verememek değil tatlım fazla çıkıyorum yagünaydın arkadaşlar. güzel bir gün diliyorum herkese:))
canım çok geçmiş olsun tekrar. atlattın inşallah hadi gözün aydın. hiçbir şey yiyemediğin için vücudun kendini korumaya almıştır. ondan veremiyorsundur. düzenine geri dönünce normale döner inşallah. sıkma canını. önemli olan sağlığın
off sorma canım ya sinirlerim bozuldu birkaç gündür öyle kötüyüm ki hem bu olan olaylar hem hastalığım hem tartıda çıkan fazlalık sinirlerimi bozdu.. bugün daha iyiyim ama devam etseydi izin isteyecektim ama çok şükür atlatıyorum bugün yiyebiliyorum yemek..
sporu haftanin 3 gunu duzenli yaparsan senin icin daha iyi olur kuzum
daha iyi olur tatlim. belki senin takinti yaptigin bolgelerin bize kotu gelmeyecek bizde fikirlerimizi soylemis oluruz.
sagol kuzum. gercekten salgin varmis. Ama ne salgin. sende kendine dikkat et ebrum
ahah sizin genetik olarak aile zayif heralde. o zaman senin korkmana gerek yok verirsin ama sabirli ol hem bunu bi surec olarak degil saglikli beslenme olarak gorursen daha iyi olur.
tatlim istersen sen izne ayril. cunku oncelik sagligin. boyle kilona takma. bi sagligina kavus kilo vermeye devam edersin. ama oncelik sensin lutfen birde kilo veremiyorum diye bunaltma kendini
iyiyim ya ama gitmiyor betül deliricem fazla çıktımsinirini bozma.... iyileşte kilo gider...
Kızlar motivasyonum çok düştü iyiyim yemek falan yiyebiliyorum artık. ama tartı sinirlerimi bozdu fotomu atayım bana söyleyin hiç 67 gösteriyormuyum 67 nedirya dün tartıldım 67 çıktım 65.9 dum enson off...
iyiyim ya ama gitmiyor betül deliricem fazla çıktım
nasıl yapılıyor anlatsana bende yapayımstreste vücuda ödem yaptırır takma bu kadar.... bu hafta olmasa da haftaya toparlarsın.... bu hafta hastaydın zaten...
ben karabuğdayla verdiğimi geri almadım... yarın karabuğdayıma geri dönücem sende yap benle... hem yanında istediğini yiyiyorsun....
Sabah ise gelirken 6 dereceydi kuzum, gündüzde 20 yi gecmiyor, donuyorum resmen... Tadini cikartin günesin.
wuu beybi çok şıkız maşllahh tutututuuuhh.... ayağındaki halhalda dikkatlerden kaçmıyooor :) bi de kolyeli molyeli önden görseydik eyiyydi........
off sorma canım ya sinirlerim bozuldu birkaç gündür öyle kötüyüm ki hem bu olan olaylar hem hastalığım hem tartıda çıkan fazlalık sinirlerimi bozdu.. bugün daha iyiyim ama devam etseydi izin isteyecektim ama çok şükür atlatıyorum bugün yiyebiliyorum yemek..
Kızlar motivasyonum çok düştü iyiyim yemek falan yiyebiliyorum artık. ama tartı sinirlerimi bozdu fotomu atayım bana söyleyin hiç 67 gösteriyormuyum 67 nedirya dün tartıldım 67 çıktım 65.9 dum enson off...
nasıl yapılıyor anlatsana bende yapayım
oo siz kisa girise yaklasmissiniz yaa
kuzucugum kolye daha almadim ondan onden cekmedim aslinda bugun sunu begendim ama cok cicekli gibi geldi
sevindim iyi olmana ama sinirlerini bozup kafana takarsan daha kotu olur toplan bakim
gonder bi foto bakalim sen mi abartiyorsun
aaa kolye çok tatlı nasıl bu kadar denk gelmiş alll bunu alll allll..... eteklede süper uyumlu olcak.....
altına çok bol giymişsin yani net bi kilo söylenmiyor ama üstün normal görünüyor yanikaç gösteriyorum sizce ? sileceğim hemen fikir verin istiyorum
kaç gösteriyorum sizce ? sileceğim hemen fikir verin istiyorum
merhaba kızlar işler güçler bulduğum boşlukta yazdım bugün yapılmaması gereken her şeyi yaptımAma sabah midem bulanıyordu başım dönüyordu artık yani açlıktan ayarlarım bozuldu tabi bende dayanamyarak öğle ölümüne yedim. Ama artık ben kendi alıştığım gibi yapayım ya sıfır ekmek çok az yemek beni pert etti. ben 1500 kalorinin altına düşmeyen günde 5 6 dilim ekmeğini yiyen bir insandım heveslendim size ayak uydurayım dedim ama zorluyor beni. Ben günlük ekmek hakkı talep ediyorum:):) Ben ki pirinç pilavını diyette olmasam bile yemzken bugün onu bile yedim düşünün nasıl gözüm döndü. Şuan algılarım açıldı kendime geldim resmenHaftalık 700 gramın altına düşmem bir hafta ara verdim ama sporada gidiyorum ekmeklerimi telafi ederim yani. Menüyü akşama yazayım da tek fırçada kurtulayım :):)
ee ben bunu silemedim kaldıı
aa kötü oldu bu şimdi.. neyse ya eniyisi seninle buğdaya başlamak. mesela yoğurtlu çorba gibi tüketebilir miyiz ?10 dakka süren vardı sonra silemiyosun :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?