Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınnnnn Kızlaar:)

Dün Dr peşinde koştuk durduk gelemedim giremedim.

Hemen menmü yazıyım:

sabah: canım bişey istemediği halde zorla yedim ne gerek varsa,
bir bardak süt
1 dilim ekmek üstüne fıstık ezmesi

öğlen: 1 küçük dilim peynirli börek

akşam: ızgara alabalık+salata

ara: bir porsiyon üzüm...

su: 2 lt
spor: 30 dk yürüyüş

rezaletim değil mi ama bugün toparladım söz

menün güzel olmuş canım balığa bayılırım ,balıklı her menü güzel benim içinbebişi gördün mü son durum ne

Kızlar ayrılık vakti geldi çattı, kendinize çoook iyi bakın sporunuzu, diyetinizi aksatmayın sizleri Allah'a emanet ediyorum, hakkınızı helal edin... Hoşça kalın
seviliyorsunuuuz

Canım sen de Allaha emanet ol. Ne zaman dönüyorsun? Benim için de gez toz eğlen :)

Bugunku menum
domates.peynir.zeytin
1dilim ekmek
Cay tek sekerli

Ara
1avuc beyaz leblebi

Aksam
1tabak kabak yemegi

2.5 lt.su
45dk yuruyus
mekik.ip atlama

Dun yediklerim bu sabah bana kilo olarak dondugu icin bugun boyle

Dünkü menüne bakamamıştım ama bugün yine harikalar yaratmışsın güzellik :)
Su da iyi spor da cuk oturmuş :)

Canım ekmek fazla galiba ama akşamı da meyveyle geçiştirmişsin o yüzden gayet iyi.

menün güzel olmuş canım balığa bayılırım ,balıklı her menü güzel benim içinbebişi gördün mü son durum ne

Tatlım valla bi heves gittik ama meğerse erken gitmişiz daha görünmezmis:) Haftya Cumaya tekrar randevu aldık. En erken haftaya Salı görünürmüş çünkü. Ama ben telaş yaptığım için kandaki Beta HCG artışına bakıldı az önce aradım.. Herşey yolundaymış çok şükür. Çok sağol ilgin için.

Balığı hemşire tavsiye etti. Haftada 2 mutlaka yenecek dedi. Valla ben de bayılırım balığa o yüzden bayram ettim Pişirip veriyorlar rahat oluyor yoksa evde pişerkenki kokusu ofsayt alla :)

Hehehe di mi:) Ben de çok sevindim. Tabi sanıyorum ilk hafta olduğu için hızlı güzel gitmiş. Şimdi yavaşlayacaktır. Ama haftaya Cumaya kadar 1 kg daha gitmeliiiii. Gider mi sence?

gogo2405, ilk kilo bildirimini ben yapıyorum sana kolaylık olsun burdan itibaren bakabilirsin

9 temmuz:67.0 (bayramdan önce ki hafta)
24 temmuz:66.5
fark:500 gr
tebrik ederim beni yakalamaya az kaldi
tebrik ederim hamile misin menün güzel olmus bence
Kilomu bildiriyorum:

13 Temmuz: 78 kg
24 Temmuz: 75,3 kg
Fark: 2,7 kg

süper tebrikler

ayy çok heyacanlı Allah analı babalı büyütsün kucağına sağ salim almayı nasip etsin . kilonda gider niye gitmesin

gogo2405, ilk kilo bildirimini ben yapıyorum sana kolaylık olsun burdan itibaren bakabilirsin

9 temmuz:67.0 (bayramdan önce ki hafta)
24 temmuz:66.5
fark:500 gr

Canım bayram denen kalori depremine rağmen eksi yapabilmişsin sen de. Şükür bence. Bu arada ne güzel kilo o yahu: 6,5!! Rüya gibiiiiii
tebrik ederim beni yakalamaya az kaldi

tebrik ederim hamile misin menün güzel olmus bence

süper tebrikler

Evet cnm Pazartesi aldık haberi. Umarım herşey yolunda gider. Çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başına :)

kilo bildirimim bayramdan önceki hafta 65.1
bu gün 65.1 kilom sabit

Dediğim gibi.. Bayram sonrası sabit diyebilmek bile olay bence.....

kızlar merhaba, çok yoğun bi hafta geçirdim iş yerinde nefes alıp nete girmek mümkün olmadı,evde de net yok zaten. Malum ramazan bitince her seansta beraber spor yapıyorum
65 le gelmiştim aranıza bu sabah 63,1 çıktım, bu artısı var işimin ama gelemiyorum burayaaa

Süper skooor! Tebrikler.. İşin neydi canım ben karıştırdım da :)

ayy canım benim çok sağol vallahi ama geçen gün nasıl bir hata yaptıysam bugün bile bile tartıda kaç gün önceki kiloma geri dönmüşüm çok üzüldüm şimdi yazınca anlarsınız ne kadar fark olduğunu

yakalamak mı sollayıp geçecem seniibu yemeyle nasıl geçeceksem
hadi bakalim istersen beklerim seni 65 de burdan sonra beraber kapisiriz
amin canim insallah hayirli saglikli bi evlat olsun insallah sana vatana millete
evet sabit bile süper sonuc benim icin insallah bu gün sporumada basliyorum gene

günaydın çıtır kızlar hemen yazıp kaçıyorum

14 temmuz 80 kg
24 temmuz 77.6 (malesef)

fark:2.4kg

geçen gün tartıda 77 çıkmıştım sonraki gün diyeti bir gün bozdum işte sonuç bu kaç gün önceki kiloma geri dönüş yaptım daha da yapmam böyle bir hata aman arkdaşlar ya dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…