Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bayrama 13 gun var benim hedefim 13 gunde 57 küsur olmak bakalim basarabilecek miyim odul olarak da baklavaaaa tabiki her gittigim yerde en fazla 1 dilim olmak uzere

haydaaaa verdiğini de bayramda alcan yani.... olmaz sağlıklı yaşam diyoruz burda sen baklava diyon.... baklavalar karında güzel mide de değil :)

55.700 bayram hedefim su genelde aksamları cok içiyorum

hadi bakalım bayrama kadar yarışalım :))

ne kahvesi içiyorsun canım

haydaaaa verdiğini de bayramda alcan yani.... olmaz sağlıklı yaşam diyoruz burda sen baklava diyon.... baklavalar karında güzel mide de değil :)

hadi bakalım bayrama kadar yarışalım :))

bana uyar senin hedefin kac kilo vermek birde kilon nedir

ne kahvesi içiyorsun canım

nescafe 3 ü 1 arada olan veya 2 si bır arada
bak metobalizmam öyle bişi oldukı her içmeme lavaboya gidiyorum o denli

Ama kucuk odullerle bunu kutlamak lazim siz gittiginiz yerlerde baklavalari nasil reddediyosunuz anlamiyorum ben beceremiyorum da en son gittigim yerde zorla yedirmislerdi

Ama kucuk odullerle bunu kutlamak lazim siz gittiginiz yerlerde baklavalari nasil reddediyosunuz anlamiyorum ben beceremiyorum da en son gittigim yerde zorla yedirmislerdi

baklava sevmediğim için çok kolay oluyor... zorla bile yediremezler :))) ben sadece antep fıstıklı sarma baklavayı severim o da hazır olcak iyi yapan bir yerden olcak :)

Canim listeden cikartmak zorundayim seni, baska arkadaslara karsi gercekten haksizlik oluyor. Sen Betülün dedigi gibi bizim takimdan ayrilma, liste disi yarisirsin... Izinli olmana gerek yoktu, eger bize gerekce bildirseydin biz seni yine idare ederdik... Hayirlisi böyleymis... Bizde seni seviyoruz

***4. TAKIM 430. ETAP ***

AKovser (/54.0/0/0/%0) kilosu sabit - izine ayrilmak istiyor
gunes-86 (/68.7/0/0/%) katilim yetersizliginden diskalifiye edildi
Hsevda (/64.5/0/0/%0)
simlal (/79.0/0/0/%0) kilosu sabit
btlbetul (/71.0/71.6/-0.6/%-0.84)
mom hati (/65.7/66.8/-1.1/%-1.65)
haldenlos (/73.5/73.6/-0.1/%-0.14)
melanyfonik (/72.6/0/0/%0) kilosu sabit
semraanne (/66.4/66.2/0.2/%0.30)

4.takım ortalaması %

@hsevda nerdesin bir tek sen kaldin

Haklısın. Hayırlısı olsun. 2 haftadır AÇEV in çok yoğun bir eğitimine katılmıştım. Bu gün 1 de bitti. Gelirim gelirim derken böyle oldu. Ama burdayım

baklava sevmediğim için çok kolay oluyor... zorla bile yediremezler :))) ben sadece antep fıstıklı sarma baklavayı severim o da hazır olcak iyi yapan bir yerden olcak :)
Benim gittigim yerlerde bazilari ev baklavasi yapiyo ki en sevdigim baklava tarzi hazir baklavalari ben de kesinlikle sevmem serbetli kagit gibi geliyo bana ama ev baklavasina karsi koyamiyorum bir de yaninda icecek veriyolar ki genellikle kola ben kola icmiyorum mecbur kalmadikca fakat sormadan koyduklari icin birakamiyorum onu nasil yapiyosun

mideme dokunuyor diyebilirsin en büyük yalanım :) aşırı ısrarları savuşturmak ancak bu şekilde.... hele ki rejşm yapıyorum de bak wıııyyyy herkez üstüne çullanır ye iç diye....

özümüze dönüyoruz.... daha dikkatli oluyoruz her gün menü paylaşıyoruz sıfır abur cubur....
ama ben o dediklerini zaten yapmıyorum abur cuburun adını unuttum. kaçamaklarım da ancak haftada bir dondurma falan oluyor. ama yine de yapıştım 79 da olsun. ama yine de varım bu hafta gaza gelme haftamız olsun. haftaya cumaya alnımızın akıyla çıkalım

hoş geldin canım. boyuna göre normal sınırlardasın aslında ama herkesin kendine göre bir beden algısı oluyor tabii ki. inşallah hedefine kısa sürede ulaşırsın.

eee arada durcak tabi....
karabuğdayını al gel....
hadi bismillah deyip başlayalım ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…