uzaklaraTamam kaçalım. Nerede buluşuyoruz. Okulu ekiyoruz yehhhuuuu
iyi gecelerİyiiiiiii Geceler...
Çikolata da alırız dimi ?uzaklarakaçalım kaça bildiğimiz kadar yanımıza da hamburger pasta kola ohhh misss
hemde almanyadan gelenlerden kocaman kocamanÇikolata da alırız dimi ?
EVETTT. Büyük harflerlehemde almanyadan gelenlerden kocaman kocaman
Benimde yapacağım bir iş yoksa devamlı yemek içmek isterim. Moralim bozulduğunda ise kendimi temizliğe veririm:) hafif beslenmişsin bugünkü menünde gördüm geçmişi okurken güzel olmuş.Eh ibreti alem için yazayım dün yediklerimi. Çocuklarınızı korkutmak için anlatırsınız artık.
Kahvaltı
2 yumurta
Peynir
Mısır
Zeytin
Akşam
Karışıklık kızartma
Salata
Gün içinde sayısız çikolata börek badem şekeri revani
her ne kadar kalabalık görünsede az az aralıklı yemişsin bence guzel.bugün menüm en çok yediğim gün galiba bugün
9:00=1yumurta
domates,salatalık,sivri biber
1dilim tb ekmeği
3 zeytin
1kk peynir
11:50=1 form bisküvi
4 kaşık menemen
1 çay bardağı süt
14:30=
6kaşık menemen
1 bardak ayran
2dilim tb ekmeği
1 kase çorba
salata
2 tane ceviz
17:20=5 gün kurusu
1 kare çikolata
20:00= 1 ceviz
5kaşık bulgur pilavı
yoğurt
goji berry
su 2 litre.
yukarda yazdığım gibi hafif ve güzel:)Benim bugün ki menüme gelince
7:30 limonlu su
11:00 2 yumurta
5-6 zeytin
Avuç için kadar peynir
10 tane fındık
17:00 lahana salatası
2 litre su 30 dk jillian
Kız sendemi tartıda eksi görünce mutluluktan yiyorsunbugünkü rezil menüm
sabah
zytn,peynir,domates,tek şek.çay
yarım dilim kadar ekmek
1tane sigara böreği
öğle
5 ufak köfte
1 bardak fanta
akşam
2kase kısır
2dilim baklava
1 kare çikolata
2.5 lt.su
mekik
şimdi içinizden yuh diyorsunuzdur biliyorum ama 8 gündür ağzıma tatlı sürmedim en sonunda krize girdim tutamadım kendimi bugün böyle olsun dedim dimez olaydım ama napim
Hiç sorma gülüm ya, boşladım resmen spor olayını :/ bakıcaz artık bir çaresine.Sık dişini canım 2 hafta sonra sahalara geri dönüyorum, herkesin tek tek ifadesini alacağım
Benimde kilom sabit, ben dönene kadar sen beni geçersin kesin
Sağol ALLAH razı olsun gülüm. Benimde listem epey uzun, sayıp canınızı çektirmeyeceğimamin bitanem, hayırlısı olsun inşallah güzel haberler getiririm Internet var ama cepten malum kota sınırlı yavaşlayıncada sayfalar bir türlü açılmıyor ama fırsatını buldukça gelmeye çalışırım tabiki.
Özleyeceğim hepinizi
Ben seni hiç böyle bilmezdimkoşu bandın olsa başlarsın bence... Takımdan biriyle birlik olup Leslie yapsan?
Kapımız sana her zaman açık tatlım
Sıkma canını kuzum, neyse derdin geçer inşallah tez vakitte
Verdiğin başarıyı yemek yerken göz önünde bulundur, cuma kilo bildirimini düşün, belki de birinci olacaksın?
Zaten göndermeyiz ki bir yere
oy oy oy coşku tavan yapmış feyzacannn :))menüme ekleme
5 kaşık daha bulgur pilavı+4 yeşil soğan +4 kaşık kabak yemeği+3 kaşık çorba+2 kare çikolata+1 kaşık dondurma
utançççççç kaynağıyımm ama krize girdim yedimm zor durdurdum kendimi
kötü olmuş elektrik kesintisi olayı :/ Allah can sağlığı versin canım, menü hafif tam perşembelik aslında :))Menüm
Öğlen
5 dilim sucuk
1 dilim ekmek
(sabahtan elektrikler yoktu öğleden sonra geldi, yemek yok, çay yok, geçiştirdim öğlen yemeğini)
Ara
1 fincan çay
Akşam
Karpuz, peynir, ekmek
Ara
1 fincan çay
1.800 ml su
Spor
Jillian 30 day shrad
yürü kıs güneş kim tutar seni spor süpermenüm;
12:00; 2 yumurta çörek domates salatalık
15:00 menemen, 2 dilim ekmek
19:00 patlamış mısır(küçük bir kase)
4,5 litre su
jillian
30 dk koşu
10 dk eliptik
10 dk aletlerle çalışma
Haha alemsin feyza geldim kız geldimParfym menün nerdeeeeeee
Senin Jillian nerdeeeeeeeeeee
Ya kızlar ben 3 gündür spora başladım tekrar, İyi de gidiyor ama tartı çok fenaaaaa. Sürekli artıyor. ne oluyor yaaaaa
bendede olmuştu kızlar , oruç dolayısıyla ara verdinizya ondandır. İlk başlarda tartı fazla gösterir sonra su gibi gider kilocuklar ruhunuz bile duymaz.hah işte aynen ya spor yaptıkça alıyorum bende
Sabahtan akşama kadar yemedin mi simlalim . benide geçtinBugünkü menüm
sabah: iki kaşık peynir tava, iki küp beyaz peynir, salatalık, domates, havuç
18.00: 5, 6 çatal süzme yoğurt, salatalık, domates, 1 zeytin
221. 00:1 kase çorba
su : 1 buçuk litre
spor: yok
biber dolmasını yedin sarma neyine sarmayı yedin dolma neyineBenimde yapacağım bir iş yoksa devamlı yemek içmek isterim. Moralim bozulduğunda ise kendimi temizliğe veririm:) hafif beslenmişsin bugünkü menünde gördüm geçmişi okurken güzel olmuş.
her ne kadar kalabalık görünsede az az aralıklı yemişsin bence guzel.
yukarda yazdığım gibi hafif ve güzel:)
Kız sendemi tartıda eksi görünce mutluluktan yiyorsunyarın hafif beslenmeye bak:))
Hiç sorma gülüm ya, boşladım resmen spor olayını :/ bakıcaz artık bir çaresine.
oy oy oy coşku tavan yapmış feyzacannn :))
kötü olmuş elektrik kesintisi olayı :/ Allah can sağlığı versin canım, menü hafif tam perşembelik aslında :))
yürü kıs güneş kim tutar seni spor süpersu desen daha güzel, çöreği gördüm orda sanki :)
Haha alemsin feyza geldim kız geldim
yazıp uyuycam hemen :) aşağıda :)
bendede olmuştu kızlar , oruç dolayısıyla ara verdinizya ondandır. İlk başlarda tartı fazla gösterir sonra su gibi gider kilocuklar ruhunuz bile duymaz.
Sabahtan akşama kadar yemedin mi simlalim . benide geçtinaz olmuş gülüm sanki.
Bugünkü menümfyzanur
sabah
10:00
2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli tost
ve 1 b çay tatlandırıcılı
13:00
1 nektarin 1 fincan kahve
16:00
1 etli biber dolması
6 yaprak sarma
yoğurt
yarım b kola :/
18:30
1 nektarin daha :))
Su 1 lt çok az biliyorum :/
Spor yok maalesef :/
Benimde yapacağım bir iş yoksa devamlı yemek içmek isterim. Moralim bozulduğunda ise kendimi temizliğe veririm:) hafif beslenmişsin bugünkü menünde gördüm geçmişi okurken güzel olmuş.
her ne kadar kalabalık görünsede az az aralıklı yemişsin bence guzel.
yukarda yazdığım gibi hafif ve güzel:)
Kız sendemi tartıda eksi görünce mutluluktan yiyorsunyarın hafif beslenmeye bak:))
Hiç sorma gülüm ya, boşladım resmen spor olayını :/ bakıcaz artık bir çaresine.
oy oy oy coşku tavan yapmış feyzacannn :))
kötü olmuş elektrik kesintisi olayı :/ Allah can sağlığı versin canım, menü hafif tam perşembelik aslında :))
yürü kıs güneş kim tutar seni spor süpersu desen daha güzel, çöreği gördüm orda sanki :)
Haha alemsin feyza geldim kız geldim
yazıp uyuycam hemen :) aşağıda :)
bendede olmuştu kızlar , oruç dolayısıyla ara verdinizya ondandır. İlk başlarda tartı fazla gösterir sonra su gibi gider kilocuklar ruhunuz bile duymaz.
Sabahtan akşama kadar yemedin mi simlalim . benide geçtinaz olmuş gülüm sanki.
Bugünkü menümfyzanur
sabah
10:00
2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli tost
ve 1 b çay tatlandırıcılı
13:00
1 nektarin 1 fincan kahve
16:00
1 etli biber dolması
6 yaprak sarma
yoğurt
yarım b kola :/
18:30
1 nektarin daha :))
Su 1 lt çok az biliyorum :/
Spor yok maalesef :/
günaydin kizlar gecmis bayraminiz mübarek olsun ne zamandir giremedim ne var ne yok nasilsiniz. bende bol kosturmaca var cogunlukla nöbet var ve aralarda köye gidiyorum ugrayamadim o yüzden. pazartesi kardesim almanyaya gidecek onujn telasi var
Ya kızlar ben 3 gündür spora başladım tekrar, İyi de gidiyor ama tartı çok fenaaaaa. Sürekli artıyor. ne oluyor yaaaaa
bende yuvarlanayorum canim bu gün tarti 100 gram fazla gösterdi beniHoşgeldin canımm.
Sağol canım, senin de mübarek olsun :)
Ben aynı, yuvarlanıyorumm iştee
menü paylaşımını bana devretti , kilo bildirimini de gogo yapacak dedi.Ebru gittiğine göre yarınki listeyi kim hazırlayacak acaba
100 gr iyiymiş ben 2kilo fazla çıkıyorumbende yuvarlanayorum canim bu gün tarti 100 gram fazla gösterdi benibakalim yarin ne olacak o kadarda kosturuyorum oysa ki
tatlım senin paylaşımın az olduğu için diskalifiye oldun artık listede yoksun , tekrar dönmek istiyorsan kaptanlarla konuşman gerek .kızlar bayadır yoktum bilgisayarımın ekran kartı yanmış arkadaşıma verdim yapsın diye
bende annemin yanına gittim köye onla beraber salı günü geldim bilgisayarıda dün aldım
kilolarda aldı başını gitti daha tartılmadım korkumdan cumayı beklicem
Kisss öluyummu acliktann zaten yedigim iki ögunbiber dolmasını yedin sarma neyine sarmayı yedin dolma neyinekola mıııııı bak gözlerime baaakk sporda yok ,o kola nasıl eriyecek ha nasıl eriyecek hemen bugün spor yapıyosun ben bile bu tembelliğimle az önce yürüdümde geldim
Oyss bendemi hurma yesem:) Canim bugun hicbirsey istemiyor. Kahvalti tok tuttu :/ ama hurmadada yok gözum ne yesem yaSağol canım,
Perşembelik çok güzel hurma diyetim varr
Allah yardımcı olsun akşama kadar kaçamak yapmayayımm :))
yanmisiz bizzz eyvah eyvah , atin beni denizleremenü paylaşımını bana devretti , kilo bildirimini de gogo yapacak dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?