bende bir ara ne bulsam yiyordum ,sen birdaha yaz yinede ,bende bakıp benim gibiler de varmış diyimİyi günler kızlar
Dünki menümü yazamıyorum ne bulduysam yedim çünküArada böyle krızim tutuyor. Ama 10 dk. Jillian ve bir saat yürüyüş yaptım.
canım :) pizza ve profiterol gözlerimi kamaştırdı ama su ve spor da süpermiş.. yani + lar - leri götürmüş nötr bir gün olmuş senin için
gayet iyi olmuş bence... cuma bildirimini merakla bekliyorum çünkü harika gidiyorsun
ovvv şenlikli bir gün olmuş :) su çok az cnım.. menün faullü gibi dursa da hepsinden az az almışsın.
ilk gün çok az yemişsin nasıl durdun öyle? gerçi 2. gün de öyle
spor harika.. hurma dietiinin sonucunu çok mrk ediyorum ama bence işe yarayacak
ekmeği akşam yemesen iyi olurmuş pastaya bişey demiyorum ben olsam ben de dayanamazdım
bende bir ara ne bulsam yiyordum ,sen birdaha yaz yinede ,bende bakıp benim gibiler de varmış diyimyürüyüşle eritmişsindir çoğunu
Evin yakınlarında eczane bulursam tabien kötü gir bi eczaneye tartılbende bi 62 yi görseydim ,derse başladım sürekli acıkıyorum stresten seninle 62 de buluşalım dönünce
Aynen öyle oldu. Ama sutlac ve kek yedimcanım :) pizza ve profiterol gözlerimi kamaştırdı ama su ve spor da süpermiş.. yani + lar - leri götürmüş nötr bir gün olmuş senin için
gayet iyi olmuş bence... cuma bildirimini merakla bekliyorum çünkü harika gidiyorsun
ovvv şenlikli bir gün olmuş :) su çok az cnım.. menün faullü gibi dursa da hepsinden az az almışsın.
ilk gün çok az yemişsin nasıl durdun öyle? gerçi 2. gün de öyle
spor harika.. hurma dietiinin sonucunu çok mrk ediyorum ama bence işe yarayacak
ekmeği akşam yemesen iyi olurmuş pastaya bişey demiyorum ben olsam ben de dayanamazdım
Keske yinede yazsaydin gulum ya, ona göre yorum yapardik:) Menu paylasimi hergun yapilmasi gerek takimdaki kurallar geregiİyi günler kızlar
Dünki menümü yazamıyorum ne bulduysam yedim çünküArada böyle krızim tutuyor. Ama 10 dk. Jillian ve bir saat yürüyüş yaptım.
Bu arada hamilelik döneminde diyete devammi edicen sen canim? ne merakliyim ben deSelam fıstıklar:) 12 olmadan yetiştim
Dünkü menüm:
sabah: domates, salatalık, haşlanmış yumurta, peynir 1kk belki 1,5
ara: 1 bardak süt
öğlen: etli taze fasulye yemeği + 1/2 tabak pilav+ 1 kase yoğurt
ara:3 kare sütlü çikolata
akşam: 1 tabak mercimek çorbası + 1 tabak taze fasulye
ara: 1 porsiyon karpuz
su: 2lt
spor: 30 dk yürüyüş normal tempoda
gurur duymuyorum
Ne zaman gidiyorsun izne canim? Benim tr de kilom cikiyor. Belli olmaz belki verirsin bunyeye bagli.Evin yakınlarında eczane bulursam tabihem kiyafetlerle falan daha fazla göstermez mi?
Ben izinden dönene kadar seni sollar geçerim, 62 de neymişkim bilir kaç kilo dönerim bende bu iştah varken
sen kim iştah kimEvin yakınlarında eczane bulursam tabihem kiyafetlerle falan daha fazla göstermez mi?
Ben izinden dönene kadar seni sollar geçerim, 62 de neymişkim bilir kaç kilo dönerim bende bu iştah varken
ben çıktım gruptan kaptana mesaj attımHayırdır bizim jilliancı bu gün geç kalmışşş
Birinciliği kimseye vermem diyordunnn
Ben de yapamadım daha, sabahtan beri elektrikler yok, sinirim bozuldu..
Bu akşam inşallah canım. Benim kilom da çıkacak, çok şey yemeyi planladım :)Ne zaman gidiyorsun izne canim? Benim tr de kilom cikiyor. Belli olmaz belki verirsin bunyeye bagli.
Kıyafetsiz tartılsan daha az gösterirsen kim iştah kimben hep kıyafetle tartılıyorum
Hayırdır ya nereye? Ne oldu böyle birden?ben çıktım gruptan kaptana mesaj attım
Hayırdır ya nereye? Ne oldu böyle birden?
Yolunuz açık olsun canım güle güle gidin tadını çıkarın. Ben İstanbula gideceğimde kemal paşa tatlısı, kavurmalı pide, et döner, künefe diye uzayan bir liste hazırlamıştım beynimde 21 günde 2 kilo almıştımBu akşam inşallah canım. Benim kilom da çıkacak, çok şey yemeyi planladım :)
Kıyafetsiz tartılsan daha az gösterir
Hayırdır ya nereye? Ne oldu böyle birden?
Eh ibreti alem için yazayım dün yediklerimi. Çocuklarınızı korkutmak için anlatırsınız artık.
Kahvaltı
2 yumurta
Peynir
Mısır
Zeytin
Akşam
Karışıklık kızartma
Salata
Gün içinde sayısız çikolata börek badem şekeri revani
Normalde böyle değil ama dün moralim bozuktu. Keşke bende canı sıkılınca iştahı kesilenlerden olsam ben inadına yiyorumJillianla böyle mi besleniyoruz valla harcadığın emeğe yazık
ne açız ya yiyoruz yiyoruz doymuyoruzEh ibreti alem için yazayım dün yediklerimi. Çocuklarınızı korkutmak için anlatırsınız artık.
Kahvaltı
2 yumurta
Peynir
Mısır
Zeytin
Akşam
Karışıklık kızartma
Salata
Gün içinde sayısız çikolata börek badem şekeri revani
Takımın sapığı oldum galibaBizim sporculara bakınıyorum valla kötü niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?