fitness antrenörüyüm canım.Süper skooor! Tebrikler.. İşin neydi canım ben karıştırdım da :)
kimle konuşcam cnm yardımcı olsantatlım senin paylaşımın az olduğu için diskalifiye oldun artık listede yoksun , tekrar dönmek istiyorsan kaptanlarla konuşman gerek .
bana uyar bekle sen beni orda geliyorum benhadi bakalim istersen beklerim seni 65 de burdan sonra beraber kapisiriz
amin canim insallah hayirli saglikli bi evlat olsun insallah sana vatana millete
evet sabit bile süper sonuc benim icin insallah bu gün sporumada basliyorum gene
olsun yinede vermişsin ya yetergünaydın çıtır kızlar hemen yazıp kaçıyorum
14 temmuz 80 kg
24 temmuz 77.6 (malesef)
fark:2.4kg
geçen gün tartıda 77 çıkmıştım sonraki gün diyeti bir gün bozdumişte sonuç bu kaç gün önceki kiloma geri dönüş yaptım daha da yapmam böyle bir hata aman arkdaşlar ya dikkat edelim
yavaş olsun da olsun yeter kiGünaydın kızlar
Benim bayramlara önce 79
Bugün 78,5
yavaş gidiyor kilolar artık
canım normalde ebruyla konuşman gerek ama o tatilden 2 hafta sonra dönecek o yüzdenkimle konuşcam cnm yardımcı olsan
listeye girip giremiyceğini ben bilememde liste çokta önemli değil benim açımdan. yinede grubun bir üyesisin bence listede olmasandaBende takımam giremem bu gidişle değil mi:) spor ve diyette sıkıntı aksama yok ama paylaşım sıkıntılı bi insanım maalesef işten dolayı. Neyse almasanızda takılırım ben bi köşenizde zaten :)
tebrik ederimGünaydın Fıstıklar
Kilo Bildirimi
10.7.2015 : 73,2
Bu hafta : 72,2
Fark : - 1 kg
Sonra yine ugrarim kizlar calisiyorum ben bugun .
Hafta ici daha da az di kilom bugun bunu gösterdi bakalim, bunada sukur
11 kilomu aldın hahahahahKilo bildirimi
geçen hafta 67.2
bu hafta 78.3
fark +1.1
Yüzde 1.63
Bununda yarısı mi alınacak onu bilemedim
mesaj vardır 50
Çok iyi ya. Yavaş yavaş eriyorsun.bende de tam tersigogo2405, ilk kilo bildirimini ben yapıyorum sana kolaylık olsun burdan itibaren bakabilirsin
9 temmuz:67.0 (bayramdan önce ki hafta)
24 temmuz:66.5
fark:500 gr
Aynen öyle canım, en kötü ihtimalle liste dışı rahatsız ederim yine sizi :)listeye girip giremiyceğini ben bilememde liste çokta önemli değil benim açımdan. yinede grubun bir üyesisin bence listede olmasandagelebildiğin kadar gelirsin sende, liste dışı katılım yaparsın en kötü nolcak .
rahatsız olanın burda işi ne kız , millet sohbet etmeye destek almaya geliyorAynen öyle canım, en kötü ihtimalle liste dışı rahatsız ederim yine sizi :)
Aaaaa yanlış olmuş öldüm ben11 kilomu aldın hahahahahdüzelt şunu bizi batırcan mı
Öyle oldu canım malesef ya. Baya kosturmacali bir gündü. Yemek kaynadı arada:))Benimde yapacağım bir iş yoksa devamlı yemek içmek isterim. Moralim bozulduğunda ise kendimi temizliğe veririm:) hafif beslenmişsin bugünkü menünde gördüm geçmişi okurken güzel olmuş.
her ne kadar kalabalık görünsede az az aralıklı yemişsin bence guzel.
yukarda yazdığım gibi hafif ve güzel:)
Kız sendemi tartıda eksi görünce mutluluktan yiyorsunyarın hafif beslenmeye bak:))
Hiç sorma gülüm ya, boşladım resmen spor olayını :/ bakıcaz artık bir çaresine.
oy oy oy coşku tavan yapmış feyzacannn :))
kötü olmuş elektrik kesintisi olayı :/ Allah can sağlığı versin canım, menü hafif tam perşembelik aslında :))
yürü kıs güneş kim tutar seni spor süpersu desen daha güzel, çöreği gördüm orda sanki :)
Haha alemsin feyza geldim kız geldim
yazıp uyuycam hemen :) aşağıda :)
bendede olmuştu kızlar , oruç dolayısıyla ara verdinizya ondandır. İlk başlarda tartı fazla gösterir sonra su gibi gider kilocuklar ruhunuz bile duymaz.
Sabahtan akşama kadar yemedin mi simlalim . benide geçtinaz olmuş gülüm sanki.
Bugünkü menümfyzanur
sabah
10:00
2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli tost
ve 1 b çay tatlandırıcılı
13:00
1 nektarin 1 fincan kahve
16:00
1 etli biber dolması
6 yaprak sarma
yoğurt
yarım b kola :/
18:30
1 nektarin daha :))
Su 1 lt çok az biliyorum :/
Spor yok maalesef :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?