aa kötü oldu bu şimdi.. neyse ya eniyisi seninle buğdaya başlamak. mesela yoğurtlu çorba gibi tüketebilir miyiz ?
Dışarı çıktım canım eve gidince paylaşayım inş.fırsat olmadı dünde arkadaş geldi kaynadı gitti... bu akşam kısmetse yaparım....
Valla baya doyurucu bir şey. Yanında sadece yoğurt yedim. Başka bir şeye gerek kalmadıfırsat olmadı dünde arkadaş geldi kaynadı gitti... bu akşam kısmetse yaparım....
Ne kadar süreyle yaptın bunuişin özü ana öğünün karabuğday olucak yanına ufak garnitürler atabilirsin ettir sebzedir yiyebiliyorsun...
sagliklimutfak.net/2012/11/karabugdayli-yogurt-corbasi.html
bak millet neler yapmış ;
http://sagliklimutfak.net/etiket/karabugdayli-tarifler
Sağlık olsun canım :)E-brulim canım foto yükleyemedim ya hata oluştu diyor izin vermiyor. sonra tekrar denerim
Dunden beri ancak girebildimm hemmen bakiyorum canim :))bu ara benimde sıkıntım yapıştı kaldı 79 üzerime. metabolizmayı hızlandırmak için yapılması gerekenler diye bişi vardı. linki atayım belki işimize yarar
http://www.diyetebasliyorum.com/kilo-vermem-durdu-2703/10
Ne kadar süreyle yaptın bunu
Valla baya doyurucu bir şey. Yanında sadece yoğurt yedim. Başka bir şeye gerek kalmadı
Cokk guzel canim corbaya baslamana cok sevindimm istediginden fazlasini alirsin insallah :))bugünkü menüm
08.15: peynir, salatalık, biber, domates, yeşil çay
13.00: 1 yeşil elma, 1 yeşil çay
14.30: 1 kase vicdan çorbası, 1 kase yoğurt
ara: 1 ceviz, 1 mürdüm eriği
19.30: 1 kase vicdan çorbası, 1 kase yoğurt
su: 2,5 lt olur, daha olmadı
spor: 40 dk tempolu yürüyüş
Not: 1 fincan az sütlü kahve içeceğim.
Geçmiş olsun canım, ne oldu ki böyle birden? Belki bir doktora görünsen iyi olur, sorunun kaynağını bulurlarsa ona göre önlem alınır. ALLAH şifa versinMerhaba kizlar benim saglik sorunlarim gitgide artiyor bagirsaklarim düğüm oldu vücudumdaki şişlik gitmiyo hic bisey yiyemiyorm neredeyse tartida bi gram oynama yok jilliani bile yapamaz oldum gücüm yok hic biseye izine mi ayrilsam napsam iyi bi doktor kontrolunden mi gecsem of oooff
geçmiş olsun canım elbette bir muayeneden geç hem daha sonrasında psikolojik olarak da daha rahat hissedersin benceMerhaba kizlar benim saglik sorunlarim gitgide artiyor bagirsaklarim düğüm oldu vücudumdaki şişlik gitmiyo hic bisey yiyemiyorm neredeyse tartida bi gram oynama yok jilliani bile yapamaz oldum gücüm yok hic biseye izine mi ayrilsam napsam iyi bi doktor kontrolunden mi gecsem of oooff
Kuzu senin adın Hande mi? :)iyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm
sabah
1yumurta
1kk peynir
4çeri
1 tutam maydanoz
öğle
1elma
1kase nesfit
akşam
fırında kaşarlı mantar 4adet
2parça çiğköfte
su 2.5lt
spor
50mekik
yok canım değil :)Kuzu senin adın Hande mi? :)
Zeynep sana bugün Hande dedi galiba da ondan sordum :)yok canım değil :)
Sagolasin canim bilmiyorum ne oldu boyle ama bi doktora gitmem lazim bi an onceGeçmiş olsun canım, ne oldu ki böyle birden? Belki bir doktora görünsen iyi olur, sorunun kaynağını bulurlarsa ona göre önlem alınır. ALLAH şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?