Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi kiz bu azminle bizi de motive et ve haftaya birinci olalim

kızlar gercekten cok azimliyimdir çünkü 16 yasımdan 18 yasıma kadar 57 kiloydum ve 1 ayda 45 oldum tabi bıraz rahatsızlıgım vardı canım bişi yemek istemiyodu bende yemedim sıvı gıdalar tükettim çorba falan yani ama suan o kafada degilim benim hedefim haftada 1 kg arkadaslar sürekli birbirimizi motive edelim inanıyorum ki kilolar gidecek
aslında spor yada diyet yapmadım ama kiloda almadım öncelikle bugunden itibaren hayatımdan kolayı cıkartıyorum (baska gazlı ıcecek sevmem) ve kızlar size metobalizmayı çalıştırcak bi tuyo verim cunku çok yemek yıyorum ama kilo almıyorum şükür.sabahları ac karnına kahve ıcıyorum hergün düzenli olarak gercekten bana gore kahve mücize metobalizmada

Veee takimimizin 2. gururu aferin kiz
Canim kilosunu bildigin bir seyi tart, mesela 1,5 lt su sisesi. Ona göre ne kadar yanlis oldugunu bilirsin.

sen zaten zayıfsın şekerim yahu.... :)

görünüşe bakılırsa sen bizi motive edicen :))

valla canım öncelikle zayıf degilim kendi gorusum cevremde senin neren kilolu dediklerinde baslıyorum anlatmaya son 2 haftadır takıntı yaptım bugunde kesin vericem dedim bacaklarım falan aynı 34-36 lakin göbegim var simidimde var:)ve su bi haftadır kollarımın kalınlastıgını farkettim sürekli eski resimlerime bakıp duruyorum fark ne kadar diye düşün yani takıntı haline geldi galiba ama olsun kendimi iyi motive ediyorum mesela bu sekilde zaten zayıfım yasım genc göbekten ne olur dersem kendimi basta salmış olurum o yuzden bu tarz düşünceleri hiç yasamıyorum

bayrama kadar hedef koyalım......... benim hedefim 68 küsur..... çok iddialı gibi görünse de nedense kilo artışımın ödem olduğunu düşünüyorum...

hadi herkez hedefini yazsın.....

yok deme öyle şeyler devam gitme seb bize lazımsın :)

mesela kendime hiç yemek yerken kısıtlama yapmıyorum yürüyüş desen arabayla gidiyorum ve işim masa bası düşünün artık ama bundan sonra yememe yediğim yiyeceklere günlük su tüketimime ve gün içinde yaptıgım haraket ve egzersizlere dikkat edicem ve buraya aynen yazıcam bugunden
mesela bugun sabah saat 9 da
ceyrek simit
4 tane zeytin yedim
1 büyük çay 2 sekerli
11 gibi 2 kurupasta az tatlı
tabi sabah kahvemi es gecmem hiç bir zaman
ve 2 bardak su içtim şimdiye kadar

su az olmuş dimi...

İzne ayrilaydim iyiydi. Ama haklısınız, o ya da bu,gerçekten çokkkkk yogundum. İnşallah Rabbim yolunuzu açık eder. Belki bende kilo verirsem gelip sizinle paylasirim. Bütün katkılarınız için çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum 4. ama gözümde hep birinci takım.

olsun kız gel hariçten devam et .......... menünü yaz yine sen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…