Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm gelsin.
Sabah 11.00 1 yumurtalı omlet 1 tk reçel diyabetik tabii domates salatalık yeşillik 1,5 dilim ekmek peynir 5 zeytin

Öğlen ve akşam 15.00 adana kebap 2 kaşık pilav bol salata 1 dilim ekmek kadar pide

Ara 19.00 azcık yer fıstığı 8 çilek

Ara 21.00 2 kuru incir

Su 2 lt form çay ve mate çayı
Spor slim in 6 ve 150 jamping jack 50 zıplama

biraz azmi olmus acep:) sicak yemegin eksik olmuss sankii:))

adanayi tam saatinde yemişsin bence biraz gec olsaymis iyi olmazdi :)

hemsomm wasa ne ? :)

Maşallah süpersin bide benim gibi redbullcusun
Ben kalorilerimi saysam iyi olur aslında ama sıkılıyorum hemen.. Naneli şekeri bende yiyorum bugün şekersz olandan. Yumuşatıyor boğazı.
aynen canim bide tatli isteginide gideriyor o seker :) gece calisiyorum ya o redbull sart haha ayakta tutuyor sekersiz iciyorum pek guzel olmuyor ama onada raziyizz :))

evet haklisin aslinda ama simdi ben kendimi ayarladim uyumadan ise gidicem ya eger hani ise gitmeden acikirsam yada isyerinde bisey yiye biliyim simdi tika basa yersem bide isyerindede ozaman fazla kacmis olacak diye dengede tutuyorum.
isyerine ekmek arasi yapiyorum acikirsam onu yiyorum :)

Eveetttt cezalık durumlar var mı arkadaşlar bir bakalım

_choco_ 100 jj cezam tamam gülüm

Pembe başka takımdan izne ayrılmıştı canım izindeki üyeler dönüşte farklı takımda baslayabiliyorlar.

Nepnep6 395.etapta bildirim yapmadan izne ayrılmış 75 kg. Su anda ismi PembePuantiyeli :)
Hatırladım şimdi goncam teşekkür ederim

Üzülme yavrum ya, ne yapalım bu haftada böyle olsun hem tartının ne yapacağı hiç belli olmaz biliyorsun

Çok az olmuş chocom, su da az senin standartlarına göre

Parfümün menüsü güzel olmuş
Adi tartı bu menüye eksi göstermen şart
Çay da ki o şekeri hiç sevmedim canım, yenisin diye istisna gösteremeyeceğim, 30 mekik ceza gerisi güzel olmuş

Yogurt kuru yapicam canim gece yatmadan. Acikirsam yine yogurt yerim. Tabi esim gelip biseler yemem icin zorlamazsa beni
aman kuzum eşinin oyunlarına gelme

Spor harika canım.
Redbull -> 30 jumping jack
Ben sana bundan önce ceza vermemişmiydim çikolata için?

Maşallah süpersin bide benim gibi redbullcusun
Ben kalorilerimi saysam iyi olur aslında ama sıkılıyorum hemen.. Naneli şekeri bende yiyorum bugün şekersz olandan. Yumuşatıyor boğazı.
Redbullu için siz

Kızlar redbull tarzı şeyleri cumaları için, kendinizi ödüllendirmek için. Mesela ben yarın içeceğim

selam kızlar yine yine çok yorgunum.. en azından uyuyup kalmadım bu akşam..hemencecik menümü yazayım ardından birazcık spor yapıp duşa girmeliyim.. dua okumayı düşünüyorum kısmet olursa birde yatmadan iş çok yani..
sabah:2 haşlanmış yumurta, peynir, 4-5 zeytin,1 dilim tam buğday,yeşil çay
öğle:çeyrek muz,4-5 tane çilek
akşam: 500 gr kadar yağsız tavada kızartılmış et,patlıcan biber közleme
ara: 1 avuç çiğ fıstık, yeşil çay
su 2 lt kadar, spor şimdilik leslie 3 mile+50jj

ha bide ben demin bi saat once uyandim o yuzden bukadar aralık var ..:) kuru fasulye pilav yedim doydumda simdi acikcasi :) haha

amaaa ebruu ablaaaa ooo sekersiz redbul 10 kalorisi var haha tadida guzel degil haha içerken zevk almadim bide ayakta tutmasi icin icdim yoksaaa hiccc icermiyimmmm

Çok güzeeel kuzum

ALLAH kabul etsin hayatım benim yerime de dua et

O kadar eti yedinmi gerçekten ama menün güzel olmuş canım sporda iyi.

amaaa ebruu ablaaaa ooo sekersiz redbul 10 kalorisi var haha tadida guzel degil haha içerken zevk almadim bide ayakta tutmasi icin icdim yoksaaa hiccc icermiyimmmm
Spordan mı kaçıyorsun sen bakayım kalorisi azmış 20 jumping jack olsun madem hadi gülüm tekrarlatma bana başla hoplamaya

Bende müsadenizi isteyeyim kızlar, yer gök dua üstüne kurulu dualarınız bu mübarek gecede eksik etmeyin kendiniz için etmiyorsanız bile ailenize, sevdiklerinize edin...

sonra belki uğrarım, uğrayamazsam da herkese iyi geceler, tatlı rüyalar

hemsomm wasa ne ? :)
Mevlana şekeri o ceza yazmasin kizlar diye wasa diyorum dermişimmm Knäckebrot sizde adı. Kıtır kıtır ipince bişey, bir gece dışarda kalıp kurumuş ekmek gibi bişey :)
Haha kendisine de yol açmışş redbulcu seniii diyete başlayalı içmiyorum pek kahveye zorluk veriyorum yoksa işyerinde uyur kalırım. Benim dolapta var buzgibi yarın tartıdan sonra artık. Zero tam şekersz olan Canım hiçççbişey çekmiyor cheesecakeden başka ilk 5 kilomu vereyim yerim bi dilim

Menum..
sabah 9.00
2 dilim tam bugday ekmeği
3 zeytin,2 dilim peynnir
domates salatalik
2 parca sosis

Ara kahve
Oglen ve aksam
Ekmek arasi tavuk izgara

Ara saat 17.00
2 parca bitter
1 ymk kasigi helva

2 litre su

Hic spor yok butun gun yolda gecti geldik artik memlekete

haha..heeee simdi olduu:)) sen cok az yemissin ozaman ex kankisim benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…