Ilahii guldurdun beni gece gecebezelye de ne kadar 4 kaşık mı 8 kaşık mı 10 kaşık mı kaşık kaşık mı
Nerdende bildin beniinternette okadar tarif var tembel seniçeşit çeşit seç beğen yap
bezelye de ne kadar 4 kaşık mı 8 kaşık mı 10 kaşık mı kaşık kaşık mı
Yaparsin yaparsin masallah baksana sende bu azim varken devamini getirirsin
Dugun mu ne zaman evleniyonDüğün, gelinlik düşünüyorum yoksa nerdeee ben de azimm
Dugun mu ne zaman evleniyon
olsun dugun mugun sonucta bir sey icin yinede gayret gosteriyorsun
Neyse arkadaslar ben kacar
hepinize Allah rahatlik versin iyi geceler
Bugunku menum
sabah
yumurta
zeytin.peynir.domates
bitki cayi
1dilim ekmek
Aksam
Etli bezelye
1kase yogurt
2lt.su
spor yok bugun ev isleriyle ugrastm
dünki değil mi kız o gözümden kaçtıysa ebruşumun yüzüne bakamam kafama sıkar giderim
Seni Ebrunun yerine alırsak yandığımızın resmidir
Çirkiiiiiiiin
Ben Feyza kadar fena değilim demiSeni Ebrunun yerine alırsak yandığımızın resmidir
Canım ya içini ferah tut, Allah'ın izniyle her şey yolundadır. Hasretin sona eriyor, sağlıcakla bebişini kucağına alacaksın inşallahGunaydiiiiin fistiklar... Nihayet sakin bir gun gibi gorunuyor :) Ozledim sizi. Ohhh kosturmadan rahat rahat yazabilicem oleyyy
Bu arada ben tam seviniyordum ki hemsire bi tanidigimiz dedi ki dur daha sevinme git dra ultrasona gir gor keseyi meseyi oyle havaya gir dedi...Ben de endishelendim. Simdi tedirginim. Bugun bi randevu alicam persembeye filan verirler umarim.
Canim az yemissin ve saglikli ama ar
a ogun yok ogle yemegi de yok.. onlar da olsa faha iyi olur sanki
Ahahaha onceki gunun degildi oooo ziyan ettin kiz menumu
Aynen valla aaaaaa aaaaa
Canim ben de azmini farkettim sana guveniyorum
Kizlar bu arada eger gercekten hersey yolundaysa ve bebis olcaksa ben bu 3 ayda rahat bi 6-7 kg vermeliyim ki daha sonraki aylarda max bu kadar geri alabileyim daha fazla degil..
Günaydın 4. takımın gülleri
Tatile girdik ama yinede sabahın köründe uyanıyoruz, adalet mi buhazırlanıp çarşıya çıkacağım, işlerimi halletmem uzun sürebilir yani akşama kadar giremeyebilirim haberiniz olsun
Çirkiiiiiiiin
Ben Feyza kadar fena değilim demi
Teşekkür ederim kuzum :) Feyza öyledir, ben alıştım sizde alışınIyi gezmeler tatliskom:) Ya evet ya Feyza gaddar cikti
ne biliyim burcumda akrep o aklıma geldi koydum bendeNeden akrepp
ebruşumun yerine kimse geçemezSeni Ebrunun yerine alırsak yandığımızın resmidir
sağlıklıdır sağlıklıdır korkma senGunaydiiiiin fistiklar... Nihayet sakin bir gun gibi gorunuyor :) Ozledim sizi. Ohhh kosturmadan rahat rahat yazabilicem oleyyy
Bu arada ben tam seviniyordum ki hemsire bi tanidigimiz dedi ki dur daha sevinme git dra ultrasona gir gor keseyi meseyi oyle havaya gir dedi...Ben de endishelendim. Simdi tedirginim. Bugun bi randevu alicam persembeye filan verirler umarim.
Canim az yemissin ve saglikli ama ar
a ogun yok ogle yemegi de yok.. onlar da olsa faha iyi olur sanki
Ahahaha onceki gunun degildi oooo ziyan ettin kiz menumu
Aynen valla aaaaaa aaaaa
Canim ben de azmini farkettim sana guveniyorum
Kizlar bu arada eger gercekten hersey yolundaysa ve bebis olcaksa ben bu 3 ayda rahat bi 6-7 kg vermeliyim ki daha sonraki aylarda max bu kadar geri alabileyim daha fazla degil..
ben fena değiliiiiiiiiiiimmmm , uysal sessiz sakin bir kızımGünaydın 4. takımın gülleri
Tatile girdik ama yinede sabahın köründe uyanıyoruz, adalet mi buhazırlanıp çarşıya çıkacağım, işlerimi halletmem uzun sürebilir yani akşama kadar giremeyebilirim haberiniz olsun
Çirkiiiiiiiin
Ben Feyza kadar fena değilim demi
Iyi gezmeler tatliskom:) Ya evet ya Feyza gaddar cikti
öyledir mi,alıştın mı neeeyyyyy,ölmüşümde dua okuyanım yokTeşekkür ederim kuzum :) Feyza öyledir, ben alıştım sizde alışınama şunu da belirtmeden edemeyeceğim, SADECE BIZIM İYİLİĞİMİZİ ISTIYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?