Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bir iki gün yoğunum eve geç geliyorum akşamları pek burada olamıyorum kusura bakmayın.

Gülüm Biriciks ben öyle mekikti, jj'ti sevmiyorum dedi ama bilmiyorum belki yapar?

Gözünü benden ayırma ne olur :) bugün annem ve eşim önümde çikolata yediler, bir ara şeytan dürter gibi oldu, birtane ye ne olacak ki diye fısıldadı kulağıma ama yemedim :)))

Türk mutfağı beğenilmeyecek gibi değil zaten :) Amerikan vatandaşlar yuvarlanıyor hamburgerden ötürü ama cinlilerde bir tek sumo güreşçilerini biliyorum :)))

Açım parfümüm aççç ama bugünlük böyle, kendim ettim kendim buldum. Haklısın canım sporun da bir sınırı var, sende dikkat et kendine, bakman gereken yavrular var :)

Dondurmaya ceza verildi bana kanki, bilemiyorum artık. Yaz geldi bencede belli bir miktara göz yumulabilir :)

Kaçamak yok cumaya kadar için rahat olsun. Koşmayı da yarın yapsam? Bugün canım çıktı

Komşunun biride bu saatte biber kızartmış kokusu miss miss geliyo, can damarımdan vurdu beni en sevdiğim kızartma türü!!
Tıka burnunu gülüm, alma sen o kokuları.

E-brulim alinti yapamadim kuzum bi sıkıntı var galiba. Eğer mumkun olursa ramazan ayina kadar tutmak istiyorum tabi regl olacagim icin kesintiler olacaktir. Bide pazar gunleri tutmayim diyorum ama.
ALLAH kabul etsin kuzum, tutabildiklerini tutarsın. Birden yüklenme çok uzun bir zaman var önünde.

Çocukların işi zor, öğretmenlerinde öyle. ALLAH sana kolaylık, Öğrencilerine de zihin açıklığı versin.

Elinize sağlık, çok güzel hazırlamışsınız. Artık eline sağlıkları böyle şeylerde kullanıyoruz, ah ahhh :)
Teşekkür ederim canım, herşey sizin için :) bu durumda iğrenç bir espri yapıp afiyet olsun demeyeceğim :))))

_choco_ kolbastı yalan oldu chocomelim, yarın telafisini yaparım kabul edersen?

Şimdi yoğurdumu yiyip yatıyorum, herkese tatlı rüyalar :)

Veee menüm;
Maalesef bugün o kadar yoğundum ki sabah kahvaltı yapmaya zamanım olmadı.
14:30 Salata
15:30 1 bardak ayran
19:30 Kahvaltıyı bu saatte yaptım gibi oldu. 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 yumurta, domates, salatalık, marul , biber ve 2 dilim kepek ekmeği
3 litre kadar su, 1 saat koşu, 15 dk eliptik bisiklet, 15 dk spor aletleri ile kol ve göbek çalışma.

Burdada çiğkofte yedi arkadaşlar yemekhane ye gecmedim sırf yememek için benide şeytan durttu marulundan yersin diye ama uymadim şeytana.
Bu arada spprlarim tamam ama bacaklarım hala ağrıyor temizligin etkisi daha yarina salon camlariyla banyo var..

Kahvaltı olsa iyiymiş ama yine iyi olmuş.

A bu arada malm benim şu mesaj meselesi de var. Özellikle bunun için telefon almayı düşünüyorum.:) Öneriniz var mı acaba?Ben note3 düşünüyorum, kullanan var mı. Memnun mu v.s. v.s.

A bu arada malm benim şu mesaj meselesi de var. Özellikle bunun için telefon almayı düşünüyorum.:) Öneriniz var mı acaba?Ben note3 düşünüyorum, kullanan var mı. Memnun mu v.s. v.s.
Valla bende yeni tel almayı düşünüyorum ama Note 3 pek bilemeyeceğim kullannanlar vardır belki
Bende yatıyorum

:) tahilli yazıyorum an tel inatla tahsilli olsun diyo

yani tahinli

Yoğurt kürü 2 hafta yapılıp ara verilmiyomuydu sanki.
Menüler ve sporlar güzel olmuş.

Kahvaltı yapmamissin gerisi iyi olmuş.

Biryerde 21 diye okudum gogom

30 dk yı asla geçemedim ya. Darısı bana.

gecersin yaa cok basit :)

Ne zaman yapabilirsen kanki... ayyy oyle okuyunca birden canim cikti diye icim sizladi.. geri cekiyorum yaa ben cezayi yada kendine uyan bisey yap sen kanki

koşu mu yine... ben de koşuyu yapamam iste... maşallah spor harika.. tek eksik kahvalti

Gogom iyu dayanmissin tebrik ederimmm :)
Kolay gelsin

Günaydın kızlar

Tebrik ederim goncam, bu hafta şeytanın oyunlarına gelmeyelim. Hem spor hem temizlik fazla yorma kendini. Bende camları yeni sildim şimdi şakır şakır yağmur yağıyor.

Ben iphone'un üstüne gül koklamam :)

Kuzum geri çekmek olmaz, bugün iyiyim :) akşam yapacağım, hem hepsi benim iyiliğim için değil mi :) bitanesin sen :-*

Günaydınlar fıstıklar sabahın köründen :) 6 da sezeryana kalktik :)
Günaydın kuzum :)

Günaydınlar fıstıklar sabahın köründen :) 6 da sezeryana kalktik :)

kolay gelsin saglikka gecsin inşallah gogom

Gunaydin :) napayim kiyamadim kankime :)) peki tatlim Kendini zorlamadan yap :)

ben onlarin yerine eliptik bisiklet yapsam olurmu jj yaparim ama mekik falan Benim belim rahatsiz ve kuyruk kemiğimde sorun var bi kac senedir catlakdi agrisi hala oldugu icin mekik falan cekerken aci cekiyorum

ay sen cok az yemişsin bana az yiyosun diyorlar sen bendende baya az yemissin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…