sağol canım pazartesi bi arıyayım bakalım.. bana sağlıkçı indirimiyle 900 demişlerdi geçen yıl..www.pinnertest.com.tr sitesi ücretsiz telefon nosu var 900 diyolar saglikciyim deyince 590 dediler canım.
ellerine sağlık canım çok lezzetli ve hafif görünüyor.. ödülde bile abartmıyorsunEki Görüntüle 1514803
raffaello alıcaktım kendime ödül olarak ama vazgeçtim
Eki Görüntüle 1514804 Eki Görüntüle 1514805
bunu yaptım,akşama 1 dilim yicem inşallah
geçmiş gitmiş olsun canım takmamaya çalış.. hatta hiçbirşeye üzülmemeye çalış..Merhaba
haber vermediğim, bildirimde bulunmadığım için özür dilerim..
anlatamayacağım bir iki şey oldu, çok kötü gün geçirdim dün, ağla ağla canım çıktı diyecek kadar...
aslında sabah erkenden bildirimde bulunmak istedim ama sahurda yedim diye çok fazla çıkıyordu, 3-4 saat sonra normale döndü ama o zaman da ben kendimde değildim..
Herkesi tebrik ediyorum bu arada..
Dünkü menüm
Sahurda
1 kuruvasan, 1 fincan çay, 1 bardak su
Akşam
Sulu köfte yemeği, 1 avuc içi kadar köfte ve 1 tane de patates.
2 dilim bugday ekmeği
domates, salatalık
iftardan sonra evde değildim, gece geç geldim o yüzden su sadece sahurda ve iftarda içtiğim 2-3 bardak..
5-6 bardak çay
ne güzel sevindim senin adına... ama goncanın dediği gibi balayı falan yokmu canımKızlar ne çok konuşmuşsunuz telefondan yetişemiycem size evde internette yok henüz internetim gelsin okurum inşallah hepsini. Güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederiim :)))
bu arada size bir müjdeli haber vereyimmiiiiii :))))
Diyete başladığmda üst bacağımdan zorla geçip fermuarları belimin iki yanında kalan pantolon şimdi belimden düşüyooor :)))
Şimdilik yok gibi belki yaz sonu :)ellerine sağlık canım çok lezzetli ve hafif görünüyor.. ödülde bile abartmıyorsun
geçmiş gitmiş olsun canım takmamaya çalış.. hatta hiçbirşeye üzülmemeye çalış..
ne güzel sevindim senin adına... ama goncanın dediği gibi balayı falan yokmu canım
Çok az yemişsin canım metabolizmayı yavaslatirsin böyle.Benim menum
12.00- kahvalti yumurta yarim kk peynir 3 zeytin domates salatalik
18.00- yarim karisik gozleme 1 ayran
21.00- 1 kase cacik
2 lt su. 2 saat yuruyus
Jj cezami yarin yapicam gogocum kaptancim ♥
olsun tatlım sen iyne ihmal etme.. alllah mutluluğunuzu daim etsin ne güzel...Şimdilik yok gibi belki yaz sonu :)
Bende çok severim şu kıpkırmızı sulu ve şekerli olanından, gel gör ki diyetteyiz yeşili makul olansenin avatarı görünce elma çekiyor canımmhele de elma sevdiğimden oluncaaa :))
Yap kendine yarın bir kısır:)) Ben geçen c.tesi sadece kendime özel gün tertiplemiştim, diyete uygun kısır yapmıştım kendime:)) Ohh sakin kafa yedim öyleSporun cok iyi canim. Kisir gordukce canim cekti walla. Emziren annelere reva mi bu
Baktim baktim bi menemeni gordum yemek olarak
Diyene bak hele kısss. Sendede yemek olarak gözleme var bitekBenim menum
12.00- kahvalti yumurta yarim kk peynir 3 zeytin domates salatalik
18.00- yarim karisik gozleme 1 ayran
21.00- 1 kase cacik
2 lt su. 2 saat yuruyus
Jj cezami yarin yapicam gogocum kaptancim ♥
çarşamba başlıyorum goncamSenin cezalar bayaa birikti dimi danesim neyse boynun iyi olsunda yaparsın yavaş yavaş.
Kızlar da kabul ederse seve seve takımımın kaptan yardımcılığına varım. Hep destek tam destek :)
Teşekkür ederim ddanesim. Buralardayım yine kuzum, tamamiyle ayrılamam ben buralardan. Hem moral buluyorum sizin aranızda.
Ben lifesum uygulamasını kullanıyorum, ona da bir göz atabilirsin canım.
Leylam hangi birini anlatayım ki. Hayat bir vurdu mu tam vuruyor be gülüm yani demek istediğim bir sıkıntı geldimi civciv yavrusu gibi başka sıkıntılar da peşinden geliyor. Annem rahatsız, anneannem desen ondan kötü... ve daha bir sürü küçük sorunlar. Yine de her halimize şükür. Hepsi son iki gün içinde olunca sarsıldım biraz
Merhaba
haber vermediğim, bildirimde bulunmadığım için özür dilerim..
anlatamayacağım bir iki şey oldu, çok kötü gün geçirdim dün, ağla ağla canım çıktı diyecek kadar...
aslında sabah erkenden bildirimde bulunmak istedim ama sahurda yedim diye çok fazla çıkıyordu, 3-4 saat sonra normale döndü ama o zaman da ben kendimde değildim..
Herkesi tebrik ediyorum bu arada..
Dünkü menüm
Sahurda
1 kuruvasan, 1 fincan çay, 1 bardak su
Akşam
Sulu köfte yemeği, 1 avuc içi kadar köfte ve 1 tane de patates.
2 dilim bugday ekmeği
domates, salatalık
iftardan sonra evde değildim, gece geç geldim o yüzden su sadece sahurda ve iftarda içtiğim 2-3 bardak..
5-6 bardak çay
Kızlar ne çok konuşmuşsunuz telefondan yetişemiycem size evde internette yok henüz internetim gelsin okurum inşallah hepsini. Güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederiim :)))
bu arada size bir müjdeli haber vereyimmiiiiii :))))
Diyete başladığmda üst bacağımdan zorla geçip fermuarları belimin iki yanında kalan pantolon şimdi belimden düşüyooor :)))
Bir alet var titretiyor ben de onunla birlikte daha da bir sallanıyorum .ohhh sağdan soldan:)Vay supersin. Nasil sallaniyorsun ?
sahurda bi corba falan icseydin keske canim
Findik fistik ooooo sensin fistik Oooooo
Ah bize lazim Ooooo yorgan yastik ooooo ooooo
Guzel menu kankito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?