Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet su aralar fazla pilav yiyorum sanki annem normal pilav yapti ben basmati yaptim kendime yagsiz yaptım :)
Şu Çin'ler günlük tuzsuz yağsız haşlama pirinci yiyor, adamlar tığ gibi yaaa hayret ediyorum. Ben yesem ters teper Acaba farkında olmadan pirinç lapası detoxu mu yapıyorlar bunlar

Şu Çin'ler günlük tuzsuz yağsız haşlama pirinci yiyor, adamlar tığ gibi yaaa hayret ediyorum. Ben yesem ters teper Acaba farkında olmadan pirinç lapası detoxu mu yapıyorlar bunlar
onlar neden killo almiyor billiyomusun Çinliler ekmek yemiyor ekmek niyetine o yagzis tuzsuz pilavi yiyorlar ve cok sebze yiyorlat sebzeyi pisirirken cok az pisiriyorlar vitamini gitmiyor cok saglikli besleniyorlar. bide bunlar cubuklarla yiyorlar ya pilavi falan yerken yoruluyorlar hahahahahah iyi salladimm simdi haha

Ciddi olamazsın ya
Kız kırmızı ışıkta da iki alta sonra arabana biner yoluna devam edersin

Kız sen paylaşmışsın yaa.. Paylaşan Sen değil miydin yoksa
Yemekten 4 saat sonra salgılanıyormuş. Tabii birşey yemezsek
Evet gülüm ben paylaştım da sen öyle bir yazmışsın ki sanki leptini salgılatmak için özel birşey yapıyormuşsun gibi benim bugün aşırı spordan algılarım tıkandı

Boyu uzun ve sporla sıkılaşmış yoksa en fazla 62-63 kg görünüyor 2. resimde.
Sporun faydaları

Geçmiş olsun canım inşallah ciddi birşey değildir. Bu durumda yapmaman iyi olmuş. Menün güzel olmuş

Kolay gelsin canım, çocukları çok zorlama yazık... Kaçıncı sınıfa ders veriyorsun?

Gogo haklı canım pilavı azalt

Selam kızlar gelemedim gelemiyorum..aaksama misafir çıktı 5 te aradılar musaitmisiniz diye.. neyse bi gondereyim gorusuruz
Kolay gelsin yavrum. Öyle çat kapı misafirde çalışan insana zor oluyor

Tost için 30 mekik, gerisi güzel olmuş

Kuzum bizim yemeklerin onların yemeklerinin yanında sırf yağ. Bir pilav pişiriyoruz sıvı yağ, tereyağı hepsini koyuyoruz birde o kadar koyuyoruz ki pirinç parlıyor vıcık vıcık

tamam

İyi aksamlar kizlar yarindan itibaren oruc tutmaya baslicam insallah ve bu sure icinde nasil zayiflamaya devam edebilirim. Aksam yemekleri gec saate kalmis olacak sonucta.

İyi aksamlar kizlar yarindan itibaren oruc tutmaya baslicam insallah ve bu sure icinde nasil zayiflamaya devam edebilirim. Aksam yemekleri gec saate kalmis olacak sonucta.
Allah kabul etsin, ne kadar oruç tutmayı düşünüyorsun pembem?

Bugünkü menüm

Sabah 07:00
2,5 bardak ılık su (biri limonlu)
250 jj
1 kase yoğurt (1,5% yağ oranı)

08:12
25 dk yürüyüş
100 basamak merdiven

10:30
10 dk yürüyüş

Ara 11:30
1 elma

12:30
10 dk yürüyüş
100 basamak merdiven

Öğle 14:00
185 gr salatalık
1 kase yoğurt (1,5% yağ oranı - sabah ile birlikte toplam 500 gr. yemiş oldum)

Ara 16:30
1 avuç badem

18:00
45 dk yürüyüş

Yatmadan önce yoğurt kürüm - 11

2 lt su - daha içerim

Cezalarım
300 jj / 100 kaldı
Yarım saat kolbastı -yapamayabilirim
Yarım saat yürüyüş
100 zıplama
180 mekik (50 sağ sol)
30 sumo squat

Dünkü faciamı dengelemek için az yedim bugün, yarın normale döneceğim.

Kizlar 60 mesajdan yaptigim alintilar gitti.

Biricikscim ebruya verdigim cezanin aynisini 3 gun boyunca sanada veriyorum sonucta ebruyla ayni orantili yemissiniz haksizlik olmamasi gerekiyor.

Ebrucum sen iletiver biricikse
ve ilk 3 gun icinde kacamak olursa ceza ctesiye kadar devam edecekkk

74 kilo olan o bayanin zayif durmasinin birfen fazla nedeni olabilir bunlardan bazilari

yagi az olabilir
kemikleri ince olabilir
vucudu sert olabilir
boyu uzun olabilir
genetik olabilir.

Ebrum seni ozellikle takip ediyorum kacamak olursa gözünün yasina bakmayacagim (Üzgünümmm)

goncacimm sekerparaye bayilirim uzuun zaman oldu yemeyeli püfff

bu arada kizlarr
pcm yok skiny jeane baslayamicamm
ip atlama ve sguat programlarina basladim
9bin adim yurundu yatana kadar 10bine tamamlicamm

Yabancılar hepsi Türk mutfağını çok beğeniyorlar tatil fln yaparken orda. Çok yağlı demeyide ihmal etmiyorlar. Ben diyetteyim diye az sıvıyağ katıyorum. Yoksa genelde sıvıyağla parlatır, bol tereyağla tatlandırırım E Avrupalıların dışarı yemeği meşur hamburgeriydi pizzasıydı onlardada tombişler var

Yemeyi dengede tutmuşsun. Fazlada spor gerekmez bence. Onuda bol bol yapmışsın. Ben spora ağırlık verdim üst baldırlarım ağrıyo, merdivenden zar zor inebildim bükülmüyor. Dikkat et cnm sporun fazlasıda zarar.

Canim pek ise yaradigini dusunmuyorum 21 gun yapip sonlandiricam :)

Kızlar canım dondurma istiyor, acaba şimdi dondurma yiyip sonra kendimi mi cezalandırsam

Yaa dondurmaya ceza olmasiinn hic degilse bi sınır koyalim 2 gunde bir 2 top yenebilir gibi :)

Kixlar iki gundur pek.gelemedim neyseki yuzuklerimiz takildi atlattik bunu da cok sukur. Artik hergun daha duzenli burdayim insallah.

hayirlisi olsun canim Allah tamamina erdirsin :)

Canim gelmis gecmis olsun

Ayy ayy bugun cok sevdigim ve 1 bucuk yildir giyemedigim dar bi kotumu giydim. Oturuyorum arabada hic de sıkmıyor, rahatsiz etmiyor. Mutluyum da mutluyum. Bi ara kalcamdan yukari bile cikmiyordu.

wuhuuu harikaaa :))

Tartı yaramış diyor ama
Milletin 1 haftada yediğini kaynanam bana 1 günde yediriyor
65 de böylelikle gitti

Iste tamda bunu diyordum bennn ( kanki bu hafta kacamak hakkın sıfır diyorum
Bacaklari ceke ceke koş kanki koş

Slm kizlar..
Kabataslak sayfalari okudum gözümden kacan bisey yoktur umarim.. sene sonu yaklastigi icin mezuniyet fotoğrafları,yil sonu gisterileri video cekimi vs gibi isler oluyor o yyzden yogun oluyorum. Bugun gelemeyisimin sebebi bu yani.. bugun bir ara bi vakit buldum onuda eliptikte kullandim :)

Dunku menum
Kahvalti
3 dilim sucuk
2 sogan halkasi
1 dilim light ekmek
Labne ve lor

Oglen
2 top dondurma

Aksam
1 bardak kefire 6 cilek katip blenderla karistirip ictim

Spor
95 dk eliptik bisiklet
Evde oda kapilarini sildim

2,5 lt su ictim
yogurt kürümün 15.gunu yapildi

Bugunku menum
Sabah 08:30
Zencefil ve limonlu ilik su
09:00
Az kasarli tost
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin

Oglen 14:00
1 elma
1 haşlanmış yumurta

aksam
Ceyrek gevrek
1 haşlanmış yumurta
1 köfte
4-5 tane cig Yerfıstığı
salatalik
Domates

Spor
Oglen gibi 60 dk eliptik yaptim
Yatarak bacak kaldirma 20 tane
Pilates cemberi ile ic bacak 20x4 set
Cesitli mekik egzersizleri

birazdan tekrar eliptik yapicam

Yogurt kürümün 16. Günü olucak

2 lt su ictim

Eliptik bisikletimin gostergesi söndü birdennn pili bitti sandim degistim yine yokkk kondensatorumu ne oluyosa o patlamis.. dun 90 dk ya dayanamadi herhalde :)) napalim gostergesiz devammm :)) eliptik bisiklet parcalanana kadar devam hahaha :))

Çok güzel hafif yemişsin. Göze batan bişey yok menünde. Dondurmayı yemişsin ama akşam hafif yemişsin çok guzel olmus bence
Kısss kırdın sonunda göstergeyi Benim bandımın göstergesi de bozuk kaç dk olduğunu gösteriyor nabzı fln ama kalorileri yanlış gösterio. 40 dk ya 90 kalori sayıyo 4-5 km/h da..

E-brulim alinti yapamadim kuzum bi sıkıntı var galiba. Eğer mumkun olursa ramazan ayina kadar tutmak istiyorum tabi regl olacagim icin kesintiler olacaktir. Bide pazar gunleri tutmayim diyorum ama.

Kolay gelsin canım, çocukları çok zorlama yazık... Kaçıncı sınıfa ders veriyorsun?
Sağol 6 ve 5 var. Kolay sorucam diye başlıyorum. o soruda olsun bu soruda olsun derken bazen zor oluyor. Olmadı yeniden yaparız. önce bir sınavları okuyayım da. 5. sınıfları daha kolay hazırladım. Hep Test tekniğine alışıyorlar klasik sorunca yapamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…