Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

QUOTE ="sinsirella33, post: 41881193, member: 504284"]kızlar merhaba, çok yoğun bi hafta geçirdim yerinde nefes alıp nete girmek mümkün olmadı,evde de net yok zaten. Malum ramazan bitince her seansta beraber spor yapıyorum
65 le gelmiştim aranıza bu sabah 63,1 çıktım, bu artısı var işimin ama gelemiyorum burayaaa [ QUOTE ]
tebrik ederimm çok iyi
hadi bakalim istersen beklerim seni 65 de burdan sonra beraber kapisiriz

amin canim insallah hayirli saglikli bi evlat olsun insallah sana vatana millete
evet sabit bile süper sonuc benim icin insallah bu gün sporumada basliyorum gene
bana uyar bekle sen beni orda geliyorum ben

olsun yinede vermişsin ya yeter
Günaydın kızlar
Benim bayramlara önce 79
Bugün 78,5

yavaş gidiyor kilolar artık
yavaş olsun da olsun yeter ki

Bende takımam giremem bu gidişle değil mi:) spor ve diyette sıkıntı aksama yok ama paylaşım sıkıntılı bi insanım maalesef işten dolayı. Neyse almasanızda takılırım ben bi köşenizde zaten :)

listeye girip giremiyceğini ben bilememde liste çokta önemli değil benim açımdan. yinede grubun bir üyesisin bence listede olmasanda gelebildiğin kadar gelirsin sende, liste dışı katılım yaparsın en kötü nolcak .

Kilo bildirimi
geçen hafta 67.2
bu hafta 78.3
fark +1.1
Yüzde 1.63
Bununda yarısı mi alınacak onu bilemedim
mesaj vardır 50

Aynen öyle canım, en kötü ihtimalle liste dışı rahatsız ederim yine sizi :)

Arkadaşlar ben kilo bildirimi yapamıyorum. Şu an köydeyim ve tartı bulamıyorum geçen haftakini baz alarak yazıyorum.
Geçen hafta: 87. 3
bu hafta: 85. 3
fark: -2
Yüzde: 2.29

Öyle oldu canım malesef ya. Baya kosturmacali bir gündü. Yemek kaynadı arada:))
senin menün güzel olmuş. Biraz dolma sayısı fazla gibi geldi ama hadi olsun o kadar gün içinde pek bir şey yememişsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…