Düzenli olmuş ama spor şart illakiDunku menum..
sabah 9.00
iki dilim tam bugday
2 dilim peynir 5 zeytin
domates salatalik
2 lokma sosis
Ara yesil cay
kahve
Oglen 14.00
4 ymk kasigi patates salatasi
Aksam 19.00
1 kisilik adana kebap bol salata ayran
ara 21.00
kahve 3 tane fistik
kizlar yaa dun yuruyus yaptim biraz yani yarim saat kadar ama spor yok onun disinda yaa
kacamak olmus oluyo hep bozmak istemedim hic ama burda o kadar zor oluyo ki diyet anlatamam.. sizi de ozluyom walla
Yenebilirde geç saatte olunca ve yemekten baya sonraydi hemde hazir gida içinde şeker falan vardır. Yani yememk için baya bahane uydurdum kendime hehehe
aferim sannaaaa bu hafta anca yediklerinin telafisini yapabilirsin ama umarim kiloda verirsin kuzum.
baktinmi tartinaaa
cigkofteyi lavassiz gobekle yersen sorun olmaz kuzum ama abartmamak lazim
ben note 3kullaniyorum tatlim genel olarak ozelliklerinden vs memnunum ama sarzi cabuk gidiyor.
ama soyle söyleyebilirim eger calisiyorsan disaridaysan sorun olmaz ama evdeysen ister istemez surekli eline alacagin icin gun sonunu gormez.sahsen benim oyle.
e birde laptopumla ilgili sorun yasayinca herseyi telden hallediyorum e oyunda oynuyorum ii dayaniyor bakarsan
oo kolay gelsinn
kiyamam kac saat uyudunkii
elbette yapabilirsin gunluk 30 dk uygundur.
benim eski telefinum note 2 inda bu tarz uygulamalar yoktu. suan note 3 kullaniyorum shealt adli uygulama var ben hic bisi yapmiyorum o adimlari km kaloruleri gosteriyor.
(yrni kesfettim ama olsun )
mega cok buyuk yahuuu bende bi ara almayi düşünüyordum gerci simdi note 3 bile normal geliyor.
oh ohhh masallahh
bebisin dis mi cikariyordu sankim ama seninkimiydi bilemiyorum.
iyice dinlen tatlim gucsuz kalma protein al
bugun bende is yapacagim hala kalkamadim :))
aferim sannaaaa bu hafta anca yediklerinin telafisini yapabilirsin ama umarim kiloda verirsin kuzum.
baktinmi tartinaaa
ben note 3kullaniyorum tatlim genel olarak ozelliklerinden vs memnunum ama sarzi cabuk gidiyor.
ama soyle söyleyebilirim eger calisiyorsan disaridaysan sorun olmaz ama evdeysen ister istemez surekli eline alacagin icin gun sonunu gormez.sahsen benim oyle.
e birde laptopumla ilgili sorun yasayinca herseyi telden hallediyorum e oyunda oynuyorum ii dayaniyor bakarsan
Özellikleri araştırınca onu beğendim. Artık şarjnıda çantada taşıruz.
oo kolay gelsinn
benim eski telefinum note 2 inda bu tarz uygulamalar yoktu. suan note 3 kullaniyorum shealt adli uygulama var ben hic bisi yapmiyorum o adimlari km kaloruleri gosteriyor.
tam aradığım şey o zaman:)
mega cok buyuk yahuuu bende bi ara almayi düşünüyordum gerci simdi note 3 bile normal geliyor.
oh ohhh masallahh
yani tahinli
Biryerde 21 diye okudum gogom
gecersin yaa cok basit :)
Ne zaman yapabilirsen kanki... ayyy oyle okuyunca birden canim cikti diye icim sizladi.. geri cekiyorum yaa ben cezayiyada kendine uyan bisey yap sen kanki
koşu mu yine... ben de koşuyu yapamam iste... maşallah spor harika.. tek eksik kahvalti
Evettt. Çok mutlu oluyorum spor yapınca. Kahvaltı malesef kaçtı.
Gogom iyu dayanmissin tebrik ederimmm :)
Kolay gelsin
yani tahinli
Biryerde 21 diye okudum gogom
gecersin yaa cok basit :)
Ay keşke banada basit gelse. Çok zorlanıyırum. Qma pes etmek yok başaracağımmmm:)
Ne zaman yapabilirsen kanki... ayyy oyle okuyunca birden canim cikti diye icim sizladi.. geri cekiyorum yaa ben cezayiyada kendine uyan bisey yap sen kanki
koşu mu yine... ben de koşuyu yapamam iste... maşallah spor harika.. tek eksik kahvalti
Gogom iyu dayanmissin tebrik ederimmm :)
Kolay gelsin
Alıyorum o zaman. 15 Mayıs inş.:)vallah ben samsungcuyim note 2 var bende android alirsan hic bi sekilde hata yapmazsin:))
Ne zaman geriye dönüyorsun wembam?Dunku menum..
sabah 9.00
iki dilim tam bugday
2 dilim peynir 5 zeytin
domates salatalik
2 lokma sosis
Ara yesil cay
kahve
Oglen 14.00
4 ymk kasigi patates salatasi
Aksam 19.00
1 kisilik adana kebap bol salata ayran
ara 21.00
kahve 3 tane fistik
kizlar yaa dun yuruyus yaptim biraz yani yarim saat kadar ama spor yok onun disinda yaa
kacamak olmus oluyo hep bozmak istemedim hic ama burda o kadar zor oluyo ki diyet anlatamam.. sizi de ozluyom walla
Tarti suan iyi durumda kuzumaferim sannaaaa bu hafta anca yediklerinin telafisini yapabilirsin ama umarim kiloda verirsin kuzum.
baktinmi tartinaaa
Hayirli olsunAlıyorum o zaman. 15 Mayıs inş.:)
Ayy kafam karışıyor ya. Iphone da var aklımda ama bilemedim yaaa.Ben Iphone kullanıcısıyım:)) Samsung kullandım geri ıphona döndüm. İkide bir programları yeniden yeniden yüklüyordu.. Dev ekranı ve canlı renklerı dışında hiçbir özelliği yoktu. Ki Iphone 6 plusta aynı büyüklükte tıpkısı hatta:)) Ha kamerası çektiği fotoğraflar çok güzel. Ben Iphone'cuyum eşim Samsung Note ci
Teşekkürler :)Hayirli olsun
Büyük ama özellikleride güzel be :)Ben de s3 var.Note bana biraz buyuk gibi geldi. Zaten evde tablet de var + 2 tane de laptop. Sec begen al
Düzenli olmuş ama spor şart illaki
Yenebilirde geç saatte olunca ve yemekten baya sonraydi hemde hazir gida içinde şeker falan vardır. Yani yememk için baya bahane uydurdum kendime hehehe
Banada büyük geliyodu ama alıştım şarjı az gidiyo mobil verisini kapatinca biraz fazla gidiyo yatarken kapatıyorum genelde.
Günaydınnnn. Zumbamı yaptım da geldim. Ya siz?:)
Ne zaman geriye dönüyorsun wembam?
Tarti suan iyi durumda kuzum
Dün sadece yogurtla beslendim diyebilirim, simdi bugün normal yiyince tarti sapitabilirYarin sabit cikarsam (insallah) pazar günkü faciayi atlattim demektir
Bak bu mesajı senin mesajlarindan çoklu alıntı yapip yazdım ama senin mesajların boş göründüğü için alıntı yapmamisim gibi olduGunescim alıntı yapıp cevap yazarken biraz dikkat et lütfen hem yazdıkların arada kaliyo hemde mesaj kalabalığı. Birde çoklu alıntı yaparsan iyi olur [QUOTE/] yazan kısımdan sonra cevabini yazarsan sorun kalmaz.
benimkide note 2 iste hic guzel degil yani bazen sayiyot bazen saymiyor
baktinmi tartinaaa
oo kolay gelsinn
oh ohhh masallahh
benimkide note 2 iste hic guzel degil yani bazen sayiyot bazen saymiyor
4 mayis balimNe zaman geriye dönüyorsun wembam?
Tarti suan iyi durumda kuzum
Dün sadece yogurtla beslendim diyebilirim, simdi bugün normal yiyince tarti sapitabilirYarin sabit cikarsam (insallah) pazar günkü faciayi atlattim demektir
az kalmis gülüm sík disini, yediklerine de dikkat etmeye calis. Dönünce spora baslayalim cümbür cemaat4 mayis balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?