Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaa bana benzesin kıvırcık sarı saçlı yerim ben onuuu........... hem zaten başka kime benzeyebilir ki :))) bdv ye konu açmaya gidiyom ben.... acaba hamilemiyim :))))
bencede hemen bir konu acmalisin
Eger süresi cok gectiyse doktora git canim ihmal etme.

günlerdir hiçbirşey yiyemediğim için tartıda çok fazla eksi bekledim hüsrana uğradım beklentilerim yüzünden.. ama inanıyorum haftaya çok daha iyi olacağım

günlerdir hiçbirşey yiyemediğim için tartıda çok fazla eksi bekledim hüsrana uğradım beklentilerim yüzünden.. ama inanıyorum haftaya çok daha iyi olacağım
Canim yanlis anlama ama sen kendini cok fazla kaptiriyorsun. Hepimizin amaci burda kilo vermek ama sagligindan önemlisi yok. Sagligin elden gitti mi diyet miyet hic umrunda bile olmaz.

***4. TAKIM 430. ETAP ***

AKovser (/54.0/0/0/%0) kilosu sabit - izine ayrilmak istiyor
gunes-86 (/68.7/0/0/%) katilim yetersizliginden diskalifiye edildi
Hsevda (/64.5/0/0/%0)
simlal (/79.0/0/0/%0) kilosu sabit
btlbetul (/71.0/71.6/-0.6/%-0.84)
mom hati (/65.7/66.8/-1.1/%-1.65)
haldenlos (/73.5/0/0/%0)
melanyfonik (/72.6/0/0/%0) kilosu sabit
semraanne (/66.4/66.2/0.2/%0.30)

4.takım ortalaması %

Kilo bildirimi
Eski kilo 66.4
Yeni kilo 66.2
Yüzde 0.30
Mesaj sayısı olması gerekenden az saymadim o yüzden
Tebrik ederim canim, sanirim bu hafta en basarilimiz sensin :)

tam doktora giderim gelceğe tutar uyuzun :)))
Büyük ihtimalle :) su siralar stresliyim dedin, o da gecikmeye yol aciyor.

Yogurt ise yaramadi galiba?
ya bilmiyorum ki niye böyle oluyor. ama moralimi bozup kendimi salmak da istemiyorum açıkçası. hani bazen duruyor kilo verme diyorlar ya belki onu yaşıyorum. bir de regl dönemindeyim hala. belki onun etkisi var. bilmiyorum yani ama düzenimi bozmadan spora da yemeğe de böyle devam edeceğim bir yerde muhakkak açılacak diye ümit ediyorum

ay şimdi de senin içine kaçtı feyzanur. kız söylersin nolcak. sen nerde yaşıyordun. doktor önereyim sana yakınsan.

kilo bildirimi
başlangıç :80kg

geçen hafta :73.5kg
bu hafta :73.6kg
fark : -100gr
yüzde : -0.13

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…