Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydin kizlar

Günescim kaptanimiz seni bu hafta listeye dahil edecegini yazmis, bence gitme vakti degil

Günaydın Kızlar
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 76.7
Bu hafta: 77. 0
Fark: + 300
Mesaj Sayım: 63
Uyuz regl

Canım açıklama yaptım zaten sorun illa 5 msj değil hiç kimse sirf 5 msj yazayım diye gelmiyor hepimizin amacı belli. Eğer kilonu yazarsan listeye ekleyecegim seni telefon alana kadar idare ederiz tabikide. Bende pc yok sürekli telefondan giriyorum tabiki seni anlayabiliyorum.

kilo bildirimi
gecen hafta 74.8 di galiba
bu hafta 74.3
hesaplamayi size birakiyorum canlar :))

isden geldim üzerimde biraz yorgunluk sislik var okadar kosturmadan sonra.. :) uyanincaa bidaha tartilmak istiyorum belki daha az gostere bilir :) ama kalkana kadar öğlen olur ozaman gecerli olurmuki ?

Günaydın Kızlar
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 76.7
Bu hafta: 77. 0
Fark: + 300
Mesaj Sayım: 63

+olacagini biliyorduk zaten kuzum sikma canini

Gecen hafta: 66,9
Bu hafta: 66,3
Fark: -0,600
Ortalama: 0,90%

Mesaj sayisi: 139

kilo bildirimi
gecen hafta 74.8 di galiba
bu hafta 74.3
hesaplamayi size birakiyorum canlar :))

tebrikler kizlarr
biricikscim hedaplamayi ogrenerek eklersen sevinirim
cunku liate hazirlanirken bi hazir almak var birde hesaplarla ugrasarak almak var o nedenle herkes kendisi hesaplayip eklerde listeye eklenmesi daha kolaylasir

Kizlar dun menumu yazdim yolladim ama hic yorum goremedim ,oyle olunca tum sayfalara baktim bnm menum yok kii..burda telden girebiliyor um atmadi mi acaba?bbu arada annemlere geldik burdaki tarti baya eksik tartiyo kizlar ben bildirim yapmayim mi ?yyani iki hafta sonra ankaraya donunce tekrar gercek sonuca döneceğim o zmn da arti cikacak ...acil cevap

Kizcelerim Günaydın ve Hayirli Cumalar

kilo bildirimleri nerelerde acabaaaa ??

benim bugun 3. günüm wc cikamadim ne zaman baska bi yerde yatili kalsam boyle oluyor ozellikle gorumcemlerde kalinca neden anlayamadim.
yogurt kürü bile ise yaramadi insallah bugun sorunum düzelir

Tatile tartinida goturuyomusun diye sormuştum ama görmedin sanırım canım cokmu fark var eğer ne kadar fark olduğunu biliyosan üstüne ekleyip yazalım yoksa izinli yazayım iki hafta kilo bildirmezsin

tatlim menun yayinlanmis yorumda yapılmış.
dun kandil oldugu icin fazla vakit ayiramadik ondan olmustur.
ayrica telden girince bazen kitleniyor kuzum ben hep telden giriyorum

Menünü yazdin canim sen dün, hatta ben yorum yaptim?

Kuzum insallah biran önce düzelir, zeytinyagi ic 1-2 kasik belki faydasi olur.

***4 . TAKIM 410. ETAP***

LeyL35 (/58.0/ / /% )
E-brulim(/ 66.9/66.3 /0.6 / %0.90)
dilviin (/54.0/ / /% )
Pembe_dizi (/69.2/ / / % )

wemba (/66.7/ / /% )
gogo2405 (67.9 / 67.8/ 0.1/ %0.15 )
BiricikS (/74.8/ 74.3/0.5 /%0.67 )
Parfym (/76.7/77.0 /+0.3 / %-0.39 )
Efsun64 (/77.5/ / /% )
AKovser ( / 55.4 / / / % )
Eliflider ( / 66.7 / / / % )
_choco _ ( /68.1/ / / % )
yeni üye başlangıç 8 Nisan 70.0 kg hedef kilosu 65

4.takım ortalaması %

Gunaydin kizlar :)
Bugun sözüm var akşama yuzukler takilacak bana dua edin lutfen. O yuzden simdi kilomu yazayim belki ugrayamam tekrar.
Dun giremedim gecmis kandiliniz mubarek olsun. İnsallah bu sabaha hepimiz gunahsiz ulaşmışızdır. :)

Ooh cok sukur gordum mesajlarinizi rahatladim canlarim..gogo cum gormemisim yazdigini,aslinda annem lerin tartiyla bizimki ayni marka model o yuzden getrmedim,ama pismanim..fakat dun tartilmistim ackarnina ewdeki tartiyla 66.3 Cikmisti bn ona gore yazim kaptanim karar versin ..

yok kuzum icemem ben öyle :))
malesef yaglari o sekilde kullanamiyorum
Bende icemem :)) evine dönünce düzelir insallah canim

Dualarim seninle, insallah hersey gönlünce olur cancazim simdiden hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…