nöbetten cikinca serildim yattim aksama kadar cok yoruluyorum bu günlerde iki günde bi nöbet sonrasinda köye yolculuk hic bi sey yapasim gelmiyor tatlimkahvaltı günü olmuşhafif ne güzel
uyuyor olmasaydim gör sen beni neler yerdimmenüne bakınca tutmuşsun kendini ben tutamıyorum
o kadar çalışmaya yorulmaya yine menün çok hafif saldırmamışsın yemeğe ne güzel :)Allah kolaylık versin canımnöbetten cikinca serildim yattim aksama kadar cok yoruluyorum bu günlerde iki günde bi nöbet sonrasinda köye yolculuk hic bi sey yapasim gelmiyor tatlim
menün güzel olmuş canım balığa bayılırım ,balıklı her menü güzel benim içinGünaydınnnnn Kızlaar:)
Dün Dr peşinde koştuk durduk gelemedim giremedim.
Hemen menmü yazıyım:
sabah: canım bişey istemediği halde zorla yedim ne gerek varsa,
bir bardak süt
1 dilim ekmek üstüne fıstık ezmesi
öğlen: 1 küçük dilim peynirli börek
akşam: ızgara alabalık+salata
ara: bir porsiyon üzüm...
su: 2 lt
spor: 30 dk yürüyüş
rezaletim değil mi ama bugün toparladım söz
muhteşemKilomu bildiriyorum:
13 Temmuz: 78 kg
24 Temmuz: 75,3 kg
Fark: 2,7 kg
Kızlar ayrılık vakti geldi çattı, kendinize çoook iyi bakınsporunuzu, diyetinizi aksatmayın sizleri Allah'a emanet ediyorum, hakkınızı helal edin... Hoşça kalın
seviliyorsunuuuz
Bugunku menum
domates.peynir.zeytin
1dilim ekmek
Cay tek sekerli
Ara
1avuc beyaz leblebi
Aksam
1tabak kabak yemegi
2.5 lt.su
45dk yuruyus
mekik.ip atlama
Dun yediklerim bu sabah bana kilo olarak dondugu icin bugun boyle
benim menüm
sabah saat 08:30 iki dili ekmek arasinda sucuklu kasarli tost
bir bardak cay
aksam 07:30
peynir iki dilim
domates salatalik
7 zeytin iki dilim ekmek
saat 22:00
bi nektarin iki kucuk kayisi
üc litre su
spor yok bu gün tekrar basliyorum salona insallah
menün güzel olmuş canım balığa bayılırım ,balıklı her menü güzel benim içinbebişi gördün mü son durum ne
muhteşem
tebrik ederim beni yakalamaya az kaldigogo2405, ilk kilo bildirimini ben yapıyorum sana kolaylık olsun burdan itibaren bakabilirsin
9 temmuz:67.0 (bayramdan önce ki hafta)
24 temmuz:66.5
fark:500 gr
tebrik ederim hamile misinGünaydınnnnn Kızlaar:)
Dün Dr peşinde koştuk durduk gelemedim giremedim.
Hemen menmü yazıyım:
sabah: canım bişey istemediği halde zorla yedim ne gerek varsa,
bir bardak süt
1 dilim ekmek üstüne fıstık ezmesi
öğlen: 1 küçük dilim peynirli börek
akşam: ızgara alabalık+salata
ara: bir porsiyon üzüm...
su: 2 lt
spor: 30 dk yürüyüş
rezaletim değil mi ama bugün toparladım söz
süper tebriklerKilomu bildiriyorum:
13 Temmuz: 78 kg
24 Temmuz: 75,3 kg
Fark: 2,7 kg
ayy çok heyacanlı Allah analı babalı büyütsün kucağına sağ salim almayı nasip etsin . kilonda gider niye gitmesinTatlım valla bi heves gittik ama meğerse erken gitmişiz daha görünmezmis:) Haftya Cumaya tekrar randevu aldık. En erken haftaya Salı görünürmüş çünkü.Ama ben telaş yaptığım için kandaki Beta HCG artışına bakıldı az önce aradım.. Herşey yolundaymış çok şükür. Çok sağol ilgin için.
Balığı hemşire tavsiye etti. Haftada 2 mutlaka yenecek dedi. Valla ben de bayılırım balığa o yüzden bayram ettimPişirip veriyorlar rahat oluyor yoksa evde pişerkenki kokusu ofsayt alla :)
Hehehe di mi:) Ben de çok sevindim.Tabi sanıyorum ilk hafta olduğu için hızlı güzel gitmiş. Şimdi yavaşlayacaktır. Ama haftaya Cumaya kadar 1 kg daha gitmeliiiii. Gider mi sence?
yakalamak mı sollayıp geçecem seniikilo bildirimim bayramdan önceki hafta 65.1
bu gün 65.1 kilom sabit
gogo2405, ilk kilo bildirimini ben yapıyorum sana kolaylık olsun burdan itibaren bakabilirsin
9 temmuz:67.0 (bayramdan önce ki hafta)
24 temmuz:66.5
fark:500 gr
tebrik ederim beni yakalamaya az kaldi
tebrik ederim hamile misinmenün güzel olmus bence
süper tebrikler
kilo bildirimim bayramdan önceki hafta 65.1
bu gün 65.1 kilom sabit
kızlar merhaba, çok yoğun bi hafta geçirdim iş yerinde nefes alıp nete girmek mümkün olmadı,evde de net yok zaten. Malum ramazan bitince her seansta beraber spor yapıyorum
65 le gelmiştim aranıza bu sabah 63,1 çıktım, bu artısı var işimin ama gelemiyorum burayaaa
Canım sen de Allaha emanet ol. Ne zaman dönüyorsun? Benim için de gez toz eğlen :)
Dünkü menüne bakamamıştım ama bugün yine harikalar yaratmışsın güzellik :)
Su da iyi spor da cuk oturmuş :)
Canım ekmek fazla galiba ama akşamı da meyveyle geçiştirmişsin o yüzden gayet iyi.
hadi bakalim istersen beklerim seni 65 de burdan sonra beraber kapisirizyakalamak mı sollayıp geçecem seniibu yemeyle nasıl geçeceksem
amin canim insallah hayirli saglikli bi evlat olsun insallah sana vatana milleteCanım bayram denen kalori depremine rağmen eksi yapabilmişsin sen de. Şükür bence. Bu arada ne güzel kilo o yahu: 6,5!! Rüya gibiiiiii
Evet cnm Pazartesi aldık haberi. Umarım herşey yolunda gider. Çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başına :)
Dediğim gibi.. Bayram sonrası sabit diyebilmek bile olay bence.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?