Hurma diyeti bana iyi geliyor da tabi yaparsamm :))
1 gün tam yapabildim, dün malum, bu gün de yarım yapıcamm maalesef
Yarına ümitliyim artık :))
ben senden beterim bugün son düzenlememe baksana , yarın bi kaç saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum anca telafi ederimbayııdım nerden de geldi aklına oburiks valla bugünkü ruhen ve bedenenki halimi resimlemişsin bravooo
Evin yakınlarında eczane bulursam tabihem kiyafetlerle falan daha fazla göstermez mi?
Ben izinden dönene kadar seni sollar geçerim, 62 de neymişkim bilir kaç kilo dönerim bende bu iştah varken
sus kız 62 de buluşcaz biz onunla yemezse nasıl buluşcazebrulim salma kendini bak lütfen ne yemek görsen aklına beni getir
bak daha gelince spor yapacağız ne kadar kilon olursda o kadar zorlar seni bak
sen kim iştah kimben hep kıyafetle tartılıyorum
sus kız 62 de buluşcaz biz onunla yemezse nasıl buluşcaz
heheh sıkıldım iyilikten yaşasın kötülükay ne kötüsün yoksa kızın kilo almasını mı istiyorsun
Eh ibreti alem için yazayım dün yediklerimi. Çocuklarınızı korkutmak için anlatırsınız artık.
Kahvaltı
2 yumurta
Peynir
Mısır
Zeytin
Akşam
Karışıklık kızartma
Salata
Gün içinde sayısız çikolata börek badem şekeri revani
Normalde böyle değil ama dün moralim bozuktu. Keşke bende canı sıkılınca iştahı kesilenlerden olsam ben inadına yiyorum
Benim bugün ki menüme gelince
7:30 limonlu su
11:00 2 yumurta
5-6 zeytin
Avuç için kadar peynir
10 tane fındık
17:00 lahana salatası
2 litre su 30 dk jillian
yapma ya ciddimisin hemen bakıcamüzülme üzülme bende şimdi menüme ekleme yapacam okuda bi sarsıl
menüme ekleme
5 kaşık daha bulgur pilavı+4 yeşil soğan +4 kaşık kabak yemeği+3 kaşık çorba+2 kare çikolata+1 kaşık dondurma
utançççççç kaynağıyımm ama krize girdim yedimm zor durdurdum kendimi
ben senden beterim bugün son düzenlememe baksana , yarın bi kaç saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum anca telafi ederim
Bu akşam inşallah canım. Benim kilom da çıkacak, çok şey yemeyi planladım :)
Kıyafetsiz tartılsan daha az gösterir
Hayırdır ya nereye? Ne oldu böyle birden?
hurma diyeti ne arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz faydaları nelermiş
Tamam kuzum denerimebrulim salma kendini bak lütfen ne yemek görsen aklına beni getir
bak daha gelince spor yapacağız ne kadar kilon olursda o kadar zorlar seni bak
Zaten sınırdayım 62 kilo sayılırım sen vermeye baksus kız 62 de buluşcaz biz onunla yemezse nasıl buluşcaz
Teşekkür ederim canım, çok sağ ol... sanada şimdiden iyi tatiller, bol gezip dinlenmeler. Enerjik bir ruh haliyle sıfırlanmış bir şekilde dönmeni dilerimE-brulim güle güle git güle güle gel inşalllah hayırlı yolculuklar musmutlu enerji depolamış bir şekilde gelmen dileğiyle
evet bomba bir başlangıç olacak inşalllahhTamam kuzum denerim
Gelince bomba gibi bir başlangıç yapacağız
Zaten sınırdayım 62 kilo sayılırım sen vermeye bak
Teşekkür ederim canım, çok sağ ol... sanada şimdiden iyi tatiller, bol gezip dinlenmeler. Enerjik bir ruh haliyle sıfırlanmış bir şekilde dönmeni dilerim
Canım ablammm güle güle git gelll :)Kızlar ayrılık vakti geldi çattı, kendinize çoook iyi bakınsporunuzu, diyetinizi aksatmayın sizleri Allah'a emanet ediyorum, hakkınızı helal edin... Hoşça kalın
seviliyorsunuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?