menün çok güzel olmuşkoşuyu nasıl yapıyon yaaa ben koşamam yarım saat
Teşekkürler.yürüyüş bandında koşuyorum.yavaş yavaş arttırarak bugün yarım saate çıkardım.
evet canım sağol ve amin
sağol gogom benim
çok sağol Ebru kankimaslında ben kalçayı seviyorum ama az daha erimesi gerek lopez gibiii shakira gibiii tekrar gelin olmak kolay değil
Keşke akşam başka şeylerde yeseymişsin kaşarın yanında. Ve geçmiş olsun.Bugünkü menüm kızlar
Sabah 9:00 küçük kase müsli
Ara 1 meyveli çay şekersiz
Öğle 14:00 1 tane balık pane (orta boyda)
2 yk patates püresi ve 2 yk haşlanmış bezelye
Ara 1 küçük elma
Akşam 17:30 1 dilim kepek ekmeği üstüne kaşar dilimi
Spor yok
Su 2,5 lt
Geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler kızlar iyiki varsnz.
Elindeki firsatları değerlendirmeyi bilmiyorsun hayatımSeni bekliyorum illaki fire verceksinintikam soguk verilen bi c
napiyim ya cok guzel yapmisimagrim gecsin yapicam seker aklimda
Güzel olmuş gülüm, bol bol sıcak çay iç boğazın için.Bugünkü menüm kızlar
Ara 1 küçük elma
Spor yok
Su 2,5 lt
Dur bakiyim senin bugunki menu nasildiElindeki firsatları değerlendirmeyi bilmiyorsun hayatımönümüzde ki menülere inşallah
Güzel olmuş gülüm, bol bol sıcak çay iç boğazın için.
Yok canım nazar değilde yoruldum mesaide yemekte yiyince ağırlık çöktü üstüme yapacam ama yatmadan.
Heyo heyo bende ceza aldım yuppiiiOhhh ALLAH muhabbetinizi arttırsın kuzum. Artık gelsede hayırlısıyla birşeyler olsa :)
Chocom o kadar ceza ya niye çarptırıldın? Yediğin için... Ne yediysen artık o kadar :)))
Kızartmaya 20 jumping jack, gerisi güzel olmuş canım.
Spor süper ama böreği de yemişsinChokonun menusu
10.00- limonlu sicak su
10.30- yogurtlu + cig kuruyemisli(uzum, findik-badem-kaju-2ser tane) yulaf ezmesi
14.00- 1yumurta-zeytin-biber-peynir-yarim dilim borek
Ara- 4-5 tane cig findik
19.00- bir kase limonlu mercimek corbasi
Su; 2.5 lt
Spor; 200 ip atlama
230 jumping
100 saga, 100 sola bel eritme egzersizi
30 mekik
Cezalarimi yaptim. 15 dk kosu kaldi.
Iyice dinlen ıhlamur galan iç yaparsın spor iyilesinceBugünkü menüm kızlar
Ara 1 küçük elma
Spor yok
Su 2,5 lt
Aslinda oglen yedim bilerek. Bir de kendim yaptim az zeytinyagi kullandigim icin ve de sebzeli oldugu icin kotu huylu bi borek sayilmazYok canım nazar değilde yoruldum mesaide yemekte yiyince ağırlık çöktü üstüme yapacam ama yatmadan.
Heyo heyo bende ceza aldım yuppiii
Spor süper ama böreği de yemişsin
Iyice dinlen ıhlamur galan iç yaparsın spor iyilesince
Dündü o ŞekerimDur bakiyim senin bugunki menu nasildi
Yok canım nazar değilde yoruldum mesaide yemekte yiyince ağırlık çöktü üstüme yapacam ama yatmadan.
Heyo heyo bende ceza aldım yuppiii
Spor süper ama böreği de yemişsin
Iyice dinlen ıhlamur galan iç yaparsın spor iyilesince
Geçti borun pazarıHic de bisey yememissin ya pirinc pilavi var tek
Yek yaaa !!!Dündü o Şekerim
Geçti borun pazarı
Hadi çok canın çektiyse pilava ceza verebilirsin
Thankss madamee
Vayy vay vayy harikaa..hic de catlak goremedim. Benim catlaklarim da yanlarda malesef
Harbiden yaa verdikce verdiniz jumpinglerii ohh . Saka maka bigun 230 jumpinge, 200 ip atlamaya ve daha coguna imza atmis bulunmaktayim. Yalniz sol kalcamin izerinde bi cizlama hissediyorum
Bosuna o kadar aglamissin yaa ben seni gorsem cocugun olduguna inanmam sahsen. Fistik gibisinKalcani bacaklarini eritmek icin skinny jeans oneririm. Merdiven cikmaya benzeyen aktiviteler yapma kalca genisletir
Massallah yaa nazar degmes
Menüm
Sabah 8.00 yulaf kepeğiyle krep domates salatalık az peynir
Ara 10.00 yarım greyfurt
Öğlen 12.00 1 kepçe çorba 3 kaşık pilav salata
Ara 16.30 3 limonlu diyet bisküvi
Akşam 19.00 3 köfte kabak kızartması 1 kaşık kadar 3-4 patates kızartması yeşillik salatalık
Su 2.5 olacak
Spor 20 + 20 yürüyüş
Slim yapıcam aslında bugün acaip halsizim canım istemiyo ama akşam yemeği fazla kaçtı neyse gece yazarım neler yaptığımı.
Ohhh ALLAH muhabbetinizi arttırsın kuzum. Artık gelsede hayırlısıyla birşeyler olsa :)
Chocom o kadar ceza ya niye çarptırıldın? Yediğin için... Ne yediysen artık o kadar :)))
Kızartmaya 20 jumping jack, gerisi güzel olmuş canım.
Chokonun menusu
10.00- limonlu sicak su
10.30- yogurtlu + cig kuruyemisli(uzum, findik-badem-kaju-2ser tane) yulaf ezmesi
14.00- 1yumurta-zeytin-biber-peynir-yarim dilim borek
Ara- 4-5 tane cig findik
19.00- bir kase limonlu mercimek corbasi
Su; 2.5 lt
Spor; 200 ip atlama
230 jumping
100 saga, 100 sola bel eritme egzersizi
30 mekik
Cezalarimi yaptim. 15 dk kosu kaldi.
Seni bekliyorum illaki fire verceksinintikam soguk verilen bi c
napiyim ya cok guzel yapmisimagrim gecsin yapicam seker aklimda
Hoşgeldin cnm aramıza:)
Hoşgeldin cnm :))
maşallahh diyorum
çok güzel kilo vermişsin güzelliğine diyecek birşey yokk süpersin
Ayy darısı bizim başımızaa çok güzell ya
Bugünkü menüm kızlar
Ara 1 küçük elma
Spor yok
Su 2,5 lt
bi selam vereyim dedim kızlar bide artık emzirmiyorum sezaryen göbegim var eritmek için bi öneri istiyorum
Bende yeni geldim :) bugün 3 gunde toplamda sadece 4 tane haşlanmış patates yedim.bugunn başladım diyete ilk birkc gün böyle gitmeyi planlıyorum çünkü midemin azıcık açlığa alışması lazim.3.5litre kadar su içtim şimdiye kadar ve yeşil çay ve 3 şekersiz türk kahvesi kilim 75.2
sabreden derviş muradına ermiş, bekle sen bekleYek yaaa !!!beklicem ben sabirliyimdir
Aramıza hoşgeldin hamus :)Bende yeni geldim :) bugün 3 gunde toplamda sadece 4 tane haşlanmış patates yedim.bugunn başladım diyete ilk birkc gün böyle gitmeyi planlıyorum çünkü midemin azıcık açlığa alışması lazim.3.5litre kadar su içtim şimdiye kadar ve yeşil çay ve 3 şekersiz türk kahvesi kilim 75.2
Kankivay vay vayyy intikamciyiizzz Ebruuuu dikkat et kankiii
skinny jeansi yaptim bi ara ama once cardio ile yaglari tamamen yok etmeliyim.. yoksa skinny jeansi falan birakinca eski seklini aliyor denedim biliyorumhergun 3 kat in çık yapiyorum kac sefer... evimiz sagolsun :)) coook tesekurler
Gogom menu gayet iyi sadece aksamki patatesler olmasaydi daha iyidi
amin insallah
deneyecem cok sagol canım bide yesilçay içerken mistik yada relax çayı da içebiliyor muyuz
Borek yarim dilimde gercek boyutu nedir dilim ölçüsü nedir
vay vay vayyy intikamciyiizzz Ebruuuu dikkat et kankiii
cok sagol teşekkürleramin canim
Ilik su ic bol bol cok iyi geliyor
Hosgeldin.. yogurt kuru yapiyoruz biz sende deneyebilirsin.. 15 veya 21 gun boyunca yatmadan yarim saat once 2 yk yogurda yarim limon sıkıp 1 cay kasigi pul biber ekleyip karistirip ye canim
haha aynen :)) erittim onlariGünaydin canlarim
Güzel olmus wembam, aksam yemegi biraz daha erken olabilirdi.
Survivor "savasma sevis"güzel olmus parfymüm
Goncam sen cidden kendini astin, harika spor yapmissin
Vuuuuatlet mi kesileceksiniz kizim siz bizim basimiza
o yaptigin sporla ferrero'dan (rocher sanirim) eser kalmamistir
Önemli degil kankim bugün yarin yaparsin unuttuklarini
Diger yogurt kürü bencede zor...
Aferin canim kankimbende tiffany rotheye baslayacagim insallah
Benimde suan heryerim agiriyor kuzum, sanirim sporsuzluktan
Raffaelo ve Ferrero yuParfym 'üm aciklamis sagolsun ama sen onlarin ne oldugunu bilme bitanem
Görünce dayanamadim yedimama asil olay durumu birtaneyle sonlandirmak. Eskiden olsa düsünmeden 3-5 Allah ne verdiyse kuzum ben sabah yogurt ile keten tohumunu kahvalti niyetine yiyorum, yogurdu da tam yagli kullaniyorum, hatta yag oranini söylemiyeyim bile
O bisiklet hareketi felaket zaten, tamam bunu kendime ceza kabul ediyorum, ne kadar yapayim
Kankinin ve rakibinin olmamasi seni üzmesin, daha hirslan, paylasimini arttir (eskisi gibi olsun) sonra nasil olsa senin de kankin olacak kuzum
Cok begendim
Allahtan ceza verme konusunda serbestim
Börek: 15 dakika kosu
Kola: 100 Jumping Jack
Pasta: yarim saat oryantal
Yeter mi bu kadar
Hey Allahim ya
Revani haric güzel olmus canim - 50 mekik
Üzülme ne olur, calis seninde olur
Malesef gecmedi gülüm, bu normal bir tutulma degil yoksa yaptigim sicak uygulama iyi gelirdi. Sanirim daha büyük bir sorunla karsi karsiyayim ama doktora gidesim de yok hic
Hani sevilmeyecek gibi de degiliz
Sagol kuzum cilegi ekleyecegim insallah güzel olur
Allah kabul etsin fafataram
Simdiii baklavayi cezasiz birakmak olmaz elbette ama öncelikle belirtmek isterim ki sabah yemen daha iyi olmus, gün icerisinde yakma sansin var, aksam direk yag olarak yerlesirdi.
Baklava: 30 ...
Kurupasta: 20 ...
Patates kizartmasi: 40 ...
Kuzum cezalarin sayilarini yazdim sadece, belinden dolayi ne yapacagina sen kendin karar ver istedim
50 duvar sinavi da kabulüm
Gülüm inanirmisin saymayi unuttumkac tane koydugumu bilmiyorum ama tartmistim
Tesekkür ederim bitanem
Tat olarak emin olamamistim canim, hazirladim deneyecegim bakalim simdi
Oh ellerimize saglik
Bende bugün arti ciktim, regl yaklasiyorcumaya kadar dayanamadi pis sey
ooo darısı başımıza canım iyi eğlencelerr şimdidenn
Oh oh ne guzel cok sevindim iyi bir kafa dinleme olucak senin icinsanki ben gidiyom gibi heyecanlandim
Haklisin canim ip cok fark ediyor, daha yukariya yani daha aktif zipliyorsun. Yaaa bende spor yapmak istiyorumbu kadar da özendirilmez ki
Iki hafta bizimle olmayacaksin yani öylemi?
Bencede
Kullanıcı Adı :evimmm
İsim (İsteğe Bağlı ):?
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane - 13yaşında
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1,70
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :sigarayı bıraktıktan sonra kademeli olarak kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? göbeğim çok çirkin görünüyor daha güzel görünmek için tabiikide
Sağol canım :*
keşke geçsin de..
Amin inşallah canım
Evet kankam yaa.. Tadı tuzu yok sıpamın amin canım inşallah
Geçmiş olsun sizede parfümcüm
Sabah güneş akşam buz gibi olunca sanırım..
Gerçi burası şimdide buz gibi oldu.. Yrn kar yağışı gösteriyoo.. Tövbe yarabbim
Sağol goncam :*
hoşgeldinn
Menün sabah olmamış sanki yeşillik filan yeseydin.
Birde biliyorsundur belki ama yazıyım dedim. Sinamekiyi tek başına kullanmamak gerekiyor. Bağırsak florasına zarar veriyor. İllaki ihtiyaçsa ıhlamur, papatya gibi otlarla karıştırmak gerekliymiş.
Wuu süpersinn canımm
Kendim gitcek gibi sevindim.. İnşallah çok güzel geçer
Oh ne güzel iyi tatiller canım.
Hoşgeldin canım formu doldurduguna göre kurallarimizi okudun diye düşünüyorum. Hergün gün sonunda menumuzu su ve sporumuzu paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.
Kardeşimin dediğinden sonra komplekse girdimkızlar ben bugün 59.2 çıktım napıcaz
Eki Görüntüle 1504954 Eki Görüntüle 1504955 Eki Görüntüle 1504956
sizin için öncesi-sonrası yaptım.. tabi daha devam ediyorum yolum uzunsoldaki fotoda 78 kiloyum bi 5-6 sene önce.. aslında 86 kiloyu görmüştüm ama o fotomu bulamadım.. sağdaki foto 59.2 yani diyeceğim o ki kolay gelinmedi bu kilolara pantalon bile giyemiyordum utanıyordum bakınız zaten etek var üzerimde
Eki Görüntüle 1504957
Thankss madamee
Vayy vay vayy harikaa..hic de catlak goremedim. Benim catlaklarim da yanlarda malesef
Harbiden yaa verdikce verdiniz jumpinglerii ohh . Saka maka bigun 230 jumpinge, 200 ip atlamaya ve daha coguna imza atmis bulunmaktayim. Yalniz sol kalcamin izerinde bi cizlama hissediyorum
Bosuna o kadar aglamissin yaa ben seni gorsem cocugun olduguna inanmam sahsen. Fistik gibisinKalcani bacaklarini eritmek icin skinny jeans oneririm. Merdiven cikmaya benzeyen aktiviteler yapma kalca genisletir
Massallah yaa nazar degmes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?