- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
- 323
ben de ilk yediğimde çiğ bademi sevmemiştim ama şimdi kavrulmuş yiyemiyorum o kadar alıştım. gerçekten çok pahalı ya. sinir oluyorum.Bitter çikolata zararlı değildir ki yani bi tane iyidir hatta yeterki orda durulabilsin ben bittter sevmediğimden hiçte canım çekmez:)Sen bence bademleri filan al abur cubur yemek geldikçe aklına at azına bi tane ben çiğ bademi çok sevmiştim arkadaşlarım beğenmedi ama ceviz gibi de bi tadı var gibi geliyor bana. Ama buara çok pahalı ya az oldu herhalde bizde de geçen sene fındık az olmamaış uçurdular fiyatını.
ben de ilk yediğimde çiğ bademi sevmemiştim ama şimdi kavrulmuş yiyemiyorum o kadar alıştım. gerçekten çok pahalı ya. sinir oluyorum.
Benim staj haftaya bitiyo sonrasında sıkı bi diyete girmek istiyorm evdee !! Bende hedef koyuyorumm simdi 72 yim bayrama kadar 67 olcam insallahhhbayrama kadar hedef koyalım......... benim hedefim 68 küsur..... çok iddialı gibi görünse de nedense kilo artışımın ödem olduğunu düşünüyorum...
hadi herkez hedefini yazsın.....
Benim staj haftaya bitiyo sonrasında sıkı bi diyete girmek istiyorm evdee !! Bende hedef koyuyorumm simdi 72 yim bayrama kadar 67 olcam insallahhh
Yogurt cacik lahana corbasi yapcam valla biseyler olmuyo boyle aynaya bakmak istemiyorm yaa sinirlerim bozuluyoooo13 günde 5 kilo abartmasan diyorum :)
bence de. menüler muhakkak paylaşılsın. bir de menüde kaçamak varsa o hafta kaçıncı kaçamak olduğunu da belirtelim ceza da ona göre gelirKabulüm :) ne derseniz varim...
Menü paylasmayana da aninda ceza verelim, hatta kacamaklara da :)
Tamamdir, ben her türlü varimbence de. menüler muhakkak paylaşılsın. bir de menüde kaçamak varsa o hafta kaçıncı kaçamak olduğunu da belirtelim ceza da ona göre gelirsonuçta haftada bir kaçamak kişinin hakkıdır ama kaçamak yaparken de insaflı olalım yani
Yogurt cacik lahana corbasi yapcam valla biseyler olmuyo boyle aynaya bakmak istemiyorm yaa sinirlerim bozuluyooooama evet biraz gaza geldim galiba
bence de. menüler muhakkak paylaşılsın. bir de menüde kaçamak varsa o hafta kaçıncı kaçamak olduğunu da belirtelim ceza da ona göre gelirsonuçta haftada bir kaçamak kişinin hakkıdır ama kaçamak yaparken de insaflı olalım yani
Ben bayrama kadar 65 kusutarsiz
Güzel gözüküyor canim, afiyet olsun. Hele ki bir erkek begendiyse kesin güzeldir, cünkü onlar böyle seyleri pek sevmezler :)E-brulim , kızlar işte vicdan çorbam, yanına da bir parça yoğurt. dün akşam eşime de koydum bir kase, bayıldı. tabi onunkine biraz tuz ekledim. bi de ben bunu baya çektim hiç pürtek kalmadı içinde. böyle daha güzel oldu.
bayram 24 eylül perşembe. yani 13 gün var. fazla uçmayayım ben ve 2 kilo diyeyim.HADİİİİİ BAYRAM HEDEFLERİNİZİİİ YAZIIIN...........
ben çiğden dolduruyorum canım ama az dolduruyorum şişip dağılmasın diyeKizlar biber dolmasinin harcini kavuruyormusunuz yoksa cigden mi dolduruyorsunuz biberleri?
ya yaz da bitiyo. bi cuma dondurma keyfimiz vardı 2 topçuk. onu da al. insafsız kadın.şok diyet yok... etinide yice butunu da.... hızlı giden hızlı geliyor... bakınız şekil a...ben....
dondurmalara veda etcen yani :))))
benden mi taklit yapıyon kız insafsız kadın felan ona ancak ben derimmmya yaz da bitiyo. bi cuma dondurma keyfimiz vardı 2 topçuk. onu da al. insafsız kadın.
bence de canım ya. listede olmasan da sen menülerini paylaş. hatta kilo bildirimi de yap bence.İzne ayrilaydim iyiydi. Ama haklısınız, o ya da bu,gerçekten çokkkkk yogundum. İnşallah Rabbim yolunuzu açık eder. Belki bende kilo verirsem gelip sizinle paylasirim. Bütün katkılarınız için çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum 4. ama gözümde hep birinci takım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?