Al canım burdan bak, benim de yazılarım var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iyeti-ne-dersiniz-7-gunluk-yapalim-mi.606923/
wow uzunmuş şimdi bu sersem kafamla pek okuyamamyarın sabah okurum hemen çok teşekkür ederim canım sonra görüşlerimi yazarım yine iyi geceler
tatlı rüyalariyi geceler tatlışlerr hepinize Allah rahatlık versin ben kaçar vuuvv
HiiiiiiiEh ibreti alem için yazayım dün yediklerimi. Çocuklarınızı korkutmak için anlatırsınız artık.
Kahvaltı
2 yumurta
Peynir
Mısır
Zeytin
Akşam
Karışıklık kızartma
Salata
Gün içinde sayısız çikolata börek badem şekeri revani
E="fyzanur, post: 41862535, member: 384361"]bugün menüm en çok yediğim gün galiba bugün
9:00=1yumurta
domates,salatalık,sivri biber
1dilim tb ekmeği
3 zeytin
1kk peynir
11:50=1 form bisküvi
4 kaşık menemen
1 çay bardağı süt
14:30=
6kaşık menemen
1 bardak ayran
2dilim tb ekmeği
1 kase çorba
salata
2 tane ceviz
17:20=5 gün kurusu
1 kare çikolata
20:00= 1 ceviz
5kaşık bulgur pilavı
yoğurt
goji berry
su 2 litre.
Kızlar ayrılık vakti geldi çattı, kendinize çoook iyi bakınsporunuzu, diyetinizi aksatmayın sizleri Allah'a emanet ediyorum, hakkınızı helal edin... Hoşça kalın
seviliyorsunuuuz
Senin Jillian nerdeeeeeeeeeeeParfym menün nerdeeeeeee
Sen de Allah a emanet ol. Hep daha iyi olKızlar ayrılık vakti geldi çattı, kendinize çoook iyi bakınsporunuzu, diyetinizi aksatmayın sizleri Allah'a emanet ediyorum, hakkınızı helal edin... Hoşça kalın
seviliyorsunuuuz
ben ayrıldım o gruptanSenin Jillian nerdeeeeeeeeeee
hah işte aynen ya spor yaptıkça alıyorum bendeYa kızlar ben 3 gündür spora başladım tekrar, İyi de gidiyor ama tartı çok fenaaaaa. Sürekli artıyor. ne oluyor yaaaaa
Ama hayır yaaaaaben ayrıldım o gruptanyürüyüş yapcam artık
eveetttttttAma hayır yaaaaa
Vücut ağırlaşıyor mu ne? ama zamanla sonucunu gösterir her halde ya. Bırakmaaaaaa. Ama Cuma nasıl paylaşağım kiloyu işte onu hiççç bilmiyorummhah işte aynen ya spor yaptıkça alıyorum bende
olmazsa cuma kaçarızVücut ağırlaşıyor mu ne? ama zamanla sonucunu gösterir her halde ya. Bırakmaaaaaa. Ama Cuma nasıl paylaşağım kiloyu işte onu hiççç bilmiyorumm
Tamam kaçalım. Nerede buluşuyoruz. Okulu ekiyoruz yehhhuuuuolmazsa cuma kaçarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?