Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bi leslie 3 mile daha ekledim sporuma kızlar..

Sağ gösterip sol vuruyorum gibi birşey
Bende uzun zamandır içmiyorum ama ne zamandır canım istiyor, yarın hak etmiş olmasamda (tartı artı gösterecek bence) içeceğim. Redbullun zerosunu sevmiyorum hoş zaten zero olan hiç birşeyi sevmiyorum
Madem canın cheesecake çekiyor hedefin belli... Azmini, iradeni arttır, istediğim rakama ulaş ve kendini ödüllendir ama cezaya da hazırlıklı ol gülüm
Menün gayet güzel olmuş wembam, yolda geçmesine rağmen güzel ayarlamışsın.

Benim menum
sabah : 08:00 sirkeli ılık şu

Öğlen : 12:30 2 haşlanmış patates,2 zeytin,küçük bir dilim peynir

Akşam : yarım kase yayla corbasi,3kasik yeşil mercimek yemegi,1 dilim ev yapımı tahilli ekmek
3.5 litre su

Veee şimdi yoğurt kürümü yaptım yiyorum ,biraz dua edeyim 2 bardak suyumu içer uyurum inşallah.

Bu güzel mübarek gecede Hepimizin dualarinin kabul olmasını dilerim.

kiyamam yaa bizler senin yerine dua ederiz ebrum rahat ol sen.
hem herseyde bi hayir vardir bende bi gun kandil zamaninda oruc tutuyordum aa iftara az bisey kala regl olmustum :)) kismett

r3gl olmana ve ceza almana üzüldüm kendimden biliyorum r3glken yatakta kipirdayamiyorum ...
ama sende cezalik seyler yeme be kuzum aa
bu aralar ben menulerler ilgilenemiyorum bide ben el atim cezalar cifte kavrulmus olsunn :)))

Bebisimin de disleri cikmaya basladi

zor zamanlar sizi bekliyor desene

inanirim is yerinde oluyordu oyle

umarim kendini iyi hissedersin sekerim uzme canini

haha yanlis ifade .. pardon ama hani ben mesela cikolata canim cekince yiyorum bi isirik aliyorumki istegim gitsin diye . oyle oturup löp löp yemiyorum :)

zaten ne oluyorsa o atiatirmaliklardan oluyor

sen nisanlina kiyamiyorsun ama masallah kendine bi guzel kiyiyorsun yapma kuzummm etme boyle seyler

amaaa ebruu ablaaaa ooo sekersiz redbul 10 kalorisi var haha tadida guzel degil haha içerken zevk almadim bide ayakta tutmasi icin icdim yoksaaa hiccc icermiyimmmm

10 kalori peki seker ? ve diger besin miktarlarii ??

iiyi geceler kuzum
sen yinede dua et Allahim kabul eyler insallah

Amin canım inşallah. Menün güzel spor yapmadinmi hiç.

Menüm
09:00 2dilim peynir, 2 yumurta, domates marul salatalık
15:00 1küçük kurabiye 3 ufak biber dolması
21:00 salata
1saat koşu, yarım saat bisiklet ağır hareket edendn. 1saat zumba.. 3litre su

Ama benim hiç yazma isteğim kalmadı. Kimse istemiyorsa,Olmuyorsa olmuyor diyin de bi daha hiç yazmayayım çünkü şimdiki şartlarımla bukadar oluyor.

Menüm
Sende çok az yemişsin sporun güzel ama BiricikS ede söyledim böyle az yiyerek kalıcı kilo veremezsiniz
Canım seni listeye yazıcam ama katılım konusunda biraz gayret istiyorum senden.

evet cNmm konyaliyim:).. ama almanyada yaşıyorum
gurbet zor güzelim bizde konyalı degiliz ama burdayız gurbetçiyiz işte :)

kızlar menümü ölmeden yazayım
cezamı yaptım hatta fazla yaptım sayısını bilmiyorum nefesim kesilene kadar yaptım müziğe kaptırdım kendimi

sabah 8.00
şekersiz kahve

12.00
orta şekerli kahve

öğlen 14.00
2 dilim çavdar ekmeği arasına peynir domates salata semiz otu nane koydum sabah kahvaltı yapamadım midem kötüydü

ikindi 16.30
1 muz
5 çilek
5 çağla

akşam 18.00
1 tabak corba
5 köfte
5 kaşık mantar salatası
4 kasık yogurt

2 litre su
cezam 20 jumping jack 20 mekik 20 dakika koşuydu ben yerimde saydım yarım saat felan yaptım ben zaten bugun regl oldum onunda halsizliği var ben bitti kızlar
kaç gündür uyuyamıyorum yer yadırgıyorum halaaaa
ama bugün ölü gibi uyuycam hissediyorum

Ama benim hiç yazma isteğim kalmadı. Kimse istemiyorsa,Olmuyorsa olmuyor diyin de bi daha hiç yazmayayım çünkü şimdiki şartlarımla bukadar oluyor.
Kimse istemiyor değil canım katilimin az olduğu için ve yeni yeni artirmaya başladığın için tereddutte kaldık sende goruyosunki çok emek harciyoruz ve bu sadece bizim takım değil diğerleri de var. Bilmiyorum anlatabildimmi takım içinde rakip eşleşmesi ve kanki eşleşmesi yapmaya calisiyoruz motivasyonu artırmak için zeynep bikaç defa duzenlemek zorunda kaldı listede olduğu halde takima ugramayan kişiler yüzünden dolayısıyla listeye almakta teredutum bu sebeplerden.

yaptim cezami jumping jack :) tamam dikkat edicem bundan sonraa

Çok güzel olmuş canım, beğendim menümü ama spor göremedim? Yapmıyorsan hemen tavsiyelerde bulunalım :)
Amin, ALLAH kabul etsin...

ALLAH razı olsun zeynebim, ben tabiki yine duamı ettim ama asıl istediğim gibi tam teferruatlı değil. Olsun, kısmet değilmiş yapacak birşey yok.

Amin! der susarım... Dua'm belli, duyan belli Rabbin kabul etmeyeceği dua, karşılıksız bırakacağı yalvarış yada boş çevireceği eller yoktur. Ya istemeyi bilmeyen kul vardır yada vakti gelmemiş isteyiş...

Güneşcim üzülme goncanın da açıkladığı gibi 'kimse istemiyor' değil, katılımından emin değiliz... PembePuantiyeli ve _choco_ arkadaşlarımızın katılımı seninde gördüğün üzere çok iyi, sadece 5 mesaj zorunluluklarını yerine getirmek için değil burada sohbet ederken eğlendikleri için onların listeye girmelerini uygun gördüm. Amacım sensin hevesini kırmak değil canım.

Menüm
Hiç birşey yememişsin ama sen, çok az olmuş canım, aynı hatayı bende yapıyordum ilk diyete başladığımda 2-3 kilodan sonra vücut kıtlık olarak algılayıp kilo vermeyi bırakıyor. Yemeği arttırdığım zaman devam etmiştim vermeye :)

Mantar salatası nasıl birşey aşke?
Güzel olmuş ben beğendim de senin aklından zorun mu var da spora o kadar yüklendin sana da yarın tartı da artı göründü, hayırlı olsun sporcu güzel

Mrb. Ben malesef artık yazmayacağım. Çünkü gerçekten istek kalmadı. Sürekli açıkkamaya çalıştım telefondan internete giremiyorum. Telefonum bunun için uygun değil diye. Ama kendimi ifade edememişim demekki. Gerçekten bu durumda gruba katılmam doğru olmaz. Çünkü mevcut şartlarda bundan fazla katılım gösterebileceğimi sanmıyorum. Kimseyede haksızlık yapmak istemiyorum. Bugün son defa kilo bildirimimi yapar aranızdan ayrılırım.En geç 1ay içerisinde telefon almayı düşünüyorum. Belki o zaman olması gerektiği gibi katılımı sağlayabilirim. Ama şunu net bir şekilde ifade edebilirimki neler oluyor grupta diye bilgisayara girmek için sabırsızlanıyordum. Yabi sırf 5mesajı yazmak için burda değildim. Allah yolunuzu açık eylesin.

Günaydın Kızlar
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 76.7
Bu hafta: 77. 0
Fark: + 300
Mesaj Sayım: 63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…