Offffff kokusu bile insanı alır gerçekten.Allah nefsimizle terbiye etmesin.Komşunun biride bu saatte biber kızartmış kokusu miss miss geliyo, can damarımdan vurdu beni en sevdiğim kızartma türü!!
Gülüm Biriciks ben öyle mekikti, jj'ti sevmiyorum dedi ama bilmiyorum belki yapar?Kizlar 60 mesajdan yaptigim alintilar gitti.
Biricikscim ebruya verdigim cezanin aynisini 3 gun boyunca sanada veriyorum sonucta ebruyla ayni orantili yemissiniz haksizlik olmamasi gerekiyor.
Ebrucum sen iletiver biricikse
ve ilk 3 gun icinde kacamak olursa ceza ctesiye kadar devam edecekkk
74 kilo olan o bayanin zayif durmasinin birfen fazla nedeni olabilir bunlardan bazilari
yagi az olabilir
kemikleri ince olabilir
vucudu sert olabilir
boyu uzun olabilir
genetik olabilir.
Ebrum seni ozellikle takip ediyorum kacamak olursa gözünün yasina bakmayacagim (Üzgünümmm)
goncacimm sekerparaye bayilirim uzuun zaman oldu yemeyeli püfff
bu arada kizlarr
pcm yok skiny jeane baslayamicamm
ip atlama ve sguat programlarina basladim
9bin adim yurundu yatana kadar 10bine tamamlicamm
Türk mutfağı beğenilmeyecek gibi değil zaten :) Amerikan vatandaşlar yuvarlanıyor hamburgerden ötürü ama cinlilerde bir tek sumo güreşçilerini biliyorum :)))
Yabancılar hepsi Türk mutfağını çok beğeniyorlar tatil fln yaparken orda. Çok yağlı demeyide ihmal etmiyorlar. Ben diyetteyim diye az sıvıyağ katıyorum. Yoksa genelde sıvıyağla parlatır, bol tereyağla tatlandırırımE Avrupalıların dışarı yemeği meşur hamburgeriydi pizzasıydı onlardada tombişler var
Açım parfümüm aççç ama bugünlük böyle, kendim ettim kendim buldum. Haklısın canım sporun da bir sınırı var, sende dikkat et kendine, bakman gereken yavrular var :)Yemeyi dengede tutmuşsun. Fazlada spor gerekmez bence. Onuda bol bol yapmışsın. Ben spora ağırlık verdim üst baldırlarım ağrıyo, merdivenden zar zor inebildim bükülmüyor. Dikkat et cnm sporun fazlasıda zarar.
Dondurmaya ceza verildi bana kanki, bilemiyorum artık. Yaz geldi bencede belli bir miktara göz yumulabilir :)Canim pek ise yaradigini dusunmuyorum 21 gun yapip sonlandiricam :)
Yaa dondurmaya ceza olmasiinnhic degilse bi sınır koyalim 2 gunde bir 2 top yenebilir gibi :)
hayirlisi olsun canim Allah tamamina erdirsin :)
Canim gelmis gecmis olsun
wuhuuu harikaaa :))
Iste tamda bunu diyordum bennn( kanki bu hafta kacamak hakkın sıfır diyorum
Bacaklari ceke ceke koş kanki koş
Tıka burnunu gülüm, alma sen o kokuları.Komşunun biride bu saatte biber kızartmış kokusu miss miss geliyo, can damarımdan vurdu beni en sevdiğim kızartma türü!!
ALLAH kabul etsin kuzum, tutabildiklerini tutarsın. Birden yüklenme çok uzun bir zaman var önünde.E-brulim alinti yapamadim kuzum bi sıkıntı var galiba. Eğer mumkun olursa ramazan ayina kadar tutmak istiyorum tabi regl olacagim icin kesintiler olacaktir. Bide pazar gunleri tutmayim diyorum ama.
Çocukların işi zor, öğretmenlerinde öyle. ALLAH sana kolaylık, Öğrencilerine de zihin açıklığı versin.Sağol 6 ve 5 var. Kolay sorucam diye başlıyorum. o soruda olsun bu soruda olsun derken bazen zor oluyor. Olmadı yeniden yaparız. önce bir sınavları okuyayım da. 5. sınıfları daha kolay hazırladım. Hep Test tekniğine alışıyorlar klasik sorunca yapamıyorlar.
Teşekkür ederim canım, herşey sizin için :) bu durumda iğrenç bir espri yapıp afiyet olsun demeyeceğim :))))Elinize sağlık, çok güzel hazırlamışsınız. Artık eline sağlıkları böyle şeylerde kullanıyoruz, ah ahhh :)
Kahvaltı olsa iyiymiş ama yine iyi olmuş.Veee menüm;
Maalesef bugün o kadar yoğundum ki sabah kahvaltı yapmaya zamanım olmadı.
14:30 Salata
15:30 1 bardak ayran
19:30 Kahvaltıyı bu saatte yaptım gibi oldu. 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 yumurta, domates, salatalık, marul , biber ve 2 dilim kepek ekmeği
3 litre kadar su, 1 saat koşu, 15 dk eliptik bisiklet, 15 dk spor aletleri ile kol ve göbek çalışma.
hic sormaa cnm yaa :))OOOOOOoooo Kaynananız yedirmiş valla. :)
heralde bende bilemedimmBence de ya. 55 gibi duruyor. Uzunsa demek ki?
Valla bende yeni tel almayı düşünüyorum ama Note 3 pek bilemeyeceğim kullannanlar vardır belkiA bu arada malm benim şu mesaj meselesi de var. Özellikle bunun için telefon almayı düşünüyorum.:) Öneriniz var mı acaba?Ben note3 düşünüyorum, kullanan var mı. Memnun mu v.s. v.s.
:) tahilli yazıyorum an tel inatla tahsilli olsun diyo
Yoğurt kürü 2 hafta yapılıp ara verilmiyomuydu sanki.
Menüler ve sporlar güzel olmuş.
Kahvaltı yapmamissin gerisi iyi olmuş.
30 dk yı asla geçemedim ya. Darısı bana.
Kızlar bir iki gün yoğunum eve geç geliyorum akşamları pek burada olamıyorum kusura bakmayın.
Gülüm Biriciks ben öyle mekikti, jj'ti sevmiyorum dedi ama bilmiyorum belki yapar?
Gözünü benden ayırma ne olur :) bugün annem ve eşim önümde çikolata yediler, bir ara şeytan dürter gibi oldu, birtane ye ne olacak ki diye fısıldadı kulağıma ama yemedim :)))
Türk mutfağı beğenilmeyecek gibi değil zaten :) Amerikan vatandaşlar yuvarlanıyor hamburgerden ötürü ama cinlilerde bir tek sumo güreşçilerini biliyorum :)))
Açım parfümüm aççç ama bugünlük böyle, kendim ettim kendim buldum. Haklısın canım sporun da bir sınırı var, sende dikkat et kendine, bakman gereken yavrular var :)
Dondurmaya ceza verildi bana kanki, bilemiyorum artık. Yaz geldi bencede belli bir miktara göz yumulabilir :)
Kaçamak yok cumaya kadar için rahat olsun. Koşmayı da yarın yapsam? Bugün canım çıktı
Tıka burnunu gülüm, alma sen o kokuları.
ALLAH kabul etsin kuzum, tutabildiklerini tutarsın. Birden yüklenme çok uzun bir zaman var önünde.
Çocukların işi zor, öğretmenlerinde öyle. ALLAH sana kolaylık, Öğrencilerine de zihin açıklığı versin.
Teşekkür ederim canım, herşey sizin için :) bu durumda iğrenç bir espri yapıp afiyet olsun demeyeceğim :))))
_choco_ kolbastı yalan oldu chocomelim, yarın telafisini yaparım kabul edersen?
Şimdi yoğurdumu yiyip yatıyorum, herkese tatlı rüyalar :)
Veee menüm;
Maalesef bugün o kadar yoğundum ki sabah kahvaltı yapmaya zamanım olmadı.
14:30 Salata
15:30 1 bardak ayran
19:30 Kahvaltıyı bu saatte yaptım gibi oldu. 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 yumurta, domates, salatalık, marul , biber ve 2 dilim kepek ekmeği
3 litre kadar su, 1 saat koşu, 15 dk eliptik bisiklet, 15 dk spor aletleri ile kol ve göbek çalışma.
Burdada çiğkofte yedi arkadaşlar yemekhane ye gecmedim sırf yememek için benide şeytan durttu marulundan yersin diye ama uymadim şeytana.
Bu arada spprlarim tamam ama bacaklarım hala ağrıyor temizligin etkisi daha yarina salon camlariyla banyo var..
Tebrik ederim goncam, bu hafta şeytanın oyunlarına gelmeyelim. Hem spor hem temizlik fazla yorma kendini. Bende camları yeni sildim şimdi şakır şakır yağmur yağıyor.Burdada çiğkofte yedi arkadaşlar yemekhane ye gecmedim sırf yememek için benide şeytan durttu marulundan yersin diye ama uymadim şeytana.
Bu arada spprlarim tamam ama bacaklarım hala ağrıyor temizligin etkisi daha yarina salon camlariyla banyo var..
Ben iphone'un üstüne gül koklamam :)A bu arada malm benim şu mesaj meselesi de var. Özellikle bunun için telefon almayı düşünüyorum.:) Öneriniz var mı acaba?Ben note3 düşünüyorum, kullanan var mı. Memnun mu v.s. v.s.
Kuzum geri çekmek olmaz, bugün iyiyim :) akşam yapacağım, hem hepsi benim iyiliğim için değil mi :) bitanesin sen :-*yani tahinli
Biryerde 21 diye okudum gogom
gecersin yaa cok basit :)
Ne zaman yapabilirsen kanki... ayyy oyle okuyunca birden canim cikti diye icim sizladi.. geri cekiyorum yaa ben cezayiyada kendine uyan bisey yap sen kanki
koşu mu yine... ben de koşuyu yapamam iste... maşallah spor harika.. tek eksik kahvalti
Gogom iyu dayanmissin tebrik ederimmm :)
Kolay gelsin
Günaydın kuzum :)Günaydınlar fıstıklar sabahın köründen :) 6 da sezeryana kalktik :)
Günaydınlar fıstıklar sabahın köründen :) 6 da sezeryana kalktik :)
Günaydın kızlar
Tebrik ederim goncam, bu hafta şeytanın oyunlarına gelmeyelim. Hem spor hem temizlik fazla yorma kendini. Bende camları yeni sildim şimdi şakır şakır yağmur yağıyor.
Ben iphone'un üstüne gül koklamam :)
Kuzum geri çekmek olmaz, bugün iyiyim :) akşam yapacağım, hem hepsi benim iyiliğim için değil mi :) bitanesin sen :-*
Günaydın kuzum :)
heralde var biseylik ama bizde bilemedik:)Bence de ya. 55 gibi duruyor. Uzunsa demek ki?
ben onlarin yerine eliptik bisiklet yapsam olurmu jj yaparim ama mekik falan Benim belim rahatsiz ve kuyruk kemiğimde sorun var bi kac senedir catlakdi agrisi hala oldugu icin mekik falan cekerken aci cekiyorumKizlar 60 mesajdan yaptigim alintilar gitti.
Biricikscim ebruya verdigim cezanin aynisini 3 gun boyunca sanada veriyorum sonucta ebruyla ayni orantili yemissiniz haksizlik olmamasi gerekiyor.
Ebrucum sen iletiver biricikse
ve ilk 3 gun icinde kacamak olursa ceza ctesiye kadar devam edecekkk
74 kilo olan o bayanin zayif durmasinin birfen fazla nedeni olabilir bunlardan bazilari
yagi az olabilir
kemikleri ince olabilir
vucudu sert olabilir
boyu uzun olabilir
genetik olabilir.
Ebrum seni ozellikle takip ediyorum kacamak olursa gözünün yasina bakmayacagim (Üzgünümmm)
goncacimm sekerparaye bayilirim uzuun zaman oldu yemeyeli püfff
bu arada kizlarr
pcm yok skiny jeane baslayamicamm
ip atlama ve sguat programlarina basladim
9bin adim yurundu yatana kadar 10bine tamamlicamm
ay sen cok az yemişsin bana az yiyosun diyorlar sen bendende baya az yemissin cnmİyi geceler arkadaşlar,
Benim bugünkü benim
sabah:ılık limonlu su
oglen:1dilim tahsilli ekmek,2 domates 1salatalik,2 dilim peynir,5 zeytin
akşam:yarım kaşarlı tost
Gün içinde 2 fincan bitki çayı
3lt su
30 dk yürüyüş
50 mekik
15*3 squat
kaynanamin eli lezzetlidir gidipde yememek olmuyor iyi besliyor biziOOOOOOoooo Kaynananız yedirmiş valla. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?