Bendende zayıf görünüyor yanlız okudum bloguni 35000 adım yazmış biz 15000 atamazkeno nasil bi 74dür daha zayif duruyor .. benle ayni kiloda-.-
Ben acikinca halsiz kalıyorum elim kolum tutmuyor resmen illa ara ögün şart ama deniycem birazda isteyken degil evdeyken.Sanırım pat diye alışılmaz bu duruma. Bugün sevgili leptin hormonum salgılansın diye çabaladım ama bir türlü salgılanamadı garibim
Anca gece salgılanır bizde de napalım
Aslında lazım olan Biraz irade ve ISRaR etMEyen insanlar.
Bence olur sebmiyosan yapma.cezami yaptim canlar
jj yerine 111 kalori fazla yaptim kabulmu
sevmiyorum ben jj mekik falan :)
Aaa spor yapmamaya spor cezası verilir itinayla ne olarak istersin cezani cicimBenim menum.
10.30- yine iyi bir kahvalti yumurta peynir domates vs. 1 dilim ekmek iki lokmasi balli
Ara- 3 eti burcak yulqfli biskuvi
17.00- karisik kebap - ayran- iki kasik bulgur pilavi
2 lt su. Disarda oldugum icin spor yapamadim yine biriktiriyorum bakalim.
Gecen misafirlikteyken banyoya girip jumping yaptim var mi boyle biseysimdi trafikte oldugum icin imkansiz
Bendende zayıf görünüyor yanlız okudum bloguni 35000 adım yazmış biz 15000 atamazken
acaba nekadar sürede okadar zayifladi cunku ciddi bi kilo varmis .. ve hani benim bi kac arkadasim var aşırı kilolu olanlar cogu migdesine kkeelepce taktirdi ama yinede spor yapiyorlar hani. Çünkü boyle kilolu olanlara doktorlar acil kilo vermelerini istiyorlar kalbinin etrafi yag bagladigi için.
Ben ikinca halsiz kalıyorum elim kolum tutmuyor resmen illa ara ögün şart ama deniycem birazda isteyken degil evdeyken.
Canım ısrar edenler sen kararlı olduğunda geri adım atiyolar sonra takdir etme dönemi başlıyor maşallah ne iradelisin falan demeye başlıyorlar.
Bence olur sebmiyosan yapma.
tsk ettim :)
Aaa spor yapmamaya spor cezası verilir itinayla ne olarak istersin cezani cicim
Boyu uzun ve sporla sıkılaşmış yoksa en fazla 62-63 kg görünüyor 2. resimde.Eki Görüntüle 1509784
126,8 kilo'dan ---> 74,9 kilo ya...
Bu zorlu sürecte bizimde fikir edinebilecegimiz tarifleri: https://instagram.com/onmydietway/
Dur bakalim daha gun bitmedi. Her an bos bi banyo bulup jj yapabilirimBendende zayıf görünüyor yanlız okudum bloguni 35000 adım yazmış biz 15000 atamazken
Ben acikinca halsiz kalıyorum elim kolum tutmuyor resmen illa ara ögün şart ama deniycem birazda isteyken degil evdeyken.
Canım ısrar edenler sen kararlı olduğunda geri adım atiyolar sonra takdir etme dönemi başlıyor maşallah ne iradelisin falan demeye başlıyorlar.
Bence olur sebmiyosan yapma.
Aaa spor yapmamaya spor cezası verilir itinayla ne olarak istersin cezani cicim
Menün güzel ancak Salam Hindi salamı olursa daha iyi olurBugünkü Menüm
Sabah 9:00 1 wasa üstüne 2 ince dilim salam koydum.
Öğle ve Akşam 15:30
2 kepçe mercimek çorbası
3 yk pilav
1 tabak yeşil salata
Ara 18:00 1 büyük bardak kefir 1 şekersz kahve
400 ml yakın yeşil çay içtim.
Su 2,5 lt
Spor 100 mekik 100 jj
squat yapamadım bugün geçen yaptığımdan beri üst baldırlarımda ağrı var şişlik hissettim üst kaslarda. Krem sürdüm bakalım..
İnanılmaz bir baş ağrısı var bende bugün. Çok erken gittim işe uykumu alamadım ondan olsa gerek.
Sporunnn süperr maşallahhBugünkü menüm ..
sabah 7. 00
iki kepek ekmek
krem peynir üzerine
salatalık
16.00
7 tane çilek
bide 4 tane tuzlu çubuk kraker
18.00
küçük karniyarik kiymasiz tavukluydu benimkisi
5 kasik basmati pilavi
2 litre su
spor eliptik bisiklet
40 dakka
1111 kalori
23 24 kmh..
15 km
30 kere jj
Tavuk salamdı. Bulguru çok severim. Dünde kısır yiyince şişlik vermesin dedim. Ağrı kesici aldım yorgunluktan olsa gerekMenün güzel ancak Salam Hindi salamı olursa daha iyi olur
pilavda bulgur pilavı olursa daha sağlıklı olur.
Başağrısı n tip bir ağrı migren gibiyse karanlık bir odada dinlen
bende hergun yapmiyorum canim yarin yine yaparsinn:)Sporunnn süperr maşallahh
Benim başım ağrıyordu koşu bandını salladım bugün
Güzel olmuş canım. Akşam yememeyi basarabilsem bende süper olacak ama olamiyo.Bugünkü Menüm
Sabah 9:00 1 wasa üstüne 2 ince dilim salam koydum.
Öğle ve Akşam 15:30
2 kepçe mercimek çorbası
3 yk pilav
1 tabak yeşil salata
Ara 18:00 1 büyük bardak kefir 1 şekersz kahve
400 ml yakın yeşil çay içtim.
Su 2,5 lt
Spor 100 mekik 100 jj
squat yapamadım bugün geçen yaptığımdan beri üst baldırlarımda ağrı var şişlik hissettim üst kaslarda. Krem sürdüm bakalım..
İnanılmaz bir baş ağrısı var bende bugün. Çok erken gittim işe uykumu alamadım ondan olsa gerek.
Basmati pilavı pirinç değilmi bence daha az tuket yada bulgur pilavı daha iyi ama onuda tartı gününden önce tuketmemek gerek.Bugünkü menüm ..
sabah 7. 00
iki kepek ekmek
krem peynir üzerine
salatalık
16.00
7 tane çilek
bide 4 tane tuzlu çubuk kraker
18.00
küçük karniyarik kiymasiz tavukluydu benimkisi
5 kasik basmati pilavi
2 litre su
spor eliptik bisiklet
40 dakka
1111 kalori
23 24 kmh..
15 km
30 kere jj
Ben haftanın 5 günü, ama 30-40 dk yapabiliyorum. Senin kadar uzun süre dayanabilsem haftada 2-3 gün yeterli olurdu. Kiloma göre günde yarımşar saat yapmalıyım.bende hergun yapmiyorum canim yarin yine yaparsinn:)
evet su aralar fazla pilav yiyorum sanki annem normal pilav yapti ben basmati yaptim kendime yagsiz yaptım :)Güzel olmuş canım. Akşam yememeyi basarabilsem bende süper olacak ama olamiyo.
Basmati pilavı pirinç değilmi bence daha az tuket yada bulgur pilavı daha iyi ama onuda tartı gününden önce tuketmemek gerek.
3 tane tostmu nasıl yani yanlış mı okudumBenim menüm
Sabah 10 30
3 adet tam buğday ekmekli kaşarlı tost
1 adet salatalık
Saat 15:00
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz
Akşam 19 00
2 Kepçe ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2 adet ceviz
Su: 1 lt ancak olmuştur
Spor: Lesli 3 mil
Bir iki gün sıkarsan oluyo, alışıyo bünye. Sende başarabilirsin. Ben kış aylarında 4-5 gibi yemeyi kesiyordum. Öğle sıcak yemek akşam hafif atıştırıyordum. Ama şimdi günler uzadı, bazen 6 yı buluyor günü kapatmam.Güzel olmuş canım. Akşam yememeyi basarabilsem bende süper olacak ama olamiyo.
Basmati pilavı pirinç değilmi bence daha az tuket yada bulgur pilavı daha iyi ama onuda tartı gününden önce tuketmemek gerek.
Yağsız olması iyi ama pirincin glisemik indeksi yüksek canım.evet su aralar fazla pilav yiyorum sanki annem normal pilav yapti ben basmati yaptim kendime yagsiz yaptım :)
bizim kilomuz yakin zaten ben sadece eliptik bisiklet yapiyorum arada yürüyüşe cikiyorum squat jj mekik falan hic sevmiyorum yapasimda gelmiyor aslinda yapsam iyi olur ama iste :))Ben haftanın 5 günü, ama 30-40 dk yapabiliyorum. Senin kadar uzun süre dayanabilsem haftada 2-3 gün yeterli olurdu. Kiloma göre günde yarımşar saat yapmalıyım.
Squat mahvediyo beniAma şekil alıyo popo yukarı kalkıyo squatla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?