Evet;-) bugun hic halim yoktu. Yemek yemeye bilebiraz azmi olmus acep:) sicak yemegin eksik olmuss sankii:))
hmm evet bendede oyle oluyor bazen artik yarin yine normal yersin ki senin menülerini takip ediyorum cok güzel yiyosun hep :)Evet;-) bugun hic halim yoktu. Yemek yemeye bile
konyalı mısınn :)ahh gonyamm memleketimm ozledimm..(
evet cNmm konyaliyim:).. ama almanyada yaşıyorumkonyalı mısınn :)
nerdesin gurbette misin biriciğim
bi leslie 3 mile daha ekledim sporuma kızlar..selam kızlar yine yine çok yorgunum.. en azından uyuyup kalmadım bu akşam..hemencecik menümü yazayım ardından birazcık spor yapıp duşa girmeliyim.. dua okumayı düşünüyorum kısmet olursa birde yatmadan iş çok yani..
sabah:2 haşlanmış yumurta, peynir, 4-5 zeytin,1 dilim tam buğday,yeşil çay
öğle:çeyrek muz,4-5 tane çilek
akşam: 500 gr kadar yağsız tavada kızartılmış et,patlıcan biber közleme
ara: 1 avuç çiğ fıstık, yeşil çay
su 2 lt kadar, spor şimdilik leslie 3 mile+50jj
Sağ gösterip sol vuruyorum gibi birşeyMevlana şekeri o ceza yazmasin kizlar diye wasa diyorum dermişimmmKnäckebrot sizde adı. Kıtır kıtır ipince bişey, bir gece dışarda kalıp kurumuş ekmek gibi bişey :)
Haha kendisine de yol açmışş redbulcu seniii diyete başlayalı içmiyorum pek kahveye zorluk veriyorum yoksa işyerinde uyur kalırım. Benim dolapta var buzgibi yarın tartıdan sonra artık. Zero tam şekersz olanCanım hiçççbişey çekmiyor cheesecakeden başka ilk 5 kilomu vereyim yerim bi dilim
Menün gayet güzel olmuş wembam, yolda geçmesine rağmen güzel ayarlamışsın.Menum..
sabah 9.00
2 dilim tam bugday ekmeği
3 zeytin,2 dilim peynnir
domates salatalik
2 parca sosis
Ara kahve
Oglen ve aksam
Ekmek arasi tavuk izgara
Ara saat 17.00
2 parca bitter
1 ymk kasigi helva
2 litre su
Hic spor yok butun gun yolda gecti geldik artik memlekete
Karnım davul gibi kızlar ya, regl oldumçok üzüldüm akşam bir namaz bile kılamayacağım
Üzülmek yok kuzum. Bugün fazla spor yapma, kasların çok şişmesin :)
Kaçamaktan artı çıkanı fena yapacağım zaten :) ikimizde spordan yoksunuz maalesef artık düzelince inşallah :)
Elektrikli olmazzzz :)))
Aferin sana -_-
Duydunuz işte karışmayın bana hıııh :))))
Gülüm alternatif sunabilirim evet ama bu sefer kolay olan seçilir diye korkuyorum :) aslında herkese uygun olacak cezalar vermeye çalışıyorum, her ortamda uygulanabilinecek şeyler... Zaten hareketi yapamayan onun yerine başka ceza talep ediyor :)
Arkadaşlar alternatifli olsun derlerse isteğe göre onu da uygularım :)
Ben heralde yuzyilin cezasini almisim sabahtan beri kollarim bacaklarim tutmuyor. Yuruyemiyorum bile. Bir de reglim o kadar asiri yogun ki bugun cok fenayim. Kac kere kiyafet degismek zorunda kaldim :-( tabi bu halsizlik de yapti ben de. Bi daha pasta bile demem sanirim
Bebisimin de disleri cikmaya basladi
3 kişiyiz :) ben bir yerde okumuştum (ne kadar doğru bilmiyorum) bayanların regl dönemi birlikte takıldıkça aynı zamana denk geliyormuş :)
Yani ben regl seninkine uyum sağlamış oluyor :)))
Edit: menstrual senkronizasyon - sosyal etkileşim :) doğruymuş
2 tane 250 ml bardaga doldurdum yalnızca birini içebildim. tadı fenaa.
Ah benim kader arkadaşım ne yapalımm bu hafta böyle olduBir ödem varki hiç sorma, çok çalıştım bu hafta sporuda hergün yaptım bacaklar şişti haliyle, e üstğne buda eklenince.. Halbuki çok hafif hissediyordum kesin eksiler görürdüm diyordum menülerime dikkat etmiştim özellikle of ya bakalım yarın.. Bu sabah artıdaydım
zey zey balım teşekkür ederim bir bardak yeşil çay da içeyim ben bacaklar ayaklar karın çok şiş
haha yanlis ifade .. pardon ama hani ben mesela cikolata canim cekince yiyorum bi isirik aliyorumki istegim gitsin diye . oyle oturup löp löp yemiyorum :)
chocoo kesin listeye girmeli bence.. :) ama güneş fazla yazmıyor bende yazmadim su iki haftadir rakibim kankim yok o yüzden
amaa zey zeyy canimm(( azicik ucundan ali verdim sadecee :) su aralar ihtiyacim var cikolata azicik ucundanda bile olsa cok mutlu oluyorum ve nisanlimada yansiyor .. obur turlu sinirli asabii oluyorum ayni sekilde buda ona yansiyor kiyamam ben onaaa :) ..
amaaa ebruu ablaaaa ooo sekersiz redbul 10 kalorisi var haha tadida guzel degil haha içerken zevk almadimbide ayakta tutmasi icin icdim yoksaaa hiccc icermiyimmmm
Bende müsadenizi isteyeyim kızlar, yer gök dua üstüne kurulu dualarınız bu mübarek gecede eksik etmeyinkendiniz için etmiyorsanız bile ailenize, sevdiklerinize edin...
sonra belki uğrarım, uğrayamazsam da herkese iyi geceler, tatlı rüyalar
Amin canım inşallah. Menün güzel spor yapmadinmi hiç.Benim menum
sabah : 08:00 sirkeli ılık şu
Öğlen : 12:30 2 haşlanmış patates,2 zeytin,küçük bir dilim peynir
Akşam : yarım kase yayla corbasi,3kasik yeşil mercimek yemegi,1 dilim ev yapımı tahilli ekmek
3.5 litre su
Veee şimdi yoğurt kürümü yaptım yiyorum ,biraz dua edeyim 2 bardak suyumu içer uyurum inşallah.
Bu güzel mübarek gecede Hepimizin dualarinin kabul olmasını dilerim.
Aşk olsun
Aşk
Aşk olsun
Sende çok az yemişsin sporun güzel ama BiricikS ede söyledim böyle az yiyerek kalıcı kilo veremezsinizMenüm
09:00 2dilim peynir, 2 yumurta, domates marul salatalık
15:00 1küçük kurabiye 3 ufak biber dolması
21:00 salata
1saat koşu, yarım saat bisiklet ağır hareket edendn. 1saat zumba.. 3litre su
gurbet zor güzelim bizde konyalı degiliz ama burdayız gurbetçiyiz işte :)evet cNmm konyaliyim:).. ama almanyada yaşıyorum
Kimse istemiyor değil canım katilimin az olduğu için ve yeni yeni artirmaya başladığın için tereddutte kaldık sende goruyosunki çok emek harciyoruz ve bu sadece bizim takım değil diğerleri de var. Bilmiyorum anlatabildimmi takım içinde rakip eşleşmesi ve kanki eşleşmesi yapmaya calisiyoruz motivasyonu artırmak için zeynep bikaç defa duzenlemek zorunda kaldı listede olduğu halde takima ugramayan kişiler yüzünden dolayısıyla listeye almakta teredutum bu sebeplerden.Ama benim hiç yazma isteğim kalmadı. Kimse istemiyorsa,Olmuyorsa olmuyor diyin de bi daha hiç yazmayayım çünkü şimdiki şartlarımla bukadar oluyor.
yaptim cezami jumping jack :) tamam dikkat edicem bundan sonraa
kiyamam yaa bizler senin yerine dua ederiz ebrum rahat ol sen.
hem herseyde bi hayir vardir bende bi gun kandil zamaninda oruc tutuyordum aa iftara az bisey kala regl olmustum :)) kismett
r3gl olmana ve ceza almana üzüldüm kendimden biliyorum r3glken yatakta kipirdayamiyorum ...
ama sende cezalik seyler yeme be kuzum aa
bu aralar ben menulerler ilgilenemiyorum bide ben el atim cezalar cifte kavrulmus olsunn :)))
zor zamanlar sizi bekliyor desene
inanirim is yerinde oluyordu oyle
umarim kendini iyi hissedersin sekerim uzme canini
zaten ne oluyorsa o atiatirmaliklardan oluyor
sen nisanlina kiyamiyorsun ama masallah kendine bi guzel kiyiyorsun yapma kuzummm etme boyle seyler
10 kalori peki seker ? ve diger besin miktarlarii ??
iiyi geceler kuzum
sen yinede dua et Allahim kabul eyler insallah
Çok güzel olmuş canım, beğendim menümü ama spor göremedim? Yapmıyorsan hemen tavsiyelerde bulunalım :)Benim menum
sabah : 08:00 sirkeli ılık şu
Öğlen : 12:30 2 haşlanmış patates,2 zeytin,küçük bir dilim peynir
Akşam : yarım kase yayla corbasi,3kasik yeşil mercimek yemegi,1 dilim ev yapımı tahilli ekmek
3.5 litre su
Veee şimdi yoğurt kürümü yaptım yiyorum ,biraz dua edeyim 2 bardak suyumu içer uyurum inşallah.
Bu güzel mübarek gecede Hepimizin dualarinin kabul olmasını dilerim.
ALLAH razı olsun zeynebim, ben tabiki yine duamı ettim ama asıl istediğim gibi tam teferruatlı değil. Olsun, kısmet değilmiş yapacak birşey yok.
kiyamam yaa bizler senin yerine dua ederiz ebrum rahat ol sen.
hem herseyde bi hayir vardir bende bi gun kandil zamaninda oruc tutuyordum aa iftara az bisey kala regl olmustum :)) kismett
iiyi geceler kuzum
sen yinede dua et Allahim kabul eyler insallah
Güneşcim üzülme goncanın da açıkladığı gibi 'kimse istemiyor' değil, katılımından emin değiliz...Aşk
Aşk olsun
Hiç birşey yememişsin ama sen, çok az olmuş canım, aynı hatayı bende yapıyordum ilk diyete başladığımda 2-3 kilodan sonra vücut kıtlık olarak algılayıp kilo vermeyi bırakıyor. Yemeği arttırdığım zaman devam etmiştim vermeye :)Menüm
09:00 2dilim peynir, 2 yumurta, domates marul salatalık
15:00 1küçük kurabiye 3 ufak biber dolması
21:00 salata
1saat koşu, yarım saat bisiklet ağır hareket edendn. 1saat zumba.. 3litre su
Mantar salatası nasıl birşey aşke?gurbet zor güzelim bizde konyalı degiliz ama burdayız gurbetçiyiz işte :)
kızlar menümü ölmeden yazayım
cezamı yaptım hatta fazla yaptım sayısını bilmiyorum nefesim kesilene kadar yaptım müziğe kaptırdım kendimi
sabah 8.00
şekersiz kahve
12.00
orta şekerli kahve
öğlen 14.00
2 dilim çavdar ekmeği arasına peynir domates salata semiz otu nane koydum sabah kahvaltı yapamadım midem kötüydü
ikindi 16.30
1 muz
5 çilek
5 çağla
akşam 18.00
1 tabak corba
5 köfte
5 kaşık mantar salatası
4 kasık yogurt
2 litre su
cezam 20 jumping jack 20 mekik 20 dakika koşuydu ben yerimde saydım yarım saat felan yaptım ben zaten bugun regl oldum onunda halsizliği var ben bitti kızlar
kaç gündür uyuyamıyorum yer yadırgıyorum halaaaa
ama bugün ölü gibi uyuycam hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?