- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Cok sagol ebrum canimsin. Cinolarima lokumlarima gelen cezalarimi yaptim buaradaBende icemem :)) evine dönünce düzelir insallah canim
Dualarim seninle, insallah hersey gönlünce olur cancazimsimdiden hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin...
Goncan onca spor yapmana ragmen yinede -0,100 tebrik ederim, demek ki haftaya tartida bizde sok olacagiz :)***4 . TAKIM 410. ETAP***
LeyL35 (/58.0/ / /% )
E-brulim(/ 66.9/66.3 /0.6 / %0.90)
dilviin (/54.0/ / /% )
Pembe_dizi (/69.2/ / / % )
wemba (/66.7/ / /% )
gogo2405 (67.9 / 67.8/ 0.1/ %0.15 )
BiricikS (/74.8/ 74.3/0.5 /%0.67 )
Parfym (/76.7/77.0 /+0.3 / %-0.39 )
Efsun64 (/77.5/ / /% )
AKovser ( / 55.4 / / / % )
Eliflider ( / 66.7 / / / % )
_choco _ ( /68.1/ / / % )yeni üye başlangıç 8 Nisan 70.0 kg hedef kilosu 65
4.takım ortalaması %
Tebrik ederim gülümKilo bildirimi
Gecen hafta: 69,2
Guncel:68,8
Fark:300gr
Yuzde:0,43
Sende sagol bitanemCok sagol ebrum canimsin. Cinolarima lokumlarima gelen cezalarimi yaptim buarada
Rakibecim tebrik ederim bu hafta esit kiloya ulastikGecen hafta : 66.7
Bu hafta :66.3
Fark:400 gram
Yüzde:0.60
Mesaj sayim :36
Ewet guzel arkadasim..65.0 i de bi goreyim ohhhhh diyecem..buarada burdaki herkes cok kilo vermissin diyo ,nasi sewiniom yaaTebrik ederim gülüm
Sende sagol bitanem
Rakibecim tebrik ederim bu hafta esit kiloya ulastik
Kankim senide tebrik ederim, bu sporla haftaya burayi sallayacaksiniz goncayla birlikte :)Günaydın kizlar
Dun 23 nisan dolayisiyla yogun bir gun gecirdim.. okulla studyo arasinda mekik dokudum resmen pestilim cikti
Kilom sabit yani 58.0
Simdi bi vakit buldum eliptigimi yapayim sonra gecmisi okuyacagim
Ödem gitmeden kac kiloydun?Günaydın Şekerler,
Hayırlı cumalar, ilk geldiğimden beri yediklerime sadece dikkat ettim. İlk etapta vücumdaki ödem gitti. Bende kilo bildirimi yapayım.
Kilo bildirimi
Gecen hafta: ?
Guncel:73,7
Fark: Belirsiz
Yuzde: Belirsiz
Bir kaç trick: Sabahları tartıda eksik çıkmak için uykumuzu almış olmamız gerekir. Ayrıca duş alıp tartılırsanız tartıda biraz eksi görebilirsiniz. Bu duşun sıcaklığı ne kadar düşük olursa eksisi o kadar büyük olur.
Tebrik ederim rakibecim :)Kilo bildirimi
Gecen hafta: 66,7
Guncel:66,5
Fark:200gr
çok şükür + çıkmadım=)
Görecegiz insallah gülüm az kaldi :)Ewet guzel arkadasim..65.0 i de bi goreyim ohhhhh diyecem..buarada burdaki herkes cok kilo vermissin diyo ,nasi sewiniom yaa
Ayy kiyamam tatlim listede adinin yazmasinin veya yazmamasinin bir onemi yokki. Onemli olan senin buradan faydalanabilmen ve amacina ulasman. Bunu dert etme bence. Ben hic dert etmedim mesela onemli de degil zaten sen kilo verio musun bilgi alisverisinde bulunuyor musun ona bak;-) umarim anlatabilmisimdir. Sartlar uygun hale geldiginde o da olur zaten ama senin oncelikli hedefin motive olabilmek ve saglikli vi sekilde kilo vermek olmaliMrb. Ben malesef artık yazmayacağım. Çünkü gerçekten istek kalmadı. Sürekli açıkkamaya çalıştım telefondan internete giremiyorum. Telefonum bunun için uygun değil diye. Ama kendimi ifade edememişim demekki. Gerçekten bu durumda gruba katılmam doğru olmaz. Çünkü mevcut şartlarda bundan fazla katılım gösterebileceğimi sanmıyorum. Kimseyede haksızlık yapmak istemiyorum. Bugün son defa kilo bildirimimi yapar aranızdan ayrılırım.En geç 1ay içerisinde telefon almayı düşünüyorum. Belki o zaman olması gerektiği gibi katılımı sağlayabilirim. Ama şunu net bir şekilde ifade edebilirimki neler oluyor grupta diye bilgisayara girmek için sabırsızlanıyordum. Yabi sırf 5mesajı yazmak için burda değildim. Allah yolunuzu açık eylesin.
75, 5 kiloydum canım.Ödem gitmeden kac kiloydun?
Bilgiler icin tesekkürler canim, uyku gercekten cok önemli :)
Amin canım inşallah. Menün güzel spor yapmadinmi hiç.
Tatlim haftaya emeklerinin sonucunu alacaksin umarim.Günaydın Kızlar
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 76.7
Bu hafta: 77. 0
Fark: + 300
Mesaj Sayım: 63
Helall olsuuunn sanaaa , helaaal olsuuunn sanaaaKilo bildirimim
Gecen hafta: 66,9
Bu hafta: 66,3
Fark: -0,600
Ortalama: 0,90%
Mesaj sayisi: 139
Tebrikler canimmm. Senim yaza dugun mu var ben mi yanlis anladimkilo bildirimi
gecen hafta 74.8 di galiba
bu hafta 74.3
hesaplamayi size birakiyorum canlar :))
Gunaydin kizlar :)
Bugun sözüm var akşama yuzukler takilacak bana dua edin lutfen. O yuzden simdi kilomu yazayim belki ugrayamam tekrar.
Dun giremedim gecmis kandiliniz mubarek olsun. İnsallah bu sabaha hepimiz gunahsiz ulaşmışızdır. :)
Bende icemem :)) evine dönünce düzelir insallah canim
Dualarim seninle, insallah hersey gönlünce olur cancazimsimdiden hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin...
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 69,2
Guncel:68,8
Fark:300gr
Yuzde:0,43
Gecen hafta : 66.7
Bu hafta :66.3
Fark:400 gram
Yüzde:0.60
Mesaj sayim :36
Günaydın kizlar
Dun 23 nisan dolayisiyla yogun bir gun gecirdim.. okulla studyo arasinda mekik dokudum resmen pestilim cikti
Kilom sabit yani 58.0
Simdi bi vakit buldum eliptigimi yapayim sonra gecmisi okuyacagim
Günaydın Şekerler,
Hayırlı cumalar, ilk geldiğimden beri yediklerime sadece dikkat ettim. İlk etapta vücumdaki ödem gitti. Bende kilo bildirimi yapayım.
Kilo bildirimi
Gecen hafta: ?
Guncel:73,7
Fark: Belirsiz
Yuzde: Belirsiz
Bir kaç trick: Sabahları tartıda eksik çıkmak için uykumuzu almış olmamız gerekir. Ayrıca duş alıp tartılırsanız tartıda biraz eksi görebilirsiniz. Bu duşun sıcaklığı ne kadar düşük olursa eksisi o kadar büyük olur.
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 66,7
Guncel:66,5
Fark:200gr
çok şükür + çıkmadım=)
75, 5 kiloydum canım.
Ben öğleden sonraları okulda oluyorum genelde o yüzden daha çok sabahları takılacağım sanırım buralarda. Spor yapmıyorum. Sporu bir şekilde yapmam gerekiyor. Okulda bir şeyler yemek zor oluyor Teneffüs araları oldukça kısa. Yiyeceklerimi evden götüreceğim artık. Eve gelmem 6 yı buluyor. Yemek yemek ise 7 yi bulacak gibi. yemek ve ara öğünleri nasıl düzenlemeliyim acaba
Geçen hafta:71.5
Bu hafta:71.5
Fark:0%
Kilo bildirimim
Gecen hafta- 68.1
Bu hafta-68.00
Fark ; -100 gr
Yuzde;
Mesaj sayisi; 100
Su yuzde hesaplama olayi beni bozuyor
Bir de sabah tartildigimda kilom 67.8 gosterdi gerci kahvalti yaptim 67.9 oldu ama bu tartinin bana kotu bir oyunu olabilir diye dusunuyorum. Eger hafta boyunca boyle devam ederse diger kilo bildirimine kendimden emin bi sekilde yazmak istedim. Bu hafta -100 olarak girilmesinin bi sakincasi olmaz deil mi guzel kaptanlar ♥
Sadece ödemde olsa güzel bir baslangic olmus canim.75, 5 kiloydum canım.
Ben öğleden sonraları okulda oluyorum genelde o yüzden daha çok sabahları takılacağım sanırım buralarda. Spor yapmıyorum. Sporu bir şekilde yapmam gerekiyor. Okulda bir şeyler yemek zor oluyor Teneffüs araları oldukça kısa. Yiyeceklerimi evden götüreceğim artık. Eve gelmem 6 yı buluyor. Yemek yemek ise 7 yi bulacak gibi. yemek ve ara öğünleri nasıl düzenlemeliyim acaba
Canim boyunu, yasini, baslangic kilonu ve hedefini söyleyebilirmisin?Geçen hafta:71.5
Bu hafta:71.5
Fark:0%
Bunlari menünde mutlaka belirt canim, squatin yani sira jumping jackte yap bol bol :)Kusura bakmayın her gün yarım saat yürüyüş yapıyorum ve gün içinde 3erli set halinde 15er squat yapıyorum aklıma geldikce,birde en az 3 fincan bitki çayı içiyorum(adacayi-yesilcay-formcayi)
Bundan sonra herşeyi tam yazmaya dikkat edicem
100 gr da ortalaman 0,15% yapiyor seker ama bence keske 67,8 den yola ciksan :)Kilo bildirimim
Gecen hafta- 68.1
Bu hafta-68.00
Fark ; -100 gr
Yuzde;
Mesaj sayisi; 100
Su yuzde hesaplama olayi beni bozuyor
Bir de sabah tartildigimda kilom 67.8 gosterdi gerci kahvalti yaptim 67.9 oldu ama bu tartinin bana kotu bir oyunu olabilir diye dusunuyorum. Eger hafta boyunca boyle devam ederse diger kilo bildirimine kendimden emin bi sekilde yazmak istedim. Bu hafta -100 olarak girilmesinin bi sakincasi olmaz deil mi guzel kaptanlar ♥
Tebrik ederim canim cok iyi :)Bende kilo bildirimi yapayım kızlar benim biraz fazla ama kabzilik probleminden dolayı acayip sisligim vardı onu hallettigim için böyle sanırım
Geçen hafta: 75.2(çarşamba sabahı başladım)
Bu hafta :73.0
Aradaki fark:2.2 (%2.92)
Bu haftaki mesaj sayım: 14
Tesekkür ederim :-* senin gecen hafta ki sahane performansina ulasamasamda sonuc tatmin edici :)Helall olsuuunn sanaaa , helaaal olsuuunn sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?