Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A bu arada malm benim şu mesaj meselesi de var. Özellikle bunun için telefon almayı düşünüyorum.:) Öneriniz var mı acaba?Ben note3 düşünüyorum, kullanan var mı. Memnun mu v.s. v.s.
vallah ben samsungcuyim note 2 var bende android alirsan hic bi sekilde hata yapmazsin:))

ama ben bundan istiyorumm!
cok super bisey bodymedia
günlük adimlarini sayiyor ve kac kalori yaptığın yaziyor .. cep telefonla ben pek memnun değilim adimlarimi cani isteyince sayıyor

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-28-07-58-20.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 81
Gunaydin :) napayim kiyamadim kankime :)) peki tatlim Kendini zorlamadan yap :)
tamam kuzum

kaynanamin eli lezzetlidir gidipde yememek olmuyor iyi besliyor bizi
Besliyor beslemesine de ya sonrasi

günlük adimlarini sayiyor ve kac kalori yaptığın yaziyor .. cep telefonla ben pek memnun değilim adimlarimi cani isteyince sayıyor
Fitbit diye bir markanin etkinliklerini takip eden bilekligi var ve ben onu cok begendim
Adimlarini sayiyor, kalorilerini gösteriyor, uyku takibi de yapiyor...
Dogum gününe istesene ablam

A bu arada malm benim şu mesaj meselesi de var. Özellikle bunun için telefon almayı düşünüyorum.:) Öneriniz var mı acaba?Ben note3 düşünüyorum, kullanan var mı. Memnun mu v.s. v.s.
Benimki galaxy mega memnunum ben büyük ama çantada tasiyorum vakaya girerken dolapta bırakıyorum internet kullanma açısından gayet iyi tablet gibi.
Benim telefonda walk logger var doğru sayiyo kalori gosteriyo internete ihtiyaç yok.

Ben Iphone kullanıcısıyım:)) Samsung kullandım geri ıphona döndüm. İkide bir programları yeniden yeniden yüklüyordu.. Dev ekranı ve canlı renklerı dışında hiçbir özelliği yoktu. Ki Iphone 6 plusta aynı büyüklükte tıpkısı hatta:)) Ha kamerası çektiği fotoğraflar çok güzel. Ben Iphone'cuyum eşim Samsung Note ci

Biz ailece iPhone'cuyuz... Zaten genelde öyle oluyor, android'e aliskin olanlar iPhone'u begenmiyor. Bana göre iPhone, uygulamalari acisindan daha zengin bir platfoma sahip. Resim konusunda Parfym 'üm ile hemfikirim, samsunglarin resim kalitesi cok yüksek. Gülümse cekiyorum

Ben de s3 var.Note bana biraz buyuk gibi geldi. Zaten evde tablet de var + 2 tane de laptop. Sec begen al

Cok yorgun ve uykusuzum kizlar. 3 gundur yatili misafirim vardi. Bebegim de emekledigi icin yerinde durmuyor. Geceleri uyutmak zor oluyordu bi kac gundur. Genelde 2 de yatip sabah 7 civari kalktim. Arada bir iki kere de emzirmek icin uyaniyorum ayrica. Simdi onu uyuttum ben de yatip uyuyacagim. Hic enerjim yok . Gece 12 de evegreldik zaten. Biraz dinlenip enerji toplamam lazim Yaklasik 1 haftadir da damagimda ucuk gibi bisey cikti. Canimi yakiyor Iyice dagittim sanki

Cok yorgun ve uykusuzum kizlar. 3 gundur yatili misafirim vardi. Bebegim de emekledigi icin yerinde durmuyor. Geceleri uyutmak zor oluyordu bi kac gundur. Genelde 2 de yatip sabah 7 civari kalktim. Arada bir iki kere de emzirmek icin uyaniyorum ayrica. Simdi onu uyuttum ben de yatip uyuyacagim. Hic enerjim yok . Gece 12 de evegreldik zaten. Biraz dinlenip enerji toplamam lazim Yaklasik 1 haftadir da damagimda ucuk gibi bisey cikti. Canimi yakiyor Iyice dagittim sanki

haha istedim merak etmee nee isee yariyomuss buu dedi haha cep telefonundan ayarla dedi :) alsada alcam demez benim nisanlim:)

bende yok o . benim cep tetefonum cok büyük note 2 hani cebime koysam sıgmiyor o yuzden yanimda tasiyamiyorum calisirken giydigim üste göre anca ..

Dünkü menüm yazıp kaçıcam
10:30
Müsli

Ara
Yeşilçay

13:30
1/2 kepçe çorba
1 kase Yoğurt içine 1/3 haşlanmış kabak
Sade kahve

16:15
3 ısırık simit

20:00
2 dlm ekmek
Ton balıklı salata
2 dlm sucuk

Ara
Yeşilçay

Su 2.2lt
Spor 45' yürüyüş
Zeyzeyin verdiği ceza yapıldı

Gecmis olsun canim, stresten olmus olabilir. Iyice dinlen kendine gel

haha istedim merak etmee nee isee yariyomuss buu dedi haha cep telefonundan ayarla dedi :) alsada alcam demez benim nisanlim:)
Sürpriz olsun istiyor iste

Ekmek aksam 8 de degil de daha önce ki ögününde olsaymis daha iyi olurmus balim.

Enerjim çok azalmış kalkıp işlere baslayamadim hala oturuyorum.
Bugün herkes uykusuz ve yorgun, havalardandir belki de.

Dunku menum..
sabah 9.00
iki dilim tam bugday
2 dilim peynir 5 zeytin
domates salatalik
2 lokma sosis

Ara yesil cay
kahve

Oglen 14.00
4 ymk kasigi patates salatasi

Aksam 19.00
1 kisilik adana kebap bol salata ayran
ara 21.00
kahve 3 tane fistik
kizlar yaa dun yuruyus yaptim biraz yani yarim saat kadar ama spor yok onun disinda yaa
kacamak olmus oluyo hep bozmak istemedim hic ama burda o kadar zor oluyo ki diyet anlatamam.. sizi de ozluyom walla

aferim sannaaaa bu hafta anca yediklerinin telafisini yapabilirsin ama umarim kiloda verirsin kuzum.
baktinmi tartinaaa

cigkofteyi lavassiz gobekle yersen sorun olmaz kuzum ama abartmamak lazim

ben note 3kullaniyorum tatlim genel olarak ozelliklerinden vs memnunum ama sarzi cabuk gidiyor.
ama soyle söyleyebilirim eger calisiyorsan disaridaysan sorun olmaz ama evdeysen ister istemez surekli eline alacagin icin gun sonunu gormez.sahsen benim oyle.
e birde laptopumla ilgili sorun yasayinca herseyi telden hallediyorum e oyunda oynuyorum ii dayaniyor bakarsan

Günaydınlar fıstıklar sabahın köründen :) 6 da sezeryana kalktik :)

oo kolay gelsinn

Günaydın kizlar
Cok uykum var az uyudum galiba

kiyamam kac saat uyudunkii

ben onlarin yerine eliptik bisiklet yapsam olurmu jj yaparim ama mekik falan Benim belim rahatsiz ve kuyruk kemiğimde sorun var bi kac senedir catlakdi agrisi hala oldugu icin mekik falan cekerken aci cekiyorum

elbette yapabilirsin gunluk 30 dk uygundur.

benim eski telefinum note 2 inda bu tarz uygulamalar yoktu. suan note 3 kullaniyorum shealt adli uygulama var ben hic bisi yapmiyorum o adimlari km kaloruleri gosteriyor.
(yrni kesfettim ama olsun )

mega cok buyuk yahuuu bende bi ara almayi düşünüyordum gerci simdi note 3 bile normal geliyor.

Ben de s3 var.Note bana biraz buyuk gibi geldi. Zaten evde tablet de var + 2 tane de laptop. Sec begen al

oh ohhh masallahh

bebisin dis mi cikariyordu sankim ama seninkimiydi bilemiyorum.
iyice dinlen tatlim gucsuz kalma protein al

Enerjim çok azalmış kalkıp işlere baslayamadim hala oturuyorum.

bugun bende is yapacagim hala kalkamadim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…