniz sol kalcamin izerinde bi cizlama hissediyorum

Kardeşimin dediğinden sonra komplekse girdim kızlar ben bugün 59.2 çıktım napıcaz

Eki Görüntüle 1504954 Eki Görüntüle 1504955 Eki Görüntüle 1504956

Bosuna o kadar aglamissin yaa ben seni gorsem cocugun olduguna inanmam sahsen. Fistik gibisin Kalcani bacaklarini eritmek icin skinny jeans oneririm. Merdiven cikmaya benzeyen aktiviteler yapma kalca genisletir
Massallah yaa nazar degmes

Menüm
Sabah 8.00 yulaf kepeğiyle krep domates salatalık az peynir

Ara 10.00 yarım greyfurt

Öğlen 12.00 1 kepçe çorba 3 kaşık pilav salata

Ara 16.30 3 limonlu diyet bisküvi

Akşam 19.00 3 köfte kabak kızartması 1 kaşık kadar 3-4 patates kızartması yeşillik salatalık

Su 2.5 olacak
Spor 20 + 20 yürüyüş
Slim yapıcam aslında bugün acaip halsizim canım istemiyo ama akşam yemeği fazla kaçtı neyse gece yazarım neler yaptığımı.

Iyi gidiosun bence tatlim sporun da cok iyi olmus bugun.

Fire vermem ceza veririm diosun

Greyfurt tuketmen harika bence gogo2405 cum. Sporuna nazar mi degdik yoksa

Ohhh ALLAH muhabbetinizi arttırsın kuzum. Artık gelsede hayırlısıyla birşeyler olsa :)

Chocom o kadar ceza ya niye çarptırıldın? Yediğin için... Ne yediysen artık o kadar :)))

Kızartmaya 20 jumping jack, gerisi güzel olmuş canım.

Chokonun menusu
10.00- limonlu sicak su
10.30- yogurtlu + cig kuruyemisli(uzum, findik-badem-kaju-2ser tane) yulaf ezmesi
14.00- 1yumurta-zeytin-biber-peynir-yarim dilim borek
Ara- 4-5 tane cig findik
19.00- bir kase limonlu mercimek corbasi
Su; 2.5 lt
Spor; 200 ip atlama
230 jumping
100 saga, 100 sola bel eritme egzersizi
30 mekik
Cezalarimi yaptim. 15 dk kosu kaldi.

Onca ceza ye sonra kalk böreği götür
Koşu yerine Leslie demiştik ya kuzum yarım saat oldu :-*

Günaydın Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir uğrayım merhaba demek istedim. 167 boy az önce itibariyle 75,5 kiloyum. Şu andan itibaren diyetteyim.
Hoşgeldin cnm aramıza:)

Hoşgeldin cnm :))

kızlar sizlere doğum çatlaklarımı göstermek istemezdim ama karnıma baklavaları diziyorum sanki ne dersiniz bugün 65 dk lık eliptik bisiklet sonrası aldığım hal
Eki Görüntüle 1504937
maşallahh diyorum

Kardeşimin dediğinden sonra komplekse girdim kızlar ben bugün 59.2 çıktım napıcaz

Eki Görüntüle 1504954 Eki Görüntüle 1504955 Eki Görüntüle 1504956
çok güzel kilo vermişsin güzelliğine diyecek birşey yokk süpersin

Ayy darısı bizim başımızaa çok güzell ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…