Hadi kiz bu azminle bizi de motive et ve haftaya birinci olalimsize katılmak istiyorum çok azimliyim sizinle kilo verecegıme inanıyorum
Kullanıcı Adıamukprenses60
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli(4yıllık)
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1,60
Kilonuz:57
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :gecen sene 4ayda aldım kola sevmeyen ben cips çekirdek sevmeyen ben başlayınca yemege kendimi 57 de buldum tabiri caizse evlilik yaradı çünkü evlenirken 45 kiloydum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? kendime kilo yakıstıramıyorum sağlık için artı göbegimden nefret ediyorum
Veee takimimizin 2. gururuKilo bildirimi
Katildigim gun(carsamba) 59.9
Bugun 59.1
Fark -800 gr
Mesaj sayisi 24
Kizlar benim tarti dijital iyi bir marka fakat her ciktigimda farkli tartiyo herhalde sık tartilmaktan bozulduben de 2 kere ayni sonuc cikinca onu dogru kabul ediyorum asagi yukari boyle yani
size katılmak istiyorum çok azimliyim sizinle kilo verecegıme inanıyorum
Kullanıcı Adıamukprenses60
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli(4yıllık)
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1,60
Kilonuz:57
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :gecen sene 4ayda aldım kola sevmeyen ben cips çekirdek sevmeyen ben başlayınca yemege kendimi 57 de buldum tabiri caizse evlilik yaradı çünkü evlenirken 45 kiloydum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? kendime kilo yakıstıramıyorum sağlık için artı göbegimden nefret ediyorum
kızlar gercekten cok azimliyimdir çünkü 16 yasımdan 18 yasıma kadar 57 kiloydum ve 1 ayda 45 oldum tabi bıraz rahatsızlıgım vardı canım bişi yemek istemiyodu bende yemedim sıvı gıdalar tükettim çorba falan yani ama suan o kafada degilim benim hedefim haftada 1 kg arkadaslar sürekli birbirimizi motive edelim inanıyorum ki kilolar gidecek
aslında spor yada diyet yapmadım ama kiloda almadım öncelikle bugunden itibaren hayatımdan kolayı cıkartıyorum (baska gazlı ıcecek sevmem) ve kızlar size metobalizmayı çalıştırcak bi tuyo verim cunku çok yemek yıyorum ama kilo almıyorum şükür.sabahları ac karnına kahve ıcıyorum hergün düzenli olarak gercekten bana gore kahve mücize metobalizmada
valla canım öncelikle zayıf degilim kendi gorusum cevremde senin neren kilolu dediklerinde baslıyorum anlatmaya son 2 haftadır takıntı yaptım bugunde kesin vericem dedim bacaklarım falan aynı 34-36 lakin göbegim var simidimde var:)ve su bi haftadır kollarımın kalınlastıgını farkettim sürekli eski resimlerime bakıp duruyorum fark ne kadar diye düşün yani takıntı haline geldi galiba ama olsun kendimi iyi motive ediyorum mesela bu sekilde zaten zayıfım yasım genc göbekten ne olur dersem kendimi basta salmış olurum o yuzden bu tarz düşünceleri hiç yasamıyorum
mesela kendime hiç yemek yerken kısıtlama yapmıyorum yürüyüş desen arabayla gidiyorum ve işim masa bası düşünün artık ama bundan sonra yememe yediğim yiyeceklere günlük su tüketimime ve gün içinde yaptıgım haraket ve egzersizlere dikkat edicem ve buraya aynen yazıcam bugunden
mesela bugun sabah saat 9 da
ceyrek simit
4 tane zeytin yedim
1 büyük çay 2 sekerli
11 gibi 2 kurupasta az tatlı
tabi sabah kahvemi es gecmem hiç bir zaman
ve 2 bardak su içtim şimdiye kadar
İzne ayrilaydim iyiydi. Ama haklısınız, o ya da bu,gerçekten çokkkkk yogundum. İnşallah Rabbim yolunuzu açık eder. Belki bende kilo verirsem gelip sizinle paylasirim. Bütün katkılarınız için çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum 4. ama gözümde hep birinci takım.***4. TAKIM 430. ETAP ***
AKovser (/54.0/0/0/%0) kilosu sabit - izine ayrilmak istiyor
gunes-86 (/68.7/0/0/%) katilim yetersizliginden diskalifiye edildi
Hsevda (/64.5/0/0/%0)
simlal (/79.0/0/0/%0) kilosu sabit
btlbetul (/71.0/71.6/-0.6/%-0.84)
mom hati (/65.7/66.8/-1.1/%-1.65)
haldenlos (/73.5/73.6/-0.1/%-0.14)
melanyfonik (/72.6/0/0/%0) kilosu sabit
semraanne (/66.4/66.2/0.2/%0.30)
4.takım ortalaması %
Facialar kulübüne hosgeldiniz :)))
İzne ayrilaydim iyiydi. Ama haklısınız, o ya da bu,gerçekten çokkkkk yogundum. İnşallah Rabbim yolunuzu açık eder. Belki bende kilo verirsem gelip sizinle paylasirim. Bütün katkılarınız için çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum 4. ama gözümde hep birinci takım.
Tesekkur ederim canim deniycem bunuVeee takimimizin 2. gururuaferin kiz
Canim kilosunu bildigin bir seyi tart, mesela 1,5 lt su sisesi. Ona göre ne kadar yanlis oldugunu bilirsin.
Kesinlikle sizi bırakmam. Her zaman gelmeye çalışacağımolsun kız gel hariçten devam et .......... menünü yaz yine sen....
Kesinlikle sizi bırakmam. Her zaman gelmeye çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?