ahh gonyamm memleketimm ozledimm..işte o kötü alışkanlıklarımı degiştirmek için burdayım hemşom
kızlarrr burda konyada nasıl kar yagıyor anlatamam Eki Görüntüle 1505940
Eki Görüntüle 1505942
biraz azmi olmus acep:) sicak yemegin eksik olmuss sankii:))Benim menum
12.30- yumurta-2 zeytin- 1 dilim ekmek
Ara- bir avuc karisik cig kuruyemis biraz yogurt
18.00-1 bardak sut- 2 eti burcak yulafli biskuvi
Su 1.5 lt. Spor yapamadim yogun regl den dolayi oturamadim bile.
Biraz sonra yogurt yerim tekrar 1 kase
adanayi tam saatinde yemişsin bence biraz gec olsaymis iyi olmazdi :)Menüm gelsin.
Sabah 11.00 1 yumurtalı omlet 1 tk reçel diyabetik tabii domates salatalık yeşillik 1,5 dilim ekmek peynir 5 zeytin
Öğlen ve akşam 15.00 adana kebap 2 kaşık pilav bol salata 1 dilim ekmek kadar pide
Ara 19.00 azcık yer fıstığı 8 çilek
Ara 21.00 2 kuru incir
Su 2 lt form çay ve mate çayı
Spor slim in 6 ve 150 jamping jack 50 zıplama
hemsomm wasa ne ? :)Bugünkü Menüm
sabah 9:30
1 labneli wasa 1 şekersz kahve
Ara 11:00
yine 1 wasa
Ögle 12:30
1 kase yogurt icine 3-4 frambuaz attim.
Aksam 17:00
1,5 kepek ekmegi yarim porsiyon menemen, 1 b ayran
Su 2,5 lt
spor yokk adimlarimi saydim 6. 122
aynen canim bide tatli isteginide gideriyor o seker :) gece calisiyorum ya o redbull sart haha ayakta tutuyor sekersiz iciyorum pek guzel olmuyor ama onada raziyizz :))Maşallah süpersin bide benim gibi redbullcusun
Ben kalorilerimi saysam iyi olur aslında ama sıkılıyorum hemen.. Naneli şekeri bende yiyorum bugün şekersz olandan. Yumuşatıyor boğazı.
evet haklisin aslinda ama simdi ben kendimi ayarladim uyumadan ise gidicem ya eger hani ise gitmeden acikirsam yada isyerinde bisey yiye biliyim simdi tika basa yersem bide isyerindede ozaman fazla kacmis olacak diye dengede tutuyorum.Çok az olmuş beğenmedim
Menünü beğendim güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım menün. Suyu artirsan iyi olur ve en önemlisi caya attığın o iki şekeri hayatından cikarsan daha kolay gider kilolar.
Canım geçen gunlerdede söyledim az yiyerek zayiflayamazsin kalorini 1400 civarında tutmaya çalış yanlış yoldasin.
Pembe başka takımdan izne ayrılmıştı canım izindeki üyeler dönüşte farklı takımda baslayabiliyorlar.
Hatırladım şimdi goncam teşekkür ederimNepnep6 395.etapta bildirim yapmadan izne ayrılmış 75 kg. Su anda ismi PembePuantiyeli :)
Üzülme yavrum ya, ne yapalım bu haftada böyle olsun2 tane 250 ml bardaga doldurdum yalnızca birini içebildim. tadı fenaa.
Ah benim kader arkadaşım ne yapalımm bu hafta böyle olduBir ödem varki hiç sorma, çok çalıştım bu hafta sporuda hergün yaptım bacaklar şişti haliyle, e üstğne buda eklenince.. Halbuki çok hafif hissediyordum kesin eksiler görürdüm diyordum menülerime dikkat etmiştim özellikle of ya bakalım yarın.. Bu sabah artıdaydım
@zey zey balım teşekkür ederim bir bardak yeşil çay da içeyim benbacaklar ayaklar karın çok şiş
Çok az olmuş chocom, su da az senin standartlarına göreBenim menum
12.30- yumurta-2 zeytin- 1 dilim ekmek
Ara- bir avuc karisik cig kuruyemis biraz yogurt
18.00-1 bardak sut- 2 eti burcak yulafli biskuvi
Su 1.5 lt. Spor yapamadim yogun regl den dolayi oturamadim bile.
Biraz sonra yogurt yerim tekrar 1 kase
Parfümün menüsü güzel olmuşBugünkü Menüm
sabah 9:30
1 labneli wasa 1 şekersz kahve
Ara 11:00
yine 1 wasa
Ögle 12:30
1 kase yogurt icine 3-4 frambuaz attim.
Aksam 17:00
1,5 kepek ekmegi yarim porsiyon menemen, 1 b ayran
Su 2,5 lt
spor yokk adimlarimi saydim 6. 122
Çay da ki o şekeri hiç sevmedim canım, yenisin diye istisna gösteremeyeceğim, 30 mekik cezaMenüm:
9:00: 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 6 yeşil zeytin, peynir, çay(2 şeker)
15:00:1 kase çorba, 3 küçük parça haşlanmış karnıbahar,yoğurt,1 dilim ekmek,salata
19:00: Ton balıklı salata
45 dk yürüyüş+ 1.5 L su
aman kuzum eşinin oyunlarına gelmeYogurt kuru yapicam canim gece yatmadan. Acikirsam yine yogurt yerim. Tabi esim gelip biseler yemem icin zorlamazsa beni
Spor harika canım.Bugünkü menüm ..
gece ise giderken
02.00
sekersiz redbull
kahvalti 14.30
iki tane yumurta
bi tane kepek ekmek
ara
bitane muz
bitane naneli seker bogaz icin
( bogazim agriyorda o yuzden yani:)) )
20.00
155 gr. pirinc pilav
140 gr. kuru fasulye
Bugün 955 Kalori yemissim..
2 litre su icdim
sabah spor eliptik bisiklet 700 kalori yaktim.. dus almadan bi 300kalori dahha yapicam ..
Redbullu için sizMaşallah süpersin bide benim gibi redbullcusun
Ben kalorilerimi saysam iyi olur aslında ama sıkılıyorum hemen.. Naneli şekeri bende yiyorum bugün şekersz olandan. Yumuşatıyor boğazı.
ha bide ben demin bi saat once uyandim o yuzden bukadar aralık var ..:) kuru fasulye pilav yedim doydumda simdi acikcasi :) hahaÇok az olmuş beğenmedim
Menünü beğendim güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım menün. Suyu artirsan iyi olur ve en önemlisi caya attığın o iki şekeri hayatından cikarsan daha kolay gider kilolar.
Canım geçen gunlerdede söyledim az yiyerek zayiflayamazsin kalorini 1400 civarında tutmaya çalış yanlış yoldasin.
amaaa ebruu ablaaaa ooo sekersiz redbul 10 kalorisi var haha tadida guzel degil haha içerken zevk almadimEveetttt cezalık durumlar var mı arkadaşlar bir bakalım
_choco_ 100 jj cezam tamam gülüm
Hatırladım şimdi goncam teşekkür ederim
Üzülme yavrum ya, ne yapalım bu haftada böyle olsunhem tartının ne yapacağı hiç belli olmaz biliyorsun
Çok az olmuş chocom, su da az senin standartlarına göre
Parfümün menüsü güzel olmuş
Adi tartı bu menüye eksi göstermen şart
Çay da ki o şekeri hiç sevmedim canım, yenisin diye istisna gösteremeyeceğim, 30 mekik cezagerisi güzel olmuş
aman kuzum eşinin oyunlarına gelme
Spor harika canım.
Redbull -> 30 jumping jack
Ben sana bundan önce ceza vermemişmiydim çikolata için?
Redbullu için siz
Kızlar redbull tarzı şeyleri cumaları için, kendinizi ödüllendirmek için. Mesela ben yarın içeceğim
Çok güzeeel kuzumMenüm gelsin.
Sabah 11.00 1 yumurtalı omlet 1 tk reçel diyabetik tabii domates salatalık yeşillik 1,5 dilim ekmek peynir 5 zeytin
Öğlen ve akşam 15.00 adana kebap 2 kaşık pilav bol salata 1 dilim ekmek kadar pide
Ara 19.00 azcık yer fıstığı 8 çilek
Ara 21.00 2 kuru incir
Su 2 lt form çay ve mate çayı
Spor slim in 6 ve 150 jamping jack 50 zıplama
ALLAH kabul etsin hayatım benim yerime de dua etselam kızlar yine yine çok yorgunum.. en azından uyuyup kalmadım bu akşam..hemencecik menümü yazayım ardından birazcık spor yapıp duşa girmeliyim.. dua okumayı düşünüyorum kısmet olursa birde yatmadan iş çok yani..
sabah:2 haşlanmış yumurta, peynir, 4-5 zeytin,1 dilim tam buğday,yeşil çay
öğle:çeyrek muz,4-5 tane çilek
akşam: 500 gr kadar yağsız tavada kızartılmış et,patlıcan biber közleme
ara: 1 avuç çiğ fıstık, yeşil çay
su 2 lt kadar, spor şimdilik leslie 3 mile+50jj
O kadar eti yedinmi gerçekten ama menün güzel olmuş canım sporda iyi.selam kızlar yine yine çok yorgunum.. en azından uyuyup kalmadım bu akşam..hemencecik menümü yazayım ardından birazcık spor yapıp duşa girmeliyim.. dua okumayı düşünüyorum kısmet olursa birde yatmadan iş çok yani..
sabah:2 haşlanmış yumurta, peynir, 4-5 zeytin,1 dilim tam buğday,yeşil çay
öğle:çeyrek muz,4-5 tane çilek
akşam: 500 gr kadar yağsız tavada kızartılmış et,patlıcan biber közleme
ara: 1 avuç çiğ fıstık, yeşil çay
su 2 lt kadar, spor şimdilik leslie 3 mile+50jj
Spordan mı kaçıyorsun sen bakayımamaaa ebruu ablaaaa ooo sekersiz redbul 10 kalorisi var haha tadida guzel degil haha içerken zevk almadimbide ayakta tutmasi icin icdim yoksaaa hiccc icermiyimmmm
tamam redbull icdigim icin degil senin icin hopluyorum simdi hhaha asaga gürültü gelirse hic sasirmaa haha :) o benim.Spordan mı kaçıyorsun sen bakayımkalorisi azmış 20 jumping jack olsun madem hadi gülüm tekrarlatma bana başla hoplamaya
Aşağıya düşmezsen sorun yoktamam redbull icdigim icin degil senin icin hopluyorum simdi hhaha asaga gürültü gelirse hic sasirmaa haha :) o benim.
Mevlana şekeri o ceza yazmasin kizlar diye wasa diyorum dermişimmmhemsomm wasa ne ? :)
Haha kendisine de yol açmışş redbulcu seniii diyete başlayalı içmiyorum pek kahveye zorluk veriyorum yoksa işyerinde uyur kalırım. Benim dolapta var buzgibi yarın tartıdan sonra artık. Zero tam şekersz olanEveetttt cezalık durumlar var mı arkadaşlar bir bakalım
_choco_ 100 jj cezam tamam gülüm
Hatırladım şimdi goncam teşekkür ederim
Üzülme yavrum ya, ne yapalım bu haftada böyle olsunhem tartının ne yapacağı hiç belli olmaz biliyorsun
Çok az olmuş chocom, su da az senin standartlarına göre
Parfümün menüsü güzel olmuş
Adi tartı bu menüye eksi göstermen şart
Çay da ki o şekeri hiç sevmedim canım, yenisin diye istisna gösteremeyeceğim, 30 mekik cezagerisi güzel olmuş
aman kuzum eşinin oyunlarına gelme
Spor harika canım.
Redbull -> 30 jumping jack
Ben sana bundan önce ceza vermemişmiydim çikolata için?
Redbullu için siz
Kızlar redbull tarzı şeyleri cumaları için, kendinizi ödüllendirmek için. Mesela ben yarın içeceğim
haha..heeee simdi olduu:)) sen cok az yemissin ozaman ex kankisim benim:)Mevlana şekeri o ceza yazmasin kizlar diye wasa diyorum dermişimmmKnäckebrot sizde adı. Kıtır kıtır ipince bişey, bir gece dışarda kalıp kurumuş ekmek gibi bişey :)
Haha kendisine de yol açmışş redbulcu seniii diyete başlayalı içmiyorum pek kahveye zorluk veriyorum yoksa işyerinde uyur kalırım. Benim dolapta var buzgibi yarın tartıdan sonra artık. Zero tam şekersz olanCanım hiçççbişey çekmiyor cheesecakeden başka ilk 5 kilomu vereyim yerim bi dilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?