Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi günler kızlar
Dünki menümü yazamıyorum ne bulduysam yedim çünkü Arada böyle krızim tutuyor. Ama 10 dk. Jillian ve bir saat yürüyüş yaptım.
bende bir ara ne bulsam yiyordum ,sen birdaha yaz yinede ,bende bakıp benim gibiler de varmış diyim yürüyüşle eritmişsindir çoğunu

Hurma diyeti bana iyi geliyor da tabi yaparsamm :))
1 gün tam yapabildim, dün malum, bu gün de yarım yapıcamm maalesef
Yarına ümitliyim artık :))

bende bir ara ne bulsam yiyordum ,sen birdaha yaz yinede ,bende bakıp benim gibiler de varmış diyim yürüyüşle eritmişsindir çoğunu

Hayırdır bizim jilliancı bu gün geç kalmışşş
Birinciliği kimseye vermem diyordunnn

Ben de yapamadım daha, sabahtan beri elektrikler yok, sinirim bozuldu..

en kötü gir bi eczaneye tartılbende bi 62 yi görseydim ,derse başladım sürekli acıkıyorum stresten seninle 62 de buluşalım dönünce
Evin yakınlarında eczane bulursam tabi hem kiyafetlerle falan daha fazla göstermez mi?

Ben izinden dönene kadar seni sollar geçerim, 62 de neymiş kim bilir kaç kilo dönerim bende bu iştah varken

Aynen öyle oldu. Ama sutlac ve kek yedim o bozdu biraz.

İyi günler kızlar
Dünki menümü yazamıyorum ne bulduysam yedim çünkü Arada böyle krızim tutuyor. Ama 10 dk. Jillian ve bir saat yürüyüş yaptım.
Keske yinede yazsaydin gulum ya, ona göre yorum yapardik:) Menu paylasimi hergun yapilmasi gerek takimdaki kurallar geregi

Bu arada hamilelik döneminde diyete devammi edicen sen canim? ne merakliyim ben de

Evin yakınlarında eczane bulursam tabi hem kiyafetlerle falan daha fazla göstermez mi?

Ben izinden dönene kadar seni sollar geçerim, 62 de neymiş kim bilir kaç kilo dönerim bende bu iştah varken
Ne zaman gidiyorsun izne canim? Benim tr de kilom cikiyor. Belli olmaz belki verirsin bunyeye bagli.

Bu akşam inşallah canım. Benim kilom da çıkacak, çok şey yemeyi planladım :)

Kıyafetsiz tartılsan daha az gösterir

Hayırdır ya nereye? Ne oldu böyle birden?
Yolunuz açık olsun canım güle güle gidin tadını çıkarın. Ben İstanbula gideceğimde kemal paşa tatlısı, kavurmalı pide, et döner, künefe diye uzayan bir liste hazırlamıştım beynimde 21 günde 2 kilo almıştım Hadi canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz dönüşte bebiş fln İnşallah internet bulabilirsin gittiğin yerde

Kızlar ben ne olacağım böyle ya, önceden spor için delirirdim şimdide bir üşengeçlik
Kalkıp 5 mil Leslie yapmak istiyorum ama sözde kalıyor koşu bandımda gelmedi servisten yürüyüşlerden bıktım. Şöyle hem eğlenceli hem faydalı bir spor istiyorum

Eh ibreti alem için yazayım dün yediklerimi. Çocuklarınızı korkutmak için anlatırsınız artık.
Kahvaltı
2 yumurta
Peynir
Mısır
Zeytin

Akşam
Karışıklık kızartma
Salata

Gün içinde sayısız çikolata börek badem şekeri revani

Jillianla böyle mi besleniyoruz valla harcadığın emeğe yazık

bugün menüm en çok yediğim gün galiba bugün
9:00=1yumurta
domates,salatalık,sivri biber
1dilim tb ekmeği
3 zeytin
1kk peynir

11:50=1 form bisküvi
4 kaşık menemen
1 çay bardağı süt

14:30=
6kaşık menemen
1 bardak ayran
2dilim tb ekmeği
1 kase çorba
salata
2 tane ceviz

17:20=5 gün kurusu
1 kare çikolata

20:00= 1 ceviz
5kaşık bulgur pilavı
yoğurt
goji berry

su 2 litre.

ne açız ya yiyoruz yiyoruz doymuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…