- 7 Eylül 2013
- 471
- 667
- 53
Ahahah olabilirr :))Nickinden olabilir belki :)
Bu ara herkesler dondurma yiyo yaa valla sebebim olacaaniziyi geceler kızlarrr
bugünkü menüm
sabah
1 h.yumurta
zeytin,peynir,
domt,2 çay
ara
2adet ceviz
30adet beyaz leblebi
akşam
1 tab.etli taze fasulye
yoğurtlu semiz otu
2top dondurma
1 çay
25mekik
100ipsiz atlama
yarım saat yürüyüş
su
2-2.5 lt.
Yok kız nerdeeeVayyyy. Bu sen misin canım
Güzel olmuş menüniyi geceler kızlarrr
bugünkü menüm
sabah
1 h.yumurta
zeytin,peynir,
domt,2 çay
ara
2adet ceviz
30adet beyaz leblebi
akşam
1 tab.etli taze fasulye
yoğurtlu semiz otu
2top dondurma
1 çay
25mekik
100ipsiz atlama
yarım saat yürüyüş
su
2-2.5 lt.
Ayy kilom 64 su anda hedefimin 1 kg altindayim sekerimmm. Senin nasil gidiyorhoş geldiiinnn, nasılsın en son erken mezun olup gitmiştin . kilon ne durumda
hosbuldukkk canim
hosgeldin sekerimm
ilaclardan olabilir bi bak etkilerine.
bol su yesilcay falan ic rahatlamaya calis tatlim ama moralini yuksek tutmaya bak sen ii ol ki hersey ii olsun
Ooo daha varmis ya dugune .. benim kuzum iyi bi ara hastalandi salgin var turkiyede cok uzdu bizi ama simdi iyi cok sukur bugun denizde oynastik bol bol. Tatilin guzel gecmis sanirim mezuNOTyet mi hala. Ne zaman mezunsun ebrusumİşkenceeeee
Inan senin yerinde olmayı çok isterdim, çips ve çikolata ne ki. Hepsini elinin tersiyle it. Sanada ALLAH kolaylık versin canım.
Mantıyla içli köfte - ağlamak istiyorum
Regle rağmen birde kilo vermen harika. Tutmayın melanyfoniği :)
Kız şaka yaptım :/
Hay allah, olsun cana geleceğine mala gelsin :)
Tutmayın feyzayıııı :)
Çok güzel açıklamışsın :)))
Hoşgeldin chocomeliiim nasılsın? Düğün kasımda inşallah. Geçen hafta döndük canım, 2 hafta mis gibi Türkiye kokusu çektim içime :) senin tatilin nasıl geçti? Minik kuzun nasıl?
Üzüldüm yainşallah biran önce kendine gelirsin canım. Moral bozmak yok, herkesin kötü bir haftası olabilir önemli olan toparlandığında durumu düzeltmeye çalışmak. En önemlisi sağlığın.
Evet canım 3 ay var, bu demek oluyor ki 3 ay içinde hedefime ulaşmış olmalıyım :)))Ooo daha varmis ya dugune .. benim kuzum iyi bi ara hastalandi salgin var turkiyede cok uzdu bizi ama simdi iyi cok sukur bugun denizde oynastik bol bol. Tatilin guzel gecmis sanirim mezuNOTyet mi hala. Ne zaman mezunsun ebrusum
Menün güzel ama akşam acıkmadın mı canım?Menüm
2 dilim ekmek kepek, 3 dilim peynir 3 zeytin 1 yumurta domates salatalık
15.00 tavuk, yayla çorbası
19.00 1 bardak limonata
3 litre su
1 saat yürüyüş
Gayet güzel lakin dondurma ve süt birlikteliği de orjinalmis.Yok kız nerdeeebenim böyle olmam için daha bir kaç fırın ekmekten uzak durmam lazım
Güzel olmuş menün
Bugünkü menüm
Sabah 11:00
kıymalı yumurta (2 yumurtadan)
Domates, salatalık
Ara 13:00
1 top dondurma
1 bardak süt
Akşam 18:00
3 parça tavuk ızgara
4 yk lahana ve havuç salatası
Ara 21:00
1 dilim kavun
2 lt su
Acıktım valla ama oyaladim kendimi sabah güzel bir kahvaltı yaparım diyeMenün güzel ama akşam acıkmadın mı canım?
Arka arkayaydı onlar :))Gayet güzel lakin dondurma ve süt birlikteliği de orjinalmis.
Iyi yapmışsın da kendini aç bırakma, süt iç yada bir kaç kaşık yoğurt ye böyle durumlarda.Acıktım valla ama oyaladim kendimi sabah güzel bir kahvaltı yaparım diye
Hayırlı geceler canım, tatlı rüyalar :-*Hadi bi günü daha kapatalım. iyi geceler tatlı rüyalar
Az yemişsin gülüm, herşey yolunda mı?Bugünkü menüm
13.00: bir buçuk dilim beyaz peynir, domates salatalık
16.00: sütlü kahve
19.30: bir tabak kabak yemeği, 4 kaşık yoğurt, salata
Su: 2, 5 lt
galiba yedim canımYe
Yemiş misin yememismisin çözemedim ya,ama bin parça simit çok olmuş, 500 falan olaydı iyiydi
canım inşallah gerçekten bu ay benim durumlar çok karışık nöbetlerim sıkışık sürekli misafir ve birde doktor hastane işleri üstüne düzelecek inşallahEllerine emeğine sağlık kuzum. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsuninşallah bu sayede motivasyonumuz tavan yapar ve kilolarımızdan en kısa sürede kurtuluruz. Saye- rakibecim sana başarılar dilerim, cumaya iyi olan kazansın bir daha eksik menü görmek istemiyorum hatişim
@edersoy kankicim şuan varlığından eser yok, inşallah en kısa zamanda takıma dönersin.
Edit: zeynebim edersoy ile haldenlosun yerini değiştirebilirmiyiz? Edersoy hiç gelmiyor...
eveeet istiyorum bu gün sporuma gideceğim sonrada size katılacağım çifte sporCanım ben @haldenlos ile pazartesi başlıyorum, istiyorsan sende katılabilirsin bize
sevgili kankam ikimizede hayırlı olsun hep destek tam destek inşallah birbirimize
günaydın ebrucum sevgili rakibim bekle beni sana yetişeceğimGünaydin kizlarhepinize sendromsuz bir pazartesi ve güzel bir hafta diliyorum.
Jilliancilar bugün is basinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?