Estağfurullah gülüm ya, bu takımda ki herkes çok değerli
Ben hepinizi çooook seviyorum
Ben gelene kadar hiç bir yere ayrılmıyorsunuz, sakın bak
Üzülürüm sonra
Dönüşüm çabuk ve muhteşem olacak kuzum sen merak etme
O senin tatlılığın canım beniminşallah perşembe miniğini görmek nasip olur, bu tatlı heyecanların hiç bitmesin
Ancak bugün girebildim malesefhaldenlos , Simlal ,Gorgeoust,Hafize_isvicre ,hsevda ,sinsirella33 , nerde menüleriniz hepinizi E-brulim e ispiyonlıycam hepiniziiiiii
Spor
Jillian 30 day shrad
80 crunch
ne yaptın sen bacım pastamı ? sarma mı ? ekmek mi?
şaka şaka
bence abartılacak kadar bir şey yok en azından spor yapmışsın bu çok önemli telafi edersin yarın artık :)
Evet canim davet vardi bende:)Bizde seni cooook seviyoruz ebrulim
Misafir olmasina ragmen yine iyiymis suyu yatana kadar ic bari 2lt.tamamlarsin
Evet ya bol kosusturmacali bir gun oldu o da bir spor neticedeyeni yeni dinlendim sayilir bende seninkiler aksam yemeginemi kaldilar yoksa
yapilacak canimarkadişler bu cuma kilo bildirimi yapılacakmı?
Bahane değil canım, sporla kaslar şişiyor ve ilk başlarda artı çıkman çok normal, daha da çıkabilir kilon korkma, o zamanla düşecek yağlarda kasa dönüşecekyapılacak tabi . ben yine 67 olmuşum yaspor yapıyorumya kaslar şişti felanda ondan mı acaba bahane üretiyorum kendime saçma saçma
ben geçen hafta katılmıştım aranıza tam 1hafta önce benimde 11 günlük verdiğim kilolarım yazılacak değilmi
Kuzum iki hafta deneme süreci geçmeden listeye dahil olunmuyor, sen artık izin dönüşü girersin.yani ayın 14ü olduğu belirtilecekmi ona göre olsun yüzdem yani
yağlar kasa dönüşmez demişti spor hocasıBahane değil canım, sporla kaslar şişiyor ve ilk başlarda artı çıkman çok normal, daha da çıkabilir kilon korkma, o zamanla düşecek yağlarda kasa dönüşecek
kız sen grupta varmısın yokmusun belli değil katılımını artırsana biraznasıl gidiyor diyet telefonlarınıza su içme programı indireblrsnz çok iyi bence
Hemen anında dönüşmez bencede ama zamanla olur diye düşünüyorum. Dönüşmese bile yağlar eriyor ve onun yerine kaslar güçleniyoryağlar kasa dönüşmez demişti spor hocasıbu kadar yağın kasa dönüştüğünü düşünsene bugün bizle son günün
Bugünkü berbat menüm
sabah biraz mısır gevreği süt
öğle pizza ayran
akşam profiterol
4 litre su
1,5 saat yürüyüş
jillian
bugunkü menüm
sabah
zytin,peynir,domates,1 çay tek şekerli
yarım dilim ekmek
öğle
1 kase kısır
çatal ucuyla etimek tatlı
akşam
6 y.k.etli bezelye
1 küçük köfte
2lt.su
spor yok(misafir vardı çok koşturdum zaten, yapamadım)
Bugünkü menüm
11:00
1 bardak kefir
16:00
1 parça tavuk eti
1 kase mercimek çorbası
3 yk pilav
1 kepçe salata
4 tane sarma
yarım kase sütlaç
18:00
1 dilim kek 1 yeşil çay
Su 1 lt
Spor yapmadım misafirlerim vardı daha yeni gittiler.
Dünki menüm
Sabah
Cornflakes sütlü
Öglen
Dondurma
Aksam
Bol salata
5 kasik makarna
Su 1.5lt spor yok
Bugünki menüm
Kahvalti yok
Öglen
1tabak karpuz
1 sanfwich
Aksam
2 dilim ekmek
menemen 2 yumurtayla
Su 1.5lt spor 3.5 km yürüyüs
Hurma diyeti bozuldu bu günn, kızdım biraz kendime ama devamm bırakmak yokkk
Menüm
3 öğün hurma (5-7-5)
2 bardak yoğurt
1 fincan yeşil çay
3 fincan çay
1.5 lt su
Gün iyi geçti de akşam saçmaladımm
2 lahana sarma
1 dilim ekmek
Kayınpederimle kayınvalidem geldi akşam, pasta getirmişler, yetmezmiş gibi üstüne bir de pasta yedimm.. minnacık bir dilimm.. Asın, kesin beniii
Spor
Jillian 30 day shrad
80 crunch
50 squat
Daha kol haraketleri yapılacakkk
en kötü gir bi eczaneye tartılHerkese enerji dolu bir günaydın gönderiyorum, yüzünüzden gülücükler eksik olmasın papatyalarım
Hemen anında dönüşmez bencede ama zamanla olur diye düşünüyorum. Dönüşmese bile yağlar eriyor ve onun yerine kaslar güçleniyor
Ya kuzum yapma ama böyle üzülürüm2 hafta sonra yine aranızdayım inşallah ve özleyeceğim sizi
Ama sayılı gün çabuk geçer, hem dönünce büyük bir ihtimalle bir dubayı andıracağım için benimle çoook uğraşman gerekecek. Öyle telafi etmiş oluruz
Son kilo bildirimim 61.7kaç kilo döneceğim çok merak ediyorum, orda tartı varmıdır ki ben tartısız yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?