Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok ablam burdayız yaa, hem nereye gideceyiz kii, şişmanlayıp top olmaya mıı

ben geçen hafta katılmıştım aranıza tam 1hafta önce benimde 11 günlük verdiğim kilolarım yazılacak değilmi

Dünki menüm

Sabah
Cornflakes sütlü
Öglen
Dondurma
Aksam
Bol salata
5 kasik makarna

Su 1.5lt spor yok

Bugünki menüm

Kahvalti yok
Öglen
1tabak karpuz
1 sanfwich
Aksam
2 dilim ekmek
menemen 2 yumurtayla

Su 1.5lt spor 3.5 km yürüyüs

Hurma diyeti bozuldu bu günn, kızdım biraz kendime ama devamm bırakmak yokkk

Menüm

3 öğün hurma (5-7-5)

2 bardak yoğurt

1 fincan yeşil çay

3 fincan çay

1.5 lt su

Gün iyi geçti de akşam saçmaladımm

2 lahana sarma
1 dilim ekmek

Kayınpederimle kayınvalidem geldi akşam, pasta getirmişler, yetmezmiş gibi üstüne bir de pasta yedimm.. minnacık bir dilimm.. Asın, kesin beniii

Spor

Jillian 30 day shrad
80 crunch
50 squat

Daha kol haraketleri yapılacakkk

ne yaptın sen bacım pastamı ? sarma mı ? ekmek mi?
şaka şaka
bence abartılacak kadar bir şey yok en azından spor yapmışsın bu çok önemli telafi edersin yarın artık :)

Sadece jillianı yapmıştım, yedikten sonra içim rahat etmedi diğerlerini sonra yaptım.. Sporu akşama saklamak akılsızca oldu biraz, yani gündüz vaktin varken yapsanaa, tembellik iştee.. hem bugün heryerim tutulmuş gibi çok feci ağrıyordu, yarın azalır umarım, yoksa spor falan yapamicamm

Olan hurma diyetime olduuuu

Evet canim davet vardi bende:)

arkadişler bu cuma kilo bildirimi yapılacakmı?
yapilacak canim

yapılacak tabi . ben yine 67 olmuşum ya spor yapıyorumya kaslar şişti felanda ondan mı acaba bahane üretiyorum kendime saçma saçma
Bahane değil canım, sporla kaslar şişiyor ve ilk başlarda artı çıkman çok normal, daha da çıkabilir kilon korkma, o zamanla düşecek yağlarda kasa dönüşecek

ben geçen hafta katılmıştım aranıza tam 1hafta önce benimde 11 günlük verdiğim kilolarım yazılacak değilmi

yani ayın 14ü olduğu belirtilecekmi ona göre olsun yüzdem yani
Kuzum iki hafta deneme süreci geçmeden listeye dahil olunmuyor, sen artık izin dönüşü girersin.

Bu hafta Simlal listeye giriş yapabilir, simlalcim kaptanımıza söylersin o da katılıma göre karar verir.

Benim kilomu da sabit yazıp beni izine ayırırsınız :)

Bahane değil canım, sporla kaslar şişiyor ve ilk başlarda artı çıkman çok normal, daha da çıkabilir kilon korkma, o zamanla düşecek yağlarda kasa dönüşecek
yağlar kasa dönüşmez demişti spor hocasıbu kadar yağın kasa dönüştüğünü düşünsenebugün bizle son günün

Herkese enerji dolu bir günaydın gönderiyorum, yüzünüzden gülücükler eksik olmasın papatyalarım

yağlar kasa dönüşmez demişti spor hocasıbu kadar yağın kasa dönüştüğünü düşünsenebugün bizle son günün
Hemen anında dönüşmez bencede ama zamanla olur diye düşünüyorum. Dönüşmese bile yağlar eriyor ve onun yerine kaslar güçleniyor
Ya kuzum yapma ama böyle üzülürüm 2 hafta sonra yine aranızdayım inşallah ve özleyeceğim sizi
Ama sayılı gün çabuk geçer, hem dönünce büyük bir ihtimalle bir dubayı andıracağım için benimle çoook uğraşman gerekecek. Öyle telafi etmiş oluruz

Son kilo bildirimim 61.7 kaç kilo döneceğim çok merak ediyorum, orda tartı varmıdır ki ben tartısız yapamam

Dünkü menüm
sabah: peynir, domates, salatalık, yarım dilim baklava
13.00: 5 adet erik
18.30: 1 tabak pazı yemeği, 1 kase yoğurt, salata
21.00: 1 sarma
su: 2 buçuk litre
spor:yok

Selam fıstıklar:) 12 olmadan yetiştim

Dünkü menüm:

sabah: domates, salatalık, haşlanmış yumurta, peynir 1kk belki 1,5

ara: 1 bardak süt

öğlen: etli taze fasulye yemeği + 1/2 tabak pilav + 1 kase yoğurt

ara:3 kare sütlü çikolata

akşam: 1 tabak mercimek çorbası + 1 tabak taze fasulye

ara: 1 porsiyon karpuz

su: 2lt
spor: 30 dk yürüyüş normal tempoda

gurur duymuyorum

Bugünkü berbat menüm
sabah biraz mısır gevreği süt
öğle pizza ayran
akşam profiterol
4 litre su
1,5 saat yürüyüş
jillian

canım :) pizza ve profiterol gözlerimi kamaştırdı ama su ve spor da süpermiş.. yani + lar - leri götürmüş nötr bir gün olmuş senin için

gayet iyi olmuş bence... cuma bildirimini merakla bekliyorum çünkü harika gidiyorsun

ovvv şenlikli bir gün olmuş :) su çok az cnım.. menün faullü gibi dursa da hepsinden az az almışsın.

ilk gün çok az yemişsin nasıl durdun öyle? gerçi 2. gün de öyle

spor harika.. hurma dietiinin sonucunu çok mrk ediyorum ama bence işe yarayacak
ekmeği akşam yemesen iyi olurmuş pastaya bişey demiyorum ben olsam ben de dayanamazdım

İyi günler kızlar
Dünki menümü yazamıyorum ne bulduysam yedim çünkü Arada böyle krızim tutuyor. Ama 10 dk. Jillian ve bir saat yürüyüş yaptım.

en kötü gir bi eczaneye tartılbende bi 62 yi görseydim ,derse başladım sürekli acıkıyorum stresten seninle 62 de buluşalım dönünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…