Sabah bir sey yemeden ve wc den sonra tartildim 67.7 -67.8 gosterdi. 67.8 kabul ediyorum. Ama bugune ozel bir sey mi diyee dusunuyorum cunku ilk defa 67 li rakam cikti. Hafta boyunca dun dahil 68 di. Kafam karisti.
kiyamam sana hersey yolunda gider ve hersey gonlunce olur insallah canim benim
evimdeyim kuzum insallah duzelir.
bugun tum gun temizlik falan yapcam
aksam misafirim var (misafir sayilmaz gerci)
kizlar tebriklerrr
bu kilolarda boyle olmasi normal kuzum.muzum.moral bozmak yok
guzel bilgi icin tesekkurler sekerim
tebrikler tatlim.
7 aksam yemegi icin g3c degil tatlim.
ara ogun ise yapman sart degil kendi kendini bi tart ara ogune ihtiyac duyuyormusun eger ara ogun olmadan aksam yemegini cok yiyorsan ara ogun koy kendine ama acikmiyorsan 3 öğün yetiyorsa ara ogune gerek yok.
yediklerini yada spor saatlerini degistirebilirsin tatlim birde bu sekilde dene
tatlim kahvaltidan sonra mi tartildin ??
iyi sonuc almak icin
wc den sonra ciplak bir sekilde ve sabah bisey yemeden tartilmak gerekir kuzum
Kolay gelsin canim :) cok yorma kendini...evimdeyim kuzum insallah duzelir.
Dün az yedin ve sürekli spor yaptin 67 cikman cok normalSabah bir sey yemeden ve wc den sonra tartildim 67.7 -67.8 gosterdi. 67.8 kabul ediyorum. Ama bugune ozel bir sey mi diyee dusunuyorum cunku ilk defa 67 li rakam cikti. Hafta boyunca dun dahil 68 di. Kafam karisti.
Evet canım öğretmenim okula yürüyebilirim ancak öğlen küçük oğlumu okula bırakıp akşam alıyorum okullarımız arasında biraz mesafe var. yürüyerek yetişmem mümkün olmuyor. Saatlerimiz uyuşmuyor. aslında ana öğünümü 4-5 gibi yapabilsem akşamda 7 gibi hafif birşey yiyebilirim. Bakalım deniyeceğiz.Sadece ödemde olsa güzel bir baslangic olmus canim.
Ögretmenmisin? Okul cok uzak degilse yürüyerek gidebilirsin? Yemeginide evden götürmek cok iyi fikir :)
Bence aksam yemegi icin saat 7 sinir olmali, en gec 7 de yemek kabul edilir ama sonrasinda spor yapmak sartiyla :) aksam yemegiyle uyku arasinda 4 saat olmasi gerekiyor diyorlar... Aslinda basarabilirsen yapabilecegin en güzel sey öglen ögününü cok güzel yapip aksam 7 de hafif birseyler yemek.
Deneme yanılma yapacağız bir şeyler7 aksam yemegi icin g3c degil tatlim.
ara ogun ise yapman sart degil kendi kendini bi tart ara ogune ihtiyac duyuyormusun eger ara ogun olmadan aksam yemegini cok yiyorsan ara ogun koy kendine ama acikmiyorsan 3 öğün yetiyorsa ara ogune gerek yok.
Evet bugün son kalanları almaya gidicez haftaya bugün bu saatlerde kuaförde olucam :)))Gecmis olsun canim, aynen dedigin gibi ne is biter ne eksik :) ama hafifler, senin ki de hafiflemistir, simdi biraz daha rahatsindir insallah.
Efsun64 cum biraz daha katılımını artırırsan iyi olur. Biliyorum yogunsun herkes kadar katılım saglayamayabilirsin ama günlük menünü paylaşıp toplu alıntı yapıp menulere yorum yazabilirsin kisada olsa ve rakibenle kankine karşı sorumluluğunda var.
Cerenle aynı durumdasınız ceren izinde kalmayı tercih etti ama sen takima doncem dedin cumadan cumaya kilo bildirmek yeterli değil tatlım.
Herkes rakibiyle karsilastirdimi kilosunu kimler kazandı hiç tebrik göremedim mesajlarda.
Kilo bildirimim
Gecen hafta- 68.1
Bu hafta-68.00
Fark ; -100 gr
Yuzde;0.15
Mesaj sayisi; 100
Su yuzde hesaplama olayi beni bozuyor
Bir de sabah tartildigimda kilom 67.8 gosterdi gerci kahvalti yaptim 67.9 oldu ama bu tartinin bana kotu bir oyunu olabilir diye dusunuyorum. Eger hafta boyunca boyle devam ederse diger kilo bildirimine kendimden emin bi sekilde yazmak istedim. Bu hafta -100 olarak girilmesinin bi sakincasi olmaz deil mi guzel kaptanlar ♥
Sadece ödemde olsa güzel bir baslangic olmus canim.
Ögretmenmisin? Okul cok uzak degilse yürüyerek gidebilirsin? Yemeginide evden götürmek cok iyi fikir :)
Bence aksam yemegi icin saat 7 sinir olmali, en gec 7 de yemek kabul edilir ama sonrasinda spor yapmak sartiyla :) aksam yemegiyle uyku arasinda 4 saat olmasi gerekiyor diyorlar... Aslinda basarabilirsen yapabilecegin en güzel sey öglen ögününü cok güzel yapip aksam 7 de hafif birseyler yemek.
Canim boyunu, yasini, baslangic kilonu ve hedefini söyleyebilirmisin?
Edit: Bilgilerini buldum tatlim gerek kalmadi sagol :-*
Bunlari menünde mutlaka belirt canim, squatin yani sira jumping jackte yap bol bol :)
100 gr da ortalaman 0,15% yapiyor seker ama bence keske 67,8 den yola ciksan :)
Tebrik ederim canim cok iyi :)
Tesekkür ederim :-* senin gecen hafta ki sahane performansina ulasamasamda sonuc tatmin edici :)
mantar salatasını anneme sorup yazayım aşkemMantar salatası nasıl birşey aşke?
Güzel olmuş ben beğendim de senin aklından zorun mu var da spora o kadar yüklendinsana da yarın tartı da artı göründü, hayırlı olsun sporcu güzel
kiyamam sana hersey yolunda gider ve hersey gonlunce olur insallah canim benim
evimdeyim kuzum insallah duzelir.
kizlar tebriklerrr
bu kilolarda boyle olmasi normal kuzum.muzum.moral bozmak yok
guzel bilgi icin tesekkurler sekerim
tebrikler tatlim.
7 aksam yemegi icin g3c degil tatlim.
yediklerini yada spor saatlerini degistirebilirsin tatlim birde bu sekilde dene
Bu hafta çok dikkat ettim ,sporumuda çok güzel yaptım ama vücudum taş gibi oldu, zaten bir ağırlık hissediyordum. İnş.gelecek haftaya etkisi yansır.
tatlim kahvaltidan sonra mi tartildin ??
iyi sonuc almak icin
wc den sonra ciplak bir sekilde ve sabah bisey yemeden tartilmak gerekir kuzum
Gecmis olsun canim. Ben de merak ediyordum nerede diye. Bolca su icmeyi ihmal etme lutfen. Hastaligina da faydasi olur.76.2 kilosu sabit
46 msj
İki gündür hiç gelemiyorum.
Hala geçmedi hastalık
Ögretmenim canim benim, canim benimEvet canım öğretmenim okula yürüyebilirim ancak öğlen küçük oğlumu okula bırakıp akşam alıyorum okullarımız arasında biraz mesafe var. yürüyerek yetişmem mümkün olmuyor. Saatlerimiz uyuşmuyor. aslında ana öğünümü 4-5 gibi yapabilsem akşamda 7 gibi hafif birşey yiyebilirim. Bakalım deniyeceğiz.
Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum. Benim çıkmam lazım akşama görüşürüz.
Zaman ne cabuk geciyor ya, hayirlisiyla atlatirsiniz insallah canimEvet bugün son kalanları almaya gidicez haftaya bugün bu saatlerde kuaförde olucam :)))
Kuzum ya ikiletmeden mutlaka yapacagim dedi, aferin kiz sanaE-brulim
Mutlaka yapicam
hafiflemis hissediyorum bir de tam anlamıyla bahar gelse daha da süper hissedicem
Ah ben bir bilsem aynisini yapacagimAhaha o neydi oyle cidden
Olabilir, izin dönüsü toparlarsin insallah canim.Bildirim yapıyoruum
Geçen hafta: 77,2
Bu hafta: 78
Fark: +800 gr
Ortalama: -1,03
AminKilo veren arkadaslari tebrik ediyorum. Grubumuza nazar degmesin guzel bi hafta olmus. Ebrunun cezalarinin payi var mi bunda diye dusunmeden edemiyorum
Ben mantari cok seviyoruuummantar salatasını anneme sorup yazayım aşkem
haklısın artı kilo cıktı reglden dolayı ama fazla bekliyodum acıkcası
kilo bildirimi
geçen hafta kilom: 54.0
bu haftaki kilom: 54.5
fark: +500 gram
Gecmis olsun canim, arada firsatin olunca ugra merak ediyoruz.76.2 kilosu sabit
46 msj
İki gündür hiç gelemiyorum.
Hala geçmedi hastalık
SIRA | İSİM | YAŞ | BOY | BAŞL. KG | GÜNCEL KG | HEDEF KG |
1 | Gogo2405 | 38 | 167 | 77 | 67.8 | 63.0 |
2 | zey zey | 25 | 170 | - | 58.8 | 55.0 |
3 | LeyL35 | 32 | 160 | 61 | 58.0 | 55.0 |
4 | E-brulim | 27 | 165 | 74.5 | 66.3 | 58.0 |
5 | Efsun64 | 24 | 153 | 83.7 | 78.0 | 65.0 |
6 | AKovser | 20 | 153 | 57 | 55.4 | 48.0 |
7 | Pembe_dizi | 25 | 172 | 75.9 | 68.8 | 63.0 |
8 | dilviin | 19 | 155 | 58 | 54.5 | 50 |
9 | EceminKahveAskii | 21 | 157 | 59.6 | 57.9 | 55.0 |
10 | Hoptiri | 24 | 174 | 89 | 86.1 | 70 |
11 | CHRKSSNGHN | 27 | 173 | 72.4 | 70.5 | 63.0 |
12 | wemba | 29 | 164 | 73.4 | 66.3 | 65 |
13 | eliflider | 25 | 167 | 68.9 | 66.5 | 57 |
14 | BiricikS | 21 | 165 | 81.4 | 74.3 | 65 |
15 | Parfym | 28 | 165 | 79 | 77.0 | 56 |
16 | _choco_ | 27 | 175 | 70 | 68.0 | 65 |
17 | gunes-86 | 29 | 158 | 74 | 71.5 | 57 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?