Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de ilk yediğimde çiğ bademi sevmemiştim ama şimdi kavrulmuş yiyemiyorum o kadar alıştım. gerçekten çok pahalı ya. sinir oluyorum.

ben de ilk yediğimde çiğ bademi sevmemiştim ama şimdi kavrulmuş yiyemiyorum o kadar alıştım. gerçekten çok pahalı ya. sinir oluyorum.

aman ne zaman ucuz oldu ki

şu an et ucuz..... bayram üstü ya :) en çok bana yaradı bu iş :)))

bayrama kadar hedef koyalım......... benim hedefim 68 küsur..... çok iddialı gibi görünse de nedense kilo artışımın ödem olduğunu düşünüyorum...

hadi herkez hedefini yazsın.....
Benim staj haftaya bitiyo sonrasında sıkı bi diyete girmek istiyorm evdee !! Bende hedef koyuyorumm simdi 72 yim bayrama kadar 67 olcam insallahhh

Kabulüm :) ne derseniz varim...
Menü paylasmayana da aninda ceza verelim, hatta kacamaklara da :)
bence de. menüler muhakkak paylaşılsın. bir de menüde kaçamak varsa o hafta kaçıncı kaçamak olduğunu da belirtelim ceza da ona göre gelir sonuçta haftada bir kaçamak kişinin hakkıdır ama kaçamak yaparken de insaflı olalım yani

Tamamdir, ben her türlü varim bir motive oldum sanki

Yogurt cacik lahana corbasi yapcam valla biseyler olmuyo boyle aynaya bakmak istemiyorm yaa sinirlerim bozuluyoooo ama evet biraz gaza geldim galiba

şok diyet yok... etinide yice butunu da.... hızlı giden hızlı geliyor... bakınız şekil a...ben....

dondurmalara veda etcen yani :))))

E-brulim , kızlar işte vicdan çorbam, yanına da bir parça yoğurt. dün akşam eşime de koydum bir kase, bayıldı. tabi onunkine biraz tuz ekledim. bi de ben bunu baya çektim hiç pürtek kalmadı içinde. böyle daha güzel oldu.

Eklentiler

• çorba.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 28
Kizlar biber dolmasinin harcini kavuruyormusunuz yoksa cigden mi dolduruyorsunuz biberleri?

Güzel gözüküyor canim, afiyet olsun. Hele ki bir erkek begendiyse kesin güzeldir, cünkü onlar böyle seyleri pek sevmezler :)

bence de canım ya. listede olmasan da sen menülerini paylaş. hatta kilo bildirimi de yap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…