bu arada denem iki hafta değil miydi bende mi dahil olacağım bu hafta:):)yaz yaz sana bişi dicek yüzümüz yok zaten takımcanak.... önceki haftalarda olsa fan eziklerdim de :))) şimdi sesim çıkmıyooo :))))
oooooooooo tebrikleeer... medarı iftarımız.... bu bile bizi kurtaramıcak bu hafta :)))
Vallahi ben bu hafta hep kacirdim hatta dun gece yine cozuttum esimle film izleylm derken lop lop gitti tartida bu sabah agzimin payini verdi daha dun sabah 73.3dum, bu hafta cok kotuydum kabul ama onumuzdeki hafta yine bomba gibi donecegmmhadi ben 5te5 ten sonra dağaldım vücut dengem bozuldu size nooldu :)
e sırayla biri dururken diğeri motive edecek şimdi bende bu kadar vermezdim haftada 700 gram idealidir aban benim kendi diyetime öle size ayak uydurmaya çalışırken arttı miktar birde ben zaten kolay alıp veren biriyim ama bende 65 de takılıo mesala bide 61 de gerçi hayatımda 60 altını görmek nasip olmadıda en son ortaokulda görmüştüm:)
ya ben geçen sene abur cubur yemekten bir hal olmuştum aslınbda pek düşkünlüğüm yoktu ama elim ayağım titriyor yemesem sonra sabretti fındık fıstık kuru meyve yedim normale döndüm sanırım o ara vücudum insülin direnci mi oluşturdu nedir ne kadar abur cubur tatlı yesemde kesmedi ki ben tatlıyla hafta bi kere yesem oda hafiflerinden yeter giderdi. Belki öyle bir şey olmuştur. Kuru meyveleri fındık fıstık filan al. Ben özellikle kabuklu fıstıkla kurtardım onu açmayaçalışırken filan sakinleşiyordum:)
Vallahi ben bu hafta hep kacirdim hatta dun gece yine cozuttum esimle film izleylm derken lop lop gitti tartida bu sabah agzimin payini verdi daha dun sabah 73.3dum, bu hafta cok kotuydum kabul ama onumuzdeki hafta yine bomba gibi donecegmm
selam kızlar bende zayıflama takımına katılmak istiyorum ne yapmam gerek?
En buyuk okeyyy bendenn varimmhadi öyle yapalım..... birbirimizi dürtükleyelim..... önümüzde ki haftaya kadar hepimiz çok dikkat ediyoruz ok miii?
Bitter çikolata zararlı değildir ki yani bi tane iyidir hatta yeterki orda durulabilsin ben bittter sevmediğimden hiçte canım çekmez:)Sen bence bademleri filan al abur cubur yemek geldikçe aklına at azına bi tane ben çiğ bademi çok sevmiştim arkadaşlarım beğenmedi ama ceviz gibi de bi tadı var gibi geliyor bana. Ama buara çok pahalı ya az oldu herhalde bizde de geçen sene fındık az olmamaış uçurdular fiyatını.evet çiğ badem falan alsam iyi olcak....fındık mındık...
uzun zamandır yemeyince 5te5 felaketi sonrası moral sıfırlanınca bir taneden bişi olmaz dedim daldım abur cubura... çokta kaçırmadım ama sürekli beynimde.... sonra her gün biir biiir olmaya başladı bu gün sözle kestim... ama bir kare bitter yuttum yani gene....
bende uyarım yani bu hafta da sporu aksatmatsam yine bir kilo gider :)hadi öyle yapalım..... birbirimizi dürtükleyelim..... önümüzde ki haftaya kadar hepimiz çok dikkat ediyoruz ok miii?
birde kızlar pek anlamam haddimede değil ama siz kaçamak konusunda katı çizgiler koymuşsunuz bence vücut bir yerde patlak veriyor tıpkı benim dünkü faciamgibi. Ben piriç pilavı sende iki üç defa o da yemek davetlerinde yerim yani dün pirinç pilavı bile gözüme ağzıma muhteşem geldi:)Varın düşünün kendimi nasıl kastıysam zararlı birşey yemeyeceğim diye :)
ay oda insanda mide bırakmazki benim erkek kardeşimde qabur cuburcudur yemek yemez hem kırıntı tabi o çok dikkat eder kilo alınca bırakır verince tekrar yemeye başlarbenim kendime koyduğum tek katı kural çukulta ,kola ve asitli içecekler.... bunlar benim mideyi mahvediyor... zero çaklıt şekersiz gazoz.... bunlar olunca hayatımda yemek aramam ben bunlarla yaşarım.... beni mahveden bunlar....
ekmek pilav kızartma sevmem...
peki biraz anlatırmısınız nasıl oluyor haftalıkmı?günlükmü?
Tebrik ederim canim, takim gururumuz oldunKİLO BİLDİRİMİ
.Eski kilo: 67.2
Yeni kilo:66.1
Fark :1.100
yüzde :1.63
Mesaj :Hala öğrenemedim ama günlük beşi geçiyorumda 40 tane diyelim haftaya tam sayacağım.
Amiiin agzindan bal damliyor masallahDaha görecek güzel ve zayıf günlerimiz var diyorum:)
Bende senin gibiyim canim, cok fazla kasmiyorum kendimi. Kacamaksiz hayat mi olurmus yabirde kızlar pek anlamam haddimede değil ama siz kaçamak konusunda katı çizgiler koymuşsunuz bence vücut bir yerde patlak veriyor tıpkı benim dünkü faciamgibi. Ben piriç pilavı sende iki üç defa o da yemek davetlerinde yerim yani dün pirinç pilavı bile gözüme ağzıma muhteşem geldi:)Varın düşünün kendimi nasıl kastıysam zararlı birşey yemeyeceğim diye :)
Aramiza hosgeldin canim, Betül aciklama yapmis sagolsun. Ilk sayfada ki kurallari kabul edersen birlikte zayiflamaya baslayabiliriiiizzzzselam kızlar bende zayıflama takımına katılmak istiyorum ne yapmam gerek?
Napiyoruz kuzu? Yogunum özetleyin size zahmet
Tebrik ederim canim, takim gururumuz oldun
Amiiin agzindan bal damliyor masallah
Bende senin gibiyim canim, cok fazla kasmiyorum kendimi. Kacamaksiz hayat mi olurmus ya
Aramiza hosgeldin canim, Betül aciklama yapmis sagolsun. Ilk sayfada ki kurallari kabul edersen birlikte zayiflamaya baslayabiliriiiizzzz
Napiyoruz kuzu? Yogunum özetleyin size zahmet
özümüze dönüyoruz.... daha dikkatli oluyoruz her gün menü paylaşıyoruz sıfır abur cubur....
Kabulüm :) ne derseniz varim...amaç haftaya 100 gr olsa kilo verip çıkmak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?