Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın arkadaşlar. güzel bir gün diliyorum herkese:))

kızlar bugün dr gittim daha iyiyim yarın yavaştan normal yemeğe başlayacağım yalnız neredeyse hiç bişey yiyemediğim halde fazla çıkıyorum tartıda. sinirlerim iyice bozuldu ya
canım çok geçmiş olsun tekrar. atlattın inşallah hadi gözün aydın. hiçbir şey yiyemediğin için vücudun kendini korumaya almıştır. ondan veremiyorsundur. düzenine geri dönünce normale döner inşallah. sıkma canını. önemli olan sağlığın

Cok dogru imkanim oldukca spor yapmaya calisiyorum

sporu haftanin 3 gunu duzenli yaparsan senin icin daha iyi olur kuzum

Squat challenge yapiyorum yaklasik 10 gun sonra bitecek o zaman atarsam daha iyi olur belki fark cok olursa before after da yapabilirim

daha iyi olur tatlim. belki senin takinti yaptigin bolgelerin bize kotu gelmeyecek bizde fikirlerimizi soylemis oluruz.

sagol kuzum. gercekten salgin varmis. Ama ne salgin. sende kendine dikkat et ebrum

ahah sizin genetik olarak aile zayif heralde. o zaman senin korkmana gerek yok verirsin ama sabirli ol hem bunu bi surec olarak degil saglikli beslenme olarak gorursen daha iyi olur.

kızlar bugün dr gittim daha iyiyim yarın yavaştan normal yemeğe başlayacağım yalnız neredeyse hiç bişey yiyemediğim halde fazla çıkıyorum tartıda. sinirlerim iyice bozuldu ya

tatlim istersen sen izne ayril. cunku oncelik sagligin. boyle kilona takma. bi sagligina kavus kilo vermeye devam edersin. ama oncelik sensin lutfen birde kilo veremiyorum diye bunaltma kendini

Kizlar Gunaydinnn

Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorumm.
10 gun sonra kardesim dedigim dostumun sözü var aile arasinda erkek tarafida arkadasimiz ve kiz taragina gore muhafazakar. Aile arasinda ve evde olacagi icin söyle bir kombin yaptim.
Kolye olarak krem yada beyaz ve etegime uygun bi renkten yapilmis kolye. kolye buyuk duaundugumden kucuk beyaz kupe birde tasli yuzuk düşünüyorum.
Sizdende fikir almak istiyorum sizce olmus mu ?
üstüme baska hangi renk önerirsiniz beyaz disinda

Günaydin kizlar, güzel bir gün diliyorum... Persembe bütün cislardan uzak duruyoruz :)

Ay ben kabak salatasina bayiliyorum :) ama benim ki salataliksiz. Cevizle de harika oluyor. Birde ben dereotu ekliyorum icine, hmmm nefis :)

Tekrar gecmis olsun canim, yavas yavas toparlanacaksin. Bence tartinin gösterdigini degil sagligini düsünmelisin. Böyle bir sey icin sinirlerini yipratma...

sagol kuzum. gercekten salgin varmis. Ama ne salgin. sende kendine dikkat et ebrum
Tesekkür ederim zeynebim, ederim insallah :)

Günaydin kuzum, bence kombin güzel, eteginin rengi cok hos... Karsi taraf ne derece muhafazakar? Kapalilarsa eger üstüne daha kapali bir sey tercih edebilirsin. Petrol rengine uygun baska renklerde var ama benim gönlüm beyazdan yana :)

cok cok asiri degil yavrum ev ortami olmasa sorun degil kimseye gore kiyafetimi yonetmem zaten acikta giyinen biri degilimde yinede ev icinde dikkat edim dedim. etek zaten kalem oldugu icin ustune atlet kol yada daha uzun bisi dusunemedim.

cok cok asiri degil yavrum ev ortami olmasa sorun degil kimseye gore kiyafetimi yonetmem zaten acikta giyinen biri degilimde yinede ev icinde dikkat edim dedim. etek zaten kalem oldugu icin ustune atlet kol yada daha uzun bisi dusunemedim.
Gömlek yada yarim kollu bodylerle gördügüm güzel kombinler oldu, eger karsi taraf kapali olsaydi o tarz bir tavsiyede bulunacaktim ama bu durumda üstün iyi canim. Hayirli olsun kardesine de :)

Gömlek yada yarim kollu bodylerle gördügüm güzel kombinler oldu, eger karsi taraf kapali olsaydi o tarz bir tavsiyede bulunacaktim ama bu durumda üstün iyi canim. Hayirli olsun kardesine de :)

kiz bu sicakta o stres heyecanda gomlekle nasil dururum bilemedim

Neyse fikirlerin icin sagol bebeim

bu eteğin üzerine kesinlikle siyahta çok güzel durur fakat dökümlü değilde daha body tarzı üzerine oturan bir body ama o da pek mümkün değil sanırım ailelerden dolayı kolye yerine de şık bir bileklik ve küçük küpeler de tercih edebilirsin ama bu şekliyle de süper görünüyorsun

kiz bu sicakta o stres heyecanda gomlekle nasil dururum bilemedim

Neyse fikirlerin icin sagol bebeim
Illa uzun kollu gömlek olmak zorunda degil ki :) Orda havalar nasil bilemiyorum kuzum, ben burda kazaklari giymeye basladim :)

Illa uzun kollu gömlek olmak zorunda degil ki :) Orda havalar nasil bilemiyorum kuzum, ben burda kazaklari giymeye basladim :)

ay kiyamam kuzuma.
burdada bir kac gundur esiyordu geceleri falan soguktu ama bugun gunes tekrar yüzünü gösterdi.

aslinda vucuda yapisan yada mini bodylerden bende düşündüm handecim ama benim kalcam biraz var bariz var yani oyle denedigimde ortaya pat diye çıktı.
bunun ustunden az birazda olsa tül geliyor ya o sanki kalcamin bir bölümünü kapatiyor gibi geldi

ay kiyamam kuzuma.
burdada bir kac gundur esiyordu geceleri falan soguktu ama bugun gunes tekrar yüzünü gösterdi.
Sabah ise gelirken 6 dereceydi kuzum, gündüzde 20 yi gecmiyor, donuyorum resmen... Tadini cikartin günesin.

wuu beybi çok şıkız maşllahh tutututuuuhh.... ayağındaki halhalda dikkatlerden kaçmıyooor :) bi de kolyeli molyeli önden görseydik eyiyydi........

ben de bayılıyorum ya kabak salatasına. ama ben dere otunu asla yiyemem. kokusuna bile dayanamıyorum. dün de ablam hayıflanıyordu. senin yüzünden yıllarca dere otlu kabak yapamadım diye:)) bu arada ben sabah unuttum yoğurt günü yaptığımızı peynirli sebzeli kahvaltı yaptım. yoğurtla devam edeceğim. vicdan çorbam da şu an pişiyor sen ne yaptın?

Dere otunu bende sadece salatada yerim, o da öyle cok degil. Tadi cok baskin...
Canim benimde evde yogurt kalmamis, sabah is yerinde artik normal kahvalti ettim. Isten sonra alacagim...
Vicdan corban insallah lezzetli olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…