senin dünkü menün nerdeÖyle oldu canım malesef ya. Baya kosturmacali bir gündü. Yemek kaynadı arada:))
senin menün güzel olmuş. Biraz dolma sayısı fazla gibi geldi ama hadi olsun o kadar gün içinde pek bir şey yememişsin:))
fitness antrenörüyüm canım.
Selülit sıkıntısı olan var mı aranızda ?
listeye girip giremiyceğini ben bilememde liste çokta önemli değil benim açımdan. yinede grubun bir üyesisin bence listede olmasandagelebildiğin kadar gelirsin sende, liste dışı katılım yaparsın en kötü nolcak .
Kilo bildirimi
geçen hafta 67.2
bu hafta 78.3
fark +1.1
Yüzde 1.63
Bununda yarısı mi alınacak onu bilemedim
mesaj vardır 50
rahatsız olanın burda işi ne kız , millet sohbet etmeye destek almaya geliyor
Ben rahatsızken ara verrmiştim uzun süre spora, bi dönemde antidepresanlar kortizonlar falan kilo aldım. verecem inşallah en kısa zamanda, işten dolayı azıcık fazla olsa takıntı ederim kendime.Ovvvv süpermiş. Kilo durmaz ki zaten sende :)
Ben varımÇok iğrençler..
Ben rahatsızken ara verrmiştim uzun süre spora, bi dönemde antidepresanlar kortizonlar falan kilo aldım. verecem inşallah en kısa zamanda, işten dolayı azıcık fazla olsa takıntı ederim kendime.
Gerçi gören 60 var mısın sen diyor, sıkıyım herhalde :)
Selülit için hindistan cevizi yağını tavsiye edecektim, senelerce sporda yapsam hiç etkili yöntem bulamamıştım. 2 3 hafta kullanınca resmen değişti. Bacak yogası yapmamında etkisi olablir tabi. Dene bence her ikisinide, kısa sürede mucize gibi etkisi oldu
Aaa çok sağol. Hazır var da evde çok sevindim. Yüzüme kullanıyordum. Günde 1 defa onunla masaj yapmak yeterli mi?
Ayrıca sayfa 13114 den itibaren birkaç mesajla bacak yogasını anlattım, onuda dene kesinlikleAaa çok sağol. Hazır var da evde çok sevindim. Yüzüme kullanıyordum. Günde 1 defa onunla masaj yapmak yeterli mi?
iyiymiş seve seve yaparımHaftalik menü paylasim tablosu
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe
E-brulim - -
Parfym
AKovser - + ++ +
gunes-86 - - - + + + +
fyzanur
hsevda - - - - - - +
Hafize_isvicre - - - - + - -
simlal - - - - + + -
gorgeoust + + + + - +
edersoy - + + + - + +
haldenlos + + + - + + +
sinsirella33 - - - - - - -
her eksik menü için 20 tane jumping jack yapılacak.
akovser 20 tane
güneş 60 tane
hsevda 120 tane çok gelirse 60 jumping jack 60 ip atlama yapacaksın
hafize 120 jumping jack çok gelirse hsevdayla aynı yapacaksın
gorgeoust sen hamile olduğun için 20 jumping jack yerine 20 dk yürüyceksin ya evde durduğun yerde yürü ya dışarı çık yürü ama yürüyceksin
edersoy 40 jumping jack
haldenlos 20 jumping jack
sinsirella 140 jumping jack yapamazsan yarısını ondan yarısını da ip atlama yapacaksın
akşam herkes rapor verecekk tembellik yokkkkkkkkkbende çok yediğim için 20 dk stepper yapacam
waaooww harikaymış ne güzelllfitness antrenörüyüm canım.
olsun yavaşda olsa gitmiş almaktan çok daha iyidir tebrik ederimGünaydın kızlar
Benim bayramlara önce 79
Bugün 78,5
yavaş gidiyor kilolar artık
Selülit sıkıntısı olan var mı aranızda ?
Günaydın Fıstıklar
Kilo Bildirimi
10.7.2015 : 73,2
Bu hafta : 72,2
Fark : - 1 kg
Sonra yine ugrarim kizlar calisiyorum ben bugun .
Hafta ici daha da az di kilom bugun bunu gösterdi bakalim, bunada sukur
Arkadaşlar ben kilo bildirimi yapamıyorum. Şu an köydeyim ve tartı bulamıyorumgeçen haftakini baz alarak yazıyorum.
Geçen hafta: 87. 3
bu hafta: 85. 3
fark: -2
Yüzde: 2.29
Kilomu bildiriyorum:
13 Temmuz: 78 kg
24 Temmuz: 75,3 kg
Fark: 2,7 kg
evet evet, ben duştan sonra sürüyorum. 3 5 dakika yedirene kadar masaj yap yeterli.
Ayrıca sayfa 13114 den itibaren birkaç mesajla bacak yogasını anlattım, onuda dene kesinlikle
Haftalik menü paylasim tablosu
E-brulim - -
Parfym
AKovser - + ++ +
gunes-86 - - - + + + +
fyzanur
hsevda - - - - - - +
simlal - - - - + + -
gorgeoust + + + + - +
edersoy - + + + - + +
haldenlos + + + - + + +
akovser 20 tane
güneş 60 tane
gorgeoust sen hamile olduğun için 20 jumping jack yerine 20 dk yürüyceksin ya evde durduğun yerde yürü ya dışarı çık yürü ama yürüyceksin
edersoy 40 jumping jack
sinsirella 140 jumping jack yapamazsan yarısını ondan yarısını da ip atlama yapacaksın
akşam herkes rapor verecekk tembellik yokkkkkkkkkbende çok yediğim için 20 dk stepper yapacam
woooww süppersin maşallah maşallahh diyeyim kızz beni geçmişsinbilmiyorum sende diyeti bozduğun gün oldumu ama ben bozduğum için geride kaldım yoksa en az 3 veya 3.300 falan giderdi benimde maalesefki olmadı
ama bundan sonraki en sıkı rakibim sensin kilolarımızda yakın zaten bakalım kim kimi geçecek var mısınn
şaka şaka sen şimdi hamişsin olmaz tabii ki öncelikle bebeğini düşün ama yemeni sakına abartma veremesnde
Utancimdan yazamadım. Nası farkettin hemen. Cin senisenin dünkü menün nerde
Kız cadı benim hiç eksik menüm yok. Köylerde dağ baslarinda bile yapıyorum bildirdim.Haftalik menü paylasim tablosu
E-brulim - -
Parfym
AKovser - + ++ +
gunes-86 - - - + + + +
fyzanur
hsevda - - - - - - +
simlal - - - - + + -
gorgeoust + + + + - +
edersoy - + + + - + +
haldenlos + + + - + + +
akovser 20 tane
güneş 60 tane
edersoy 40 jumping jack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?