Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi öğleden sonraları kızlar. gogo2405 canım sağol 70 barajını geçsem daha çok motive olacağım. Intolerans testi yaptırdığından beri o gıdalardan hiç tüketmedin diğer şeyler aynı şekildemi.

Peki mis Parfym 30 mekik uygulanacak

hosgeldin tatlimm nasilsin ? Bacaklar bacaklarbenim de oyle canim genetik herhalde

Teşekkür ederim canımm..

Pasta detoksu yaparsanız haber verinnn

neli olacagina sen karar ver o zaman neli pasta detoksu olsun

Eki Görüntüle 1515506 Tatlı güzel olmuş kızlar tavsiye ediyorum.

Cok güzel gorunuyor gogom ne tatlisi bu

hosgeldin tatlimm nasilsin ? Bacaklar bacaklarbenim de oyle canim genetik herhalde

Senin bacaklarin superfit olmus balim, darisi benimde basima. Ödul olarak yemissin cnm tatliyi, unuttum tamamen. Neyse geri cekiyorum 30 mekigi

kizlarr hepinize soruyorum, ben oglumun kresteki dogum gunu partisi icin bir kasa da cilek aldim. Peki buzdolabindami dursa iyi yoksa disarda mi? Yarina kadar. (Ananas üzüm kiwi gibileri tezgaha koydum).

Afiyet olsun canım :)
Teşekkür ederim.
Evet canım. Intolerans olan gıdalar elma ,şeker pancarı ,nohut, sarımsak. Yemeklere salatalara sarımsak mutlaka koyardim artik koymuyorum yada kendime ayrı yapıyorum elma en en sevdiğim meyve ama yemiyorum elma sirkesi falanda yok nohut severim ama yemesemde olur. En önemlisi şeker pancarı çünkü şeker içeren herseyi çıkarttım hayatımdan ve bu zaten Başlı başına bi diyet oldu. Bunlar kırmızı bolumdekilerdi ve geçen hafta sarı bölümde olan mayayida çıkarttım ekmek yoğurt kefir vs.
Yaban mersini koyun sütü ton balığı zaten tukettigim gıdalar değil belki senede 1 yada 2 o yüzden onlar sorun olmadı.

Sekersiz damla sakızlı muhallebi markette buldum pisirip içine yarım muz ezip koydum soguduktan sonra 1 tk diyabetik reçel döktüm üstüne. Yarisinida ayri yaptım 2 tk pekmez koydum.

Ahh kisir yemek isterim ama bugunun menusune fazla gelir o yuzden baska bir gune kaldi

denicem gogom ellerine saglik :*

Kizlar selam...suan adanadan ankaraya dönüyorum. Yoldayiz..yyarin sabah girip gecmisi biraz okumaya caliscam ve eski halime doncem hemen..ozledim walla hii..

Oley oley :)) iyi yolculuklar :*

Iyi akşamlar kizlar :*
Bugunku menum
Sabah 09:00 zencefilli limonlu ılık su
10:00 2 dilim light ekmekbiri labneli digeri lorlu,salatalik

Oglen 13:00
2 dilim ananas
Zencefilli limonlu ılık su

Aksam 18:30
5 kofte
Light ekmekle avokado lu sandvic
2 yk yoğurt
detox cayi(elma karabiber tarcin zencefil zerdecal karanfil)
1 yk dondurma

2 lt su ictim şimdiye kadar..
Tlfnum biraz sarj olsun eliptikle bulusucam :))
Birde yer hareketlerime ekstra aldigim 30 mekik cezami uygulucam :*

Yok hergün bu kadar yapamıyırum zaten. Eliptiği sohbet ede ede zar zor o kadar yaptım şükürrrr:)

Menüm
11:00 2dilim peynir,5zeytin,1haş.yumurta domates salatalık marul 2dilim kepek ekmeği
15:00 5kaşık kabak yemeği 1bardak ayran
19:00 1kase mercimek çorbası,1dilim buğday ekmeği
2.5l su,1saat yürüyüş.

Tabiiiii kiiiii çikolatalıııııııı

Kizlar selam...suan adanadan ankaraya dönüyorum. Yoldayiz..yyarin sabah girip gecmisi biraz okumaya caliscam ve eski halime doncem hemen..ozledim walla hii..

İyi yolculuklar.. sağ selamet gelin...

Menum ..
sabah 10.00
1 yumurta 1 dilim peynir
5 zeytin bol domates salatalik biber
2 dilim beyaz ekmek (malum misafirlik dewam ediyordu )
Ara 12.00
kahve
2 kare bitter %80

Öğlen ve aksam 15.00
1 adet karniyarik
1ymk kasigi pat.puresi
4 ymk kasigi pirinc pilavi
cacik

Ara 19
4 tane yenidunya
kahve
su cok az ictim spor da yok yoldaydik zaten yeni geldik canlar..hhemen esimi tam bugday almaya yolladim :)
bi de yarin sabah ac karnina kendi tartimda tartilcam gercek farki bi gorelim dimi ama..

Bugunku Menum
Sabah 9:00 2 kepek ekmegi, 2 ince dilim kasar, 2 haslanmis yumurta
Ara 12:00 yarim dilim kek 1 sekerz kahve
Ögle 14:00 1 tabak diyet kisir, marul, 2 parca lahana tursusu, cay
Aksam 18:30 2 labneli wasa, 1 porsiyon meyve (cilek, yesil erik)
1 fincan zencefil cayi
Su 2,5 lt
Spor 30 dk yuruyus

Eki Görüntüle 1515506 Tatlı güzel olmuş kızlar tavsiye ediyorum.
Çok güzel Görünüyor zaten kahve ile tatlı benimde favorim

Buzdolabında sakla canım çilek hemen bozulur

Çok açıklayıcı oldu canım sağol. bizim nelere intoleransımız var kimbilir?

Hayırlı yolculuklar
Menün çok güzel olmuş her zamanki gibi
Menüm
11:00 2dilim peynir,5zeytin,1haş.yumurta domates salatalık marul 2dilim kepek ekmeği
15:00 5kaşık kabak yemeği 1bardak ayran
19:00 1kase mercimek çorbası,1dilim buğday ekmeği
2.5l su,1saat yürüyüş.
Menünü beğendim
Genede çok kötü değil
Kek dışında çok iyi bir menü ama o da sabah olduğu için yakmışsındır

Bugünkü Menüm
Sabah
10:00
1 bardak ılık su
1 kepçe menemen+ 1 kepçe çökelekli yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Salatalık +yeşillik
Şekersiz çay

Öğle: 1 kase cevizli yoğurt
3 4 badem

Ara: 1 kase çilek
1 kase cacık

Akşam
18:30 2 adet biber kızartması
1 adet patlıcan kızartması

Ara: 3 -4 adet kuru kayısı
Spor:leslie 3 mil +50JJ kalan cezam
Su:2 lt

Habire yemişim

Genetik genetikte bi yolu olmalı ama dimi ? İyiyim incelirsem daha iyi olucam boyum 1.72 kilom 62-63 tur. Geri aldım kiloları Yani boyuma gore bu kg yine iyi inceyim
ama bir şeyler denedim bugün baya iri duruyorum sanki bi sseksen boy yetmiş kilo gibi abartıyorum cevrem ise elli beş en fazla diyor ama ben memnun değilim böyle etli butlu olmaktan

Ya benim bacaklarımı inceltmemde yardımcı olacak olan yok mu burda sistem nasıl birbirimize karışıp çabuk kalk egzersizini yap neden ince olmak istediğini hatırla falan dicrk mptive etcekler var mıı ? Yine gelsem buraya alırsın dimi gogoo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…