- 7 Eylül 2013
- 471
- 667
- 53
Aynen canim bende oyle dusunuyorm bi an once gideyim yoksa kendi kendimi yicem boyledegeçmiş olsun canım elbette bir muayeneden geç hem daha sonrasında psikolojik olarak da daha rahat hissedersin bence
Git canım git, ihmal etme biran önce halletmeye çalış.Sagolasin canim bilmiyorum ne oldu boyle ama bi doktora gitmem lazim bi an once
ne güzel yapmışsın canımbugünkü menüm
08.15: peynir, salatalık, biber, domates, yeşil çay
13.00: 1 yeşil elma, 1 yeşil çay
14.30: 1 kase vicdan çorbası, 1 kase yoğurt
ara: 1 ceviz, 1 mürdüm eriği
19.30: 1 kase vicdan çorbası, 1 kase yoğurt
su: 2,5 lt olur, daha olmadı
spor: 40 dk tempolu yürüyüş
Not: 1 fincan az sütlü kahve içeceğim.
Yogurt ise yaramadi galiba?günaydın arkadaşlar
kilo bildirimi
kilom sabit
Sikma canini tatlim, artidan iyidir. Haftaya toparlarsin insallahGunaydin kizlarr
Kilom bu hafta sabitt
Mesaj sayisi 48
Niye bu kadar saldik kendimizi BetülBaşlangıç 75,70
Toplam Giden 4,10
Eski kilo 71,00
Yeni kilo 71,60
Fark -0,60
Ortalama -0,85
Mesaj Sayısı 86
***4. TAKIM 430. ETAP ***
AKovser (/54.0/0/0/%0) kilosu sabit - izine ayrilmak istiyor
gunes-86 (/68.7/0/0/%) katilim yetersizliginden diskalifiye edildi
Hsevda (/64.5/0/0/%0)
simlal (/79.0/0/0/%0) kilosu sabit
btlbetul (/71.0/71.6/-0.6/%-0.84)
mom hati (/65.7/0/0/%0)
haldenlos (/73.5/0/0/%0)
melanyfonik (/72.6/0/0/%0) kilosu sabit
semraanne (/66.4/0/0/%0)
4.takım ortalaması %
Niye bu kadar saldik kendimizi Betül
eski kilo 65.9
yeni kilo 66.8
fark -0.90
hiçbişey yiyemediğim halde fazla çıktım takımı aşağı çekmek istemezdim kendimi kötü hissediyorum inanın bütün gücümle toparlanmaya çalışıyorum.. daha iyiyim aslında bu sabah dahada iyi olacağım inş. Sonuç için çok üzgünüm((
Canim kendine bu kadar cok yüklenme, hastaydin sonucta. Önümüzde ki hafta yine sporlarina baslarsan güzel sonuclar alirsin eminim.eski kilo 65.9
yeni kilo 66.8
fark -0.90
hiçbişey yiyemediğim halde fazla çıktım takımı aşağı çekmek istemezdim kendimi kötü hissediyorum inanın bütün gücümle toparlanmaya çalışıyorum.. daha iyiyim aslında bu sabah dahada iyi olacağım inş. Sonuç için çok üzgünüm((
Sey olamiyorum dedigin adet mi kizbiraz gergin günler yaşıyorum ne yediğimi biliyorum ne uyuduğumu normal yani... stresten şey bile olamadım hala.... onunda şişkinliği var..... yaaa doktora mı gitmeli acep ne dicem ben şey olamıyorum mu dicem....yüzüne baka baka dümdük mü dicem ayyyy.... ben bunu söyleyince nolucak..... kafamda deli sorular.... hangi doktora gidilir onu bile bilmiyorum üffffffff............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?