Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yakın dediğimiz 1 sene sonra ancak :))
Engelleri, sorunları aşarak geldik, bu askerlik sonnn.. o yüzden öyle yazdım :)) ama bu da çok zormuş

Asker yolu beklemek zor, bilirim. Hayirlisiyla alsin tezkeresini insallah canim. Sayili vakit cabuk gecer. Hic sikma kendini. Burada bizimle sohbet muhabbet zayiflama derken bir bakmissin dugunune davet ediyorsun

Asker yolu beklemek zor, bilirim. Hayirlisiyla alsin tezkeresini insallah canim. Sayili vakit cabuk gecer. Hic sikma kendini. Burada bizimle sohbet muhabbet zayiflama derken bir bakmissin dugunune davet ediyorsun

İnşaAllah ablam. çok teşekkür ederim :)
Aynen, vakit geçmiyor diyorum bir de, bir yandan da bakıyorum kaç günü gitti bile..

Saglikli besleniyoruz ama bir tanem. Sok diyetler, detokslar yok. Tamam mi canim:)

Tamam ablam, yapmıyorum artık öyle şeyler..
Kendime ayrıca yemek yaptığım da yok, annem ne yaparsa ondan yiyorum ama bayağı azaldı yemeğim.. Eskiden yediğimin yarısını belki de daha az yiyorum.. Ekmek hiç yok günlerdir yemedim, yiyemiyorum daha doğrusu, iştahım yok, azıcık yiyerek doyuyorum..

Günaydin fistiklar sibel ücüncü level cok eglenceli asiri yorucu hala kollarim agriyo ama ikiden filan zor yani basaklar zoru sever demi
Bu bir gaza getirme metodu mu ablam:)))?
Benim bugün 3.gün biraz fazla haraket var ama 2 level beni daha çok yoruyordu bu daha basit ve çooook terliyorum
İyi bari level 2 de sevmediğim hareketler vardı. Bunda iyi geçer inşallah.
Benim son 7 kendimi böyle avutuyorum
Az kalmış :)
Olabilir hiç bilmiyorum birden nası böyle oldum anlamadım ilaç alıyorum bitki çayı içiyorum pazartesiye kadar toparlarım diye umuyorum
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce toparlanir sin.
Yakın dediğimiz 1 sene sonra ancak :))
Engelleri, sorunları aşarak geldik, bu askerlik sonnn.. o yüzden öyle yazdım :)) ama bu da çok zormuş
Allah kavustursun. Tekrar hoşgeldin bu arada.

Tamm tatlım anneme derim ben hem sıkılaşmak hemzayıflamak istiyorm en iyisi başlayalım biz E-brulim ile :)) okuldan gelince emermiş benim dedem :))

Merhaba, hayırlı geceler herkese..

Dönmek istiyordum ama takımdan atıldım mı ben ? Yani izinli olsam bile listede adım oluyordu, bilmeden birşey mi yaptım diye merak ettim..
Hoşgeldin canım:) izinlisin hala, sadece ilk sayfada ki listeyi güncelleyelim dedik :) kuzum nişanlını gönderdin galiba askere? Allah kavuştursun

bende 2 agustooooosss tos tos :)

Ellerine saglik Ebrusum benim kilom 56.3 :)
Özgem pazartesi hatırlat ne olur unuturum ben yoksa :)
Kıyamam niye krkmus ki? Ben de 3 ay emmisim. Sonra mama.
O zamanlar bizim komşumuz akrabamızdı, yeni evlenmişlerdi ve düğün gecesi kapıya dayanmışlar, kavga dövüş derken komşunun babası benim babama yumruk falan atmış... Ben ne kadarlıkmışım hiç bilmiyorum, bu konular tatsız olduğu için pek konuşulmuyor.
Geçmiş olsun ablacım.

Seni hirslandirmak icin yazmistim gamzelim:) Beni biliyorsun. Egzersiz yapalim da adi sani hic onemli degil. Hepsinin faydasini mutlaka goruruz:)
Mavişime eşlik edeceğim ablacım :) ikna ettin beni :)
E-brulim nerelerdesin guzellik?:)

@_Simurg_ tiriti erittin mi?:)
Ablacım temizlik yapıyorum. Sabah tam yazıyordum eşim kızdı azıcık benimle ilgilenmiyorsun diye :)
Tamm tatlım anneme derim ben hem sıkılaşmak hemzayıflamak istiyorm en iyisi başlayalım biz E-brulim ile :)) okuldan gelince emermiş benim dedem :))
Seni mi kıracağım kız iyi peki pazartesi akşam başlayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…