Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ben de aynı şeyi istiyom yaa..oğlumun ismini yazdırmak..ama canım çok tatlı daha yaptıramadım bi de bn kamuda çalışıyorum acaba daha görünmeyen bi yere mi yaptırsam bilemiyom yaa

Yaşlılığı bilmem ama, dinimizce yasaklanmış dövme diye okudum. O yüzden tereddütteyim.

Ohh ben bol bol yaptım sporumu bu sabah, çünkü 1 dilim pasta yiycem sonra ona yer açıyorum

Yaşlılığı bilmem ama, dinimizce yasaklanmış dövme diye okudum. O yüzden tereddütteyim.

Ohh ben bol bol yaptım sporumu bu sabah, çünkü 1 dilim pasta yiycem sonra ona yer açıyorum
Küçük yazılınca isim benimde hoşuma gidiyor aslında ama peygamberimizin hadisi var. Su geçmediği için abdest olmuyor diyorlar ama hadisde lanetlenmiş

amin canım amin ben de aynı duayı ediyorum hep.. anneme diyorduki hep sen kız çocuklarını önemsiyorsun erkekleri sevmiyorsun,sonra benim oğlum oldu abimin kızı oldu bu seferde anne sen oğlan cocukları seviyon kız cocukları sevmiyon

kızı var canım 13 yaşında ve balık etli ama iyi dualar edemiyorum artık elimde değil...

teyze yine güzelmiş dövmeler şirin duruyor,bizim öyle güzel olmama ihtimalimiz var
canım görüşüp konuşmayalı 5-6 sene oldu,alıştım artık.. düşman olarak bile görmüyorum..

amin canım amin..ses gitse 2 ay durmazdı ki zaten.. ben de sabahtan yaptım bugün eliptiğimi 45 dk cepte kimse yıldıramaz bizi

kızlar bugün başka spor yapamayabilirim.. yarında sporsuz geçecek gibi.. Alaçatıya gideceğim Kahraman Tazeoğlu nun fotograf çekimi olucak

Kıskançlık kötü bi meziyet bizde küçük çocukken anneme derdik çocuk aklı işte sen beni sevmiyorsun oğlunu seviyosun kardeşim de tam tersi sen kızını seviyosun ama büyüyünce geçti hee birde 14 yaş küçük kardesimiz oldu ikimizin yerine yerleşti bi güzel bazen erkekler buyuselerde akılları buyumemis oluyo boşver avin kendisi kaybeder hayat ailenle sevdiklerinle güzel
Bak seeennn asıl yediklerinin kalorisini yazmamis dondurmayi yazmış 100 jj 50 squat benden geline hadi bakalım

Küçük yazılınca isim benimde hoşuma gidiyor aslında ama peygamberimizin hadisi var. Su geçmediği için abdest olmuyor diyorlar ama hadisde lanetlenmiş

Dini acidan bende yaptirmayi dogru bulmuyorum ama herkesin kendi karari.

Haklisin canim biz daha burusuk olabiliriz bu teyzosdan :))
Herseyde bir hayir vardir elbette...

Öğlensonu olmamış ki sende farkındasın spor yapıp gidince yakılmıştır hemen :)

Hoşgeldinn
demekki yakılmamış ki ceza yagdı
Bak seeennn asıl yediklerinin kalorisini yazmamis dondurmayi yazmış 100 jj 50 squat benden geline hadi bakalım
ama küçük küçüktü hepsi
yaparım patroniçem canın sağolsunn
ama iftardan sonra yaparım akşam bildirim yaparım

Sendeki abiden bitanede annemde var. Sen içinden bile geçirme boşver Allah a havale et. Ölmeden insan görüyor biz hata yapmışız diyorlar ama iş işten geçiyor.

En iyi ceza yok saymak.!! O zamanda kuduruyorlar
Kolay gelsinn ne güzel şey fotoğraf çekmek yaa
Dini acidan bende yaptirmayi dogru bulmuyorum ama herkesin kendi karari.

Haklisin canim biz daha burusuk olabiliriz bu teyzosdan :))
Herseyde bir hayir vardir elbette...
Tabiki canım.. herkes ne yapacağını bilir

Yemek yedim nescafe içtim tekrar vakaya gircem neyseki baş ağrısı geçti biraz ama eve gidince yatmak istiyorum ama yatmasamda iyi olur karmaşık duygular içerisindeyim.

Yemek yedim nescafe içtim tekrar vakaya gircem neyseki baş ağrısı geçti biraz ama eve gidince yatmak istiyorum ama yatmasamda iyi olur karmaşık duygular içerisindeyim.
Goncam ne oluyor sana böyle? Cok kararsiz gördüm seni... gecmis olsun bu arada canim

Merhaba kizlar ben de bitmeyen bir yorgunluk var ya daha kahvaltimi bile yeni yaptim
Sabah bebis uyudukca ben de uyudum hic uyanmak istemedim

himm ne guzel menuuuu ! Spor ve su disinda tabi. Canim ne denir bilmiyorun gule gule kullan diyim

Guzel menu her zamanki gibi gogocum
Cik cik! Terbiyesiz ! Uyarmanin yolu bu mudur!

küçükken oluyo neysede büyümekle bir o duygularıda büyütenler oluyor işte...

yok sayıyom zatennn ondan çatıyor belkide.. aman işte bu tür şeyleri yaşamayan duyunca şaşırıyor da bize normal geliyor :)

Merhaba kizlar ben de bitmeyen bir yorgunluk var ya daha kahvaltimi bile yeni yaptim

ben de bugün sersem gibiyim

Kiz bu rahatlik ne boyle birincilikten mi yoksaaa. Su az. Sporr az pohacalar gelmis dondondurmalar gitmis ohhh
Benden sana sagli sollu 50ser yan mekik optum ♥

tsk ederim canim benimde burnumda varr:)) dövmede hosuma gidiyor ama abdest tutuyormu tutmuyormu billmiyorum bazılari tutuyor diyor bazilari tutmuyor.. ama günah olduğunu biliyorum cunku kendi vicuduna aci veriyorsun diye. gobekde gunah olabilir .. ama gectii gayriii yaptirdimm :))))

peki solaryuma girmeden önce bişi sürüyormuydun kuzum

Doğru geliyor canım:)
Bence illa doğurmaya da gerek yok, kadının doğasında var bence anaçlık(istisnalar hariç)
14ünde sonuçları göstermeye gidecem ozamana kadar bekleyeceğim artık.

benim anaçlık duygumgerçekten var bu bariz belli
şimdi çocugum olsa sevgiden öldürecekmişim gibi hissediyorum
ve eşimde öyle bakalım Allah nasip ederse tadacagız bizde bu duyguların alasını

ahahaha goncammm havalar carpmışş

chocom havalardandır ama bu havalardada uyunmaz kii tadını cıkarınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…