Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Insallah canim, bekleyip görelim, elbette günün birinde bu kilolarin inadini kiracagiz

Kiz sen citir olmussun harika gözüküyor canim, tebrik ederim

***4. TAKIM 430. ETAP ***

AKovser (/54.0/0/0/%0) kilosu sabit - izine ayrilmak istiyor
gunes-86 (/68.7/0/0/%) katilim yetersizliginden diskalifiye edildi
Hsevda (/64.5/0/0/%0)
simlal (/79.0/0/0/%0) kilosu sabit
btlbetul (/71.0/71.6/-0.6/%-0.84)
mom hati (/65.7/66.8/-1.1/%-1.65)
haldenlos (/73.5/73.6/-0.1/%-0.14)
melanyfonik (/72.6/0/0/%0) kilosu sabit
semraanne (/66.4/66.2/0.2/%0.30)

4.takım ortalaması %

kilo bildirimi
başlangıç :80kg

geçen hafta :73.5kg
bu hafta :73.6kg
fark : -100gr
yüzde : -0.13
Facialar kulübüne hosgeldiniz :)))

DÜNKÜ MENÜ
SABAH 09:30
1Paket Çubuk Kraker

ÖĞLE 13:00
3 4 kaşık pirinç pilavı
2 tane köfte(ızgara)
1tane tavuk pirzola(ızgara)
1 burgerking orta boya tekabül eden patates kızartması
1 dilim ekmek
yarım porsiyonda yağsız yeşil salata
1 büyük içim ayran
1 kaşıktan az rus salatası

akşam 19:10
az mercimek çorbası
bir kaşık piriç pilavı
3 4 kaşık et kavurma
bir porsiyon salata
dondurma eşliğinde browni
bir dilim ekmek

2.5 litre su spor yok
hayatımın en çılgın günüydü hiç diyete giripte bu kadar yemek yememiştim normal zamanlarda yiyordum ama:)

Kızlar misafirliğe gittik dün yediklerimi yazamadım. Yazmasam daha iyi ama artık el mahkum:)

yaz yaz sana bişi dicek yüzümüz yok zaten takımcanak.... önceki haftalarda olsa fan eziklerdim de :))) şimdi sesim çıkmıyooo :))))

KİLO BİLDİRİMİ

.Eski kilo: 67.2
Yeni kilo:66.1
Fark :1.100
yüzde :1.63
Mesaj :Hala öğrenemedim ama günlük beşi geçiyorumda 40 tane diyelim haftaya tam sayacağım.

oooooooooo tebrikleeer... medarı iftarımız.... bu bile bizi kurtaramıcak bu hafta :)))

canım kontrolden geç ama fizyo terapist arkadaşımdan basit bi masaj öğrendim bağırsakta sıkıntı olursa onu yapıyorum. Sol tarafında kemik var ya adı ne bilmiyorum o kemiğin ordan başlayıp karnında yarım daireyi takip ederek aşağı yönlü mhafif bastırarak devam et bağırsağı rahatlatıyor şişkinliği alıyor tuvalete çıkarıyor ben faydasını gördüm tabi uzmanının yapması daha farklı oluyorda.

Daha görecek güzel ve zayıf günlerimiz var diyorum:)

kilo verirken bende çok şeyler diyordum da şimdi laaal oldu dillerim benim :))) ayyy ben özüme niye dönemiyorum.... niye sürekli aburcubur istiyoruuum.......nerde zararlı şeyler ölesiye istiyorum.... kendimle baş edemiyorum niçiiin niçiiin.......... ühühüüüüüü............

bunu bende uyguluyorum :)) bunu tv de bir bebek doktoru gazlı bebeklere böyle masaj yapın diye anlatmıştı yatalak hastalara da uygulayın demişti... ben kendimde uyguladım işe yarıyan bir yöntemdir....

e sırayla biri dururken diğeri motive edecek şimdi bende bu kadar vermezdim haftada 700 gram idealidir aban benim kendi diyetime öle size ayak uydurmaya çalışırken arttı miktar birde ben zaten kolay alıp veren biriyim ama bende 65 de takılıo mesala bide 61 de gerçi hayatımda 60 altını görmek nasip olmadıda en son ortaokulda görmüştüm:)

ya ben geçen sene abur cubur yemekten bir hal olmuştum aslınbda pek düşkünlüğüm yoktu ama elim ayağım titriyor yemesem sonra sabretti fındık fıstık kuru meyve yedim normale döndüm sanırım o ara vücudum insülin direnci mi oluşturdu nedir ne kadar abur cubur tatlı yesemde kesmedi ki ben tatlıyla hafta bi kere yesem oda hafiflerinden yeter giderdi. Belki öyle bir şey olmuştur. Kuru meyveleri fındık fıstık filan al. Ben özellikle kabuklu fıstıkla kurtardım onu açmayaçalışırken filan sakinleşiyordum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…