Şu Çin'ler günlük tuzsuz yağsız haşlama pirinci yiyor, adamlar tığ gibi yaaa hayret ediyorum. Ben yesem ters teperevet su aralar fazla pilav yiyorum sanki annem normal pilav yapti ben basmati yaptim kendime yagsiz yaptım :)
o nedir acepp haha:) gercekten azaltmam lazım billiyorumYağsız olması iyi ama pirincin glisemik indeksi yüksek canım.
onlar neden killo almiyor billiyomusun Çinliler ekmek yemiyor ekmek niyetine o yagzis tuzsuz pilavi yiyorlar ve cok sebze yiyorlat sebzeyi pisirirken cok az pisiriyorlar vitamini gitmiyor cok saglikli besleniyorlar. bide bunlar cubuklarla yiyorlar ya pilavi falan yerken yoruluyorlar hahahahahah iyi salladimm simdi hahaŞu Çin'ler günlük tuzsuz yağsız haşlama pirinci yiyor, adamlar tığ gibi yaaa hayret ediyorum. Ben yesem ters teperAcaba farkında olmadan pirinç lapası detoxu mu yapıyorlar bunlar
Ciddi olamazsın yaBenim menum.
10.30- yine iyi bir kahvalti yumurta peynir domates vs. 1 dilim ekmek iki lokmasi balli
Ara- 3 eti burcak yulqfli biskuvi
17.00- karisik kebap - ayran- iki kasik bulgur pilavi
2 lt su. Disarda oldugum icin spor yapamadim yine biriktiriyorum bakalim.
Gecen misafirlikteyken banyoya girip jumping yaptim var mi boyle biseysimdi trafikte oldugum icin imkansiz
Evet gülüm ben paylaştım da sen öyle bir yazmışsın ki sanki leptini salgılatmak için özel birşey yapıyormuşsun gibiKız sen paylaşmışsın yaa.. Paylaşan Sen değil miydin yoksa
Yemekten 4 saat sonra salgılanıyormuş. Tabii birşey yemezsek
Sporun faydalarıBoyu uzun ve sporla sıkılaşmış yoksa en fazla 62-63 kg görünüyor 2. resimde.
Geçmiş olsun canım inşallah ciddi birşey değildir. Bu durumda yapmaman iyi olmuş. Menün güzel olmuşBugünkü Menüm
Sabah 9:00 1 wasa üstüne 2 ince dilim salam koydum.
Öğle ve Akşam 15:30
2 kepçe mercimek çorbası
3 yk pilav
1 tabak yeşil salata
Ara 18:00 1 büyük bardak kefir 1 şekersz kahve
400 ml yakın yeşil çay içtim.
Su 2,5 lt
Spor 100 mekik 100 jj
squat yapamadım bugün geçen yaptığımdan beri üst baldırlarımda ağrı var şişlik hissettim üst kaslarda. Krem sürdüm bakalım..
İnanılmaz bir baş ağrısı var bende bugün. Çok erken gittim işe uykumu alamadım ondan olsa gerek.
Kolay gelsin canım, çocukları çok zorlamaİyi akşamlar,
Sabah uğrayacaktım. Soru hazırlamaktan uğrayamadım. Soruları da zor hazırlamışım galiba çocuklar zorlandı. İnşallah çok düşük almazlar. yoksa yandı gülüm keten helva ,Bu hafta sınav haftası bugün tam 5 tane sınav yaptım. Yarında sınav yapacağım gene. Onların sorularını da hazırlamam lazım. Velhasılı Bu hafta oldukça yoğunum.
Gogo haklı canım pilavı azaltBugünkü menüm ..
sabah 7. 00
iki kepek ekmek
krem peynir üzerine
salatalık
16.00
7 tane çilek
bide 4 tane tuzlu çubuk kraker
18.00
küçük karniyarik kiymasiz tavukluydu benimkisi
5 kasik basmati pilavi
2 litre su
spor eliptik bisiklet
40 dakka
1111 kalori
23 24 kmh..
15 km
30 kere jj
Kolay gelsin yavrum. Öyle çat kapı misafirde çalışan insana zor oluyorSelam kızlar gelemedim gelemiyorum..aaksama misafir çıktı 5 te aradılar musaitmisiniz diye..neyse bi gondereyim gorusuruz
Tost için 30 mekik, gerisi güzel olmuşBenim menüm
Sabah 10 30
3 adet tam buğday ekmekli kaşarlı tost
1 adet salatalık
Saat 15:00
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz
Akşam 19 00
2 Kepçe ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2 adet ceviz
Su: 1 lt ancak olmuştur
Spor: Lesli 3 mil
Kuzum bizim yemeklerin onların yemeklerinin yanında sırf yağ. Bir pilav pişiriyoruz sıvı yağ, tereyağı hepsini koyuyoruz birde o kadar koyuyoruz ki pirinç parlıyor vıcık vıcıkŞu Çin'ler günlük tuzsuz yağsız haşlama pirinci yiyor, adamlar tığ gibi yaaa hayret ediyorum. Ben yesem ters teperAcaba farkında olmadan pirinç lapası detoxu mu yapıyorlar bunlar
tamamCiddi olamazsın ya
Kız kırmızı ışıkta da iki alta sonra arabana biner yoluna devam edersin
Evet gülüm ben paylaştım da sen öyle bir yazmışsın ki sanki leptini salgılatmak için özel birşey yapıyormuşsun gibibenim bugün aşırı spordan algılarım tıkandı
Sporun faydaları
Geçmiş olsun canım inşallah ciddi birşey değildir. Bu durumda yapmaman iyi olmuş. Menün güzel olmuş
Kolay gelsin canım, çocukları çok zorlamayazık... Kaçıncı sınıfa ders veriyorsun?
Gogo haklı canım pilavı azalt
Kolay gelsin yavrum. Öyle çat kapı misafirde çalışan insana zor oluyor
Tost için 30 mekik, gerisi güzel olmuş
Kuzum bizim yemeklerin onların yemeklerinin yanında sırf yağ. Bir pilav pişiriyoruz sıvı yağ, tereyağı hepsini koyuyoruz birde o kadar koyuyoruz ki pirinç parlıyor vıcık vıcık
Allah kabul etsin, ne kadar oruç tutmayı düşünüyorsun pembem?İyi aksamlar kizlar yarindan itibaren oruc tutmaya baslicam insallah ve bu sure icinde nasil zayiflamaya devam edebilirim. Aksam yemekleri gec saate kalmis olacak sonucta.
onlar neden killo almiyor billiyomusun Çinliler ekmek yemiyor ekmek niyetine o yagzis tuzsuz pilavi yiyorlar ve cok sebze yiyorlat sebzeyi pisirirken cok az pisiriyorlar vitamini gitmiyor cok saglikli besleniyorlar. bide bunlar cubuklarla yiyorlar ya pilavi falan yerken yoruluyorlar hahahahahah iyi salladimm simdi haha
Yabancılar hepsi Türk mutfağını çok beğeniyorlar tatil fln yaparken orda. Çok yağlı demeyide ihmal etmiyorlar. Ben diyetteyim diye az sıvıyağ katıyorum. Yoksa genelde sıvıyağla parlatır, bol tereyağla tatlandırırımCiddi olamazsın ya
Kız kırmızı ışıkta da iki alta sonra arabana biner yoluna devam edersin
Evet gülüm ben paylaştım da sen öyle bir yazmışsın ki sanki leptini salgılatmak için özel birşey yapıyormuşsun gibibenim bugün aşırı spordan algılarım tıkandı
Sporun faydaları
Geçmiş olsun canım inşallah ciddi birşey değildir. Bu durumda yapmaman iyi olmuş. Menün güzel olmuş
Kolay gelsin canım, çocukları çok zorlamayazık... Kaçıncı sınıfa ders veriyorsun?
Gogo haklı canım pilavı azalt
Kolay gelsin yavrum. Öyle çat kapı misafirde çalışan insana zor oluyor
Tost için 30 mekik, gerisi güzel olmuş
Kuzum bizim yemeklerin onların yemeklerinin yanında sırf yağ. Bir pilav pişiriyoruz sıvı yağ, tereyağı hepsini koyuyoruz birde o kadar koyuyoruz ki pirinç parlıyor vıcık vıcık
Yemeyi dengede tutmuşsun. Fazlada spor gerekmez bence. Onuda bol bol yapmışsın. Ben spora ağırlık verdim üst baldırlarım ağrıyo, merdivenden zar zor inebildim bükülmüyor. Dikkat et cnm sporun fazlasıda zarar.Bugünkü menüm
Sabah 07:00
2,5 bardak ılık su (biri limonlu)
250 jj
1 kase yoğurt (1,5% yağ oranı)
08:12
25 dk yürüyüş
100 basamak merdiven
10:30
10 dk yürüyüş
Ara 11:30
1 elma
12:30
10 dk yürüyüş
100 basamak merdiven
Öğle 14:00
185 gr salatalık
1 kase yoğurt (1,5% yağ oranı - sabah ile birlikte toplam 500 gr. yemiş oldum)
Ara 16:30
1 avuç badem
18:00
45 dk yürüyüş
Yatmadan önce yoğurt kürüm - 11
2 lt su - daha içerim
Cezalarım
300 jj / 100 kaldı
Yarım saat kolbastı -yapamayabilirim
Yarım saat yürüyüş
100 zıplama
180 mekik (50 sağ sol)
30 sumo squat
Dünkü faciamı dengelemek için az yedim bugün, yarın normale döneceğim.
Bencede çok sıkıcı yaa
Çok farkı yokmuş aslında o kadar karıştırma kafanı bence
İnşallah. Sonucu söylersin bizede
Menün güzel canımda sana cezalar su olarak gelmeli bence :)
Güzel olduysa bende yapıyım şu süt reçelini.
Yoğurt kürü işe yaradı mı 14 gün olmuş?
Menüngüzel tatlım
Güzel menü
Kızlar canım dondurma istiyor, acaba şimdi dondurma yiyip sonra kendimi mi cezalandırsam
Kixlar iki gundur pek.gelemedim neyseki yuzuklerimiz takildi atlattik bunu da cok sukur. Artik hergun daha duzenli burdayim insallah.
iyi geceler canlar,
bugün yollardaydim yediklerime dikkat edemedim pek
sabah:sirkeli ilk su,yarım dilim ekmek,bir parça peynir
oglen :1 tane kır pidesi
akşam:1 lahmacun ,1 ayran ,sekesiz türk kahvesi 2 tane
gün boyu 2,5 litre su ve bi tane karışık bitki çayı
Hiç spor yok malesef hastaneye git gel ve sonra önce kayinvalidem ler sonra annemler derken bu saat oldu
Ama yine de benim için çok güzel bir gündü kızımın başında 3tane beze var dogdugundan beri defalarca doktora gitmiştik yağ bezesi basit ameliyat demişlerdi ama geçen hafta ameliyata girdi kesince yağ neşesi olmadığını anlayıp bir parça alıp kapatmislardi,bugün pataloji raparu geldi korktuğumuz gibi birşey yokmus.yağ dokusuymus yine daha ileriki yaşlarda alınabilirmis bazı yontemlerle.
çok rahatladım ve sizinle paylaşmak istedim pek bu konu hakkında konuşmak istemiyorum sıkılıyorum aslında ama yağ bezesi değil parça aldık dediklerinde öyle korkmuştum ki endisemi bile kimseye anlatmadim.
Allah hepimizin ailesi ve sevdiklerine sağlık huzur versin inşallah
Ayy ayy bugun cok sevdigim ve 1 bucuk yildir giyemedigim dar bi kotumu giydim. Oturuyorum arabada hic de sıkmıyor, rahatsiz etmiyor. Mutluyum da mutluyum. Bi ara kalcamdan yukari bile cikmiyordu.
Tartı yaramış diyor ama
Milletin 1 haftada yediğini kaynanam bana 1 günde yediriyor
65 de böylelikle gitti
Slm kizlar..
Kabataslak sayfalari okudum gözümden kacan bisey yoktur umarim.. sene sonu yaklastigi icin mezuniyet fotoğrafları,yil sonu gisterileri video cekimi vs gibi isler oluyor o yyzden yogun oluyorum. Bugun gelemeyisimin sebebi bu yani.. bugun bir ara bi vakit buldum onuda eliptikte kullandim :)
Dunku menum
Kahvalti
3 dilim sucuk
2 sogan halkasi
1 dilim light ekmek
Labne ve lor
Oglen
2 top dondurma
Aksam
1 bardak kefire 6 cilek katip blenderla karistirip ictim
Spor
95 dk eliptik bisiklet
Evde oda kapilarini sildim
2,5 lt su ictim
yogurt kürümün 15.gunu yapildi
Bugunku menum
Sabah 08:30
Zencefil ve limonlu ilik su
09:00
Az kasarli tost
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Oglen 14:00
1 elma
1 haşlanmış yumurta
aksam
Ceyrek gevrek
1 haşlanmış yumurta
1 köfte
4-5 tane cig Yerfıstığı
salatalik
Domates
Spor
Oglen gibi 60 dk eliptik yaptim
Yatarak bacak kaldirma 20 tane
Pilates cemberi ile ic bacak 20x4 set
Cesitli mekik egzersizleri
birazdan tekrar eliptik yapicam
Yogurt kürümün 16. Günü olucak
2 lt su ictim
Eliptik bisikletimin gostergesi söndü birdennn pili bitti sandim degistim yine yokkk kondensatorumu ne oluyosa o patlamis.. dun 90 dk ya dayanamadi herhalde :)) napalim gostergesiz devammm :)) eliptik bisiklet parcalanana kadar devam hahaha :))
Ben de kabak kizartmasina dayanamam :)Komşunun biride bu saatte biber kızartmış kokusu miss miss geliyo, can damarımdan vurdu beni en sevdiğim kızartma türü!!
Sağol 6 ve 5 var. Kolay sorucam diye başlıyorum. o soruda olsun bu soruda olsun derken bazen zor oluyor. Olmadı yeniden yaparız. önce bir sınavları okuyayım da. 5. sınıfları daha kolay hazırladım. Hep Test tekniğine alışıyorlar klasik sorunca yapamıyorlar.Kolay gelsin canım, çocukları çok zorlamayazık... Kaçıncı sınıfa ders veriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?