Günescim kaptanimiz seni bu hafta listeye dahil edecegini yazmis, bence gitme vakti degilMrb. Ben malesef artık yazmayacağım. Çünkü gerçekten istek kalmadı. Sürekli açıkkamaya çalıştım telefondan internete giremiyorum. Telefonum bunun için uygun değil diye. Ama kendimi ifade edememişim demekki. Gerçekten bu durumda gruba katılmam doğru olmaz. Çünkü mevcut şartlarda bundan fazla katılım gösterebileceğimi sanmıyorum. Kimseyede haksızlık yapmak istemiyorum. Bugün son defa kilo bildirimimi yapar aranızdan ayrılırım.En geç 1ay içerisinde telefon almayı düşünüyorum. Belki o zaman olması gerektiği gibi katılımı sağlayabilirim. Ama şunu net bir şekilde ifade edebilirimki neler oluyor grupta diye bilgisayara girmek için sabırsızlanıyordum. Yabi sırf 5mesajı yazmak için burda değildim. Allah yolunuzu açık eylesin.
Uyuz reglGünaydın Kızlar
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 76.7
Bu hafta: 77. 0
Fark: + 300
Mesaj Sayım: 63
Canım açıklama yaptım zaten sorun illa 5 msj değil hiç kimse sirf 5 msj yazayım diye gelmiyor hepimizin amacı belli. Eğer kilonu yazarsan listeye ekleyecegim seni telefon alana kadar idare ederiz tabikide. Bende pc yok sürekli telefondan giriyorum tabiki seni anlayabiliyorum.Mrb. Ben malesef artık yazmayacağım. Çünkü gerçekten istek kalmadı. Sürekli açıkkamaya çalıştım telefondan internete giremiyorum. Telefonum bunun için uygun değil diye. Ama kendimi ifade edememişim demekki. Gerçekten bu durumda gruba katılmam doğru olmaz. Çünkü mevcut şartlarda bundan fazla katılım gösterebileceğimi sanmıyorum. Kimseyede haksızlık yapmak istemiyorum. Bugün son defa kilo bildirimimi yapar aranızdan ayrılırım.En geç 1ay içerisinde telefon almayı düşünüyorum. Belki o zaman olması gerektiği gibi katılımı sağlayabilirim. Ama şunu net bir şekilde ifade edebilirimki neler oluyor grupta diye bilgisayara girmek için sabırsızlanıyordum. Yabi sırf 5mesajı yazmak için burda değildim. Allah yolunuzu açık eylesin.
ooo iyiii..:))Kilo bildirimim
Gecen hafta: 66,9
Bu hafta: 66,3
Fark: -0,600
Ortalama: 0,90%
Mesaj sayisi: 139
Tesekkür ederim senin ki de öyle :)ooo iyiii..:))
Günaydın Kızlar
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 76.7
Bu hafta: 77. 0
Fark: + 300
Mesaj Sayım: 63
Kilo bildirimim
Gecen hafta: 66,9
Bu hafta: 66,3
Fark: -0,600
Ortalama: 0,90%
Mesaj sayisi: 139
kilo bildirimi
gecen hafta 74.8 di galiba
bu hafta 74.3
hesaplamayi size birakiyorum canlar :))
Tatile tartinida goturuyomusun diye sormuştum ama görmedin sanırım canım cokmu fark var eğer ne kadar fark olduğunu biliyosan üstüne ekleyip yazalım yoksa izinli yazayım iki hafta kilo bildirmezsinKizlar dun menumu yazdim yolladim ama hic yorum goremedim ,oyle olunca tum sayfalara baktim bnm menum yok kii..burda telden girebiliyor um atmadi mi acaba?bbu arada annemlere geldik burdaki tarti baya eksik tartiyo kizlar ben bildirim yapmayim mi ?yyani iki hafta sonra ankaraya donunce tekrar gercek sonuca döneceğim o zmn da arti cikacak ...acil cevap
Kizlar dun menumu yazdim yolladim ama hic yorum goremedim ,oyle olunca tum sayfalara baktim bnm menum yok kii..burda telden girebiliyor um atmadi mi acaba?bbu arada annemlere geldik burdaki tarti baya eksik tartiyo kizlar ben bildirim yapmayim mi ?yyani iki hafta sonra ankaraya donunce tekrar gercek sonuca döneceğim o zmn da arti cikacak ...acil cevap
Menum..
sabah 9.00
2 dilim tam bugday ekmeği
3 zeytin,2 dilim peynnir
domates salatalik
2 parca sosis
Ara kahve
Oglen ve aksam
Ekmek arasi tavuk izgara
Ara saat 17.00
2 parca bitter
1 ymk kasigi helva
2 litre su
Hic spor yok butun gun yolda gecti geldik artik memlekete
Sağ gösterip sol vuruyorum gibi birşey
Bende uzun zamandır içmiyorum ama ne zamandır canım istiyor, yarın hak etmiş olmasamda (tartı artı gösterecek bence) içeceğim. Redbullun zerosunu sevmiyorumhoş zaten zero olan hiç birşeyi sevmiyorum
Madem canın cheesecake çekiyor hedefin belli... Azmini, iradeni arttır, istediğim rakama ulaş ve kendini ödüllendirama cezaya da hazırlıklı ol gülüm
Menün gayet güzel olmuş wembam, yolda geçmesine rağmen güzel ayarlamışsın.
Menünü yazdin canim sen dün, hatta ben yorum yaptim?Kizlar dun menumu yazdim yolladim ama hic yorum goremedim ,oyle olunca tum sayfalara baktim bnm menum yok kii..burda telden girebiliyor um atmadi mi acaba?bbu arada annemlere geldik burdaki tarti baya eksik tartiyo kizlar ben bildirim yapmayim mi ?yyani iki hafta sonra ankaraya donunce tekrar gercek sonuca döneceğim o zmn da arti cikacak ...acil cevap
Kuzum insallah biran önce düzelir, zeytinyagi ic 1-2 kasik belki faydasi olur.Kizcelerim Günaydın ve Hayirli Cumalar
kilo bildirimleri nerelerde acabaaaa ??
benim bugun 3. günüm wc cikamadim ne zaman baska bi yerde yatili kalsam boyle oluyor ozellikle gorumcemlerde kalinca neden anlayamadim.
yogurt kürü bile ise yaramadi insallah bugun sorunum düzelir
Menünü yazdin canim sen dün, hatta ben yorum yaptim?
Kuzum insallah biran önce düzelir, zeytinyagi ic 1-2 kasik belki faydasi olur.
Bende icemem :)) evine dönünce düzelir insallah canimyok kuzum icemem ben öyle :))
malesef yaglari o sekilde kullanamiyorum
Dualarim seninle, insallah hersey gönlünce olur cancazimGunaydin kizlar :)
Bugun sözüm var akşama yuzukler takilacak bana dua edin lutfen. O yuzden simdi kilomu yazayim belki ugrayamam tekrar.
Dun giremedim gecmis kandiliniz mubarek olsun. İnsallah bu sabaha hepimiz gunahsiz ulaşmışızdır. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?