Teşekkür ederim canım sende hoşgeldinAllah acil şifa versin.. Dikkat et canım kendine
Hoşgeldi nasılsın canımGünün nöbetvisi geldi
Olabilir hiç bilmiyorum birden nası böyle oldum anlamadım ilaç alıyorum bitki çayı içiyorum pazartesiye kadar toparlarım diye umuyorum
Günün nöbetvisi geldi
Eşin evdeyse o yapsın kuzumTeşekkür ederim canım içerim kalkıp yapabilirsem vücudum dökülüyor
Valla ölçülerimi başta almıştım dün baktım tekrar baya incelmişHepiniz amazon oldunuz masallah. Gogsum kabariyor:)
Neyi bekledin kuzum sen. Madem karar verdin, 1 sn bile dusunmeden gelip baslasaydin. Tuttuk daha birakmayiz:) Guncel kilonu yaz bakalim:)
Listemiz izinli uyelerle cok uzamisti gulum. Bazilarini hic tanima firsatim bile olmamisti. Ben rica ettim Ebru dan, guncel kadromuzla listeyi revize etmesini. Geri dondukce ekleriz herkesi:)
Teşekkür ederim canım sende hoşgeldin
Oğlum kahvaltı lık koymuş eşimde yardım etmiş oğlanı ben yetiştirdim tabi becerikli :)) yedim canım ilaçta içtim biraz iyi olursam kendim kalkar yaparımInsallah canim. Esin yok mu. Yardim ederdi. Ac kalma.
Valla ölçülerimi başta almıştım dün baktım tekrar baya incelmişşu 7 günde geçsin tekrar ölçüp sizinle de paylaşacağım :)
Hoşgeldin kuzum nasılsınMerakla bekliyorumm
Valla ölçülerimi başta almıştım dün baktım tekrar baya incelmişşu 7 günde geçsin tekrar ölçüp sizinle de paylaşacağım :)
O bir hayal.hazır söyler o elinden pek gelmiyorEşin evdeyse o yapsın kuzum
Haklısın ablam, beklemek hataydı..
Kilomu yarın sabah tartılıp yazarım artık, bugün unuttum.. :)
Hoşbuldum :)
Hoşgeldin kuzum nasılsın
Evet abliş basen kısmına hele inanamadım.Merakla bekliyorum valla. Seyhan ablanin 2. Hafta bile sonuclari harikaydi:)
O bir hayal.hazır söyler o elinden pek gelmiyor
Hoşbuldum canım, iyiyim çok şükür :)
sen nasılsınn ?
Olsun gülüm oğlunu becerikli yetiştiriyorsun ilerde o yardım eder :)O bir hayal.hazır söyler o elinden pek gelmiyor
Bende iyiyim canım kilo vermeye devam. İnşallah tez zamanda nişanlına kavuşursun gülümHoşbuldum canım, iyiyim çok şükür :)
sen nasılsınn ?
430. etapta 54 ile izne ayrilmissin. Cok almadin insallah:) Hedefin neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?