İnş. acıkmazsın. Az olmuş sanki ?
Gerçekten de baya özlemişsin kısırı. Ayrı ayrı olunca çok gibi görünmüş ama toplam 14 gayet iyi bence. Helede aralıklı olunca. ama bir yeşil çay kesinlikle içMenümü yazayım artık.
Sabah 10.00 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık 1 kaşık patlıcan salatası 1 kaşık lor 1 tk reçel çay
Ara 12.00 2 kaşık kısır
Öğlen 14.00 6 kaşık kısır yarım muz
ara 16.00 2 kaşık kısır yarım muz
Akşam 18.00 4 kaşık kısır 4 kaşık patlıcan salatası yarım kadar dünden kalan balık bol limonlu
ara 20.00 az yer fıstığı yiycem
su 2 lt oldu daha içiyorum
spor henüz yapmadım 250 jj 50 ser yarım mekik ve squat yapicam sabah 50 zıplama yapmıştım
bende bugün kısır detoksu yapmış gibi oldum neyseki bitirdim sonunda :)
Ne güzel yaaa. Darısı cümlemize :)Kızlar ne çok konuşmuşsunuz telefondan yetişemiycem size evde internette yok henüz internetim gelsin okurum inşallah hepsini. Güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederiim :)))
bu arada size bir müjdeli haber vereyimmiiiiii :))))
Diyete başladığmda üst bacağımdan zorla geçip fermuarları belimin iki yanında kalan pantolon şimdi belimden düşüyooor :)))
Vayyyy süper görünüyor ama keşke görünmeseydi. :)Eki Görüntüle 1514803
raffaello alıcaktım kendime ödül olarak ama vazgeçtim
Eki Görüntüle 1514804 Eki Görüntüle 1514805
bunu yaptım,akşama 1 dilim yicem inşallah
Sabah geç uyandım. Müsli de tok tutuyor. Öğünler geç kaldı hafta sonu olduğu için, karışımı içtim arada ve bol su. Midem şişti. Yoğurduda sonradan acıkmayayım diye yedim öyle.İnş. acıkmazsın. Az olmuş sanki ?
Akşam hafif kalmış sanki acikmazsan iyi.Bugünkü Menüm
Sabah 11:00 1 b sütle müsli/şekersz kahve
Öğle 15:00 1 porsiyon menemen (patates, soğan, yumurta ve etli ) salata, ayran
Akşam 18:15 Yarım bardak yoğurt 3 çilek
Zencefil/limonlu karışım 1 lt
Su 2,5 lt ye yakın
Spor 100+100 yarım mekik
Canım benim herşey yoluna girer inşallah.
Sağlık olsunda herşey yoluna girer canım uygulamak çok ama çok stres yapmamaya kafana takmamaya çalış canım her noolduysa.
Kızlar ne çok konuşmuşsunuz telefondan yetişemiycem size evde internette yok henüz internetim gelsin okurum inşallah hepsini. Güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederiim :)))
bu arada size bir müjdeli haber vereyimmiiiiii :))))
Diyete başladığmda üst bacağımdan zorla geçip fermuarları belimin iki yanında kalan pantolon şimdi belimden düşüyooor :)))
mesajlarınızı alıntılayıp birşey yazmadan göndermişim iyimi :)
Haklısın canım, vazonun kırılan parçalarını yapıştırsan bile eskisi gibi olmuyor. Yalnız kendimden pay biçerek söylüyorum, karşı taraf pişmansa eğer ona da hatasını telafi etmesi için şans vermeli. Ne demişler hatasız kul olmaz.
Amin inşallah gülüm, zaten tek yapabileceğim şey Allah'tan medet ummak. Yoluna girecekse onun sayesinde, dualarımın kabulüyle girecek.
Güzel olmuş canım ben beğendim menünü. Akşam seninde hafif olmuş, sende geç yemişsin benim gibiveeee menüm;
11:00 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 haş. yumurta, domates, marul, salatalık, 2 dilim buğday ekmeği.
17:00 5 y.k. kabak yemeği, salata, 1 parça fırın tavuk
20:00 1 muz, 1 bardak süt.
2 bardak yeşil çayyyy :)
3 litre su
75 dk. koşu
45 dk. eliptik bisiklet
15 dk. b-fit
30 dk. zumba
10 dk salllaaanma :)
Nasılım?
veeee menüm;
11:00 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 haş. yumurta, domates, marul, salatalık, 2 dilim buğday ekmeği.
3 litre su
75 dk. koşu
45 dk. eliptik bisiklet
15 dk. b-fit
30 dk. zumba
Nasılım?
Haftada 4 falan yapmaya çalışıyorum muhakkak tabi her zaman bu kdar olmuyor. İnşallaaahhhh en kısa zamanda olumlu sonuçları görürüm.Güzel olmuş canım ben beğendim menünü. Akşam seninde hafif olmuş, sende geç yemişsin benim gibiSporu haftada 2-3 kere yapıyorsan güzel olmuş. Hergün yapıyorsan fazla olmuş.
su da güzel olmuş
Böyle devam edersen olumlu sonuçlar elde edersin
Niye takıldın kii? :) takılma ya. acıktım en iyi o olur gibi geldi ama yanlış mı yapmışım?Sen nasıl yaptın o kadar sporuu ? düşüncesi bile yordu beniya da ben çok yorgunum ondan
spor süper, menün güzel :)
bir tek akşam muz yemene takıldım..
Güzel olmuş canım ben beğendim menünü. Akşam seninde hafif olmuş, sende geç yemişsin benim gibiSporu haftada 2-3 kere yapıyorsan güzel olmuş. Hergün yapıyorsan fazla olmuş.
su da güzel olmuş
Böyle devam edersen olumlu sonuçlar elde edersin
Niye takıldın kii? :) takılma ya. acıktım en iyi o olur gibi geldi ama yanlış mı yapmışım?
Menünü beğendim güzel olmuş canım. Sporu birden abartma yavaştan başla bence.veeee menüm;
3 litre su
75 dk. koşu
45 dk. eliptik bisiklet
15 dk. b-fit
30 dk. zumba
Nasılım?
Bi şekilde gitmiş ama üzüntüyle olmasın bidaha.Sağolun, iyiyim şu an geçti sayılır :))
işin iyi yanı ben üzülünce kilo veriyorum galibadün 56.4 ten 56 ya düştüm, o da sahurda yediğim için fazla çıkmıştı, bu akşam tartıldığımda 55.1 çıktı :)) sevineyim mi üzüleyim mi
Tebrikler cnmm, gözün aydın diyeyim :))
Aynen ben de öyleyim canım.. şans vere vere şans kalmadı elimizde
Menünü beğendim güzel olmuş canım. Sporu birden abartma yavaştan başla bence.
Bi şekilde gitmiş ama üzüntüyle olmasın bidaha.
İyi akşamlar kızlar 2 gündür giremedim şimdi geriye dönük okuyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?