Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

birde kızlar pek anlamam haddimede değil ama siz kaçamak konusunda katı çizgiler koymuşsunuz bence vücut bir yerde patlak veriyor tıpkı benim dünkü faciamgibi. Ben piriç pilavı sende iki üç defa o da yemek davetlerinde yerim yani dün pirinç pilavı bile gözüme ağzıma muhteşem geldi:)Varın düşünün kendimi nasıl kastıysam zararlı birşey yemeyeceğim diye :)

bu arada denem iki hafta değil miydi bende mi dahil olacağım bu hafta:):)

hadi ben 5te5 ten sonra dağaldım vücut dengem bozuldu size nooldu :)
Vallahi ben bu hafta hep kacirdim hatta dun gece yine cozuttum esimle film izleylm derken lop lop gitti tartida bu sabah agzimin payini verdi daha dun sabah 73.3dum, bu hafta cok kotuydum kabul ama onumuzdeki hafta yine bomba gibi donecegmm

evet çiğ badem falan alsam iyi olcak....fındık mındık...

uzun zamandır yemeyince 5te5 felaketi sonrası moral sıfırlanınca bir taneden bişi olmaz dedim daldım abur cubura... çokta kaçırmadım ama sürekli beynimde.... sonra her gün biir biiir olmaya başladı bu gün sözle kestim... ama bir kare bitter yuttum yani gene....

Vallahi ben bu hafta hep kacirdim hatta dun gece yine cozuttum esimle film izleylm derken lop lop gitti tartida bu sabah agzimin payini verdi daha dun sabah 73.3dum, bu hafta cok kotuydum kabul ama onumuzdeki hafta yine bomba gibi donecegmm

hadi öyle yapalım..... birbirimizi dürtükleyelim..... önümüzde ki haftaya kadar hepimiz çok dikkat ediyoruz ok miii?

Bitter çikolata zararlı değildir ki yani bi tane iyidir hatta yeterki orda durulabilsin ben bittter sevmediğimden hiçte canım çekmez:)Sen bence bademleri filan al abur cubur yemek geldikçe aklına at azına bi tane ben çiğ bademi çok sevmiştim arkadaşlarım beğenmedi ama ceviz gibi de bi tadı var gibi geliyor bana. Ama buara çok pahalı ya az oldu herhalde bizde de geçen sene fındık az olmamaış uçurdular fiyatını.

benim kendime koyduğum tek katı kural çukulta ,kola ve asitli içecekler.... bunlar benim mideyi mahvediyor... zero çaklıt şekersiz gazoz.... bunlar olunca hayatımda yemek aramam ben bunlarla yaşarım.... beni mahveden bunlar....

ekmek pilav kızartma sevmem...

ay oda insanda mide bırakmazki benim erkek kardeşimde qabur cuburcudur yemek yemez hem kırıntı tabi o çok dikkat eder kilo alınca bırakır verince tekrar yemeye başlar

peki biraz anlatırmısınız nasıl oluyor haftalıkmı?günlükmü?

ilk sayfada form ve kurallar var kuralları okuyup formu doldurup buraya yapıştır.

hergün akşamları menü bildirimi yapıyoruz....
cuma günleri tartılıyoruz....

herkez herkezin menüsüne yorum yapıyor ki iletişim kopmasın....

KİLO BİLDİRİMİ

.Eski kilo: 67.2
Yeni kilo:66.1
Fark :1.100
yüzde :1.63
Mesaj :Hala öğrenemedim ama günlük beşi geçiyorumda 40 tane diyelim haftaya tam sayacağım.
Tebrik ederim canim, takim gururumuz oldun

Daha görecek güzel ve zayıf günlerimiz var diyorum:)
Amiiin agzindan bal damliyor masallah

Bende senin gibiyim canim, cok fazla kasmiyorum kendimi. Kacamaksiz hayat mi olurmus ya

selam kızlar bende zayıflama takımına katılmak istiyorum ne yapmam gerek?
Aramiza hosgeldin canim, Betül aciklama yapmis sagolsun. Ilk sayfada ki kurallari kabul edersen birlikte zayiflamaya baslayabiliriiiizzzz

Napiyoruz kuzu? Yogunum özetleyin size zahmet

özümüze dönüyoruz.... daha dikkatli oluyoruz her gün menü paylaşıyoruz sıfır abur cubur....

size katılmak istiyorum çok azimliyim sizinle kilo verecegıme inanıyorum

Kullanıcı Adı amukprenses60
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli(4yıllık)
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1,60
Kilonuz:57
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :gecen sene 4ayda aldım kola sevmeyen ben cips çekirdek sevmeyen ben başlayınca yemege kendimi 57 de buldum tabiri caizse evlilik yaradı çünkü evlenirken 45 kiloydum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? kendime kilo yakıstıramıyorum sağlık için artı göbegimden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…