Evet gulum Konyalı ym :)bakmadim bakcam simdii:) prfym senn konyalimisinn ??
Tamam tatlim bu aksam yaparim50 tane yap cnm yeterli
Burasi zaten 'g'onyali 'g'ayniyoEvet gulum Konyalı ym :)
Az olmuş yediklerin sankiiftar 19.40
1 porsiyon ezogelin corbası
4 tane peynirli kabak köftesi
2 kasık baharatlı tavuk kuşbaşı
2 lokma ekmek
5 büyük bardak su
21.00
3 bardak çay
1 dilim baharatlı peynirli kek
00.00 sahur (anca yapabildim tamir yapıyoruz babam gelincede)
az şekerli aşure
yogurt kürü yiyorum şimdide
gün içinde zaten bol bol evde mekik dokuyorum
bugun ekstra sıkıldım 40 dakika yürüdüm dışarda
Tamamdır cezamgüzel olmus canim menun
oyy kankiiimmm5 tane ekleyebilirsin cok guzel olur
200 normal ip atlama cezasi benden
bizde ceza vericez ama mecburiyetten
200 ip atlamada sana gelsin
Kolay gelsin canim duzen tam oturmadimi zor oluyor
Baklava patates kizartmasi kuru pasta100 jumping jack cezasi veriyorum
Tamamdır cezamOlur tabi çilek en masum meyve
Ceza vermişler kızlar ama dayanamam bemde bi 30 mkik verdim gitti
50 mekikte sana gelsin hadi bakalım
Yazdıkların boşuna değil ama katılım düzenli ve sürekli olmalı bigün gel 2 gün gelme olmaz nasıl geleceğine guvenip listeye yazalım dimi.bu sebeplerden günlük 5 mesaj zorunlulugu var kurallarda.
Güzel olmuş canım dışarda yürüyüş iyi gelmiştir.
50 jamping jack benden sana hediye
Tamamdır cezam.Günaydin canlarim
Güzel olmus wembam, aksam yemegi biraz daha erken olabilirdi.
Survivor "savasma sevis"güzel olmus parfymüm
Goncam sen cidden kendini astin, harika spor yapmissin
Vuuuuatlet mi kesileceksiniz kizim siz bizim basimiza
o yaptigin sporla ferrero'dan (rocher sanirim) eser kalmamistir
Önemli degil kankim bugün yarin yaparsin unuttuklarini
Diger yogurt kürü bencede zor...
Aferin canim kankimbende tiffany rotheye baslayacagim insallah
Benimde suan heryerim agiriyor kuzum, sanirim sporsuzluktan
Raffaelo ve Ferrero yuParfym 'üm aciklamis sagolsun ama sen onlarin ne oldugunu bilme bitanem
Görünce dayanamadim yedimama asil olay durumu birtaneyle sonlandirmak. Eskiden olsa düsünmeden 3-5 Allah ne verdiyse kuzum ben sabah yogurt ile keten tohumunu kahvalti niyetine yiyorum, yogurdu da tam yagli kullaniyorum, hatta yag oranini söylemiyeyim bile
O bisiklet hareketi felaket zaten, tamam bunu kendime ceza kabul ediyorum, ne kadar yapayim
Kankinin ve rakibinin olmamasi seni üzmesin, daha hirslan, paylasimini arttir (eskisi gibi olsun) sonra nasil olsa senin de kankin olacak kuzum
Cok begendim
Allahtan ceza verme konusunda serbestim
Börek: 15 dakika kosu
Kola: 100 Jumping Jack
Pasta: yarim saat oryantal
Yeter mi bu kadar
Hey Allahim ya
Revani haric güzel olmus canim - 50 mekik
Üzülme ne olur, calis seninde olur
Malesef gecmedi gülüm, bu normal bir tutulma degil yoksa yaptigim sicak uygulama iyi gelirdi. Sanirim daha büyük bir sorunla karsi karsiyayim ama doktora gidesim de yok hic
Hani sevilmeyecek gibi de degiliz
Sagol kuzum cilegi ekleyecegim insallah güzel olur
Allah kabul etsin fafataram
Simdiii baklavayi cezasiz birakmak olmaz elbette ama öncelikle belirtmek isterim ki sabah yemen daha iyi olmus, gün icerisinde yakma sansin var, aksam direk yag olarak yerlesirdi.
Baklava: 30 ...
Kurupasta: 20 ...
Patates kizartmasi: 40 ...
Kuzum cezalarin sayilarini yazdim sadece, belinden dolayi ne yapacagina sen kendin karar ver istedim
50 duvar sinavi da kabulüm
Gülüm inanirmisin saymayi unuttumkac tane koydugumu bilmiyorum ama tartmistim
Tesekkür ederim bitanem
Tat olarak emin olamamistim canim, hazirladim deneyecegim bakalim simdi
Oh ellerimize saglik
Bende bugün arti ciktim, regl yaklasiyorcumaya kadar dayanamadi pis sey
Günaydın kızlar cezaları yagdirdik gene en son hepimiz spordan kasları sisirip artı cikcaz.
Ben hala artıdayım sanırım benim tartı defolu 68 den alta inmiyo geri iademi etsem nee
Günaydin canlarim
Güzel olmus wembam, aksam yemegi biraz daha erken olabilirdi.
Survivor "savasma sevis"güzel olmus parfymüm
Goncam sen cidden kendini astin, harika spor yapmissin
Vuuuuatlet mi kesileceksiniz kizim siz bizim basimiza
o yaptigin sporla ferrero'dan (rocher sanirim) eser kalmamistir
Önemli degil kankim bugün yarin yaparsin unuttuklarini
Diger yogurt kürü bencede zor...
Aferin canim kankimbende tiffany rotheye baslayacagim insallah
Benimde suan heryerim agiriyor kuzum, sanirim sporsuzluktan
Raffaelo ve Ferrero yuParfym 'üm aciklamis sagolsun ama sen onlarin ne oldugunu bilme bitanem
Görünce dayanamadim yedimama asil olay durumu birtaneyle sonlandirmak. Eskiden olsa düsünmeden 3-5 Allah ne verdiyse kuzum ben sabah yogurt ile keten tohumunu kahvalti niyetine yiyorum, yogurdu da tam yagli kullaniyorum, hatta yag oranini söylemiyeyim bile
O bisiklet hareketi felaket zaten, tamam bunu kendime ceza kabul ediyorum, ne kadar yapayim
Kankinin ve rakibinin olmamasi seni üzmesin, daha hirslan, paylasimini arttir (eskisi gibi olsun) sonra nasil olsa senin de kankin olacak kuzum
Cok begendim
Allahtan ceza verme konusunda serbestim
Börek: 15 dakika kosu
Kola: 100 Jumping Jack
Pasta: yarim saat oryantal
Yeter mi bu kadar
Hey Allahim ya
Revani haric güzel olmus canim - 50 mekik
Üzülme ne olur, calis seninde olur
Malesef gecmedi gülüm, bu normal bir tutulma degil yoksa yaptigim sicak uygulama iyi gelirdi. Sanirim daha büyük bir sorunla karsi karsiyayim ama doktora gidesim de yok hic
Hani sevilmeyecek gibi de degiliz
Sagol kuzum cilegi ekleyecegim insallah güzel olur
Allah kabul etsin fafataram
Simdiii baklavayi cezasiz birakmak olmaz elbette ama öncelikle belirtmek isterim ki sabah yemen daha iyi olmus, gün icerisinde yakma sansin var, aksam direk yag olarak yerlesirdi.
Baklava: 30 ...
Kurupasta: 20 ...
Patates kizartmasi: 40 ...
Kuzum cezalarin sayilarini yazdim sadece, belinden dolayi ne yapacagina sen kendin karar ver istedim
50 duvar sinavi da kabulüm
Gülüm inanirmisin saymayi unuttumkac tane koydugumu bilmiyorum ama tartmistim
Tesekkür ederim bitanem
Tat olarak emin olamamistim canim, hazirladim deneyecegim bakalim simdi
Oh ellerimize saglik
Bende bugün arti ciktim, regl yaklasiyorcumaya kadar dayanamadi pis sey
Günaydın herkese..
Bugün çok halsizim. Gece kızım çok geç uyudu. Üstüne birde sürekli uyandı hafif ateşi de vardışimdi de acayip boğazım ağrıyor yutkunamıyorum. Havalar bi düzelenedi yaa
Hep su gün gecmezse giderim dayanamiyorum diyorum sonra tesadüfen o gün geciyor :)Tamamdır cezam.
Bence ihmal etme yol yakınken git bi dr a
Gecmis olsun canim, üzüldümGünaydın herkese..
Bugün çok halsizim. Gece kızım çok geç uyudu. Üstüne birde sürekli uyandı hafif ateşi de vardışimdi de acayip boğazım ağrıyor yutkunamıyorum. Havalar bi düzelenedi yaa
Raffaelloben de bugun dayanamayip tartildim ve artilardayim :)) artı olsunda kastan olsun dimi ama :)
Madem o ferrorami neydi adini bile soyleyemediklerim cislar o zaman 30 sn plank cezasi benden sana kanki :)
Günaydın herkese..
Sizde mi gripsiniz bizim gibiGünaydın herkese..
Geçmiş olsun canım.Günaydın herkese..
Takım hastalığa yenik düşmesin yaa sizede geçmiş olsun.Kizlar ben bugunlerde sporuma ara vericem. Iki cocukta hasta, bende dun ise gittigimde hissettim vucudumdaki kirginligi, bugun sesim kisik, kulaklar tikanmis, bogazimda yanma hissi varToparlanalim devam edicem sporuma. Ben biraz dinlenicem simdi
Kizlar ben bugunlerde sporuma ara vericem. Iki cocukta hasta, bende dun ise gittigimde hissettim vucudumdaki kirginligi, bugun sesim kisik, kulaklar tikanmis, bogazimda yanma hissi varToparlanalim devam edicem sporuma. Ben biraz dinlenicem simdi
Kizlar ben bugunlerde sporuma ara vericem. Iki cocukta hasta, bende dun ise gittigimde hissettim vucudumdaki kirginligi, bugun sesim kisik, kulaklar tikanmis, bogazimda yanma hissi varToparlanalim devam edicem sporuma. Ben biraz dinlenicem simdi
Hosgeldin :)Günaydın Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir uğrayım merhaba demek istedim. 167 boy az önce itibariyle 75,5 kiloyum. Şu andan itibaren diyetteyim.
Günaydınnn
Dünkü menüm
Sabah
1 fincan sinemaki çayı, 1 küçük limon
1 küçük parça ekmek
Öğlen
1 parça tavuk
roka, turp
Ara öğün
1 fincan çay, 3 çatal helva
Akşam
1 küçük kase çorba
Dün su cezam vardı 2.5 l, akşama kadar 1.6 l içebildim erkenden uyuyakalmışım tamamlayamadım
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seviniriz.Günaydın Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir uğrayım merhaba demek istedim. 167 boy az önce itibariyle 75,5 kiloyum. Şu andan itibaren diyetteyim.
Oy ailece mi yakalandinizKizlar ben bugunlerde sporuma ara vericem. Iki cocukta hasta, bende dun ise gittigimde hissettim vucudumdaki kirginligi, bugun sesim kisik, kulaklar tikanmis, bogazimda yanma hissi varToparlanalim devam edicem sporuma. Ben biraz dinlenicem simdi
Doymadin mi kizEVEEEEET CHOKO NUN CEZALARI GELİYOOORRR VAR MI ARTTIRAAANNNN
Günaydin canim aramiza hosgeldin. Ilk sayfada kurallarimiz var onlari okur ve kabul edersen birlikte zayiflamaya 'su andan itibaren' baslayabilirizGünaydın Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir uğrayım merhaba demek istedim. 167 boy az önce itibariyle 75,5 kiloyum. Şu andan itibaren diyetteyim.
Günaydınnn
Dünkü menüm
Sabah
1 fincan sinemaki çayı, 1 küçük limon
1 küçük parça ekmek
Öğlen
1 parça tavuk
roka, turp
Ara öğün
1 fincan çay, 3 çatal helva
Akşam
1 küçük kase çorba
Dün su cezam vardı 2.5 l, akşama kadar 1.6 l içebildim erkenden uyuyakalmışım tamamlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?