waoooww harika farka bak manken gibi olmuşsun kızz keşke bende 80kiloyken bir resim çekilseydim farkı görürdük ama 78ken vardı birtane onla kıyaslarım artık biraz daha zayıflayım :))
aramızdaki tek kilo vereni ayakta alkışlıyorum
Insallah canim, bekleyip görelim, elbette günün birinde bu kilolarin inadini kiracagizya bilmiyorum ki niye böyle oluyor. ama moralimi bozup kendimi salmak da istemiyorum açıkçası. hani bazen duruyor kilo verme diyorlar ya belki onu yaşıyorum. bir de regl dönemindeyim hala. belki onun etkisi var. bilmiyorum yani ama düzenimi bozmadan spora da yemeğe de böyle devam edeceğim bir yerde muhakkak açılacak diye ümit ediyorum
Kiz sen citir olmussun
Facialar kulübüne hosgeldiniz :)))kilo bildirimi
başlangıç :80kg
geçen hafta :73.5kg
bu hafta :73.6kg
fark : -100gr
yüzde : -0.13
Insallah canim, bekleyip görelim, elbette günün birinde bu kilolarin inadini kiracagiz
Kiz sen citir olmussunharika gözüküyor canim, tebrik ederim
Bence süper sonuc elde etmissin, gurur duyuyorum seninleYok kiz ne çıtırı daha var çıtır olmaya
Bence süper sonuc elde etmissin, gurur duyuyorum seninle
Kızlar misafirliğe gittik dün yediklerimi yazamadım. Yazmasam daha iyi ama artık el mahkum:)
KİLO BİLDİRİMİ
.Eski kilo: 67.2
Yeni kilo:66.1
Fark :1.100
yüzde :1.63
Mesaj :Hala öğrenemedim ama günlük beşi geçiyorumda 40 tane diyelim haftaya tam sayacağım.
canım kontrolden geç ama fizyo terapist arkadaşımdan basit bi masaj öğrendim bağırsakta sıkıntı olursa onu yapıyorum. Sol tarafında kemik var ya adı ne bilmiyorum o kemiğin ordan başlayıp karnında yarım daireyi takip ederek aşağı yönlü mhafif bastırarak devam et bağırsağı rahatlatıyor şişkinliği alıyor tuvalete çıkarıyor ben faydasını gördüm tabi uzmanının yapması daha farklı oluyorda.Merhaba kizlar benim saglik sorunlarim gitgide artiyor bagirsaklarim düğüm oldu vücudumdaki şişlik gitmiyo hic bisey yiyemiyorm neredeyse tartida bi gram oynama yok jilliani bile yapamaz oldum gücüm yok hic biseye izine mi ayrilsam napsam iyi bi doktor kontrolunden mi gecsem of oooff
Daha görecek güzel ve zayıf günlerimiz var diyorum:)
canım kontrolden geç ama fizyo terapist arkadaşımdan basit bi masaj öğrendim bağırsakta sıkıntı olursa onu yapıyorum. Sol tarafında kemik var ya adı ne bilmiyorum o kemiğin ordan başlayıp karnında yarım daireyi takip ederek aşağı yönlü mhafif bastırarak devam et bağırsağı rahatlatıyor şişkinliği alıyor tuvalete çıkarıyor ben faydasını gördüm tabi uzmanının yapması daha farklı oluyorda.
e sırayla biri dururken diğeri motive edecek şimdi bende bu kadar vermezdim haftada 700 gram idealidir aban benim kendi diyetime öle size ayak uydurmaya çalışırken arttı miktar birde ben zaten kolay alıp veren biriyim ama bende 65 de takılıo mesala bide 61 de gerçi hayatımda 60 altını görmek nasip olmadıda en son ortaokulda görmüştüm:)kilo verirken bende çok şeyler diyordum da şimdi laaal oldu dillerim benim :))) ayyy ben özüme niye dönemiyorum.... niye sürekli aburcubur istiyoruuum.......nerde zararlı şeyler ölesiye istiyorum.... kendimle baş edemiyorum niçiiin niçiiin.......... ühühüüüüüü............
ya ben geçen sene abur cubur yemekten bir hal olmuştum aslınbda pek düşkünlüğüm yoktu ama elim ayağım titriyor yemesem sonra sabretti fındık fıstık kuru meyve yedim normale döndüm sanırım o ara vücudum insülin direnci mi oluşturdu nedir ne kadar abur cubur tatlı yesemde kesmedi ki ben tatlıyla hafta bi kere yesem oda hafiflerinden yeter giderdi. Belki öyle bir şey olmuştur. Kuru meyveleri fındık fıstık filan al. Ben özellikle kabuklu fıstıkla kurtardım onu açmayaçalışırken filan sakinleşiyordum:)kilo verirken bende çok şeyler diyordum da şimdi laaal oldu dillerim benim :))) ayyy ben özüme niye dönemiyorum.... niye sürekli aburcubur istiyoruuum.......nerde zararlı şeyler ölesiye istiyorum.... kendimle baş edemiyorum niçiiin niçiiin.......... ühühüüüüüü............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?