kaç yere gideceksin ona göre izin verelimBayrama 13 gun var benim hedefim 13 gunde 57 küsur olmak bakalim basarabilecek miyim odul olarak da baklavaaaatabiki her gittigim yerde en fazla 1 dilim olmak uzere
oy oy oyyyy. zevklerimiz de pahalı yanibaklava sevmediğim için çok kolay oluyor... zorla bile yediremezler :))) ben sadece antep fıstıklı sarma baklavayı severim o da hazır olcak iyi yapan bir yerden olcak :)
Günaydin kizlar, hepinize güzel bir gün dilerim.
Kilo bildirimim
Gecen hafta: 62,3
Bu hafta: 62,8
Fark: +0,5
Ortalama: 0,80%
Mesaj sayisi: +35
Ruhsal durum:
Başlangıç 75,70
Toplam Giden 4,10
Eski kilo 71,00
Yeni kilo 71,60
Fark -0,60
Ortalama -0,85
Mesaj Sayısı 86
eski kilo 65.9
yeni kilo 66.8
fark +900
hiçbişey yiyemediğim halde fazla çıktım takımı aşağı çekmek istemezdim kendimi kötü hissediyorum inanın bütün gücümle toparlanmaya çalışıyorum.. daha iyiyim aslında bu sabah dahada iyi olacağım inş. Sonuç için çok üzgünüm((
bak aklında bulunsun et balık kurumunda piyasanın baya altında oluyor et fiyatlarıaman ne zaman ucuz oldu ki
şu an et ucuz..... bayram üstü ya :) en çok bana yaradı bu iş :)))
Peki canim sagol, bende cigden yapayim diyorum da emin olamadim.ben çiğden dolduruyorum canım ama az dolduruyorum şişip dağılmasın diye
Nereye gidiyorsun böyleAllahım Allahım 69 oldum nerelere gideyim yarabbim
Benimde okuyunca hemen sen geldin aklimabenden mi taklit yapıyon kız insafsız kadın felan ona ancak ben derimmm
Sen gittin biz bittikbana bu kadarrrrrrrrrr destekk olduğunuz için teşekkürlerrrrrrrrr teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrnolmuş böyle ya anemmmm sonuncu olmuşuz kimin nazarı bu kiminnnn
oyyy 13 günde 5 kilo çok canım. ancak şok diyetle olur o. onun da sonu iyi bitmiyor biliyorsun zatenBenim staj haftaya bitiyo sonrasında sıkı bi diyete girmek istiyorm evdee !! Bende hedef koyuyorumm simdi 72 yim bayrama kadar 67 olcam insallahhh
her gittiğin yerde baklava mı yenirmiş yasaklıyorum sana , en fazla 3 dlim yiyceksinBayrama 13 gun var benim hedefim 13 gunde 57 küsur olmak bakalim basarabilecek miyim odul olarak da baklavaaaatabiki her gittigim yerde en fazla 1 dilim olmak uzere
ben bayılıyorum çiğ bademe yaaa olsada yesemmmben de ilk yediğimde çiğ bademi sevmemiştim ama şimdi kavrulmuş yiyemiyorum o kadar alıştım. gerçekten çok pahalı ya. sinir oluyorum.
oy oy oyyyy. zevklerimiz de pahalı yani
asıl ben gelsem 69 kiloyla biterdinizSen gittin biz bittik
Her gün gelmiyorsun, bana rol yapma simdi burdaasıl ben gelsem 69 kiloyla biterdinizayrıca ne gitmesi geliyorum ya işte hayatta gitmem gün sayıyorum ben gelmek için
ebruşum napıyon nasılsınnSen gittin biz bittik
geldi cadolozbenden mi taklit yapıyon kız insafsız kadın felan ona ancak ben derimmm
En az 5 en fazla 7 olsun 5 garanti amakaç yere gideceksin ona göre izin verelim
6 ayda bir devede zıplar :)
Iyiyim kuzucum sükür, is güc... Sen nasilsin? Feyzaaa canim acayip dolma istiyor :)ebruşum napıyon nasılsınn
Günlük yaziyoruz canim, her aksam ISTISNASIZ menüler paylasiliyor :)))kızlar günlükmü yazılıyor bu menüler yoksa verdikçemi
sen görmüyosundurHer gün gelmiyorsun, bana rol yapma simdi burda
iyi gidiyo canım , senin nasıl gidiyo hayat , sen öğretmendin okullarda açılcak bol harektle iyi kilo verirsingeldi cadolozdersler nasıl gidiyor bakiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?