Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnş. acıkmazsın. Az olmuş sanki ?
Gerçekten de baya özlemişsin kısırı. Ayrı ayrı olunca çok gibi görünmüş ama toplam 14 gayet iyi bence. Helede aralıklı olunca. ama bir yeşil çay kesinlikle iç

Ne güzel yaaa. Darısı cümlemize :)

İnş. acıkmazsın. Az olmuş sanki ?
Sabah geç uyandım. Müsli de tok tutuyor. Öğünler geç kaldı hafta sonu olduğu için, karışımı içtim arada ve bol su. Midem şişti. Yoğurduda sonradan acıkmayayım diye yedim öyle.

Akşam hafif kalmış sanki acikmazsan iyi.

veeee menüm;
11:00 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 haş. yumurta, domates, marul, salatalık, 2 dilim buğday ekmeği.
17:00 5 y.k. kabak yemeği, salata, 1 parça fırın tavuk
20:00 1 muz, 1 bardak süt.
2 bardak yeşil çayyyy :)
3 litre su
75 dk. koşu
45 dk. eliptik bisiklet
15 dk. b-fit
30 dk. zumba
10 dk salllaaanma :)
Nasılım ?

Canım benim herşey yoluna girer inşallah.

Sağlık olsunda herşey yoluna girer canım uygulamak çok ama çok stres yapmamaya kafana takmamaya çalış canım her noolduysa.

Sağolun, iyiyim şu an geçti sayılır :))
işin iyi yanı ben üzülünce kilo veriyorum galiba dün 56.4 ten 56 ya düştüm, o da sahurda yediğim için fazla çıkmıştı, bu akşam tartıldığımda 55.1 çıktı :)) sevineyim mi üzüleyim mi

Tebrikler cnmm, gözün aydın diyeyim :))

Aynen ben de öyleyim canım.. şans vere vere şans kalmadı elimizde

Güzel olmuş canım ben beğendim menünü. Akşam seninde hafif olmuş, sende geç yemişsin benim gibi Sporu haftada 2-3 kere yapıyorsan güzel olmuş. Hergün yapıyorsan fazla olmuş.
su da güzel olmuş
Böyle devam edersen olumlu sonuçlar elde edersin

Sen nasıl yaptın o kadar sporuu ? düşüncesi bile yordu beni ya da ben çok yorgunum ondan
spor süper, menün güzel :)
bir tek akşam muz yemene takıldım..

Dahlia_ ben de tartının ertesi günü daha az çıkıyorum hep nedense, stress mi yapıyorum ne bilmiyorum. Dün 76.2 iken bugün 76.0 Keşke tartı günü Cumartesi olsaydı
Bir tanıdığım bayan 4 ayda eridi resmen oruç dolayısyla (3 aylar) İftarını çorba ve su ile yapıyormuş, sahurda kahvaltılık.

Haftada 4 falan yapmaya çalışıyorum muhakkak tabi her zaman bu kdar olmuyor. İnşallaaahhhh en kısa zamanda olumlu sonuçları görürüm.

senin avatarı görünce elma çekiyor canımm hele de elma sevdiğimden oluncaaa :))

Niye takıldın kii? :) takılma ya. acıktım en iyi o olur gibi geldi ama yanlış mı yapmışım?

Yani hep diyet listelerinde falan da görüyorum meyve yiyin yazıyor ama muz nedense hep hariçç :))
bilmiyorumm yani ben biraz da yememe dikkat etmeyince kabızlık sorunu yaşıyorum, muz yiyince de iyi olmuyorum, o yüzden akşam yemen bana göre ağır yoksa başka bişey yokk :)))

Menünü beğendim güzel olmuş canım. Sporu birden abartma yavaştan başla bence.
Bi şekilde gitmiş ama üzüntüyle olmasın bidaha.

Menüm

Sahurda
1 bardak su

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
5-6 çatal çoban salata
1 tane blinçik (etli krep sarması)
1 parça tavuk
2 dilim ekmek

1 litre kadar su
1 fincan çay

çok acıkmıştım, yemeğe saldırmış gibi oldum akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…