Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Az olmuş yediklerin sanki
Tamamdır cezam
Tamamdır cezam
Tamamdır cezam.
Bence ihmal etme yol yakınken git bi dr a

Günaydın herkese..
Bugün çok halsizim. Gece kızım çok geç uyudu. Üstüne birde sürekli uyandı hafif ateşi de vardı şimdi de acayip boğazım ağrıyor yutkunamıyorum. Havalar bi düzelenedi yaa

Günaydın kızlar cezaları yagdirdik gene en son hepimiz spordan kasları sisirip artı cikcaz.
Ben hala artıdayım sanırım benim tartı defolu 68 den alta inmiyo geri iademi etsem nee

ben de bugun dayanamayip tartildim ve artilardayim :)) artı olsunda kastan olsun dimi ama :)

Madem o ferrorami neydi adini bile soyleyemediklerim cislar o zaman 30 sn plank cezasi benden sana kanki :)

canim cok gecmis olsun bu havalarda hastalanmalar cok fazla oluyor

Tamamdır cezam.
Bence ihmal etme yol yakınken git bi dr a
Hep su gün gecmezse giderim dayanamiyorum diyorum sonra tesadüfen o gün geciyor :)

Gecmis olsun canim, üzüldüm insallah cabuk atlatir yavrum

ben de bugun dayanamayip tartildim ve artilardayim :)) artı olsunda kastan olsun dimi ama :)

Madem o ferrorami neydi adini bile soyleyemediklerim cislar o zaman 30 sn plank cezasi benden sana kanki :)
Raffaello

geçmiş olsun canım. insan kendi hastalanınca bi şekilde gecio ama cocugunun hastalanması daha cok üzüyor ve de zor oluyor hem cocuk hem aile için. aAllah acil şifalar versin ikinize de

Kizlar ben bugunlerde sporuma ara vericem. Iki cocukta hasta, bende dun ise gittigimde hissettim vucudumdaki kirginligi, bugun sesim kisik, kulaklar tikanmis, bogazimda yanma hissi var Toparlanalim devam edicem sporuma. Ben biraz dinlenicem simdi

Sizde mi gripsiniz bizim gibi gecmis olsn. atese dikkat et cnm kizin kucuk. Ben bi kere atlattim hafifti. Simdi yine yakaladi bizi.. Ayni sikayetler bendede var..

Geçmiş olsun canım.
Kizlar ben bugunlerde sporuma ara vericem. Iki cocukta hasta, bende dun ise gittigimde hissettim vucudumdaki kirginligi, bugun sesim kisik, kulaklar tikanmis, bogazimda yanma hissi var Toparlanalim devam edicem sporuma. Ben biraz dinlenicem simdi
Takım hastalığa yenik düşmesin yaa sizede geçmiş olsun.

Günaydın Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir uğrayım merhaba demek istedim. 167 boy az önce itibariyle 75,5 kiloyum. Şu andan itibaren diyetteyim.

Günaydınnn

Dünkü menüm

Sabah
1 fincan sinemaki çayı, 1 küçük limon
1 küçük parça ekmek

Öğlen
1 parça tavuk
roka, turp

Ara öğün
1 fincan çay, 3 çatal helva

Akşam
1 küçük kase çorba

Dün su cezam vardı 2.5 l, akşama kadar 1.6 l içebildim erkenden uyuyakalmışım tamamlayamadım

Geçmiş olsun cnm,
Halsizim, hastayım deme, iyiyim, hiçbirşeyim yok de Moral olarak düşme diye

evet canim en iyisini dusunmussun hastalik asamasinda dinlenmelisin.. gecmis olsun

helva tahin mi ? Az yemissin sanki... telafimi yoksa:)

Günaydın Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir uğrayım merhaba demek istedim. 167 boy az önce itibariyle 75,5 kiloyum. Şu andan itibaren diyetteyim.
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seviniriz.

Oy ailece mi yakalandiniz cok gecmis olsun gülüm...
Iyilesene kadar spora ara vermek bencede en dogru karar.

EVEEEEET CHOKO NUN CEZALARI GELİYOOORRR VAR MI ARTTIRAAANNNN
Doymadin mi kiz

Günaydin canim aramiza hosgeldin. Ilk sayfada kurallarimiz var onlari okur ve kabul edersen birlikte zayiflamaya 'su andan itibaren' baslayabiliriz Ilk sayfada ki katilim formunu da doldurursan seni tanimis oluruz. Basarilar dilerim

cezasini yerine getirmeyene ne cezasi versek acaba
Menü cok az olmus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…