Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydiiiiin fistiklar... Nihayet sakin bir gun gibi gorunuyor :) Ozledim sizi. Ohhh kosturmadan rahat rahat yazabilicem oleyyy

Bu arada ben tam seviniyordum ki hemsire bi tanidigimiz dedi ki dur daha sevinme git dra ultrasona gir gor keseyi meseyi oyle havaya gir dedi...Ben de endishelendim. Simdi tedirginim. Bugun bi randevu alicam persembeye filan verirler umarim.

Bugunku menum
sabah
yumurta
zeytin.peynir.domates
bitki cayi
1dilim ekmek

Aksam
Etli bezelye
1kase yogurt

2lt.su
spor yok bugun ev isleriyle ugrastm

Canim az yemissin ve saglikli ama ar
a ogun yok ogle yemegi de yok.. onlar da olsa faha iyi olur sanki

dünki değil mi kız o gözümden kaçtıysa ebruşumun yüzüne bakamam kafama sıkar giderim

Ahahaha onceki gunun degildi oooo ziyan ettin kiz menumu

Seni Ebrunun yerine alırsak yandığımızın resmidir

Aynen valla aaaaaa aaaaa

Yaparsin yaparsin masallah baksana sende bu azim varken devamini getirirsin

Canim ben de azmini farkettim sana guveniyorum

Kizlar bu arada eger gercekten hersey yolundaysa ve bebis olcaksa ben bu 3 ayda rahat bi 6-7 kg vermeliyim ki daha sonraki aylarda max bu kadar geri alabileyim daha fazla degil..

Günaydın 4. takımın gülleri

Tatile girdik ama yinede sabahın köründe uyanıyoruz, adalet mi bu hazırlanıp çarşıya çıkacağım, işlerimi halletmem uzun sürebilir yani akşama kadar giremeyebilirim haberiniz olsun

Çirkiiiiiiiin

Ben Feyza kadar fena değilim demi

Canım ya içini ferah tut, Allah'ın izniyle her şey yolundadır. Hasretin sona eriyor, sağlıcakla bebişini kucağına alacaksın inşallah Diyet değil de sağlıklı beslenmeye devam tabi ama kilo vereceğim diye şart koşma kendine, sonuçta artık tek değilsin tatlı anne

Iyi gezmeler tatliskom:) Ya evet ya Feyza gaddar cikti

ne biliyim burcumda akrep o aklıma geldi koydum bende
ebruşumun yerine kimse geçemezayrıca beni iki dakikada harcadın geçtin , ben okadar cadı mıyım
sağlıklıdır sağlıklıdır korkma sen 3 ayda 7 kg çok rahat verirsin
ben fena değiliiiiiiiiiiimmmm , uysal sessiz sakin bir kızım
Iyi gezmeler tatliskom:) Ya evet ya Feyza gaddar cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…