canım ben de aynı şeyi istiyom yaa..oğlumun ismini yazdırmak..ama canım çok tatlı daha yaptıramadım bi de bn kamuda çalışıyorum acaba daha görünmeyen bi yere mi yaptırsam bilemiyom yaa
Yaşlılığı bilmem ama, dinimizce yasaklanmış dövme diye okudum. O yüzden tereddütteyim.Leylam üzülme kendi kaybeder...
Yengen abini doldurusa getiriyor bence o yüzden iyice cekememezlik olmus.
Diyecek birsey bulamiyorum, cok yazik ettiginin farkinda degil.
Kizlar dövme konusunu cok iyi düsünün. Bunun yasliligi da var :)
Eki Görüntüle 1517526
Zeynebim 1-2 kere git tenin alissin ki yanma tatilde. Cok hassas tenli insanlar icin öneriliyor bu. Benim cildime cok iyi geliyor, parfym'de ki etkinin tam tersini aliyorum, sivilceler kayboluyor. Hic öyle solariuma girmeden hamama gidip keselendigimi de hatirlamam, lekelenme hic olmadi.
Hosgeldin canim, annenin iyi olmasina sevindim.
Küçük yazılınca isim benimde hoşuma gidiyor aslında ama peygamberimizin hadisi var. Su geçmediği için abdest olmuyor diyorlar ama hadisde lanetlenmişYaşlılığı bilmem ama, dinimizce yasaklanmış dövme diye okudum. O yüzden tereddütteyim.
Ohh ben bol bol yaptım sporumu bu sabah, çünkü 1 dilim pasta yiycem sonra ona yer açıyorum
yahu anlattıklarına bir mantık uyduramadım
nasıl bir kafa yapısıyla hareket ediliyor böyle yaa
Allah herkese bize verdiklerinin kat katını versinde bize dokunmasınlar sekerim
hanım kızımıza bak sennnn
bu50 jj kendi kaçamaklarına verdiğin ceza mıdır acaba ? eger değilse 50 jj ve 30 sguat benden
kızlar ben bronzluk için gitmiyorum aslında.
Bu 2. kez olacak Daha önce balayından önce 4 seans girmiştim şimd 5 seanslık paket aldım 50 dk.
Benim tenim beyaz her sene ilk denize gitmemden sonra 2 gün yatıyorum ben çünkü felaket yanıyorum
Dktorada gittim doktor ne kadar faktorlü krem kullansanda beyaz tenli oldugun için cekeceksin dedi.
DEdiğim gibi ilk balayından önce denedim tatildeyken çok rahat geçirdim yanık yanık yatmadım
Şimdide tatile gidiem ve 2 günü yatarak geçirmek istemiyorum sırf bu yüzden gidiyorum
Solaryumda dikkat edilmesi gerekiliyor makyaf parfüm olmayacak ten temiz olacak hatta keseli falan.
Ben ilk girdiğimde olmamıştı bişi o yüzden simdi tekrar giriyorum biliyorum zararsız ama dediğim gibi işte
Günaydın sekerim kolay gelsin
Günaydın Hatunlar
Menün güzel olmuş canım.
Bu sabah bende başağrısıyla kalktım. Eşimde öyle , Biz havadan olduğunu düşündük.
Ya one kız nerden buluyn bunları ya: La havle
Yok artık daha neler, Abi dediğin korur kollar bu ne ya ağzım açık kaldı
Evlat evlattır ya kızı erkeği ayrılmaz, abinin çocuğu yok mu? o ayrım mı yapıyor çocukları arasında?
Hemşom sanada günaydın, Ya sankim öğleden sonra biraz K. Hidrat çok olmuş
Leylam üzülme kendi kaybeder...
Yengen abini doldurusa getiriyor bence o yüzden iyice cekememezlik olmus.
Diyecek birsey bulamiyorum, cok yazik ettiginin farkinda degil.
Kizlar dövme konusunu cok iyi düsünün. Bunun yasliligi da var :)
Eki Görüntüle 1517526
Zeynebim 1-2 kere git tenin alissin ki yanma tatilde. Cok hassas tenli insanlar icin öneriliyor bu. Benim cildime cok iyi geliyor, parfym'de ki etkinin tam tersini aliyorum, sivilceler kayboluyor. Hic öyle solariuma girmeden hamama gidip keselendigimi de hatirlamam, lekelenme hic olmadi.
Hosgeldin canim, annenin iyi olmasina sevindim.
Doğru geliyor canım:)
Bence illa doğurmaya da gerek yok, kadının doğasında var bence anaçlık(istisnalar hariç)
14ünde sonuçları göstermeye gidecem ozamana kadar bekleyeceğim artık.
Menü güzel canım sporda.
Haset insan zor Allah kolaylık versin.
Bişeye canı sıkılıp senden çıkarmaya çalışmış belliki. Ne kadar ses gitcek de?
Menü güzell..
Kıskançlık kötü bi meziyet bizde küçük çocukken anneme derdik çocuk aklı işte sen beni sevmiyorsun oğlunu seviyosun kardeşim de tam tersi sen kızını seviyosun ama büyüyünce geçti hee birde 14 yaş küçük kardesimiz oldu ikimizin yerine yerleşti bi güzelküçüklüğümüzden beri aşırı kıskançtı. bana yapılan her şey ona fazla geliyordu... şöyle bi tavrı var 'bu evin en büyük oğlu benim,her şey benim'.. halbuki annem babamda bu tavırda insanlar değiller yani bu duygularla yetişmedi.. evlendikten sonra temelli değişti.. kendi karısı ailesi tarafından pek ilgi görmez kız cocuk diye,abisi en büyük hürmet görür.. öyle olmalıymış.. eşide demiş bikaç kez zaten bak benim ailem abime değer veriyor ama senin ailen kıza değer veriyor diye.. kafa yormaya değecek bi karakter değil açıkçası.. evli olduğum zamanlarda anneme gelip gitmeme laf derdi ne işin var burda evinde otur diye... amaann öfff iyi ki konuşmuyoruz :) tabi annemlerde konuşmuyor...
Bak seeennn asıl yediklerinin kalorisini yazmamis dondurmayi yazmış 100 jj 50 squat benden geline hadi bakalımkızlar kocaman bir günaydın valla yeni uyandım son keyif zamanlarım artık çalışma zamanımda geldi ders zamanımda kurs zamanımda özliycem böyle geç uyanmayı
dün gece nasıl olmuşsa uyurken elimi yaralamışım felaket acıyo
dün ki menüm
sabah 11.00
halacıgımla şekersiz bir kahve içtik
öğle 2.40
annemin bi arkadası davet vermiş ona gidilecegini bildigim için sabah kalkıp sporumu yaptım kahvaltıda yapmadım ki hak edeyim
1 kek kalıbında tahıllı kek
1 minik damla sakızlı kurabiye
1 tane minicik poğaca
ev yapımı karamelli kruvuvasan
3 kasık kısır
3 bardak cay
akşam 18.00 (sahur yerine yedim bunuda)
2 kasık bulgur pilavı
3 kasık salata
2 kasık yogurt
18.00
meyveli dondurma 75 gram (135 kalori)
sabah kalkınca evi şöyle güzelce topladım kahve içmeye halam geldi kahveler olurkende bulaşıkları yıkadım
50 jj yaptım yeni halı almıştık onlar geldi onları serdim tek basıma
akşamda eve cıkarken 5 kat merdiven cıktım
1 bucuk litre su
Yaşlılığı bilmem ama, dinimizce yasaklanmış dövme diye okudum. O yüzden tereddütteyim.
Ohh ben bol bol yaptım sporumu bu sabah, çünkü 1 dilim pasta yiycem sonra ona yer açıyorum
Küçük yazılınca isim benimde hoşuma gidiyor aslında ama peygamberimizin hadisi var. Su geçmediği için abdest olmuyor diyorlar ama hadisde lanetlenmiş
Haklisin canim biz daha burusuk olabiliriz bu teyzosdan :))amin canım amin ben de aynı duayı ediyorum hep.. anneme diyorduki hep sen kız çocuklarını önemsiyorsun erkekleri sevmiyorsun,sonra benim oğlum oldu abimin kızı oldu bu seferde anne sen oğlan cocukları seviyon kız cocukları sevmiyon
kızı var canım 13 yaşında ve balık etliama iyi dualar edemiyorum artık elimde değil...
teyze yine güzelmiş dövmeler şirin duruyor,bizim öyle güzel olmama ihtimalimiz var
canım görüşüp konuşmayalı 5-6 sene oldu,alıştım artık.. düşman olarak bile görmüyorum..
amin canım amin..ses gitse 2 ay durmazdı ki zaten.. ben de sabahtan yaptım bugün eliptiğimi 45 dk ceptekimse yıldıramaz bizi
kızlar bugün başka spor yapamayabilirim.. yarında sporsuz geçecek gibi.. Alaçatıya gideceğim Kahraman Tazeoğlu nun fotograf çekimi olucak
demekki yakılmamış ki ceza yagdıÖğlensonu olmamış ki sende farkındasınspor yapıp gidince yakılmıştır hemen :)
Hoşgeldinn
ama küçük küçüktü hepsiBak seeennn asıl yediklerinin kalorisini yazmamis dondurmayi yazmış 100 jj 50 squat benden geline hadi bakalım
Sendeki abiden bitanede annemde var. Sen içinden bile geçirme boşver Allah a havale et. Ölmeden insan görüyor biz hata yapmışız diyorlar ama iş işten geçiyor.amin canım amin ben de aynı duayı ediyorum hep.. anneme diyorduki hep sen kız çocuklarını önemsiyorsun erkekleri sevmiyorsun,sonra benim oğlum oldu abimin kızı oldu bu seferde anne sen oğlan cocukları seviyon kız cocukları sevmiyon
kızı var canım 13 yaşında ve balık etliama iyi dualar edemiyorum artık elimde değil...
teyze yine güzelmiş dövmeler şirin duruyor,bizim öyle güzel olmama ihtimalimiz var
canım görüşüp konuşmayalı 5-6 sene oldu,alıştım artık.. düşman olarak bile görmüyorum..
amin canım amin..ses gitse 2 ay durmazdı ki zaten.. ben de sabahtan yaptım bugün eliptiğimi 45 dk ceptekimse yıldıramaz bizi
kızlar bugün başka spor yapamayabilirim.. yarında sporsuz geçecek gibi.. Alaçatıya gideceğim Kahraman Tazeoğlu nun fotograf çekimi olucak
Tabiki canım.. herkes ne yapacağını bilirDini acidan bende yaptirmayi dogru bulmuyorum ama herkesin kendi karari.
Haklisin canim biz daha burusuk olabiliriz bu teyzosdan :))
Herseyde bir hayir vardir elbette...
Goncam ne oluyor sana böyle? Cok kararsiz gördüm seni... gecmis olsun bu arada canimYemek yedim nescafe içtim tekrar vakaya gircem neyseki baş ağrısı geçti biraz ama eve gidince yatmak istiyorum ama yatmasamda iyi olur karmaşık duygular içerisindeyim.
Ayneeeennn!Cok fena zayiflayip incelip sıkılaşasım var
Bugünkü menüm
12.00
sabah 2 yumurta haslanmis
iki kepek ekmek
domates salatalık
14.00
300 gram yogurt
7 tane cilek
tarcin
18.00
haslanmis tavuk
haslanmis sebze
100 gram yogurt
20.00
elma
5 tane cilek
22.00
yesil cay
1.5 litre su icicem daha
gece caliscam
spor yapmadim
kizlarrr bugün gubesimi deldirdimmm :))
cok hosuma gidiyordu herzaman ama kilom yuzumden hic yapmadim hep derdim zayiflayinca yapicam diyee . . 6 senedir oyle diyordum. bugünde o günde yaptimm ve Hosuma cok gitti mutlu oldum .. gerci nisanlim hic orali degildii amaa haha:)
Guzel menu her zamanki gibi gogocumMenümü yaziyom kaciyom yatiyom.
Sabah 8.00 1 haşlanmış yumurta lor domates salatalık 2 wasa çay
Ara 10.30 yarım muz
Öğlen 12.30 1 kepçe çorba 4 kaşık tavuk sote 4 kaşık semizotu yemeği az pirinçli
Âra 17.00 yarım muz 3 çilek
Akşam 19.00 2 dilim ekmekle lor ve 1 tk reçel çay
Ara 21.00 az yer fıstığı
Su 2 lt
spor 30 + 30 dakika yürüyüş 100 jj bugün yoruldum sanırım bişey yapasim gelmedi.
Cik cik! Terbiyesiz ! Uyarmanin yolu bu mudur!Ben de menumu yazayim :)
Sabah 09:30
Zencefilli limonluılık su
10:00
Light ekmekle Lorlu sandvic salatalik
Oglen 13.30
2 yumurta ve sade yogurtla cilbir
1 wasa
1 greyfurt
Aksam 18:30
Kepekli lavasla yesillikli ton balikli dürüm
1 bardak kefir
Spor
1,5 saat yuruyus
Yarim saat eliptik
Pilates cemberi ile 20x5 set ic bacak
Yatarak bisiklet cevirdim ne kadar bilmiyorum
Cesitli mekik hareketleri...
Kizlar bizim alt katta abimler oturuyor ve konusmuyoruz... ben eliptik yaparken balkona cikip bagarmis babam cikmis disari şöyle demis "durdur şu ayı kızını onun gürültüsünü cekemem " .... halbuki ben bunu 2 aydir yapiyorum neredeyse.. o yuzden yarim saatte kaldim.. hersey beni hirslandirmak uzerine kurulmus sanki.. kiskaniyolar beni hahaha :))) kizlari var halaya cekecek haberleri yok :)))
Kıskançlık kötü bi meziyet bizde küçük çocukken anneme derdik çocuk aklı işte sen beni sevmiyorsun oğlunu seviyosun kardeşim de tam tersi sen kızını seviyosun ama büyüyünce geçti hee birde 14 yaş küçük kardesimiz oldu ikimizin yerine yerleşti bi güzelbazen erkekler buyuselerde akılları buyumemis oluyo boşver avin kendisi kaybeder hayat ailenle sevdiklerinle güzel
Bak seeennn asıl yediklerinin kalorisini yazmamis dondurmayi yazmış 100 jj 50 squat benden geline hadi bakalım
Sendeki abiden bitanede annemde var. Sen içinden bile geçirme boşver Allah a havale et. Ölmeden insan görüyor biz hata yapmışız diyorlar ama iş işten geçiyor.
En iyi ceza yok saymak.!! O zamanda kuduruyorlar
Kolay gelsinn ne güzel şey fotoğraf çekmek yaa
Tabiki canım.. herkes ne yapacağını bilir
Yemek yedim nescafe içtim tekrar vakaya gircem neyseki baş ağrısı geçti biraz ama eve gidince yatmak istiyorum ama yatmasamda iyi olur karmaşık duygular içerisindeyim.
Merhaba kizlar ben de bitmeyen bir yorgunluk var ya daha kahvaltimi bile yeni yaptim
Sabah bebis uyudukca ben de uyudum hic uyanmak istemedim
Kiz bu rahatlik ne boyle birincilikten mi yoksaaa. Su az. Sporr az pohacalar gelmis dondondurmalar gitmis ohhhkızlar kocaman bir günaydın valla yeni uyandım son keyif zamanlarım artık çalışma zamanımda geldi ders zamanımda kurs zamanımda özliycem böyle geç uyanmayı
dün gece nasıl olmuşsa uyurken elimi yaralamışım felaket acıyo
dün ki menüm
sabah 11.00
halacıgımla şekersiz bir kahve içtik
öğle 2.40
annemin bi arkadası davet vermiş ona gidilecegini bildigim için sabah kalkıp sporumu yaptım kahvaltıda yapmadım ki hak edeyim
1 kek kalıbında tahıllı kek
1 minik damla sakızlı kurabiye
1 tane minicik poğaca
ev yapımı karamelli kruvuvasan
3 kasık kısır
3 bardak cay
akşam 18.00 (sahur yerine yedim bunuda)
2 kasık bulgur pilavı
3 kasık salata
2 kasık yogurt
18.00
meyveli dondurma 75 gram (135 kalori)
sabah kalkınca evi şöyle güzelce topladım kahve içmeye halam geldi kahveler olurkende bulaşıkları yıkadım
50 jj yaptım yeni halı almıştık onlar geldi onları serdim tek basıma
akşamda eve cıkarken 5 kat merdiven cıktım
1 bucuk litre su
himm ne guzel menuuuu ! Spor ve su disinda tabi. Canim ne denir bilmiyorun gule gule kullan diyim
ohhh ohhh valla caze yagdı bana bugunKiz bu rahatlik ne boyle birincilikten mi yoksaaa. Su az. Sporr az pohacalar gelmis dondondurmalar gitmis ohhh
Benden sana sagli sollu 50ser yan mekik optum ♥
tsk ederim canim benimde burnumda varr:)) dövmede hosuma gidiyor ama abdest tutuyormu tutmuyormu billmiyorum bazılari tutuyor diyor bazilari tutmuyor.. ama günah olduğunu biliyorum cunku kendi vicuduna aci veriyorsun diye. gobekde gunah olabilir .. ama gectii gayriii yaptirdimm :))))Ben girdim birkaç kere hatta aylık kart bile almıştım. Sonra farkettim ki göğüs boşluğum, yüzüm sivilce doluyor, kaşıntılı birde. Cesaret edemedim daha da. Canım çok isterse esmer olmayı sprey sıkıyorum
Solaryuma girmeden önce hamama gidip bi güzel keselenirse insan, teni daha ipeksi parlak oluyormuş. Yoksa leke kalıyor diye duydum.
Hayırlı olsun göbüş hızmanBenim burnumda var kulağımı baştan başa deldirdim Göbüşe dikkat et enfeksiyon kapmasın. Ben oğlumun ismini yazdırmak istiyorum bileğimin iç tarafına
m.
Doğru geliyor canım:)
Bence illa doğurmaya da gerek yok, kadının doğasında var bence anaçlık(istisnalar hariç)
14ünde sonuçları göstermeye gidecem ozamana kadar bekleyeceğim artık.
Yemek yedim nescafe içtim tekrar vakaya gircem neyseki baş ağrısı geçti biraz ama eve gidince yatmak istiyorum ama yatmasamda iyi olur karmaşık duygular içerisindeyim.
Merhaba kizlar ben de bitmeyen bir yorgunluk var ya daha kahvaltimi bile yeni yaptim
Sabah bebis uyudukca ben de uyudum hic uyanmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?