Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

verememek değil tatlım fazla çıkıyorum ya

off sorma canım ya sinirlerim bozuldu birkaç gündür öyle kötüyüm ki hem bu olan olaylar hem hastalığım hem tartıda çıkan fazlalık sinirlerimi bozdu.. bugün daha iyiyim ama devam etseydi izin isteyecektim ama çok şükür atlatıyorum bugün yiyebiliyorum yemek..

Kızlar motivasyonum çok düştü iyiyim yemek falan yiyebiliyorum artık. ama tartı sinirlerimi bozdu fotomu atayım bana söyleyin hiç 67 gösteriyormuyum 67 nedirya dün tartıldım 67 çıktım 65.9 dum enson off...

streste vücuda ödem yaptırır takma bu kadar.... bu hafta olmasa da haftaya toparlarsın.... bu hafta hastaydın zaten...

iyiyim ya ama gitmiyor betül deliricem fazla çıktım

ben karabuğdayla verdiğimi geri almadım... yarın karabuğdayıma geri dönücem sende yap benle... hem yanında istediğini yiyiyorsun....

bu günkü menüm
sabah iki parça peyniri tam buğday lavaşa sardım yedim yanına da domates salatalık salatası yedim
duble dibek kahvemi içtim.....

ara 3ü1 arada içtim

öğlen 1 tavuk but + 2 kaşık pilav

ara 2 bardak ayran

akşam bir parça et + 1 kase yoğurt (ekşamı daha yapmadım ama menüm belli)

Su : 2 lt oldu bile
Yeşil çay akşam içicem 2 bardak

Sporda yapıcam inşallah akşam yazarım....

nasıl yapılıyor anlatsana bende yapayım

dönce döncem bir dönemedim karabuğdayıma bee.... nee 5te5 miş düzen müzen bırakmadı...... moral de bırakmadı....

Sabah ise gelirken 6 dereceydi kuzum, gündüzde 20 yi gecmiyor, donuyorum resmen... Tadini cikartin günesin.

oo siz kisa girise yaklasmissiniz yaa

wuu beybi çok şıkız maşllahh tutututuuuhh.... ayağındaki halhalda dikkatlerden kaçmıyooor :) bi de kolyeli molyeli önden görseydik eyiyydi........

kuzucugum kolye daha almadim ondan onden cekmedim aslinda bugun sunu begendim ama cok cicekli gibi geldi

sevindim iyi olmana ama sinirlerini bozup kafana takarsan daha kotu olur toplan bakim

gonder bi foto bakalim sen mi abartiyorsun

Eklentiler

• IMG-20150910-WA0000.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 35
nasıl yapılıyor anlatsana bende yapayım

valla bir sürü tarif var nette. kısır gibi yapanda var pilavını yapanda hatta dolması bile var.... ben kendi tembel işi yaptığımı anlatayım.....

yarım su bardağı kara buğdayı iyice yıka
kapaklı bir kaseye koy üzerine de 1 bardak sıcak su koy sabaha kadar beklesin bulgur gibi şişiyor...
karabuğdaylı günlerde ekmek yok....

sabah normal kahvaltını yapıyorsun diyete uygun olacak normlarda....

öğlen
bir tabağa geceden hazırladığın karabuğdaydan küçük bir kase al
üzerine ister yoğurt koy baharatlandır ye
ister et koy, tavuk koy, ton balığı koy

akşam karabuğday + yoğurt + salata....

aaa kolye çok tatlı nasıl bu kadar denk gelmiş alll bunu alll allll..... eteklede süper uyumlu olcak.....

merhaba kızlar işler güçler bulduğum boşlukta yazdım bugün yapılmaması gereken her şeyi yaptım Ama sabah midem bulanıyordu başım dönüyordu artık yani açlıktan ayarlarım bozuldu tabi bende dayanamyarak öğle ölümüne yedim. Ama artık ben kendi alıştığım gibi yapayım ya sıfır ekmek çok az yemek beni pert etti. ben 1500 kalorinin altına düşmeyen günde 5 6 dilim ekmeğini yiyen bir insandım heveslendim size ayak uydurayım dedim ama zorluyor beni. Ben günlük ekmek hakkı talep ediyorum:):) Ben ki pirinç pilavını diyette olmasam bile yemzken bugün onu bile yedim düşünün nasıl gözüm döndü. Şuan algılarım açıldı kendime geldim resmenHaftalık 700 gramın altına düşmem bir hafta ara verdim ama sporada gidiyorum ekmeklerimi telafi ederim yani. Menüyü akşama yazayım da tek fırçada kurtulayım :):)

kaç gösteriyorum sizce ? sileceğim hemen fikir verin istiyorum

ama bu üstündekiyle yorum yapmak zoor.... bacak kalınlığın basen kalınlığın belli olmuyo elbise kabarık durduğu için :) benim gibi seksü bir foto at ayol.... insan silüeti görmüşlerdir zannımca :))

kız sana kim ekmek yemedi... yiyebilen yesin.... ama kahvaltıda öğlen de yiyebilir ama akşam ekmek olmaz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…