Sey olamiyorum dedigin adet mi kizkac gün gecti? Sen kesin hamilesin
sorma ağzıma yemek girmedi girse hadi derimki fazla kaçırdım daha dün başladım az az yemeğe günlerdir yiyemiyorum off neyseki düzeliyorum inş haftaya o eski kilomuzuda geçeceğiZsende mi britüs :) canımız sağ olsun beyaa...
aaa bana benzesin kıvırcık sarı saçlı yerim ben onuuu........... hem zaten başka kime benzeyebilir ki :))) bdv ye konu açmaya gidiyom ben.... acaba hamilemiyim :))))
günlerdir hiçbirşey yiyemediğim için tartıda çok fazla eksi bekledim hüsrana uğradım beklentilerim yüzünden.. ama inanıyorum haftaya çok daha iyi olacağım***4. TAKIM 430. ETAP ***
AKovser (/54.0/0/0/%0) kilosu sabit - izine ayrilmak istiyor
gunes-86 (/68.7/0/0/%) katilim yetersizliginden diskalifiye edildi
Hsevda (/64.5/0/0/%0)
simlal (/79.0/0/0/%0) kilosu sabit
btlbetul (/71.0/71.6/-0.6/%-0.84)
mom hati (/65.7/66.8/-1.1/%-1.65)
haldenlos (/73.5/0/0/%0)
melanyfonik (/72.6/0/0/%0) kilosu sabit
semraanne (/66.4/0/0/%0)
4.takım ortalaması %
Canim kendine bu kadar cok yüklenme, hastaydin sonucta. Önümüzde ki hafta yine sporlarina baslarsan güzel sonuclar alirsin eminim.
Canim yanlis anlama ama sen kendini cok fazla kaptiriyorsun. Hepimizin amaci burda kilo vermek ama sagligindan önemlisi yok. Sagligin elden gitti mi diyet miyet hic umrunda bile olmaz.günlerdir hiçbirşey yiyemediğim için tartıda çok fazla eksi bekledim hüsrana uğradım beklentilerim yüzünden.. ama inanıyorum haftaya çok daha iyi olacağım
evet canım nickden dolayı öyle zannetti sanırım :)Zeynep sana bugün Hande dedi galiba da ondan sordum :)
bencede hemen bir konu acmalisin
Eger süresi cok gectiyse doktora git canim ihmal etme.
bu hafta tek kilo verebilen sensin sanırım canım tebrik ederimKilo bildirimi
Eski kilo 66.4
Yeni kilo 66.2
Yüzde 0.30
Mesaj sayısı olması gerekenden az saymadim o yüzden
Tebrik ederim canim, sanirim bu hafta en basarilimiz sensin :)Kilo bildirimi
Eski kilo 66.4
Yeni kilo 66.2
Yüzde 0.30
Büyük ihtimalle :) su siralar stresliyim dedin, o da gecikmeye yol aciyor.tam doktora giderim gelceğe tutar uyuzun :)))
ya bilmiyorum ki niye böyle oluyor. ama moralimi bozup kendimi salmak da istemiyorum açıkçası. hani bazen duruyor kilo verme diyorlar ya belki onu yaşıyorum. bir de regl dönemindeyim hala. belki onun etkisi var. bilmiyorum yani ama düzenimi bozmadan spora da yemeğe de böyle devam edeceğim bir yerde muhakkak açılacak diye ümit ediyorumYogurt ise yaramadi galiba?
ay şimdi de senin içine kaçtı feyzanur. kız söylersin nolcak. sen nerde yaşıyordun. doktor önereyim sana yakınsan.biraz gergin günler yaşıyorum ne yediğimi biliyorum ne uyuduğumu normal yani... stresten şey bile olamadım hala.... onunda şişkinliği var..... yaaa doktora mı gitmeli acep ne dicem ben şey olamıyorum mu dicem....yüzüne baka baka dümdük mü dicem ayyyy.... ben bunu söyleyince nolucak..... kafamda deli sorular.... hangi doktora gidilir onu bile bilmiyorum üffffffff............
aramızdaki tek kilo vereni ayakta alkışlıyorumKilo bildirimi
Eski kilo 66.4
Yeni kilo 66.2
Yüzde 0.30
gerçekten çok belirgin bir fark var canım. süpersin. bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?