cnm hafifdemi yapiyosun sen eliptik bisikleti ??40 dk daha eliptik bisiklet yaptim
vallah ben samsungcuyim note 2 var bende android alirsan hic bi sekilde hata yapmazsin:))A bu arada malm benim şu mesaj meselesi de var. Özellikle bunun için telefon almayı düşünüyorum.:) Öneriniz var mı acaba?Ben note3 düşünüyorum, kullanan var mı. Memnun mu v.s. v.s.
Gunaydin :) napayim kiyamadim kankime :)) peki tatlim Kendini zorlamadan yap :)
Besliyor beslemesine de ya sonrasikaynanamin eli lezzetlidir gidipde yememek olmuyor iyi besliyor bizi
Fitbit diye bir markanin etkinliklerini takip eden bilekligi var ve ben onu cok begendimama ben bundan istiyorumm!
cok super bisey bodymedia
günlük adimlarini sayiyor ve kac kalori yaptığın yaziyor .. cep telefonla ben pek memnun değilim adimlarimi cani isteyince sayıyor
Benimki galaxy mega memnunum ben büyük ama çantada tasiyorum vakaya girerken dolapta bırakıyorum internet kullanma açısından gayet iyi tablet gibi.A bu arada malm benim şu mesaj meselesi de var. Özellikle bunun için telefon almayı düşünüyorum.:) Öneriniz var mı acaba?Ben note3 düşünüyorum, kullanan var mı. Memnun mu v.s. v.s.
Benim telefonda walk logger var doğru sayiyo kalori gosteriyo internete ihtiyaç yok.ama ben bundan istiyorumm!
günlük adimlarini sayiyor ve kac kalori yaptığın yaziyor .. cep telefonla ben pek memnun değilim adimlarimi cani isteyince sayıyor
Ben Iphone kullanıcısıyım:)) Samsung kullandım geri ıphona döndüm. İkide bir programları yeniden yeniden yüklüyordu.. Dev ekranı ve canlı renklerı dışında hiçbir özelliği yoktu. Ki Iphone 6 plusta aynı büyüklükte tıpkısı hatta:)) Ha kamerası çektiği fotoğraflar çok güzel. Ben Iphone'cuyum eşim Samsung Note ciA bu arada malm benim şu mesaj meselesi de var. Özellikle bunun için telefon almayı düşünüyorum.:) Öneriniz var mı acaba?Ben note3 düşünüyorum, kullanan var mı. Memnun mu v.s. v.s.
Benimki galaxy mega memnunum ben büyük ama çantada tasiyorum vakaya girerken dolapta bırakıyorum internet kullanma açısından gayet iyi tablet gibi.
Benim telefonda walk logger var doğru sayiyo kalori gosteriyo internete ihtiyaç yok.
Ben Iphone kullanıcısıyım:)) Samsung kullandım geri ıphona döndüm. İkide bir programları yeniden yeniden yüklüyordu.. Dev ekranı ve canlı renklerı dışında hiçbir özelliği yoktu. Ki Iphone 6 plusta aynı büyüklükte tıpkısı hatta:)) Ha kamerası çektiği fotoğraflar çok güzel. Ben Iphone'cuyum eşim Samsung Note ci
Tesekkür ederim canim, cezalarima sadik kalmak adina yinede bu hafta icerisinde yapmayi planliyorumE-brulim kolbasti cezasini kaldirdim. Zaten bi suru spor yaptin yeter bence
haha istedim merak etmee nee isee yariyomuss buu dedi haha cep telefonundan ayarla dedi :) alsada alcam demez benim nisanlim:)tamam kuzum
Besliyor beslemesine de ya sonrasi
Fitbit diye bir markanin etkinliklerini takip eden bilekligi var ve ben onu cok begendim
Adimlarini sayiyor, kalorilerini gösteriyor, uyku takibi de yapiyor...
Dogum gününe istesene ablam
bende yok o . benim cep tetefonum cok büyük note 2 hani cebime koysam sıgmiyor o yuzden yanimda tasiyamiyorum calisirken giydigim üste göre anca ..Benimki galaxy mega memnunum ben büyük ama çantada tasiyorum vakaya girerken dolapta bırakıyorum internet kullanma açısından gayet iyi tablet gibi.
Benim telefonda walk logger var doğru sayiyo kalori gosteriyo internete ihtiyaç yok.
Gecmis olsun canim, stresten olmus olabilir. Iyice dinlen kendine gelCok yorgun ve uykusuzum kizlar. 3 gundur yatili misafirim vardi. Bebegim de emekledigi icin yerinde durmuyor. Geceleri uyutmak zor oluyordu bi kac gundur. Genelde 2 de yatip sabah 7 civari kalktim. Arada bir iki kere de emzirmek icin uyaniyorum ayrica. Simdi onu uyuttum ben de yatip uyuyacagim. Hic enerjim yok . Gece 12 de evegreldik zaten. Biraz dinlenip enerji toplamam lazimYaklasik 1 haftadir da damagimda ucuk gibi bisey cikti. Canimi yakiyor Iyice dagittim sanki
Sürpriz olsun istiyor istehaha istedim merak etmee nee isee yariyomuss buu dedi haha cep telefonundan ayarla dedi :) alsada alcam demez benim nisanlim:)
Ekmek aksam 8 de degil de daha önce ki ögününde olsaymis daha iyi olurmus balim.
Bugün herkes uykusuz ve yorgun, havalardandir belki de.Enerjim çok azalmış kalkıp işlere baslayamadim hala oturuyorum.
Kızlar bir iki gün yoğunum eve geç geliyorum akşamları pek burada olamıyorum kusura bakmayın.
Gülüm Biriciks ben öyle mekikti, jj'ti sevmiyorum dedi ama bilmiyorum belki yapar
Gözünü benden ayırma ne olur :) bugün annem ve eşim önümde çikolata yediler, bir ara şeytan dürter gibi oldu, birtane ye ne olacak ki diye fısıldadı kulağıma ama yemedim :))
Burdada çiğkofte yedi arkadaşlar yemekhane ye gecmedim sırf yememek için benide şeytan durttu marulundan yersin diye ama uymadim şeytana.
Bu arada spprlarim tamam ama bacaklarım hala ağrıyor temizligin etkisi daha yarina salon camlariyla banyo var..
A bu arada malm benim şu mesaj meselesi de var. Özellikle bunun için telefon almayı düşünüyorum.:) Öneriniz var mı acaba?Ben note3 düşünüyorum, kullanan var mı. Memnun mu v.s. v.s.
Günaydınlar fıstıklar sabahın köründen :) 6 da sezeryana kalktik :)
Günaydın kizlar
Cok uykum var az uyudum galiba
ben onlarin yerine eliptik bisiklet yapsam olurmu jj yaparim ama mekik falan Benim belim rahatsiz ve kuyruk kemiğimde sorun var bi kac senedir catlakdi agrisi hala oldugu icin mekik falan cekerken aci cekiyorum
benim eski telefinum note 2 inda bu tarz uygulamalar yoktu. suan note 3 kullaniyorum shealt adli uygulama var ben hic bisi yapmiyorum o adimlari km kaloruleri gosteriyor.ama ben bundan istiyorumm!
Benimki galaxy mega memnunum ben büyük ama çantada tasiyorum vakaya girerken dolapta bırakıyorum internet kullanma açısından gayet iyi tablet gibi.
Ben de s3 var.Note bana biraz buyuk gibi geldi. Zaten evde tablet de var + 2 tane de laptop. Sec begen al
Cok yorgun ve uykusuzum kizlar. 3 gundur yatili misafirim vardi. Bebegim de emekledigi icin yerinde durmuyor. Geceleri uyutmak zor oluyordu bi kac gundur. Genelde 2 de yatip sabah 7 civari kalktim. Arada bir iki kere de emzirmek icin uyaniyorum ayrica. Simdi onu uyuttum ben de yatip uyuyacagim. Hic enerjim yok . Gece 12 de evegreldik zaten. Biraz dinlenip enerji toplamam lazimYaklasik 1 haftadir da damagimda ucuk gibi bisey cikti. Canimi yakiyor Iyice dagittim sanki
Enerjim çok azalmış kalkıp işlere baslayamadim hala oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?