Bende iyiyim canım kilo vermeye devam. İnşallah tez zamanda nişanlına kavuşursun gülüm
2-3 almışımdır kesinn :))
48-di, 6 kilocuk kalmıştı şuracıktaa bırakmanın hiç yeri değildi :)
Yok ilgilenir o konuda sıkıntı yok ta elinden gelmiyo işte yemek işi ama temizlik te fena değil bulaşıkları halletti sağolsunO da yeter. Ilgilensin de enistemiz:)
Profilinde son ayrilik diyor. Yakinda guzel haberler mi alacagiz senden?:)
Aldigin 2-3 kg i da yollarsin hemen. Sonra da mezun ederiz seni insallah:)
Oğlum un maaşallah ı var şimdiden herşeye yardımcı mutfağa da çok meraklıOlsun gülüm oğlunu becerikli yetiştiriyorsun ilerde o yardım eder :)
Yakın dediğimiz 1 sene sonra ancak :))
Engelleri, sorunları aşarak geldik, bu askerlik sonnn.. o yüzden öyle yazdım :)) ama bu da çok zormuş
İnşaAllah.. en kısa sürede mezun olmak istiyorum..
Hayırlısıyla tezkere alıp gelir inşallah canımYakın dediğimiz 1 sene sonra ancak :))
Engelleri, sorunları aşarak geldik, bu askerlik sonnn.. o yüzden öyle yazdım :)) ama bu da çok zormuş
Asker yolu beklemek zor, bilirim. Hayirlisiyla alsin tezkeresini insallah canim. Sayili vakit cabuk gecer. Hic sikma kendini. Burada bizimle sohbet muhabbet zayiflama derken bir bakmissin dugunune davet ediyorsun
Saglikli besleniyoruz ama bir tanem. Sok diyetler, detokslar yok. Tamam mi canim:)
Bu cumanin sampiyonu kim olacak acaba:) Seyhan abla baya iddiali, haberiniz olsun:)
Hayırlısıyla tezkere alıp gelir inşallah canım
Ne şampiyonluğu ? :))
Bu bir gaza getirme metodu mu ablam:)))?Günaydin fistiklar sibel ücüncü level cok eglenceli asiri yorucu hala kollarim agriyo ama ikiden filan zor yani basaklar zoru sever demi
İyi bari level 2 de sevmediğim hareketler vardı. Bunda iyi geçer inşallah.Benim bugün 3.gün biraz fazla haraket var ama 2 level beni daha çok yoruyordu bu daha basit ve çooook terliyorum
Az kalmış :)Benim son 7kendimi böyle avutuyorum
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce toparlanir sin.Olabilir hiç bilmiyorum birden nası böyle oldum anlamadım ilaç alıyorum bitki çayı içiyorum pazartesiye kadar toparlarım diye umuyorum
Allah kavustursun. Tekrar hoşgeldin bu arada.Yakın dediğimiz 1 sene sonra ancak :))
Tamm tatlım anneme derimGünaydınlar cancanlar :))
6 aydan itibaren corbasina yogurdu na Ruşeym de koyabilirsiniz canım çok sağlıklı.
Ben de oğluma sırf anne sütü verdiğim halde 4. Ayda yoğurt verdim. Burda doktorlar eğer bebek mama alıyorsa sadece ek gidaya 4. Ayda başlayabilir diyorlar. SadeCe anne sütüyle 6 ay beslenm3li diyorlar.
Hayırlı olsun ablacim işin ve doğacak yeğeni için . Rabbim sağlıkla doğmasini nasip etsin.
BEN jillian in zayıflama etkisini değil ama sıkılan etkisini gördüm mavişim.
Kıyamam niye krkmus ki? Ben de 3 ay emmisim. Sonra mama.
Kayinvalidemin kardeşi de 7 yaşına kadar emmis. Yuh dedim. Okula gidince herhalde annesi gidiyordu beslenme öğünü olarak meme vermeye.
Sıkılasirsin cane.
Evet özgem tatil yaktı beni :)
Basaklar in huyudur ben bazen o kadar takıntı yapıyorum ki yastıkları bile aynı hizaya koyup öyle uyumaya gidiyorum.
Sağol canım umarımBu bir gaza getirme metodu mu ablam:)))?
İyi bari level 2 de sevmediğim hareketler vardı. Bunda iyi geçer inşallah.
Az kalmış :)
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce toparlanir sin.
Allah kavustursun. Tekrar hoşgeldin bu arada.
Hoşgeldin canım:) izinlisin hala, sadece ilk sayfada ki listeyi güncelleyelim dedik :) kuzum nişanlını gönderdin galiba askere? Allah kavuştursunMerhaba, hayırlı geceler herkese..
Dönmek istiyordum ama takımdan atıldım mı ben ? Yani izinli olsam bile listede adım oluyordu, bilmeden birşey mi yaptım diye merak ettim..
Özgem pazartesi hatırlat ne olur unuturum ben yoksa :)bende 2 agustooooosss tos tos :)
Ellerine saglik Ebrusum benim kilom 56.3 :)
O zamanlar bizim komşumuz akrabamızdı, yeni evlenmişlerdi ve düğün gecesi kapıya dayanmışlar, kavga dövüş derken komşunun babası benim babama yumruk falan atmış... Ben ne kadarlıkmışım hiç bilmiyorum, bu konular tatsız olduğu için pek konuşulmuyor.Kıyamam niye krkmus ki? Ben de 3 ay emmisim. Sonra mama.
Geçmiş olsun ablacım.Kızlar Günaydın hasta yatağından sesleniyorum çok kötüyüm üşütmüşüm anlaşılan boğazım ağrıyor halsizim ama ateyim düştü şükür
Terazi benim canım üşengeç rahatına düşkün kararsız ama aynı zamanda güzelliğe ve bakıma önem veren sıcakkanlı ve sevecen
Mavişime eşlik edeceğim ablacım :) ikna ettin beni :)Seni hirslandirmak icin yazmistim gamzelim:) Beni biliyorsun. Egzersiz yapalim da adi sani hic onemli degil. Hepsinin faydasini mutlaka goruruz:)
Ablacım temizlik yapıyorum. Sabah tam yazıyordum eşim kızdı azıcık benimle ilgilenmiyorsun diye :)
Seni mi kıracağım kız iyi peki pazartesi akşam başlayalım :)Tamm tatlım anneme derimben hem sıkılaşmak hemzayıflamak istiyorm en iyisi başlayalım biz E-brulim ile :)) okuldan gelince emermiş benim dedem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?