Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menün güzel olmuş herzaman ki gibi. Kız sen sporu enişte için mi arttırdın öyle birden leylam keşke burda olsanda birlikte çıksak yürümeye... Benim canım hiç yalnız çıkmak istemiyor

Sus kız
ilk basta oyle olabilir ama sonra baktimki agrilarima falan cok iyi geliyor o yuzden artirdim.. tabi bi sebep var sonrasi kendim icin :)
Keske Ebrum ben de cok sıkılıyorum tek yürürken

canim masallah cok guzel menun

Nazar degdircem ben sana yaa maşallah

Olcaz tabikide

Gayet güzel olmuş canım.

gogom benden geri kalir yanin yokki :)

Aha wasa kizlari artista :))
O yedigin karamelli buskuviler sonra seni tirmalar... hem deee sayisini bilmiyormus. Bide kimse ceza vermemis. Korkuyonuz mu polis diye ebrudan ??? Dizlerini karnina ceke ceke oldugun yerde koş Ebru koşş hem de sayisini bilemezcesine sayamayana kadar hani yediginin sayisini bilmiyon ya

canim cok guzel olmus ebruyla takilmamissin belli

bu tadelleye fazla dadandin bilmem farkindamisin gogom... diet miet pek guvenmemek gerek... menun sporun gayet guzel masallah gogoma

ne oduluki ??? Menun iyi de odul de neymis cikolataci kiz

haslanmis yumurta,omlet...

Pogaca olmasa cok iyimis...

Eger iyilestiysen cezalik bi menü olmus bence bikere kaymak yedin hadi faydali ama o recel ne ?ya redbull ?
Boynum şuan iyi canım gece kötü oluyor çok. Durumdan istifade hemen yapayım oley be oleeeyy ceza yedim

Gonca ile Leyla beni çok özendirdi, bu hafta sporumu bende zirveye taşıyacağım

Gorelim seni kanki

menü cok guzel.. sporsuz olmaz ama

Yok cnm ya ne abartması oturunca 2 kat katlanıyor göbeğim o derece yanii :)) geçen aynada baktım katlandığı yerlerde izler bile oluşmuş.. durum vahim anlıyacağın

O zaman cardio yap bol bol yuru... gobek eritmek icin cardio yapilir. En iyi gelen yürüyüş... sıkılaşma icin bolgesel calisilir

Ceza yapılınca faydası oluyorr, ben hem regl öncesi gecikme olmasın diye yapmadım sonra da regl olunca kımıldayamadım kısaca hepsi yazıda kaldı

E-brulim yapmamis yazida kalmis.... bunlar borc degil mi ? Yapican canimmm yapicannnn kalmicak onlar oyleeee

Iyi olmus canim

Gunaydinnn

Gece alinti yaparken uyuyakalmisim :)))

Dün menumu yazfiktan sonra 1 saat yürüyüş+55 dk daha eliptik yaptim... sabahta 43 dk yapmistim..

Yogurt kürümün 13. Günüydü...

Günaydın ballı lokmalarııım, güzel bir haftasonunuz olsun

Ilk iki gün iyi de üçüncü gün mesela 5 muz yiyeceksin birde süt, kabızlık garanti... Hiç böyle şeylere bulaşmayalım goncam, lahana çorbası içelim daha iyi

Ben de ogretmenim kiz ebrus
Anaaam bilmeden kendi öğretmenlerimden tüm hıncımı çıkartmışım öğretmenlerim size saygım sonsuz

Choco'm kontrol ettim kapalı hissettim, pilates yapmak istemiyordum bana sıkıcı ve sanki zayıflatmıyormuş gibi geliyordu ama Ebru şallının egzersizlerini dün yapınca öyle olmadığını gördüm

chococumm .. o 5 günde 5 kilo yazmissin ya demin okudumda bulamadim simdii :)) onuu denesemmi acepp diye düşünüyorum 70 kiloya tam 4 kilom varr .. acaba yapsam çokmu sagliksiz olur ??
Sedam sen öyle şeylere bulaşma ablam, goncanın da dediği gibi sağlıksız birşey bu. Zayıflayacağız diye sağlığımız elden gitmesin

Çok güzel olmuş bence canım, sporun da iyi sadece su miktarını yazmamışsın benim laf dinleyen diyetdaşım simit için 50 jj yapsın (laf olsun diye verdim, şimdi hak geçmesin )

Nasi aklina gelmezdi kiz ogretmene ceza verecegin,masallah 1 aydir yagdiriyon ya banaaa
Doğru ya sen okulda yürüyordun o merdivenleri değil mi ama, ama örtmenim sana karşı olan sevgimden ceza veriyorum yoksa hiç umursamam
Tekrar belirtmek istiyorum öğretmenlere karşı saygım sonsuz

Karamelin öyle bir özelliği varmı ki gerçekten ay aman pembem aklıma sokmayayım öyle şeyler sonra enerji olsun diye hergün yemeye kalkarım

1 günlük detoks programını paylaşırmısın gülüm, aklımıza yatarsa takımca yapabiliriz.

jj ne onu anlamadım ben hareket yaptım normal

Tamam tamam birşey demedim
Elbette ki önce kendin ve Sağlığın için yapıyorsun inan böyle yaptığın sporları görünce koşarak türkiye'ye gelip sana eşlik etmek istiyorum gelene kadar zayıflarım zaten

Müzik dinle yürürken gülüm o zaman bir nebze idare ediyor yalnız yürümek. Tek başına olunca hadi kalk çıkalım diye seni motive edecek biri olmuyor, o an o ruh halinin üstesinden gelemiyorum bazen

Cezan başım üstüne, sabah sporu olarak uygulanacaktır Kız choco ile gogodan zorla ceza dilendim de öyle verdiler

Kankim dün 300 jj ile açılışı yaptım, inşallah pes etmem

@AKovser canjm Leyla haklı öyle unuttum gitti yok o cezalar telafi edilecek mecburen kaçışın yok

Gunaydinnn

Dün menumu yazfiktan sonra 1 saat yürüyüş+55 dk daha eliptik yaptim... sabahta 43 dk yapmistim..

Durdurabilene aşk olsun

Hı hı zaten muzik aciyom baska turlu olmaz...
Jj yapmak bana zor geliyor vala tebrik ederim kankim :)
Iste kimse ceza vememis zorla almissin ona sasirdim :)) ceza verirsek daha cok ceza aliriz korkusumu acaba

Ama buda zor yaa
Ben de ogretmenim kiz ebrus
Ne öğrrtmeni canım?
cinlerin pilavi normal beyaz pirinc ama pirinçleri daha ince vee onlar tuzsuz yagsiz yapiyorr..
Hmm.. Anladım canım.
Sabah kahvaltın neredeeee??
Sırf sirkeli su sağlıklı olmayabiliyor.
Kan şekerini düşürüyor

Günaydın kızlar :)

Anlamadığım için yüzümü asmıştım :) inşallah ya
Inan canım olacak

Hı hı zaten muzik aciyom baska turlu olmaz...
Jj yapmak bana zor geliyor vala tebrik ederim kankim :)
Iste kimse ceza vememis zorla almissin ona sasirdim :)) ceza verirsek daha cok ceza aliriz korkusumu acaba
Başka türlü o yollar çekilmez

Teşekkür ederim leylam ben çok zevk alıyorum jj yaparken, zaten ondan herkese ceza diye dağıtıyorum

Korkaklaaaarrr

hemen onlem almaliyiz o halde su bahsettigim 8 dklik videoyu yapalimmi beraber 20 gün ??
Bende dahil oluyum ama 20 gün kısmına. Elimdeki bideoyu yapıyım bende..
Başlamadan ölçü alalım 20 gün sonunda da ölçelim. Hem gaza geliriz, hemde size söz verdim die yapmak zorunda kalırım
Nasi aklina gelmezdi kiz ogretmene ceza verecegin,masallah 1 aydir yagdiriyon ya banaaa
Hahaa çok güldüm yaa ebru eldeki örtmenlerin farkında deilmiş
Gunaydinnn

Maşallah yaa

Kızlar tartı gününü cumartesi ye çekmeyi talep ediyorum, cuma günleri benim üstümde ciddi bir baskı oluşuyor sanırım. Gecen hafta -800 gördüm yoğurttan dedik, eee peki bugün neden? (haftaya cuma artış olur kesin )

Bu 65 aslında benim için Mc donalds demek ama ben öyle çok fazla sevinmedim bile 65i gördüğüme
Daha düşük rakamlar görmek istiyorum ve bu sizinle/sizin sayenizde olacak

Detox

Sabah uyanınca: 1 brdk su- 1 dilim ananas veya 1 kivi

Kahvaltı: 1 bardak kefir, içine bir kaşık yoğurt ve 2-3 tane kuru erik (blendırdan geçir, biraz tarçın ekle ve iç.)
Ara öğün: 1 dilim ananas/veya 1 kivi/ veya 1 greyfurt
Öğle: Haşlanmış sebze (yağsız), 45 gram light tonbalığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor, kıyılmış maydonoz, dereotu, nane ve kıyılmış 5 tane badem (Hepsini karıştırıp yiyeceksin.)
Akşam: Yeşil salata, 90 gr light ton balığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: Bir önceki ara öğünün aynısı.

Gün içinde kahve içilmeyecek, çay içilecekse 1-2 bardak ve çoook açık. Bitki çayları serbest. 2,5 litre üstü su içilecek

kankiiii naptin sennn maşallah
ama bak sen boyle tartiliyon az cikiyon sonra ufak ufak kacamaklar yapiyon dikkat et bu hafta

Kefir yerine başka birşey kullansak olur mu ki? Birde lor için bir alternatif var mı?

kankiiii naptin sennn maşallah
ama bak sen boyle tartiliyon az cikiyon sonra ufak ufak kacamaklar yapiyon dikkat et bu hafta
Sağol canım kankim, aman nazar değmesin kaçamak mı? O da neymiş tamam canım bu hafta dikkatli olmaya çalışacağım

67 ye dustum ya onun odulu

Pilatesi ben cok seviyorum inceltiyor da. Bacak ve kalcalarda 3er 4er cm inceltti beni. Ama o skinny jeansleri programlari falan hep yaptim cok da severek ;-)

Eliptik 55dk nasıl yababiliyorsunuz ya. Çok zorlarsam yarım saat yapabiliyorum. Acaba daha vücudum alışkın değil ondan mı?

67 ye dustum ya onun odulu

Pilatesi ben cok seviyorum inceltiyor da. Bacak ve kalcalarda 3er 4er cm inceltti beni. Ama o skinny jeansleri programlari falan hep yaptim cok da severek ;-)
Peki hangisini daha çok tavsiye edersin?

Eliptik 55dk nasıl yababiliyorsunuz ya. Çok zorlarsam yarım saat yapabiliyorum. Acaba daha vücudum alışkın değil ondan mı?
Canım azar azar başlayıp çoğalt bence, hem kaslarını fazla zorlamamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…