Oh ne güzel iyi tatiller canım.Kizlarrrr
Kismetsee insallah 13 mayista Antalyaya gidiyorum once annemleri görücemm sonra manavgata gecip aile dostlarımı gorucem son olaral Alanyaya cancazim olan bi arkadasimin yanina gidip tatil yapicamm tabi Allah izin verirse..
planim 2 haftalik esimde sagolsun izin verdi dun biletimi aldim bakalim.
sizlerede soylemek istedim
Hoşgeldin canım formu doldurduguna göre kurallarimizi okudun diye düşünüyorum. Hergün gün sonunda menumuzu su ve sporumuzu paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.Kullanıcı Adı :evimmm
İsim (İsteğe Bağlı ):?
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane - 13yaşında
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1,70
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :sigarayı bıraktıktan sonra kademeli olarak kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? göbeğim çok çirkin görünüyor daha güzel görünmek için tabiikide
100 er tane yaptım her iki tarafa da artık olur olmaz bekleyemedim200 jumping jack cezası da yapıldı. oryantal yerine aşağıdaki hareketten 50şer veya 100er yapsam olur mu canımE-brulim
Eki Görüntüle 1504250
Inanirsan basaririz canimhoşbulduk cnm inşallah gelebiliriz:/ sürekli kilo ver al ver al usandım
sigarayı oğlum sayesinde bıraktım cnm :) yemin ettirdi bıraktım
200 jumping jack cezası da yapıldı. oryantal yerine aşağıdaki hareketten 50şer veya 100er yapsam olur mu canımE-brulim
Eki Görüntüle 1504250
100 er tane yaptım her iki tarafa da artık olur olmaz bekleyemedim
ayyy doyamadım zıplamayaa.Inanirsan basaririz canim
Bana göre öyle cok asiri bir kilon da yok...
Ne güzel oglun vesile olmus. Tebrik ederim
Kusura bakma canim gec gördüm, iyi yapmissin, bu hareket yan yaglar icin cok faydali. Yalniz sen yinede bir 30 jumping jack yap
Bende ziplatmaya doyamadimayyy doyamadım zıplamayaa.tamam canım yaparım birazdan. bir de koşu da yapamıcam sanırım dışarı çıkmam pek mümkün görünmüyor. onun yerine de bişey yapmam lazım. ama jumping olmasın bacaklarım kendinden geçti yazık
Tamam leslie bana uyar ;-)Bende ziplatmaya doyamadim
Himmmadem disariya cikamiyorsun sende leslie yap tatlim
Günaydın Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir uğrayım merhaba demek istedim. 167 boy az önce itibariyle 75,5 kiloyum. Şu andan itibaren diyetteyim.
helva tahin mi ? Az yemissin sanki... telafimi yoksa:)
Oy ailece mi yakalandinizcok gecmis olsun gülüm...
Iyilesene kadar spora ara vermek bencede en dogru karar.
Doymadin mi kiz
Günaydin canim aramiza hosgeldin. Ilk sayfada kurallarimiz var onlari okur ve kabul edersen birlikte zayiflamaya 'su andan itibaren' baslayabilirizIlk sayfada ki katilim formunu da doldurursan seni tanimis oluruz. Basarilar dilerim
cezasini yerine getirmeyene ne cezasi versek acaba
Menü cok az olmus canim
Kizlarrrr
Kismetsee insallah 13 mayista Antalyaya gidiyorum once annemleri görücemm sonra manavgata gecip aile dostlarımı gorucem son olaral Alanyaya cancazim olan bi arkadasimin yanina gidip tatil yapicamm tabi Allah izin verirse..
planim 2 haftalik esimde sagolsun izin verdi dun biletimi aldim bakalim.
sizlerede soylemek istedim
HoşgeldinKullanıcı Adı :evimmm
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? göbeğim çok çirkin görünüyor daha güzel görünmek için tabiikide
Hoşgeldinn.hoşbulduk cnm inşallah gelebiliriz:/ sürekli kilo ver al ver al usandım
sigarayı oğlum sayesinde bıraktım cnm :) yemin ettirdi bıraktı
Hosgeldinnnhoşbulduk cnm inşallah gelebiliriz:/ sürekli kilo ver al ver al usandım
sigarayı oğlum sayesinde bıraktım cnm :) yemin ettirdi bıraktım
ayyy doyamadım zıplamayaa.tamam canım yaparım birazdan. bir de koşu da yapamıcam sanırım dışarı çıkmam pek mümkün görünmüyor. onun yerine de bişey yapmam lazım. ama jumping olmasın bacaklarım kendinden geçti yazık
Bende ziplatmaya doyamadim
Himmmadem disariya cikamiyorsun sende leslie yap tatlim
Tartıdan ümit kesilmez yavrum, çok mucizelerini gördükGunlerdir coj yogun oldugum icin spora firsat bulamadim. Aslinda ara sira mekik vs. Yaptim ama 20-30 tane falan bebisim emeklerken ben de yaninda takildim oyle. Neyse artik insallah bu cuma + cikmam ama pek umudum yok sanki :-(
Oleeeey anlaştık cezaları vereceğim zaman sen bana tekrar hatırlatCanım ben şu bir kaç günü atlatayım sonra ceza listesi yap sen bana
dün de bu gün de biraz iştahsızlık yaşıyorum, bu defa regl bitirdi beni her açıdan..
süper ifade etmişsinbiri zıplamaya doyamaz,diğeri zıplatmayaalemsiniz
Çokom bu senin içinÇokoyu bugünün Supergirl ü ilan ediyorum
Üffff göbeğe bakkızlar sizlere doğum çatlaklarımı göstermek istemezdim ama karnıma baklavaları diziyorum sanki ne dersinizbugün 65 dk lık eliptik bisiklet sonrası aldığım hal
Eki Görüntüle 1504937
Tartıdan ümit kesilmez yavrum, çok mucizelerini gördük
Oleeeey anlaştık cezaları vereceğim zaman sen bana tekrar hatırlat
süper ifade etmişsin
Şimdi doğruya doğru, uyumlu bir ikili olmadık mı kankim
hoşgeldiniz.Kullanıcı Adı :evimmm
bi de kalçalar bacaklar erise kankim.. amiiinn amin hepimiz içinÜffff göbeğe bak
Darısı bize leylam, baklavalar bariz belli.
Helal olsunnnn, tebrikler.Süperrr görünüyorsunuz. Aslında kendimiz için yapabileceğimiz en iyi şeyi yapıyoruz. Allah yardımcımız olsun:)sizin için öncesi-sonrası yaptım.. tabi daha devam ediyorum yolum uzunsoldaki fotoda 78 kiloyum bi 5-6 sene önce.. aslında 86 kiloyu görmüştüm ama o fotomu bulamadım.. sağdaki foto 59.2 yani diyeceğim o ki kolay gelinmedi bu kilolara pantalon bile giyemiyordum utanıyordum bakınız zaten etek var üzerimde
Eki Görüntüle 1504957
Çatlak matlak yok ama baklavalar şahanekızlar sizlere doğum çatlaklarımı göstermek istemezdim ama karnıma baklavaları diziyorum sanki ne dersinizbugün 65 dk lık eliptik bisiklet sonrası aldığım hal
Eki Görüntüle 1504937
Süpersin leylam ne deyim başkasizin için öncesi-sonrası yaptım.. tabi daha devam ediyorum yolum uzunsoldaki fotoda 78 kiloyum bi 5-6 sene önce.. aslında 86 kiloyu görmüştüm ama o fotomu bulamadım.. sağdaki foto 59.2 yani diyeceğim o ki kolay gelinmedi bu kilolara pantalon bile giyemiyordum utanıyordum bakınız zaten etek var üzerimde
Eki Görüntüle 1504957
Güzel olmuş canım menün sporun.Menüm:
09:00-2 ceviz,1 incir
12:00- 3dilim peynir, 5tane zeytin, salatalık,marul,2dilim buğday ekmeği
14:00-nescafe
18:00-2kaşık güveç 1dilim buğday ekmeği, 2parça tavuk göğsü
3litreye yakın su
20dk Eliptik bisiklet, 30dk koşu,40dk karışık spor aletleri ile çalışma
Leylam kardeşin halt etmişKardeşimin dediğinden sonra komplekse girdimkızlar ben bugün 59.2 çıktım napıcaz
Eki Görüntüle 1504954 Eki Görüntüle 1504955 Eki Görüntüle 1504956
yalan yok kankim kalça bölgesi biraz var evet ama öyle aşırı değil veee sonuçta sen bir çocuk doğurmuşsun bırakta biraz olsunbi de kalçalar bacaklar erise kankim.. amiiinn amin hepimiz için
Seninle gurur duyuyorum gülümsizin için öncesi-sonrası yaptım.. tabi daha devam ediyorum yolum uzunsoldaki fotoda 78 kiloyum bi 5-6 sene önce.. aslında 86 kiloyu görmüştüm ama o fotomu bulamadım.. sağdaki foto 59.2 yani diyeceğim o ki kolay gelinmedi bu kilolara pantalon bile giyemiyordum utanıyordum bakınız zaten etek var üzerimde
Eki Görüntüle 1504957
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?