Eki Görüntüle 1515506 Tatlı güzel olmuş kızlar tavsiye ediyorum.
Bende çarşıda çok gezdiğim günler spor yapamıyorum. Redbull light mıydı?2 dilim pizzaya 50 jj
Çok güzel olmuş heleki sporun. Keşke tatlı 1 dilim olsaydı gülüm ya. Sporun çok olduğu için kesin yakmışsındır. 2.ci dilime 30 mekik
Herkese musmutlu pazarlar
Ben pazar pazar çalışıyorum canlar öğleden sonra çıkıyorum
Bu takımdaki ocak - mart seruvenimde tanıdığım birbirimize destek olduğumuz arkadaşları gerçekten unutmadım. Leyla,gonca,zeyzey ablalarım sizi özellikle sevdim Allahtan sizin için hakkınızda hayırlı olan her şeyi dilerim mutlu olun inşallah .:)
Teşekkür ederim canımm..
Pasta detoksu yaparsanız haber verinnn
Eki Görüntüle 1515506 Tatlı güzel olmuş kızlar tavsiye ediyorum.
Senin bacaklarin superfit olmus balim, darisi benimde basima. Ödul olarak yemissin cnm tatliyi, unuttum tamamen. Neyse geri cekiyorum 30 mekigiPeki mis Parfym 30 mekik uygulanacak
hosgeldin tatlimm nasilsin ? Bacaklar bacaklarbenim de oyle canim genetik herhalde
neli olacagina sen karar ver o zamanneli pasta detoksu olsun
Cok güzel gorunuyor gogom ne tatlisi bu
Teşekkür ederim.Afiyet olsun canım :)
Evet canım. Intolerans olan gıdalar elma ,şeker pancarı ,nohut, sarımsak. Yemeklere salatalara sarımsak mutlaka koyardim artik koymuyorum yada kendime ayrı yapıyorum elma en en sevdiğim meyve ama yemiyorum elma sirkesi falanda yok nohut severim ama yemesemde olur. En önemlisi şeker pancarı çünkü şeker içeren herseyi çıkarttım hayatımdan ve bu zaten Başlı başına bi diyet oldu. Bunlar kırmızı bolumdekilerdi ve geçen hafta sarı bölümde olan mayayida çıkarttım ekmek yoğurt kefir vs.Iyi öğleden sonraları kızlar.gogo2405 canım sağol 70 barajını geçsem daha çok motive olacağım. Intolerans testi yaptırdığından beri o gıdalardan hiç tüketmedin diğer şeyler aynı şekildemi.
Sekersiz damla sakızlı muhallebi markette buldum pisirip içine yarım muz ezip koydum soguduktan sonra 1 tk diyabetik reçel döktüm üstüne. Yarisinida ayri yaptım 2 tk pekmez koydum.Peki mis Parfym 30 mekik uygulanacak
hosgeldin tatlimm nasilsin ? Bacaklar bacaklarbenim de oyle canim genetik herhalde
Ahh kisir yemek isterim ama bugunun menusune fazla gelir o yuzden baska bir gune kaldiBende çok severim şu kıpkırmızı sulu ve şekerli olanından, gel gör ki diyetteyiz yeşili makul olan
Yap kendine yarın bir kısır:)) Ben geçen c.tesi sadece kendime özel gün tertiplemiştim, diyete uygun kısır yapmıştım kendime:)) Ohh sakin kafa yedim öyle
Diyene bak hele kısss. Sendede yemek olarak gözleme var bitekSulu yemek yok
Şaka bir yana ben de yarın kısır mı yapsam acepp diyorum çayla güzel gider.
Teşekkür ederim.
Evet canım. Intolerans olan gıdalar elma ,şeker pancarı ,nohut, sarımsak. Yemeklere salatalara sarımsak mutlaka koyardim artik koymuyorum yada kendime ayrı yapıyorum elma en en sevdiğim meyve ama yemiyorum elma sirkesi falanda yok nohut severim ama yemesemde olur. En önemlisi şeker pancarı çünkü şeker içeren herseyi çıkarttım hayatımdan ve bu zaten Başlı başına bi diyet oldu. Bunlar kırmızı bolumdekilerdi ve geçen hafta sarı bölümde olan mayayida çıkarttım ekmek yoğurt kefir vs.
Eki Görüntüle 1515632 Yaban mersini koyun sütü ton balığı zaten tukettigim gıdalar değil belki senede 1 yada 2 o yüzden onlar sorun olmadı.
Sekersiz damla sakızlı muhallebi markette buldum pisirip içine yarım muz ezip koydum soguduktan sonra 1 tk diyabetik reçel döktüm üstüne. Yarisinida ayri yaptım 2 tk pekmez koydum.
Kizlar selam...suan adanadan ankaraya dönüyorum. Yoldayiz..yyarin sabah girip gecmisi biraz okumaya caliscam ve eski halime doncem hemen..ozledim walla hii..
Yok hergün bu kadar yapamıyırum zaten. Eliptiği sohbet ede ede zar zor o kadar yaptım şükürrrr:)kısır detoksuhatta pasta detoksuda varmış denesek mi
menemen çok tok tutuyor güzel olmuş canım
harikasınnn sonunda eliptiği yola getirdinnn miii45 dk yaptın bak oluyomuşşş ama her gün bu kadar spor yapmayasın sakın...
sallanma?
oyandan buyandan gel,harputu dolanda gel,kapıdan giremezsen damdan dama atla gel olmadı sallanda gel
Allah kabul etsin
dışarıda olunca düzen bozuluyor hemen... dün kü menün güzelmiş...
güzel olmuş canım afiyet olsun
canım menün güzel olmuşta 1 lt suyla nasıl duruyon ben dk başı susuyorum
ben de gözleme yediğim gün akşamı es geçmiştim sen de öyle yapmışsın iyi olmuş canım
abartırsak haftaya sonuncu oluruzhem her şey kendimiz için
gelmiş geçmiş olsun,hep güzel mutlu günleriniz olsun Efsuncum
waaooowww o ne adım öyleeeemaşallah.. dün o kadar zorladım zorladım 18 binde kaldım
2 dilim pizzayı niye yedinki zaten çorba yemişsin.. bumuydu kendine ödülün yoksa
Peki mis Parfym 30 mekik uygulanacak
Kizlar selam...suan adanadan ankaraya dönüyorum. Yoldayiz..yyarin sabah girip gecmisi biraz okumaya caliscam ve eski halime doncem hemen..ozledim walla hii..
Menüm
11:00 2dilim peynir,5zeytin,1haş.yumurta domates salatalık marul 2dilim kepek ekmeği
15:00 5kaşık kabak yemeği 1bardak ayran
19:00 1kase mercimek çorbası,1dilim buğday ekmeği
2.5l su,1saat yürüyüş.
Çok güzel Görünüyor zaten kahve ile tatlı benimde favorimEki Görüntüle 1515506 Tatlı güzel olmuş kızlar tavsiye ediyorum.
Buzdolabında sakla canım çilek hemen bozulurSenin bacaklarin superfit olmus balim, darisi benimde basima. Ödul olarak yemissin cnm tatliyi, unuttum tamamen. Neyse geri cekiyorum 30 mekigi
kizlarr hepinize soruyorum, ben oglumun kresteki dogum gunu partisi icin bir kasa da cilek aldim. Peki buzdolabindami dursa iyi yoksa disarda mi? Yarina kadar. (Ananas üzüm kiwi gibileri tezgaha koydum).
Çok açıklayıcı oldu canım sağol. bizim nelere intoleransımız var kimbilir?Teşekkür ederim.
Evet canım. Intolerans olan gıdalar elma ,şeker pancarı ,nohut, sarımsak. Yemeklere salatalara sarımsak mutlaka koyardim artik koymuyorum yada kendime ayrı yapıyorum elma en en sevdiğim meyve ama yemiyorum elma sirkesi falanda yok nohut severim ama yemesemde olur. En önemlisi şeker pancarı çünkü şeker içeren herseyi çıkarttım hayatımdan ve bu zaten Başlı başına bi diyet oldu. Bunlar kırmızı bolumdekilerdi ve geçen hafta sarı bölümde olan mayayida çıkarttım ekmek yoğurt kefir vs.
Eki Görüntüle 1515632 Yaban mersini koyun sütü ton balığı zaten tukettigim gıdalar değil belki senede 1 yada 2 o yüzden onlar sorun olmadı.
Sekersiz damla sakızlı muhallebi markette buldum pisirip içine yarım muz ezip koydum soguduktan sonra 1 tk diyabetik reçel döktüm üstüne. Yarisinida ayri yaptım 2 tk pekmez koydum.
Hayırlı yolculuklarKizlar selam...suan adanadan ankaraya dönüyorum. Yoldayiz..yyarin sabah girip gecmisi biraz okumaya caliscam ve eski halime doncem hemen..ozledim walla hii..
Menün çok güzel olmuş her zamanki gibiIyi akşamlar kizlar :*
Bugunku menum
Sabah 09:00 zencefilli limonlu ılık su
10:00 2 dilim light ekmekbiri labneli digeri lorlu,salatalik
Oglen 13:00
2 dilim ananas
Zencefilli limonlu ılık su
Aksam 18:30
5 kofte
Light ekmekle avokado lu sandvic
2 yk yoğurt
detox cayi(elma karabiber tarcin zencefil zerdecal karanfil)
1 yk dondurma
2 lt su ictim şimdiye kadar..
Tlfnum biraz sarj olsun eliptikle bulusucam :))
Birde yer hareketlerime ekstra aldigim 30 mekik cezami uygulucam :*
Menünü beğendimMenüm
11:00 2dilim peynir,5zeytin,1haş.yumurta domates salatalık marul 2dilim kepek ekmeği
15:00 5kaşık kabak yemeği 1bardak ayran
19:00 1kase mercimek çorbası,1dilim buğday ekmeği
2.5l su,1saat yürüyüş.
Genede çok kötü değilMenum ..
sabah 10.00
1 yumurta 1 dilim peynir
5 zeytin bol domates salatalik biber
2 dilim beyaz ekmek (malum misafirlik dewam ediyordu )
Ara 12.00
kahve
2 kare bitter %80
Öğlen ve aksam 15.00
1 adet karniyarik
1ymk kasigi pat.puresi
4 ymk kasigi pirinc pilavi
cacik
Ara 19
4 tane yenidunya
kahve
su cok az ictim spor da yok yoldaydik zaten yeni geldik canlar..hhemen esimi tam bugday almaya yolladim :)
bi de yarin sabah ac karnina kendi tartimda tartilcam gercek farki bi gorelim dimi ama..
Kek dışında çok iyi bir menü ama o da sabah olduğu için yakmışsındırBugunku Menum
Sabah 9:00 2 kepek ekmegi, 2 ince dilim kasar, 2 haslanmis yumurta
Ara 12:00 yarim dilim kek 1 sekerz kahve
Ögle 14:00 1 tabak diyet kisir, marul, 2 parca lahana tursusu, cay
Aksam 18:30 2 labneli wasa, 1 porsiyon meyve (cilek, yesil erik)
1 fincan zencefil cayi
Su 2,5 lt
Spor 30 dk yuruyus
Genetik genetikte bi yolu olmalı ama dimi ?Peki mis Parfym 30 mekik uygulanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?