Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Goncan onca spor yapmana ragmen yinede -0,100 tebrik ederim, demek ki haftaya tartida bizde sok olacagiz :)

Kizlar bu hafta boyunca kilom ayniydi hep 66.3 oldu ,ve hic spor yoktu.. aslinda burdan dondugum de baya bi asilcam o zmn guzel farkedecek insallah..verenleri tebrik ediyom

Günaydın kizlar
Dun 23 nisan dolayisiyla yogun bir gun gecirdim.. okulla studyo arasinda mekik dokudum resmen pestilim cikti

Kilom sabit yani 58.0

Simdi bi vakit buldum eliptigimi yapayim sonra gecmisi okuyacagim

Günaydın Şekerler,
Hayırlı cumalar, ilk geldiğimden beri yediklerime sadece dikkat ettim. İlk etapta vücumdaki ödem gitti. Bende kilo bildirimi yapayım.

Kilo bildirimi
Gecen hafta: ?
Guncel:73,7
Fark: Belirsiz
Yuzde: Belirsiz

Bir kaç trick: Sabahları tartıda eksik çıkmak için uykumuzu almış olmamız gerekir. Ayrıca duş alıp tartılırsanız tartıda biraz eksi görebilirsiniz. Bu duşun sıcaklığı ne kadar düşük olursa eksisi o kadar büyük olur.

Günaydın kizlar
Dun 23 nisan dolayisiyla yogun bir gun gecirdim.. okulla studyo arasinda mekik dokudum resmen pestilim cikti

Kilom sabit yani 58.0

Kankim senide tebrik ederim, bu sporla haftaya burayi sallayacaksiniz goncayla birlikte :)

Ödem gitmeden kac kiloydun?
Bilgiler icin tesekkürler canim, uyku gercekten cok önemli :)

Kilo bildirimi
Gecen hafta: 66,7
Guncel:66,5
Fark:200gr

çok şükür + çıkmadım=)
Tebrik ederim rakibecim :)

Ewet guzel arkadasim..65.0 i de bi goreyim ohhhhh diyecem..buarada burdaki herkes cok kilo vermissin diyo ,nasi sewiniom yaa
Görecegiz insallah gülüm az kaldi :)

***4 . TAKIM 410. ETAP***

LeyL35 (/58.0/ 58.0/ 0/% 0)kilosu sabit
E-brulim(/ 66.9/66.3 /0.6 / %0.90)
dilviin (/54.0/ / /% )
Pembe_dizi (/69.2/ 68.8/ 0.4/ % 0.58)

wemba (/66.7/66.3 / 0.4/%0.60 )
gogo2405 (67.9 / 67.8/ 0.1/ %0.15 )
BiricikS (/74.8/ 74.3/0.5 /%0.67 )
Parfym (/76.7/77.0 /+0.3 / %-0.39 )
Efsun64 (/77.5/ / /% )
AKovser ( / 55.4 / / / % )
Eliflider ( / 66.7 /66.5 / 0.2/ %0.30 )
_choco _ ( /68.1/ / / % )
yeni üye başlangıç 8 Nisan 70.0 kg hedef kilosu 65

4.takım ortalaması %

Ayy
Ayy kiyamam tatlim listede adinin yazmasinin veya yazmamasinin bir onemi yokki. Onemli olan senin buradan faydalanabilmen ve amacina ulasman. Bunu dert etme bence. Ben hic dert etmedim mesela onemli de degil zaten sen kilo verio musun bilgi alisverisinde bulunuyor musun ona bak;-) umarim anlatabilmisimdir. Sartlar uygun hale geldiginde o da olur zaten ama senin oncelikli hedefin motive olabilmek ve saglikli vi sekilde kilo vermek olmali

Ödem gitmeden kac kiloydun?
Bilgiler icin tesekkürler canim, uyku gercekten cok önemli :)
75, 5 kiloydum canım.
Ben öğleden sonraları okulda oluyorum genelde o yüzden daha çok sabahları takılacağım sanırım buralarda. Spor yapmıyorum. Sporu bir şekilde yapmam gerekiyor. Okulda bir şeyler yemek zor oluyor Teneffüs araları oldukça kısa. Yiyeceklerimi evden götüreceğim artık. Eve gelmem 6 yı buluyor. Yemek yemek ise 7 yi bulacak gibi. yemek ve ara öğünleri nasıl düzenlemeliyim acaba

Kilo bildirimim
Gecen hafta- 68.1
Bu hafta-68.00
Fark ; -100 gr
Yuzde;
Mesaj sayisi; 100
Su yuzde hesaplama olayi beni bozuyor
Bir de sabah tartildigimda kilom 67.8 gosterdi gerci kahvalti yaptim 67.9 oldu ama bu tartinin bana kotu bir oyunu olabilir diye dusunuyorum. Eger hafta boyunca boyle devam ederse diger kilo bildirimine kendimden emin bi sekilde yazmak istedim. Bu hafta -100 olarak girilmesinin bi sakincasi olmaz deil mi guzel kaptanlar ♥

Bende kilo bildirimi yapayım kızlar benim biraz fazla ama kabzilik probleminden dolayı acayip sisligim vardı onu hallettigim için böyle sanırım

Geçen hafta: 75.2(çarşamba sabahı başladım)
Bu hafta :73.0
Aradaki fark:2.2 (%2.92)
Bu haftaki mesaj sayım: 14

Günaydın Kızlar
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 76.7
Bu hafta: 77. 0
Fark: + 300
Mesaj Sayım: 63
Tatlim haftaya emeklerinin sonucunu alacaksin umarim.

Kilo bildirimim

Gecen hafta: 66,9
Bu hafta: 66,3
Fark: -0,600
Ortalama: 0,90%
Mesaj sayisi: 139
Helall olsuuunn sanaaa , helaaal olsuuunn sanaaa

kilo bildirimi
gecen hafta 74.8 di galiba
bu hafta 74.3
hesaplamayi size birakiyorum canlar :))
Tebrikler canimmm. Senim yaza dugun mu var ben mi yanlis anladim

kiyamam sana hersey yolunda gider ve hersey gonlunce olur insallah canim benim

Bende icemem :)) evine dönünce düzelir insallah canim
Dualarim seninle, insallah hersey gönlünce olur cancazim simdiden hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin...

evimdeyim kuzum insallah duzelir.
bugun tum gun temizlik falan yapcam
aksam misafirim var (misafir sayilmaz gerci)

Kilo bildirimi
Gecen hafta: 69,2
Guncel:68,8
Fark:300gr
Yuzde:0,43

Gecen hafta : 66.7
Bu hafta :66.3
Fark:400 gram
Yüzde:0.60
Mesaj sayim :36

kizlar tebriklerrr

Günaydın kizlar

Kilom sabit yani 58.0

bu kilolarda boyle olmasi normal kuzum.muzum.moral bozmak yok

guzel bilgi icin tesekkurler sekerim

Kilo bildirimi
Gecen hafta: 66,7
Guncel:66,5
Fark:200gr

çok şükür + çıkmadım=)

tebrikler tatlim.

7 aksam yemegi icin g3c degil tatlim.
ara ogun ise yapman sart degil kendi kendini bi tart ara ogune ihtiyac duyuyormusun eger ara ogun olmadan aksam yemegini cok yiyorsan ara ogun koy kendine ama acikmiyorsan 3 öğün yetiyorsa ara ogune gerek yok.

Geçen hafta:71.5
Bu hafta:71.5
Fark:0%

yediklerini yada spor saatlerini degistirebilirsin tatlim birde bu sekilde dene

tatlim kahvaltidan sonra mi tartildin ??

iyi sonuc almak icin

wc den sonra ciplak bir sekilde ve sabah bisey yemeden tartilmak gerekir kuzum

Sadece ödemde olsa güzel bir baslangic olmus canim.
Ögretmenmisin? Okul cok uzak degilse yürüyerek gidebilirsin? Yemeginide evden götürmek cok iyi fikir :)
Bence aksam yemegi icin saat 7 sinir olmali, en gec 7 de yemek kabul edilir ama sonrasinda spor yapmak sartiyla :) aksam yemegiyle uyku arasinda 4 saat olmasi gerekiyor diyorlar... Aslinda basarabilirsen yapabilecegin en güzel sey öglen ögününü cok güzel yapip aksam 7 de hafif birseyler yemek.

Geçen hafta:71.5
Bu hafta:71.5
Fark:0%
Canim boyunu, yasini, baslangic kilonu ve hedefini söyleyebilirmisin?
Edit: Bilgilerini buldum tatlim gerek kalmadi sagol :-*

Bunlari menünde mutlaka belirt canim, squatin yani sira jumping jackte yap bol bol :)

100 gr da ortalaman 0,15% yapiyor seker ama bence keske 67,8 den yola ciksan :)

Tebrik ederim canim cok iyi :)

Helall olsuuunn sanaaa , helaaal olsuuunn sanaaa
Tesekkür ederim :-* senin gecen hafta ki sahane performansina ulasamasamda sonuc tatmin edici :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…